A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

köszönöm csajok a gratukat meg dicséreteket. nagyon aranyosak vagytok.

Macs,de jó hogy benéztél, és képet is hoztál. annyit jártok a fejemben, bár tudnánk bármiben segíteni. :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Macs a babucik gyönyörűek!

Estrella hát ez nem semmi, egyébként eddig milyen volt a kapcsolat apukáddal? Erre a reakcióra nem is számítottál?
Igaz nekem is fura az apukám, anyukám szerint 3 apukám van, attól függ milyen a hangulata és mindig másképp reagál! :shock:

Én most nagyon izgulok mindjárt itt az 1 óra K ügynökkel!

Mindenkinek szép napot!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Bocsi hogy tegnap már nem jöttem, csak volt egy kis esemény este...már éppen vacsizni készültünk, amikor elmentem pisilni és láttam hogy vérzek :shock: :shock: nem nagyon, de mégis. Szóval azonnal rohanás zuhogó esőben este 9-kor a Jánosba...nagyon rendesek voltak, a protán senki semmit nem kérdezett, megtaláltuk a szülészetet, kapucsengő (mert már 10 elmúlt).
Kérdezi a csaj: nőgyógyászat? vagy terhes? Mi meg ott habogunk: hááát, is...aztán másodikra fel, szimpi fiatal dokinak elhebegem hogy bmc-s 6 hetes vagyok...megértően bólint, és már visz is az uhu-szobába.
Csajok, azt a pár percet, amíg beindult a gép, az ellenségemnek sem kívánom!
De utána jó volt hallani, hogy szép, egészséges baba, van szívhangja, nagyjából 7 hetesnek felel meg :)
Kaptam a Crinone meg a Gravida mellé napi 3x1 MagneB6-ot, és szigorú ágynyugalom!!!
Szóval párom most költözteti az ágyat a vendégszobába a tetőtérből (jó hogy onnan a héten adtuk el az ágyat, mert kanapét szeretnénk, de az meg még 5 hét :? )

Most azért még parázok rendesen. A papírra azt írta a doki, hogy ha nincs panasz, akkor 1 hét múlva kontroll.
Ez gondolom a saját dokimnál, ugye?
Így aztán mindenképpen talizok vele mielőtt elfogy a Crinone :roll:

Tudom hogy már nagyon sok drukkot kaptam tőletek, de ha kunyizhatnék most még egy kicsit :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Macs,
Balázska gyönyörűen fejlődik!
Milyen jó, hogy Kittikének kivették a csöveket. Sok erőt, kitartást kívánok!!

Estrella,
pont tegnap írtam a diabetológus barátomnak, ma válaszolt is, hogy 0, és 120 perces inzulint és cukrot nézzünk feltétlen, és nem lenne rossz 60 perces sem. Beszéltem ma telefonon az aszisztensnővel is, úgyhogy rendben is van, le van zsírozva :)
Nem csodálom, hogy apukádnak ez a megnyilvánulása szíven ütött. Hogy lehet ilyet kérdezni?? Nem fér a fejembe. Mindig ilyen volt veled? Vagy csak most jött elő? Igazán nagyon sajnálom. Meg tényleg fura, hogy a lánya 30. szülinapja miatt inkább előadásra akar menni...
És szombat este nem tudjátok megünnepelni ha hazaért arról a barlangászmicsodáról? Pénteken inkább szerintem pihenjél, ha amúgy is későn végzel. Kérlek próbáld meg magad nem felhúzni ezen és nem idegeskedni, most te és a kisbabó a legfontosabb. Lehet, hogy apukád belül másképp érzi, csak nem tudja kifejezésre juttatni, nem tudom. Remélem sikerül valami kompromisszumot találni.

Mia, ne izgulj, majd mi izgulunk itt helyetted!! Tényleg mindjárt itt a tali időpontja...
ann74

Judit szorítunk! Minden OK lesz! Csak optimistán! :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Drága Judit,
pihenj, pihenj, pihenj!! És igyál sok folyadékot. Minden rendben lesz. Tőlem mennek a drukkok, nem is kicsikék!!!
ann74

Juditkám,
pihi és amennyire tudsz nyugi. nekem is volt egy ilyen látogatásom kb ennyi idősen a szülészeten pár csepp vér miatt. aztán szerencsére többet nem volt. nálatok is így lesz.
én kaptam rutascorbint is 4 napig. azt neked nem javasolták?
drukkolok nagyon. :arrow: :arrow:

Mia,
minden jót az 1órai konzihoz, remélem jó hírekkel jössz.

Estrella,
boldog szülinapot. sajnálom hogy apukád beárnyékolja, koncentrálj azokra akik most is melletted állnak, hess nega energiák, arra most nincs szükségetek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

És akkor most a visszaolvasás:

Mia,
mára nagy drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó,
nagyon édi a kisbabád :) Én is ilyet szeretnék!
Most épp belőled merítek erőt, hiszen neked is volt valami barnázós dolog az elején, most meg már milyen gyönyörűséges kismanód van :)

Kahlan,
ezek mind nagyon jó jelek, én nagyon szorítok!!!

Breki,
elég soknak tűnik a szuri, de Sz tudja mit csinál :wink:

Macsek,
nagyon édesek a picurok :) Balázska már kész nagyfiú!

Kubu,
azért egy ilyen hurrikán nem semmi minden nap :shock: Mi lesz ha Liza is elindul :roll:

Estrella,
próbálj azokra koncentrálni, akik szeretnek benneteket és ezt ki is mutatják!
Ha apud sajnos nem ilyen, arról te nem tehetsz! De most próbálj csak jó energiákat bevonzani, az kell a picurnak is!

Kép
judit0713

Juditkám,
nagyon helyes, meríts csak erőt szépen a mi példánkból. :-D :-D
nektek is lesz ilyen kis helyes képetek. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, köszike, aranyos vagy!
És milyen szép a kis babucid!!!! :D

Judit, jajj, de jó, h. minden okés... gondolom, h. megijedhettél :?
Pihi és minden rendben lesz, ahogy eddig is!

Kubu, édes ez a pasi nagyon! Az a cumi elengedhetetlen, úgy látom :lol:
Tesódék jól vannak?

Breki, nekem is volt 4 Merional! Nyugi, Sz érti a dolgát :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
hát betojtam, nem vitás :oops: De nagyon helyes volt a kis dokibá, igyekezett megnyugtatni :)
És persze nem adjuk fel, nyáron már én is babakocsit tolok majd az iwiw-en :wink:
Hallod, gyönyörű ez a kiscsajszi! Te meg mintha nem is szültél volna :shock: . Bár ez ugye a pocakos képeken is látszott, hogy tényleg csak poci van, semmi felesleg!

Zsuzsókám,
tudod, nem maradhatok le, ha már egyszer sikerült összehoznunk ezt a közös zebraságot :wink:

Kép
judit0713

Judit, még szép, h. kocsitológatós képek lesznek fent neked is!!! :wink:
Köszönöm kicsiZo dicsit :lol:
Hát igen, leesik rólam a gatya :lol:

Zsuzsó, Vayáról semmi hír, átnéztem a másik topicba... talán már kezében van Noni...?! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kecsmary
Amúgy is fura a kapcsolatom apuval, gyerekkoromban is azt mondta, hogy majd akkor foglalkozik velünk, ha értelmesek leszünk. Na úgy látszik sosem lettünk értelmesek :)
Elég önző ember, na de majd mi jobb szülők leszünk...

Mi volt K ügynöknél?

Judit
Szegény, nem csodálom, hogy kikészültél!!!
A barátnőmnél is volt vérzés, neki a 9. héten, egy vérömleny volt és már megszületett a kislánya :)
De én is tuti sokkot kaptam volna...
Feküdj rendesen, ne csinálj semmit!!!

Ann
Jól van, akkor rendben lesz a vérvétel...
Apu gondolom viccnek szánta, amit mondott, csak ha már évek óta vársz gyerekre, akkor a humorérzéked igen csak megkopik ilyen téren... Meg ez szerintem amúgy sem vicces, na mindegy.
Mondjuk mikor a bátyám született, akkor is épp barlangászott, szóval nagyon érdekli ez a gyerektéma...
Meg gondolom a hiúságában is sértem, hogy nagypapává merem tenni. Mindegy, apósom viszont oda lesz a boldogságtól!
estrella22

judit: Drukk és akkor sok pihenés. Egy pár jó könyv meg film jót fog tenni.

estrella: Papád monnyon le! Egyébként meg boldog szülinapot, mi pont egy év különbséggel töltöttük a 30. évet. Én tavaly nov. 15-én lettem 30. Mi a babával ünnepeltünk, ő meg még nem megy holmikonferenciára. :D

macs: Szoktam nézegetni a képeket a naplódban. Gyönyörűek a gyerkőcök. Már nem is emlékszem Barbus mikor volt ilyen pici.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt! Melyik dokker csinálta Neked a Jánosban a méhtükrözést?
Lehet én sem úszom meg, sajnos...
zizuka
Budapest

Judit, én is drukkolok! Nagyon sok kismami vérzik a terhesség elején, ne parázz! De persze figyelj oda, pihenj sokat, ne idegeskedj és ha gáz van, akkor irány a doki!
zizuka
Budapest

Estrella
Hát ez a papa nem semmi, nem örül hogy nagypapi lesz? Nálunk csak a férjemnek él már az édesapja az enyém már nem él, és annyira örül minden unoka születésének, hogy egy újabb kincset kap, merthogy ő így hívja őket. Sajnálom…..
De azért ne tessék szomorkodni mert a kicsi kincsed érzi ezt.

Andrea
Nagyon gratulálok a te babádhoz is nagyon édes

Rita
Szurkolok neked is, minden rendben lesz csak pihenj.

Zsuzsó
Neked is gratula a babához, nagyon cuki a képen.

Másik zsuzsi
Neked is mennek a drukkok hogy sikerüljön minden a legnagyobb rendben legyen.

Kubu
Kis hurrikánod nem semmi.

Béku
Szerintem nagyon jók a tüszőid és ha neked ennyitől nő meg akkor ne izgulj tudja a mi doki bácsink mit csinál, nekem is a végén már 3-val kellett adni. A cetrotide piros lesz és csípni is fog, ne izgulj viszont a tűje az valami szuper én is mindig dicsértem….,

Judit
Akkor neked is szigorú ágynyugalom és nyugalom nyugalom akkor nem lesz semmi baj…..

Macsi
Édesek a babák és hogy Kittike is ilyen szépen növöget azért az nagyon szuper. Balázs meg egyenesen egy kis „gomba” annyira nő, a tesóm fiát hívtam így hogy kisgomba mert ha nem láttam 1 hétig már annyit nőtt mintha esőre rakták volna ki hogy nőjjön.
Sok erőt neked és kitartást mert kell.

rólunk:
mi jól vagyunk csak ez az esti alvás nem megy nekünk ma is majdnem éjfél lett mire elaludt, Filip 2kor kelt hogy pisilni kell meg hogy Apa had aludjak veletek, mire megszólaltam hogy Hanna is itt van már őt mégis hová??? így átment hozzá Apa és mellébújt, eléggé köhög még vagy már megint nem tudom...
este még sütöttem egy kis sütit mert nagy sütis a család.
és VAN albérlőnk ma megyünk kulcsátadni és hétvégén költöznek be két lány....

vaya??? megszült már vajon????
ki a gólyahír nála? írhatna...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!

Macs, én olvaslak mindig, de örülök, hogy itt is vagy néha. Kis édes a kisfiad, Kittikére meg ha ránézek, nem látom a bajt, olyan szépen növekszik!

Judit, én csillagrombolónyikat meg hozzá Endor-nyi drukkokat küldök, hű,de megijedtem, amikor a vérzést írtad. Nem mondták, mitől?
Vendég

Vaya miatt bekukk, Sajti jelentkezz már :-) úgy izgulok :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Visszaolvastam, de biztos béna vagyok, miért kell Sajtinak drukkolni?

Akármiért is, Neki is megy ugyanannyi csillagromboló meg sok Endorbolygó, mint Juditnak!
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk... minden oké...:)
Gyermek-ufó 2 mm-t nőtt hétfő óta, rendben találta Sz.... a vizsgálatot egyébként végig aludta.. mármint a gyerek :).., nem tudtuk felébreszteni... mondta is SZ. hogy hagyjuk, ha ennyire édesen alszik :)

Kezeim kész vannak.. ez a szar véna hátránya... első vv. jól bekékült.. a másodikat a másik karból próbálták, de az a nő nem talált ott vénát, így a hüvelyk ujjam feletti részből vette le a vért.. na ez nekem horror.. ezen a részen még szűzek az ereim :) ... a harmadik vv-nél, meg a másik néni úgy döntött, szereti a kihívásokat, és a vénátlan karommal próbálkozott... megszúrta 2-szer is, de több perc alatt jött le a minimális mennyiség.. már fájt, majdelájultam (nem hiszti, tényleg)... jelenleg királykék az a karhajlatom már most!!!!!!! :shock: :oops: :shock: :oops:
Na ez volt a rovázás része... amúgy jól vagyok, vetődés már nem volt...de ez köszönhető talán annak is, hogy fektettek mikor nem csak 1 vért vettek le :)

Találkoztam csomó ismerőssel :lol: :lol: :lol: Rajó meg is jegyezte, hogy bakker, mindenkit ismersz???? És amúgy végighakniztad már az egész BMC-t???? :lol: :lol: :lol:

És a végére a nap poénja: uccsó vv-nél feldúlva jön az egyik laboros.. hogy ő ilyet még nem látott, valaki gyertyatartóban!!!!!!!!! hozta be a székletmintát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira röhögtünk, hogy megint sikeresen felrepedt a herpesz a számon... a vv-s nővel alig bírtuk abbahagyni a röhögést, hogy el tudja kezdeni..de még rátett egy lapáttal... mondta, hogy mikor még ő is laboros volt, találkozott olyannal is, hogy valaki befőttes üvegben hozta be a produktumát....... de az egészet!!! :)... Kész voltam..... Rajó könnyezett..... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku, A főnököd meg mondjon le!!! :twisted:
És továbbra is nagyon drukkolunk!!! :wink:

Andi, nagyon szupi, hogy minden ok a genetikai uh-n! És fantasztikusan szép a kép!!! :lol:

Kispatak, örülök, hogy végre készen van a híd. :D

Estrella, én ugye a szülés előtt 2 héttel csináltam meg a fogam. Begyulladt gyökérkezelni kellett sajnos és kaptam érzéstelenítőt.
Sajnos rosszabb, ha gyulladásba van, méhösszehúzodást is okozhat, így minden jobb megcsináltatni. Nálam meg nem is tudtam volna így szülni, hiszen nem tudtam már vizet sem inni annyira fájt.
Ja és fogdokihoz a terhesség elején kell menni, mivel beírják a kiskönyvbe és a védőnő leellenőrzi.
Apukád :twisted:

Kubu, Marci eszméletlen! :lol:

Rita, nagyon örülök a jó hírnek! Sok-sok pihi!!! :lol:

Zuzsuzsi, nagyon szép kép!!! Kis drágaság! :lol:

Macs, nagyon aranyosak sok puszi nekik!

Judit, pihi-pihi! Tuti minden ok lesz!

Ma voltunk szurin Lilivel. Béku, Sajti úgy csináltam ahogy mondtátok, de így is volt egy kis sírás. De anya kezében azonnal megnyugodott.
Lánykám személyi igazolványa megérkezett ma. Annyira édes, hogy van már neki ilyen is, és jövő héten ki is használjunk elutazunk egy kicsit Ausztriába. :wink: Férjemnek maradt még bőven szabija, hiszen nem tudta kivenni amikor Lili megszületett, így gondoltuk milyen jó lenne egy kis őszi pihi.
Ja és Lilim már 5400g és 61cm!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Judit!!!
Szuszááááááááááááááááááááááááááááá! :D

Mia!!!
Gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó hirekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Estrella: Sajnálom, hogy apud ilyen... :( ez a beszólás, hogy ki az apja?.. még haveroktól is erős poén lenne... Nem csodállom hogy a férjed kivan.. enyém is kilenne, az tuti! :(

Macsi: Innen is öleléseim ((((((((( o ))))))))) Olyan szépek a gyerekek!! A kis cicuskáid!!! És te JÓ anyukájuk vagy!!!
Vörös cicusotokkal mivan???..... rég hallottunk felőle.....

Juditkám: a merőfrászt hozod rám... légyszíves pihenj nagyon sokat... a B. család mai pozitív hullámait teljes egészében Nektek küldjük!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Sajna, ilyenkor elég gyakoriak az ilyen vérzések, sokat olvasni, hallni róluk, de rengeteg baba gond nélkül megszületik ilyen előzménnyel.. szóval TITOK.. pihenés, szép gondolatok, vígjátékok..... álmodozás!!! :)

MIa: Mi volt ma K-nál??????????? :wink:

Vicky: Láttam ma kint én is Barbust!!!!! :) Frekventált helyen van (a recinél).... szóval első körös levehető minta minden érkezőnek!!! :) Rajó is mondta, milyen aranyos! :)

Lukácsné: Cseréljetek ágyat (egy legalább 3 méter széles franciaágy pl.) ott az egész család kényelmesen elfér.... :wink: Na de viccen kívül, nem semmi ez az éjszakázás..... de majd mi is megtudjuk... :shock: :shock:

Woody: nagyon jól hangzik ez az őszi pihenés családi körben!!! :) De jó Nektek!!! :)
Anya keze varázskéz, de hát ez így is van kitalálva! Örülök, hogy hamar megnyugodott a kisasszony :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Macs!
Gyönyörűségesek a babáid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
vikus82

Gyors bekukk...

Woody!
Jajj de jó, hogy mentek pihizni! Brutál jól növekszik Lili :D
Képet kérünk, képet kérünk!!!!!!! :D

Andikám!
Sajnálom, hogy elvették a szüzességedet a kézfejeden :roll: és hogy jól összeszúrkált a harmadik kanyarban a nő :?
Ugyehogyugye, mondtam én hogy nőtt a gyerök és minden rendben lesz!
Rajó haknizik már az elsőn??? :lol: :lol: :lol:

Rita!
Szupppper a Hcg-d :D tényleg!!!! Minden rendben lesz!!!! :) pihenj és tartsd be amit a doki mondott!!!! Úgy szeretnék már nagyon nagyon hangosan gratulálni...de olyan félősen írsz és annyira azt érzem, hogy aggódsz, hogy még csak halkan merek! De biztos vagyok benne, hogy ott kapaszkodik az a kis Pöttöm! :D

Judit!
Nem ér ám ijesztgetni minket!!!
Képzelem, hogy meg voltatok ijedve!!! De a lényeg, hogy minden rendben van és így is marad!!!!! Pihenj sokat és bíztasd a Picúrt, hogy csak fejlődjön, növögessen szépen tovább :D

Kubu!
Marcus.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihetetlen, hogy mindig kitalál valami új műsort :D
Meg kell zabálni!!!! :D

Kispatak!
Örülök, hogy végre az egyik terhet leteheted magadról és a híd elkészült :D Már csak Báránykádat kell becserkészni :D

Zsuzsó!
Nagyon nagyon helyes a kis Picúrkátok! Igazán szép fotót kaptatok róla :D

Vayáról nincs hír, de szinte biztos vagyok benne, hogy már külön van :D Annyira eltűnt, és annyira gyanús előjelei voltak...szerintem hamarosan megérkezik a jó hír, hogy mikor és milyen paraméterekkel született meg Noni :D

Béku!
Szerintem remek paraméterek ezek :D
Nem is kell petegyárnak lenni, nézd meg, hogy mi Ann-el petegyárosak voltunk, és hol tartunk... nem mentünk vele semmire, csak egy pihenőre :? Csak szépen nyugodtan növesztgesd a tüszikéidet! Hidd el lesz annyi amennyire szükség van :D

Ann!
Ti hol tartotok?
Csomót gondolok rád is ám!!!! :D

Sajti!
Minden nap ezerszer eszembe jut, hogy tartozom neked is egy beszámolóval! Nem felejtettem el, csak érném már utól magam!!! :D

Navi!
Nem bírtam ki és jól végignéztelek mindannyiótokat az iwiw-en :D Olyan csiniben nyomod, hogy csuda :D és ez a kis Pöttöm Zo baba.... zabálnivaló!!!!! :D :D :D

Lukácsné!
Mekkora az ágyikótok, hogy ennyien szeretnétek egyszerre benne szundizni? :D Sajnálom, hogy nehezen megy az alvás...most front is van, talán az is rátesz egy lapáttal!

Lányok!
Annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy csak ilyen korcs formában tudok jönni az utóbbi időben :(
igyekszem nagyon végére érni a melónak-egyelőre reménytelennek tűnik :( , és mire haza érek, már semmire nincs energiám :(
Pedig minden nap csomót gondolok rátok, milliószor bekukkantok, hogy kivel mizu, de a részletes végigolvasásig, válaszolásig sosem jutok :( :( :(
Lelkiismeretfurdalásom van a blog miatt is.... oda is mennyi mindent le szeretnék írni, de egyszerűen nincs mikor... de remélem hamarosan lesz lehetőség és behozom a lemaradást.

Velünk semmi extra, ma voltam kontrollon, megbeszéltük K ügynökkel, hogy az én egészségem és biztonságom érdekében nem kezdünk bele rövid protkóval a következő lombikba, majd ha legközelebb megjön dec elején, akkor a 3. napon vv, és utána heti 2 uh, és a 21. napon rajtolunk ismét! Így január eleji beülti lesz, de legalább addig kicsit kiheveri a szervezetem ezt a megpróbáltatást is!
Így karácsonykor nem lesz még pozitív tesztünk a fa alatt, de annál több reményünk lesz, hogy hamarosan babák költöznek a hasamba :D
Amiket kérdeztetek erről a túlszaladt hormonról, Tündérkeresztanyáról, gomba szűréses vv-ről, mindenre részletesen leírom a választ remélem legrosszabb esetben a hétvégén!
Ja és a padlizsánkrém receptet is :D :D :D

Puszi mindenkinek

eszter82
Budapest

Andikám Drágám!

Neked csak annyit mondanék, hogy a TITOK rád is érvényes!!!!!
Nem ér ám parázni két uh közt!!!
Nincs mi van ha nem mozog!!!!!
Rendben van az a kis UfóManó és kész :D Hidd el mostmár, hogy május 20 körül anyuka leszel!!!! :D :D :D

puszillak!

eszter82
Budapest

Judit:
Pihiz sokat és minden rendben lesz.Drukkok mennek!!!!

Andi:
A vérvételes ceremóniáért nem irigyellek.Örülök,hogy minden a legnagyobb rendben van.

Békú:
Nem semmi a 4 merionál,én meg sem szóllalok 2/3 merionálommal.Igaz mi csak inszemre gyurunk.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Bocsi hogy csak most jövök, de főzőcskéztem egy kicsit!

K ügynök szuper szuper szuper! Mindent elmondott minden kérdésünkre egyértelműen válaszolt most már biztos ő lesz a dokkerünk bevállalt! :D

Na a lényeg, elég komplikáltak vagyunk, jelenleg apa eredményei miatt ICSI lombikot kell csinálni, jövőhéten le kell fagyasztani a katonákat, biztos ami biztos.
Nekem kell egy hsg főként, hogy a méh üregét áttérképezzék, a petevezetők most nem érdekesek.
Nálam is van valami hormonális kiingás, Prolaktin LH kicsit magasabb a 3. napi vv-nél, de erre nem tért ki hogy mit kezdjünk vele, gondolom a kezdésnél majd nézik.
Jövőhéten megyek csütörtökön 10-re K ügynökhöz nőgyogyó vizsgálatra, és ha ez mind okés JANUÁRBAN KEZDÜNK!!!!!!!

Megnyugodtam egy kicsit, de most jön még a java!!!!

Tud valaki segíteni kicsit részletesebben mi vár ránk, Valakinél volt már ICSI?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
örülök,h rendben volt minden,nekem is magas a prolaktin!
vikus82

Mia!
Prolaktin lh ugyanaz vagy külön van?
vikus82

Az LH az más mint a prolaktin!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Örülök a jó hireknek és persze,hogy a nögyögyászati vizsgálaton is minden rendben lesz és indulhat a banzáj.

Estrella:
Apud nem semmi.Azt hiszem,hogy az én apukám lenne a legboldogabb a gólya hirtöl és még a szülinapunkat is közösen ünnepelhetnénk (nekünk pár nap külömbséggel van),azt hiszem maga lenne a menyország.De sajna ritkán jön össze,mondhatni az utobbi idöben soha,mert 750 km távolságrol egy kicsitt nehéz.De majd eljön a mi idönk is.

Vikus:
A prolaktin és az Lh nem ugyan az.
Nekem is magas a prolaktinom és bromocriptint szedek rá.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mia,
ICSI semmi extra, ti nem fogtok érezni belőle semmit!
Annyi az egész, hogy nem a "hagyományos úton" engedik össze a kiskatonákat a petesejtekkel, hanem jól kiválasztott 1-1 katonát injekcióznak be közvetlenül 1-1 petesejtbe, így segítve a tutibb megtermékenyülést.
Amúgy minden, a stimu, leszívás, beülti ugyanaz a procedúra mint sima lombiknál.
Nekünk is ICSI-babánk van :)

Kép
judit0713

Az LH hormon az a luteinizáló hormon, az a tüszőrepedésért felelős

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzska!
köszi
vikus82

Az ICSI az ugyanaz mint az inszem?tök hülye vagyok ehhez! :(
vikus82

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Nem, nem, ICSI=speciális lombik

Kép
judit0713

Sziasztok!

Macsek: tündériek, és hogy pofisodik, csak tej vagy tápszer is? Nagyon hizik, most volt 2 kg és lasan már 3, hihetetlen!

Breki: remélem, hogy szuris téma rendben.

Estrella: lassan azzal a munkával! Este 7-ig kicsit nagyon sok!!! Fog hát ennyi vagy még több! Az se mindegy ki csinálja. Nekem 15 év alatt ez az orvos tudott egyedül fogat vésés nélkül kivenni. Hát ez most majd ujra megteheti, és remélem sikerül is neki. Kb másfél-két órás dologra saccolok, hát ez van.
Sajnálom az esetet apukáddal, hogy gondolja ezt?

Judit: megijesztettél, de jól tetted, hogy kh - ügyelet, ezért van!

Andi: még szép hogy nő a babó,.

Woody: szegény Lili baba a sok oltással!

Képet kérünk, mert lassan nem ismerjük meg a lánykákat!!!

Mia: hajrá kezdés hamarosan. Jövő Karácsonyra már tologathatod is!?

Fogam egyre jobb, mához egy hétre már megyek a következővel.

Számlákat feladtam, most már várjuk vissza a pénzecskéket, remélem Mikulásra ideér. Aztán én is töltöm fel a saját számlámat, mert lesz még mit fizetnem belőle. Jövőre adóbevallás, és várjuk a pénzecskéket - huh ezt már szeretem, ugyis annyit vonnak tőlünk.
minden jót

kispatak
Vendég

andi: Nagyon örülök, hogy Barbus jó példa lehet. Végülis ők csinálták. :D A neheze mondjuk nekem jutott, de ők is besegítettek. Vérvételt sajnálom, még jó hogy nekem jók a vénáim, mert elég sokszor vettek tőlem vért a terhességem alatt.

mia: Örülök hogy kezdhettek, de nem irigylem azt ami még előttetek áll. De a végén ott a baba/ák.

kispatak: A te fogorvosod is mondhatja mikor meglát a váróban, hogy csak összejön az a wellness hétvége Mikuláskor. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Szégyellem magam, valahogy nem olvastam itt jól el a dolgokat.

Eszterkém: ne hibáztasd magad, majd jössz, ha lesz idő! Kivánom a reményt legalább jövőre, talán jövő Karácsonra már dajkálhatsz is?!

Hid: hát ez csak a kezdet! Folytatás jövő hét és brutál dolgok akkor fognak kezdódni. Fog nélkül leszek szerintem sokáig és anyagilag is hát. Szóval ez már 250 körül lesz és ez csak kb ár. Ezért kell az egészségpénztár, mert nélküle nagyon megnézhetnénk magunkat. Ma brutál összegü számlákat küldtem el nekik, gyüjtögettük őket egész évben, most elment (mindenkiét beküldtem)

Vicky: jövő hét végén készülök wellness szállóba. Hely van már csak barátnő kell. A soproni utamat visszaadta rokon, szóval oda is kellene menni, de az idén nincs hely, pedig lenne társam. Na hátha jövőre jön vagy eladom közel az osztrák sipályák és ez ez nagyon klassz wellness szálló.
Dec. elején más programot terveznék, a találkozót, de hogy mi lesz belőle? Ma irtam az ügyében, főleg hogy jöjjön ő, épp itt az ideje! Szorítsatok érte, meg hogy ne legyen baj a családunkban. Próbálom alkalmazni a Titkot- majd meglátjuk, hogyan sikerül.

Mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Talan a regebbi forumozok meg emlekeznek ram:) Egy oromhirrel jottem: sikerult a 2. lombikunk es 12+3 hetes vagyok:) Ma voltunk genetikai vizsgalaton (kombinalt teszt) az Istenhegyi uton es NEGATIV lett az eredmeny, azaz minden rendben a Kicsivel:)

Nem jelentkeztem eddig (de olvastalak Titeket), mert tavaly aug.ban az elso lombikunk mehenkivuli terhesseggel vegzodott es sok ido kellett tultenni rajta magunkat, habar szerencsere mutetre nem volt szukseg, az injekciok segitsegevel felszivodott.

Azt is fontosnak tartom elmondani, hogy engem is kezeltek IR-rel, nekem a meforal + dieta nem hozta meg a sikert, 1 evig szedtem, amig az inszemek voltak. Vegul egy uj gyogyszert kaptam a 2. lombik elott 3 honapig (a neve Eucreas) + dieta, es biztos vagyok benne, hogy ez segitett a Kicsi megtapadasaban:) Most is folytatom a dietat, gyogyszert nem kell szednem. A 14. heten kell mennem majd terheleses cukor vizsgalatra, inzulint nem neznek, csak a cukrot.

Mindenkit biztatni szeretnek, mi kozel 6 evet vartunk a Kisbabankra, ugy, hogy egyikunknel sem talaltak szervi problemat, vegigcsinaltunk 6 inszemet, 1 lombikot, 1 fagyasztott embrio beultetest, es megerkezett hozzank a csoda! Ne adjatok fel, hinni kell benne, hogy MINDENKINEK SIKERULNI FOG!!!

Szurkolok a leendo kismamiknak es gratulalok az azota megszuletett babakhoz:)
Oroszlan

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Köszi a drukkokat ismét,ma megvolt a hosszú napom,így holnap már "csak" 8 óra,és akkor erre a hónapra nem megyek be többet :D

A szuri megy,csak nagyon fáj...
Valahogy most mindenhol beletrafálunk egy érbe,most az esti 3 Merionallal is eltaláltunk egy nagyobb eret,eléggé fájt,így szóltam,hogy azonnal húzza ki a tűt,mert valami gáz van,már csorgott is a vér a hasamon :(

Így adtuk a maradékot a másik oldalra.
Ja,és azért 3 Merional,mert a 4.-et du. kell a Gonal-lal egyszerre beadni.

köszönöm a kérdéseteket,HOLNAP kell még csak a Cetrotide-ot beadni először,így reggel drukkoljatok!! :D
Azért kérdeztem rá még tegnap,hogy meglegyen időben a válasz,hátha nem jöttök,amikor be kell adni,és kérdéseim lennének :D

Lányok,bízom én 100%-ig Sz-ben,úgyhogy minden szavát betartom :D
Péntek reggel vv és UH,drukkoljatok,hogy szépen megnőjenek a tüszőkéim,jó lenne már hétfő-kedd egyikén a leszívás ;)

Eszter: köszönöm,nagyon aranyos vagy! :)
Tudom,hogy nem kell petegyárosnak lenni,de látod,így se mentem sokra eddig az azonnal megtermékenyülő petécskéimmel sem,pedig még 5 naposan is kaptam vissza a bogyókákat... :)

De most biztosra megyünk!! :D
Úgyhogy július végén szülünk!! :lol: :lol: :lol:

Annyira bízom benne,hogy most sikerül végre,hogy másképp nem is lehet :D
Vendég

Sziasztok!

Béka, alakul ez... Szépen megnőnek és jut még fagyiba is tesónak. :D

Rita, én lassan tényleg kezdek örülni :) :)

Judit, pihi, pihi, pihi, és tessék vigyázni magatokra!

Estrella, apád ultra gáz, bár, az én szüleimnek is voltak néha hasonló megnyilvánulásaik...

Képzeljétek, Párom munkatársai egy csomóan kiálltak érte, majdnem a fele társaság közölte, hogy azonnal beadja a felmondását, ha őt kirúgják. Most már nyugodtabb vagyok, kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből.
Jövő héten lesz meg a szövettanom, remélem utána tényleg nem lesznek akadályok.
aktucs

Csutka: drukkolok,hogy párod ügye is jól alakuljon,és minden akadály elháruljon a baba útjából is :)

igen,alakulni fog ez a tüsző-dolog,eléggé érzem a hasacskámat,dolgozik a sok szuri,ha ennek nem lesz hatása,akkor semminek :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap reggel Cetrotide,du. Gonal+ 1 Merional, este még 3 Merional,és péntek reggel vv,aztán Sz vizsgálódik :D

Kérdés: vv előtt adjuk be a Cetrotide-ot,vagy utána?
Számít egyáltalán? Nem tudom,mit néznek most a vérből,nem tudtam elolvasni Sz írását :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó éjszakát,én balra el... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Vaya hírek!!! :D :D :D

November 10-én,17.30-kor kibújtam Anya pocakjából,4500 gr-mal,és 59 cm-vel.Fekete hullámos hajjal,nehéz és fáradságos volt az,de megérte
.

Hatalmas gratula Vayának innen is!!!

Bocsi Csajok de sok a meló.
csucsu99
Budapest

morgen,
épp írni akarom hogy Sajti gyere már a jó hírekkel, mert én kérem itten olvasom a telefonom kijelzőjén :-)

Vaya,
gyönyörű méretei vannak Noéminek, gratula Nektek, sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcit és mielőbbi hazatérést és várunk hogy beszámolj nekünk a nagy napról.
Millió cupp !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Vaya: hatalmas gratula!! :D
Így kell ezt csinálni! :lol: :lol: :lol:

Várjuk a gyönyörűséges fotót!!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: