Gyors bekukk...
Woody!
Jajj de jó, hogy mentek pihizni! Brutál jól növekszik Lili
Képet kérünk, képet kérünk!!!!!!!
Andikám!
Sajnálom, hogy elvették a szüzességedet a kézfejeden

és hogy jól összeszúrkált a harmadik kanyarban a nő
Ugyehogyugye, mondtam én hogy nőtt a gyerök és minden rendben lesz!
Rajó haknizik már az elsőn???
Rita!
Szupppper a Hcg-d

tényleg!!!! Minden rendben lesz!!!!

pihenj és tartsd be amit a doki mondott!!!! Úgy szeretnék már nagyon nagyon hangosan gratulálni...de olyan félősen írsz és annyira azt érzem, hogy aggódsz, hogy még csak halkan merek! De biztos vagyok benne, hogy ott kapaszkodik az a kis Pöttöm!
Judit!
Nem ér ám ijesztgetni minket!!!
Képzelem, hogy meg voltatok ijedve!!! De a lényeg, hogy minden rendben van és így is marad!!!!! Pihenj sokat és bíztasd a Picúrt, hogy csak fejlődjön, növögessen szépen tovább
Kubu!
Marcus....

hihetetlen, hogy mindig kitalál valami új műsort
Meg kell zabálni!!!!
Kispatak!
Örülök, hogy végre az egyik terhet leteheted magadról és a híd elkészült

Már csak Báránykádat kell becserkészni
Zsuzsó!
Nagyon nagyon helyes a kis Picúrkátok! Igazán szép fotót kaptatok róla
Vayáról nincs hír, de szinte biztos vagyok benne, hogy már külön van

Annyira eltűnt, és annyira gyanús előjelei voltak...szerintem hamarosan megérkezik a jó hír, hogy mikor és milyen paraméterekkel született meg Noni
Béku!
Szerintem remek paraméterek ezek
Nem is kell petegyárnak lenni, nézd meg, hogy mi Ann-el petegyárosak voltunk, és hol tartunk... nem mentünk vele semmire, csak egy pihenőre

Csak szépen nyugodtan növesztgesd a tüszikéidet! Hidd el lesz annyi amennyire szükség van
Ann!
Ti hol tartotok?
Csomót gondolok rád is ám!!!!
Sajti!
Minden nap ezerszer eszembe jut, hogy tartozom neked is egy beszámolóval! Nem felejtettem el, csak érném már utól magam!!!
Navi!
Nem bírtam ki és jól végignéztelek mindannyiótokat az iwiw-en

Olyan csiniben nyomod, hogy csuda

és ez a kis Pöttöm Zo baba.... zabálnivaló!!!!!
Lukácsné!
Mekkora az ágyikótok, hogy ennyien szeretnétek egyszerre benne szundizni?

Sajnálom, hogy nehezen megy az alvás...most front is van, talán az is rátesz egy lapáttal!
Lányok!
Annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy csak ilyen korcs formában tudok jönni az utóbbi időben
igyekszem nagyon végére érni a melónak-egyelőre reménytelennek tűnik

, és mire haza érek, már semmire nincs energiám
Pedig minden nap csomót gondolok rátok, milliószor bekukkantok, hogy kivel mizu, de a részletes végigolvasásig, válaszolásig sosem jutok
Lelkiismeretfurdalásom van a blog miatt is.... oda is mennyi mindent le szeretnék írni, de egyszerűen nincs mikor... de remélem hamarosan lesz lehetőség és behozom a lemaradást.
Velünk semmi extra, ma voltam kontrollon, megbeszéltük K ügynökkel, hogy az én egészségem és biztonságom érdekében nem kezdünk bele rövid protkóval a következő lombikba, majd ha legközelebb megjön dec elején, akkor a 3. napon vv, és utána heti 2 uh, és a 21. napon rajtolunk ismét! Így január eleji beülti lesz, de legalább addig kicsit kiheveri a szervezetem ezt a megpróbáltatást is!
Így karácsonykor nem lesz még pozitív tesztünk a fa alatt, de annál több reményünk lesz, hogy hamarosan babák költöznek a hasamba
Amiket kérdeztetek erről a túlszaladt hormonról, Tündérkeresztanyáról, gomba szűréses vv-ről, mindenre részletesen leírom a választ remélem legrosszabb esetben a hétvégén!
Ja és a padlizsánkrém receptet is
Puszi mindenkinek