A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok!

Mók:hajrá... :) mi nem teázunk,de mondjuk jó lenne egy éjjeli szopit már eltolni.

Én ettől a hol 3 hol 4 hol 4,5 óránként való evéstől akadok ki,hogy nem lehet kiszámítani,mikor eszünk.Ezért az esti fürdésnek sincs fix ideje,tagnap f8,ma meg háromnegyed kilenc...a szopi előtt 20 perccel,de,mivel az tolódik....hát,nem tudom,hogy kéne....

Cherryke:mi is Pamperst használunk,a kaki mégis kijön párszor...Régen Anyáink hogy mosták ki a textil-pelusból a kakit??? :shock:

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy: nálunk még kaki nem jött ki a pelusból... Pedig szokott akkorákat :D Nem lehet, hogy lazán rakod fel rá? Nem tudom, hogy mosták ki :D gondolom még firssibe beáztatták hipoba... ázott benne jó pár órát, aztán kifőzték.

Na tegnap du 3 helyett 5kor ébredt enni. Aztán 8-kor, 11-kor és reggel 4kor.
Védőnő mondta, írjam mikor mennyit eszik, mikor van kaki és mettől-meddig alszik. Na ezt 1 hete irogatom. Napi 8-10 órákat szokott aludni a 24ből. Tegnap 16 órát aludt. És éjjel is aludt. Nem volt buli :D Viszont volt este hasfájás, adtunk neki espumisant, pár perc és elmúlt.

Valamelyik csatornán volt tegnap a hozzátáplálás. Amit én nagyon szeretnék már majd elkezdeni. Úgy ahogy én szeretném, tehát zöldség gyümölcs, azt lehet neki adni. Csak lisztet cukrot és tejet nem szabad. De azt nem is akartam.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cheryke:nem rakom lazán szerintem,fent szokott kijönni a "cucc",amikor annyit kakil,és hígat.Most én is beáztattam,de van,amiben halványan látszik.Miért nem gyártanak erre való mosópor.... :?

Szilvi

sissy01

Kaki-pisi: mi is pamperst használunk, és nekünk is nagyon bejött. Eddig még csak akkor lett pisis a ruci, ha peklenkázás közben lepisilte. Kakisak meg ma lettünk először, pont mikor a védőnő kipelenkázta úgy összekakilt mindent, hogy alíg bírtuk belőle kivakarni. Úgy bénáztunk a férjemmel, mintha ő lenne az első gyerekünk :)

Nekem a foltokra Julinál a Vanish szappan jött be nagyon. Most majd hozatnom kell anyuékkal, mert itt nincs, és nincs kedvem kísérletezni.

Na ma szegény Juli olyan hisztit vágott az ebéd utáni lefekvésnél, hogy csak na. Most már alszik, de én nagyon pipa lettem szegényre. Azt akarta, hogy a nagymama fektesse, de neki meg csak rosszalkodott. Végül ugye bementem, és jól leszúrtam, és akkor kezdődött a hiszti (ez már tényleg az :)) Én most hagytam volna, de a mamaszív nem engedte. Pedig mindig mindenki iszonyú türelmes vele, én is megpróbálok vele foglalkozni amennyit tudok. Persze nehéz neki ez az új helyzet, de azért kezd is egy kicsit visszaélni vele, hogy "mindig minden" úgy van ahogy ő karja. Jövő héten jönnek anyumék, azt hiszem megkérem őket, hogy ők már legyenek egy kicsit szigorúbbak vele. Hát nem tudom fog-e menni :roll:

Délután megyek vele zsúrba, remélem ez is jót fog tenni neki. Közös program. Andris meg először fog találkozni a cumisüveggel. Remélem, azért eszik belőle, de azt is, hogy nem fog neki túlzottan tetszeni. Julinál ebből nem volt gond, pedig ő többször is evet cumisüvegből egy időben, mert pont gyökérkezelni kellett az egyik fogamat.

Na megyek még pihenek kicsit a délutáni buli előtt.
Edit

Kép
Kép
etus79

Ja és a rendszer, szerintem ilyenkor még nincs rendszer, csak olyan kb. Úgyhogy érdemesebb inkább időszakokban gondolkodni, mondjuk 7 és fél 9 között fürdés, meg ilysemi. REndeszer csak pár hónapos kortól van (vagy nekünk legalábbis csak addigra alakult ki), de akkor sem tuti pontos. És ahogy az egyik barátnőm mondta: mire te megszoknád a gyerkőcöd új napirendjét, addigra tutira megváltozik :) És ez tényleg így van szerintem, egészen addig, amíg már csak egyszer alszik a gyerkőc egy nap. Akkor már lehet tervezni.

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Látom mindenki lekötnek a pöttömök... :)
Mi holnap megint megyünk Érdre a mamához, remélem jól sikerül.
Mai nap fárasztó volt, tartottuk a 2 óránként evést. Hát kő kemény volt a buli.... :?

Kép
mók

Kri!!!!

Mindent bevetünk..... Kép

Kép
mók

Mók: nagyon szép :)

Tegnap du kipattant a babám szeme :D mi mentünk 6 hetes kontrollra, babára anyukám vigyázott.
Aludt. 4kor ennie kellett, be is tartotta. Utána márcsak 10kor aludt el :D és egyfolytában kézben akart lenni. Mondtam neki, így jár az, aki 2 napot átalszik, utána meg anya hiánya van :D éjjel fél 1kor és reggel fél 5kor ébredt.

Remélem ma is jó idő lesz, mert a délelőtti etetés után kirakom a szűrét :D

Egyébként vettünk lábzsákot, jó meleg. A takarókat lerugdosta magáról. Így meg simán belerakom a zsákba, becipzározom és nem kell hadakozni :D

A derekam az úgy fáj, majd leszakad. Fürdetéskor, nem tudok kiegyenesedni.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy, Ceyla
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.13 08:19-kor.
Vendég

Nagyon szépek a babák!

Noel tegnap megkapta a védőoltásait. Kicsit pityergett, de anyánál hamar megvigasztalódott... és utána ismét vidáman magyarázott... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

4740g és 60cm már :lol: :wink:
Vendég

Nagyon édesek!

Sissy, Ceyla boldog névnapot! Sissy várjuk a képeket Liliről. Ceyla nagyon eltűntél!

Tessék jönni a többi elveszettnek is, legalább pár sort, légyszi

Kata,
adattatok be a kötelezőn kívül mást is?

Mók,
alakul?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép Kép

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri
Noel megkapta most a kötelező mellett a prevenart és a rota ellenit...
Vendég

Édesek a csajok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

A rota ellenit úgy tudtam, hogy 3 hónaposan lehet az elsőt és 6 hónaposig bezárólag a másodikat...

Kriszta
Kép
cherryke

Ma reggeli
Kép

Kriszta
Kép
cherryke

Nálatok lehet már tudni, hogy milyen színű szeme lesz?

Nekünk sötét szürke volt, de tegnap megláttam benne zöldes árnyalatot. Remélem zöld lesz neki, mert mindkettőnknek az van. Kék nincs a családba, barna az én ágamról 2 ember kivételével mindenki :D

Kriszta
Kép
cherryke

Szilviák Boldog Névnapot :)

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="cherryke"]A írta:cherryke rota ellenit úgy tudtam, hogy 3 hónaposan lehet az elsőt és 6 hónaposig bezárólag a másodikat...

Az első adag RotaTeq 6 hetes kortól adható, de 12 hetes (körülbelül 3 hónapos) korig be kell adni. A RotaTeq adható koraszülött csecsemőknek, feltéve, hogy a terhesség legalább 25 hétig tartott. Ezeknek a csecsemőknek a születésük utáni 6. és 12. hét között kell az oltás első adagját megkapniuk.
Gyermeke 3 adag RotaTeqet fog kapni, legalább négy hetes időközökkel. A rotavírus elleni védelem érdekében fontos, hogy gyermeke a vakcina mindhárom adagját megkapja. Lehetőleg mindhárom adagot a gyermek 20-22 hetes kora előtt kell beadni, de legkésőbb 26 hetes koráig.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... ldat/15677
Vendég

Kata,
a rotát megette? Én most félek, hogy visszabukná. Semmit nem akar elfogadni a cicin kívül. (espumisan)

Cherryke,
nekem is azt mondta a doktornő, hogy két hónapos oltásra már vihetem a rota ellenit is. Brigi három hónaposan kapta az elsőt és négy hónaposan a másodikat.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Köszi, Kata. Már én is találtam leírást. Az enyém most 6 hetes és koraszülött. Vagyis kérdéses, hogy az-e... Azt mondják kis súllyal született újszülött. Hétfőn felhívom a dr nénit, hogy írja fel neki. Nem akarom húzni-halogatni. Az első védőt is nem tudom mikor kapja. 4,5 kg-t el kell érje. De az még odébb van.

Kriszta
Kép
cherryke

Kri
Noel simán benyelte. Pasi a drágám... mindegy, hogy mi csak enni lehessen... :wink:

Cherryke
A barátnőm kisfia 35. hétre született, korának megfelelő időben megkapta a védőoltásokat...
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megint eltűntem de el vagyok havazva, bár ugyis tudjátok.
Mizu? Látom tettetek fel babaképeket, mindenki tündéri nagyon!! :-)
Nálunk tegnap volt a védőnéni nagyon meg lettünk dicsérve, Vivike szép nagy azt mondta sokat fejlődött. meg megcsinálta itt az 1 hós státuszt csak méretnem kell bevinni, aminek örülök.
Mi jót csináltok most hétvégén? Állitolag gyönyörű kirándulóindő lesz :-D Csak kirándulni nekem nincs kedvem...

Kata: Noel milyen ügyesen cumizik üvegből :-) lassan egyedül kajál.Tetszik az a kép nagyon!Mi is ezt a két oltást adatjuk be csak majd dec.9.-ére van időpont.

Ceyla, Sissy: BOLDOG NÉVNAPCSIT NEKTEK!!! :-D

Mók: az a cumi se rossz, milyen a cumi része? Lilla is nagyin édes :-) Mennyit nőtt ő is :)
Figy szerintem el fogja venni a cumit, még egy ki kitartést és meg lesz a gyümölcse!

Cherryke:hunor is nagyon cukorfalat, látod milyen szépen megnőtt a drága :-) Igen kis helyes :-) Egyébként Vivi szeme is olyan kékes, nem tudni ilyen marad e de nincs a családban kék szemű :roll:

Kri:helyesek a gyerekek :-) És hogy elvannak! Én nem tudom még mindig ezt az együtt hagyást. Látszolag mindig minden rendben de az ördög nem alszik :-(

Etus:mi is pampersezünk, eddig még bevált! De a Liberot még ki akarom próbálni! A zsurhoz jo szorakozást! :-)

Sissy: a rendzsert Te magad alakitod ki, és ha odafigyelsz tuti sikerül valami mindenkinek megfelelőt összehozni! A babák én ugy vettem észre az enyém is változoan eszik. Bár mennyiégre mindig 170et:-D

Képzeljétek ma 8 kor kelt fel Vivike! Egész éjjel nem evett!! Este 8 tól reggel 8 ig alvás :roll: Szerintetek? Nem baj ez igy egy hósan???

Mennem kell még csak most megyünk boltba. Nem baj ma csak palacsintát sütök van holnaprol borsolevi. :-)
További szép napot mindenkinek jók legyetek!

dinuci01

A boldog házasság titkai
1. Egy héten kétszer elmegyünk egy elegáns étterembe, iszunk egy kis bort,
finom ételeket eszünk, és jó társaságban vagyunk. O keddenként megy, én
péntekenként.
2. Külön ágyban alszunk. Az övé Floridában van, az enyém New Yorkban.
3. Mindenhova elviszem a feleségemet, de folyton megtalálja a visszavezeto
utat.
4. Megkérdeztem a feleségemet, hova akar menni a házassági évforulónkon.
"Oda, ahol már régóta nem voltam" mondta. Javasoltam neki a konyhát.
5. Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, elkezd vásárolni.
6. Volt neki 1 elektromos turmixgépe, 1 elektromos kenyérpirítója és 1
elektromos kenyérsütoje. Ekkor azt mondta, hogy túl sok gépünk van, már nem
lehet sehova sem leülni. Hát, vettem neki egy elektromos széket.
7. A feleségem azt mondta, hogy a kocsi nem indul, mert víz van a
karburátorban. Amikor megkérdeztem, hogy hol a kocsi, azt mondta a tóban.
8. A feleségem kókuszdió és banán diétán van. Még egy dekát sem fogyott, de
ha látnátok, hogy mászik fel a fára!!!!
9. A feleségem iszappakolást kapott és 2 napig remekül nézett ki. Aztán az
iszap leesett.
10. Futott a kukásautó után ordítva "Nem késtem még el a szeméttel?" A
vezeto visszakiabált "Á, nem. Ugorjon be!"
Vendég

[quote="dinuci01"]
írta:
dinuci01Mennem kell még csak most megyünk boltba. Nem baj ma csak palacsintát sütök van holnaprol borsolevi. :-)
További szép napot mindenkinek jók legyetek!

Dinuci
Kicsit meg vagy keveredve.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
(Bocs, de olyan jót nevettem ezen....)
Vendég

Főzés terén én most könnyen vagyok... megvárjuk, Noel kövektező evését, utána felmegyünk a városba... Márton-napi libalakoma van a Kossuth téren... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fiam, ma fél órát eszik, 1 órát alszik... és mindig 40-50 között eszik. Már nagyon unom :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jó kívánságot,aranyosak vagytok!!Én is kívánom Ceylának!Majd jövök ma,vagy holnap még,meg próbálok hozni képet,csak Lili most kiabál lent Apánál,mennem kell.... 8)

Szilvi

sissy01

Kri!
Alakulunk, ha fáradt át tudom verni kis ideig a cumival.
Bettina nagyon édes, persze Brigi is.
Örülök hogy raktál fel képet.

Dinuci!
Igen Lilla hatalmasat nőtt, pedig csak ma három hetes.
Gáz,????Hogy nem kelt fel enni Vivike....???
Hát sárga irigység... :oops:

Cherryke!
Köszönjük Lilla nevében a dicséretet, Hunorka is gyönyörű, hát nem látszik hogy kis súllyal született..... :D

Kata1002!
Noel nagyon pasi!!!!! Édi baba!!! :D :D :D

Sissy, Ceyla!!!!!
Részemről is boldog névnapot!!!! :P :P :P
Ceyla!!! Hol vagy????

Kép
mók

Sziasztok!

Gyönyörűek a Babák!!!!

Mi:

Kép

Kép

Kép

Ma éjjel csak egyszer keltünk háromnegyed kettőkor,8-kor feküdtünk le,és háromnegyed hétkor volt a kelés.Maradhatna így....
:)

Dinuci:170,az komoly...

Kata: :)

Majd jövök,ma megyünk sétálni nagyot!

Szilvi

sissy01

sziasztok

először gyorsan 1 kép, aztán majd írok amíg a főúr engedi...
Kép
Vendég

szóval örülök, hogy mindenki többé-kevésbé jól van :-)
nálunk is minden oké, pici frici édes baba. bár kicsit mufurc, még egyszer sem mosolygott, kivéve ha telerottyantja a pelust.
megpróbálok sorban hozzászólni az olvasottakhoz:

pelus: nekem újszülött méretben abszolút a pampers vált be. most 3-6 kilóst használok, liberot és babylove-ot teszteltem eddig, de majd veszek pamperst, sztem az lesz az igazi.

napirend:
az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy este fél 9 fürdés, 9 vacsi, 10-ig legkésőbb elalszik, 3-4 között kel, eszik, majd reggel 7kor kelés. aztán egész délelőtt nyűglődik, kivéve ha a karomban van. délután érdekes módon le lehet tenni, aludni is szokott. napközben nincs túl nagy napirend, attól is függ mikor sétálunk, mert akkor mindig egy nagyobbat alszik.

kaja: jelentem, 3 napja leálltam a folytonos mérlegeléssek, akkor napi 700-at evett átlag napi 6-7 alkalommal. gondolom ez azóta isígy van. amúgy 4300 gramm mostanság (3650 volt a születési)

bimbóvédő: képzeljétek, már 2 napja nélküle megy a szopi :lol: bár a mellbimbóm még mindig nem fordult ki, de azért valahogy csak kiszivornyázza a tejcit. nem mondom, azért nem ment könnyen, de most már olyan biztonsággal szopizik mindenféle üvegből, ha lefejt tejet adok neki, hogy gondoltam megéri küzdeni egy picit. reméljük továbbra is menni fog.

folyt.köv.[/b]
Vendég

cumi: nekünk is van, de én úgy vettem észre, hogy ha konkrét baja van és rájövök mi az, és kielégítem a vágyait, akkor megnyugszik. amúgy meg úgysem nyutatja meg a cumi, ha ordít nem is hajlandó bekapni. evés után szoktam neki adni, amikor már tele van és látom rajta, hogy nem is éhes csak cummog, meg a babakocsiban használom. amúgy este is simán elalszik nélküle.

alvás: bár imádom a kis tejcsiszagú fejecskéjét, megerőltettem magam és száműztem a kiságyába 2 hete. eredmény: a baba is és én is sokkal nyugodtabban alszunk. és apa is visszaköltözött a nappaliból az ágyba :lol: apropó ágy: házasélettel hogy állunk? én eddigjegeltem a témát, mondjuk majdnem 3 hétig véreztem még szülés után. mostmár látom apán, hogy összebújna. mondjuk nekem túl sok kedvem nincs (na meg mikor is?) de hátha evés közben jönne meg az étvágy...

kilók? vagy ez indiszkrét kérdés? én 2 nappal azután mértem, hogy kijöttem a kórházból: 3 maradt a 13-ból. gondolom ez azóta is így van, nem mértem magam. a tornát már rég elkezdtem, 2 hét múlva dokinál kontroll és ha rábólint kezdek futni.

rossz hír: képzeljétek a cicánkat pénteken el kellett altatni. 16 és fél éves volt, cukorbeteg és elég rossz bőrben volt az inzulinozás ellenére, aztán reggelre bekómált és a kórházban mondták, hogy nem reagál az egyik szemére, károsult az agya és a kómából sem kelt fel. én nem mentem be, a férjem búcsúzott el tőle. rossz érzés nélküle :(

ezeket akrtam írni, puszillak titeket, majd próbálok többet jönni, csak nehéz mostanában, a férjem éjjel-nappal dolgozik pályázatbeadás miatt. remélem jövő héten már egy kicsit velünk lesz. remélem a fiam megajándékozza majd egy mosollyal hamarosan.
Vendég

ja, szemszín: nem tudom melyikőtök írta, de ha mindkettőtöknek világos a szeme (kék vagy zöld, nincs különbség) akkor a gyerek 100% hogy szintén világos szemű lesz.
mindenkinek 2 gén határozza meg (barna és világos) a színt. ha világos a szemed, akkor tutira két világos géned van. ha barna a szemed, akkor lehet két barna géned: ekkor a gyerek tuti barna lesz még ha a párod világos szemű is, mert a barna erősebb. de az is lehet hogy bár barna a szemed, az egyik gén világos és lehet hogy éppen azt örökítetted tovább. ekkor zsákbamacska.
remélem nem nagyon zavaros.
nekem a férjem világos szemű, én barna, de a családomban volt sok világos szemű, így nálunk eléggé izgulós a helyzet :-)
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak ritkán tudunk jelentkezni. Gyorsan egy kép aztán irok egy pár sort magunkról.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1289732874.6754.jpg[/img] [/img]

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Gyönyörűek a babák! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, nagyon szépek a babák, minden héten kellene képet tenni fel róluk, lássuk, hogyan fejlödnek hetente.

Sissy, Ceyla, egy kicsit késön de Boldog névnapot kivánok én is nektek.

Lina: Nekem barna szemem van, a férjemnek világos kék. Az elsö fiunknak kék szeme lett szöke hajjal, a másodiknak sötét barna szem szöke hajjal. Most Nórának is gyönyörü kék szeme lett, a haját még nem tudni milyen lesz :)
Nem tudom nálunk bevált-e az elmélet vagy sem, de van kék és barna szemü gyerekünk is.

Akkor gyorsan leirom, hogy milyen egy nap nálunk a picivel.
Egész nap és egész éjjel alszik a drágám, éppen enni felkel egy nagyon picit nézelödik és alszik is vissza. Szerintem tudja, hogy anyának van még két gyereke, ezért ilyen ügyes. :)
Este fürdés elött fent van egy picit, de 9-töl alvás, éjjel kb. 2-szer szopizik és már reggel is van. Most 2 hetes és már 4200 gr. 3650-el született, de 3400-el jöttünk haza. 2 hét alatt 80 dkg-át szedtünk fel. :)

Nagyjából ennyi, nagyon örülök, hogy ilyen ügyes Nóra, mert azért a fiukkal is kell néha foglalkozni. A kicsivel különösen, mert most szokunk le a cucliról és az éjszakai pelusról. Nagyon hösiesen türi cucli nélkül, pedig nagyon cucli függö volt a drágám.

Szép vasárnapot nektek, igyekszem gyakrabban jönni´, és mégegyszer tényleg gyönyörüek a babák.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

sziasztok
Bocsi a zavarásért, a szeptemberi topikból ugrottam át.
Mell mizéria miatt nem tudok szoptatni és keresek olyan megbízható anyukát, aki esetleg rendelkezik felesleggel és szívesen eladná. Egy részét megoldom az egyik topik társamtól, de már nem elég és a tápszertől nagyon fáj a Beni hasa.

ha valaki esetleg tud segíteni kérem írjon privit.
Előre is köszi.
Szép napot

Meli
Kép
miam
Budapest XII. kerület

eladná az anyatejét nem a mellét :D

Meli
Kép
miam
Budapest XII. kerület

jajj de reg jartam itt de egyszeruen nem tudom ugy alakitani h legyen idom. akkor szoktam itt ulni mig Flora szopik( meg mindig min 40perc)de akkor fel kezzel, meg Annanak tuti akkor kell pisilni, meg inni, meg mindent....

irigykedve olvastam ki milyen jol alszik.nalunk az egyenesen katasztrofa. nappal meg csak ok, kendoben alszik, ha lenn vagyunk, ha itthon van hogy 20 perc az ossz alvasa.
ejjel viszont vagy kel 2 orankent, vagy csak ketszer kel, de masfel ora mire visszaalszik, vagyis nekem csak masfel marad aludni:(
Ma is aludt fel 3ig, de utana 3 orat ebren volt:(nem sir meg ilyenek, hanem cicizik egyfolytaban.
Szoval nem vagyok tul kipihent, napkozben meg semmire nincs idom, ami leginkabb Anna miatt zavar, lelkiismeret furdalasom van miatta, hogy nem tudunk jatszani. Ezert vagyunk sokat lenn ott legalabb ott vannak a kis baratai, es nincs akkora buntudatom.

Szoval Flora nem eppen az a kis eszem alszom, nezelodom baba, de hatha jobb lesz.
4 hetesen voltunk mereckedni, akkor volt 4020gr, szovla szepen hizik.

Napirend nalunk van, muszaly legyen Anna miatt, es kb fel oras csuszasokkal tartjuk is.

Cumi: meg en se tudtam vele megszerettetni de rajta vagyok. Cumisuvegbol szerencsere tud es iszik is, o is olyan mindegy mit es mennyi johet:)Maradhatna igy mert egy nem evo gyerek eleg.
BAr a nem alvo se sokkal jobb:)))

Nagyon szepek a babak. MAjd en is teszek csak soha nem tudom ferjem hova teszi oket a gepen.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Én is vagyok, de csak gyorsan.

Rékus, Lina, Tavasziszél, de jó, hogy jöttetek!!! Nagyon szépek a babák!

Rékus, hát két hét alatt 80dkg az nem semmi. Meg Nórababa alvókája sem! Irigyellek! Bár egy napon születtek, mindenben azért nem hasonlítanak :)

Szóval rólunk: nem rossz a helyzet, de lehetne jobb is, Mi is még mindig azzal küzdünk, hogy nagyon lassan megy a szopi, és ezért mindig visszaébred, hogy még éhes. Nappal még csak elmegy, bár akkor meg JUli miatt gáz egy kicsit ez a hosszú evés, de tegnap éjjel pl 3 órán át fent voltunk, és csak a cicivel a szájában ment az alvás, amit én meg nem szeretnék. Csak hát cseles a drágám, mert tudja, hogy éjjel anya előbb utóbb csak betolja a cicit, hiszen azért nem ébreszthetünk fel mindenkit. Pedig tej van szerintem, mer most már méregetem.

Amúgy most nálunk is inkább délelőtt megy a nyügi. Ma sem túl sokat aludt, délután meg szerncsére általában durmol. Fürcsi valamikor fél8 és fél 9 között. Nálunk is JUli miatt kell azért a napirend.

Most ment el anyósom, nagyon jó volt, hogy itt volt. Nemsokára jönnek anyuék (meleg váltás), szóval még van egy könnyebb hetem, aztán jöhet a mélyvíz :roll:
Na megyek még pakolászok, meg befejezem a vcsit.
Edit

Kép
Kép
etus79

Etus: ugyan ez van nalunk is, es en nem igen tudom mi a kiut ebbol, mert en se csipem hogy 2-3 orakat csung a cicimen estenkent.
fogalmam sincs mitol fog valtozni. sirni en se hagyhatom.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Csak gyors bekukk... Frici, Lili, és Nóra gyönyörű babák! :D

Tavasziszél!
Várom Flóra fotóját..

Kép
mók

Sziasztok!

Mi szerencsére délelőtt alszunk inkább,meg séta alatt dél kor délután,aztán este kevesebbet,meg akkor van "játék",és este fürcsi,és alvás.Talán átállunk,mert második éjjel csak egyszer keltünk,20 perc szopi,aztán alvás.Szóval azt hiszem,szerencsém van Lilivel.Nem mondom,van nyűgösebb nap,de alapvetően jó Baba még mindig,remélem,marad is.

Kilók:én is tornázgatok,még van rajtam szerintem három-négy kiló,de az majd lemegy..Mennem kell,pityergés van,majd jövöjk még.

Szilvi

sissy01

Lina:sajnálom a cicátokat nagyon!!

Szilvi

sissy01

Én is csak gyorsan. Már másfél órája alszik mindkét gyerek, és nem hiszem, hogy túl sok időm lenne még. Egyébként ilyen mázlim sem sokszor van, én hülye meg nem használtam ki, hanem itt irogatok. Dehát néha levelezni is kell az embernek, ha külföldön él. Na majd este alszok :lol:

Amúgy a tegnapelőtti este szerencsére nem ismétlődött meg, egész jól aludtunk. És csak egyszer másfél órát voltunk fent, akkor is, szopi, kaki, csuklás... Hát lehet, hogy a babákat nem zavarja a csuklás, de Andris tutira nem tud tőle aludni, és olyankor mindig irtóra nyűglődik.

Tegnap megjöttek anyuék: Olyan jó, hogy itt vannak. Nem is csak a segítség miatt, hanem mert már olyan rég láttam őket. Juli úgy örült nekik!
EDit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt.M i ma Érden voltunk ügyintézni, 10-11 körül indoltunk 15h-kor értünk haza. Lilla szinte végig aludta. :shock: Aztán kaja itthon, megint alvás, és kaja, és azóta is alszik. Hát rettegek hogy nem lesz éjszakánk.De ilyenkor fel kell kelteni, vagy mi,??!!!
Fejem fáj, tehát tuti időváltozás lesz! :evil:

Kép
mók

Nagyon cukik a babák!

Mók,
tegnap nekem is szinte egész nap aludt. Én is féltem az éjszakától, de szerencsére nem volt gond.

Rékus,
nagyon ügyes Máté. Nálunk még mindig cumi függő a nagyobb. Én még nem merem levenni éjszakára a pelust, mert most elég nyugtalanul alszik. De remélem már lassan rendeződünk.

Lina,
Frici nagyon vagány. Sajnálom a cicust.
Ma voltunk csípőszűrésen és minden rendben. Három hónaposan kell majd visszavinni.

Este nálunk is kb két órát lóg a cicin. Már kétszer hányt is utána, a védőnő szerint túl sok így neki. De cserélnem is kell cicit, mert egy idő után már kellemetlen a szopi.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri!
Nálunk végül nagyon durva volt az éjszaka, óránként kelt, és követelte a szopit is... :x
Viszont nálunk nappal képes órákat lógni a cicin.

Kép
mók

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: