Sziasztok
hol is kezdjem annyi mesélni valóm van közben vissza is olvasok habár most tényleg nincs sok

mindenkit lefoglal a babája

.
napsi :tök jók a képek
barbcsi : Nálunk is Bence ujjab műsora sikongat de akkorákat

,oltásra puszi
Ircsi . nálunk Bence csak kiságyban hajlandó éjjel aludni , nappal letehetem bár hová csak hason legyen ez a lényeg .Nálunk a baba kocsi a mumus ordít benne

de bezzeg a kengurut imádja

, Sajnálom hogy egyedül vagytok és nyugi nem lesz semmi apa hamar haza jön .
Nálunk az éjszakai alvás úgy van ha elalszik fél 8 körül akkor hajnali 5 kor kel eszik egyet és alszik tovább , de ha este fél 9 körül alszik el akkor alszik reggel 8-ig érdekes

de ez van mondjuk nekem kényelmes mind a 2 változat:).
Légzés figyelőnk megy neki nappal bár hol alszik de én mindig a kiságyába teszem és már tudja ha ott fekszik alvás nincs játék
tegnap megkaptuk a 3 hó. oltás meg sem mukkant vigyorgott a doktor nénire

mérték megint és 7 kiló 43 deka

kis sózsák

de megdicsérték szépen fejlődik és nagyon jó az anya tejem .
jaaaa és képzeljétek felkért a doktor néni hogy adjak anyatejet másik babának ha van a TB fizeti mondom naná tejem annyi van mind a fene hála istennek így jól járunk mind de főleg a kis baba mert mivel kora szülött 35 hétre lett meg most 2 hónapos és csak 3 kilós és a doktor néni felírta neki az anya tejet ,szegénykém nagyon pici de majd én felhizlalom a tejemmel

és én is jól járok mert kell a pénz mivel az exem nem fizeti a gyerek tart. 2 hónapja már

amúgy az előbb vitték el a tejemet 600 ml furcsa érzés volt .
Fogacska : nagyon elszélesedett az ínyünk meg is mutattam doktor néninek aki azt mondta kibújhat bár mikor de el is húzódhat

ettől nem lettem okosabb ezt én is tudtam de nagyon érdes már neki és a nyála csurog a lufiakt fújjuk ezerrel és az öklünket vagy az ujjunkat dugjuk a szánkba úgy hogy hajrá ...
evilany nálunk is tanuló kutyus lesz a fa alatt kereszt anyáéktól azt fog kapni

húgoméktól már megkaptuk itt voltak a hétvégén a keresztelőn:) bébi komp nagyon jól el is van benne a kis piszok de még kicsi ahhoz hogy abban játsszon a gerince miatt.
csillag : először is
nyugi ,nálunk is Benci van amit kiköp annak amit kap pótlásnak de az alma -burgonya a nyerő nálunk azt bezzeg megeszi

, szerei a sütő tököt de csak anya tejjel és csak amit én sütök de én meg nem szeretem alig lehet kimosni az előkékből

Gergő manónak boldog névnapot ismét itt is
bcg : nálunk meg van a hege nem kell újra oltani azt mondta doktor néni
ja megvan Benci baba kötvénye végre megcsináltuk
na jó most már befejezem mert az én írásommal telik meg 1 oldal
csak még annyit jövő héten teszik fel a spirálom félek egy picit de muszáj valahogy védekezni inkább egy spirál mint egy abortusz