Sziasztok!
Kicsit megint eltűntem de el vagyok havazva, bár ugyis tudjátok.
Mizu? Látom tettetek fel babaképeket, mindenki tündéri nagyon!!
Nálunk tegnap volt a védőnéni nagyon meg lettünk dicsérve, Vivike szép nagy azt mondta sokat fejlődött. meg megcsinálta itt az 1 hós státuszt csak méretnem kell bevinni, aminek örülök.
Mi jót csináltok most hétvégén? Állitolag gyönyörű kirándulóindő lesz

Csak kirándulni nekem nincs kedvem...
Kata: Noel milyen ügyesen cumizik üvegből

lassan egyedül kajál.Tetszik az a kép nagyon!Mi is ezt a két oltást adatjuk be csak majd dec.9.-ére van időpont.
Ceyla, Sissy: BOLDOG NÉVNAPCSIT NEKTEK!!!
Mók: az a cumi se rossz, milyen a cumi része? Lilla is nagyin édes

Mennyit nőtt ő is
Figy szerintem el fogja venni a cumit, még egy ki kitartést és meg lesz a gyümölcse!
Cherryke:hunor is nagyon cukorfalat, látod milyen szépen megnőtt a drága

Igen kis helyes

Egyébként Vivi szeme is olyan kékes, nem tudni ilyen marad e de nincs a családban kék szemű
Kri:helyesek a gyerekek

És hogy elvannak! Én nem tudom még mindig ezt az együtt hagyást. Látszolag mindig minden rendben de az ördög nem alszik
Etus:mi is pampersezünk, eddig még bevált! De a Liberot még ki akarom próbálni! A zsurhoz jo szorakozást!
Sissy: a rendzsert Te magad alakitod ki, és ha odafigyelsz tuti sikerül valami mindenkinek megfelelőt összehozni! A babák én ugy vettem észre az enyém is változoan eszik. Bár mennyiégre mindig 170et:-D
Képzeljétek ma 8 kor kelt fel Vivike! Egész éjjel nem evett!! Este 8 tól reggel 8 ig alvás

Szerintetek? Nem baj ez igy egy hósan???
Mennem kell még csak most megyünk boltba. Nem baj ma csak palacsintát sütök van holnaprol borsolevi.
További szép napot mindenkinek jók legyetek!