Sziasztok!!
Előszöris bocs a hosszu eltűnésért de sajnos nem sűrün érek rá mostanában

Szó szerint saaját magamra a leginkább nem!
Tudjátok apu beteg, nincs lába és anyu helyett én gondozom és igy a picii mellett nem könnyű ...Ráadásul szünet volt oviba is Attika is velem volt ugyhogy a mult hetem kész káosz de a mostani se lesz másképp...
Mindegy nem megyek bele a gondjaimba nem fárasztok senkit, de majd azért próbálok jönni ennél azért sürűbben
Rólunk annyit hogy Vivike gyönyörűen fejlődik 150-et eszik

alkalmankét

Este lefekvés után még mindig megvan az 1-1,5órás hiszti piszti de az éjszakát majdnem átalusszuk és ez nagy könnyebbség!Kiságyban nem szeret, mostis a nagyágyon pihizik,de teszek is róla egy képet, zabálnivaló a tündérem
És Ti hogy vagytok? A babák tündéri szépek, látom megeszik a magukét szépen fejlődik minden baba
Cumi:én annyit szolnék hozzá hogy ezt szerintem a babáknak kell eldönteni szükségük e van a cumira. Én láttam már olyan kiscsecsemőt is akinek egyátalán nem kellett sőt bokákolt tőle. Sőt néha Vivikének sem kell olyankor elteszem, és majd ugyis jelez ha kell neki.
Bumdo:üdv közöttünk utólag! Mi nem használunk párásitot, nincs rá szükség de egyébként nagyon jokat kapni már. Bár nem tudom használ e de ugy hallottam nem hülyeség.
Mók:Lilla nagyon édes!

Ne aggodj a szopi miatt. Kéne egy kis szigor szerintem, bár nem akarok beleszolni. Tudom furi még ilyen pici babánál ez a szó, de hidd el kéne. Ha sir tütyüld egy picit, de ne tedd cicire mindig. Tudom idegtépő lesz de le fog rola szokni. Nekem is megfordult e fejemben h mikor nyügi adok neki tápszert, na de nem!! Pedig az megnyugtatja.
Sissy:látom megvolt az első baba mama "hiszti" nálatok is. Jomultkor én kint sirtam Vivi meg bennt. Aztán 5 perc után nem virtam bementem hozzá és együtt sirtunk
Cherryke:cumival kapcsolatban igazad van! Énis pont ezen az állásponton vagyok. Ha kell nekik akkor ugymond szolnak ugyis
A felkapkodás...hát mindenki más. Énis megyek azonnal ha hallom nyűglődni, de nem veszem ki hacsak nem olyan nagyon fájdalmas a sirás. Adok cumit, meg benyomom a zenélőt vagy beszélgetek hozzá. Nálunk megvan a játék ideje
Mi amugy Nov.16-án megyünk Uh vizsgálatra meg hallásra. Aznap este megyek nődokihoz is meg plussz jön a gyerekorvos. Szóval szép éesz a keddi napom. Ma meg viszem aput este neurologushoz mert ugy sejtjük perifériás ideggyulladása lett. Szóval szép a lába mellé még
viszont többet nem tudok visszaolvasni, mennem kell Vivike felkelt itt az ideje a kajának

És nekem azt még meg kell csinálni

Jó lett volna ezért is szoptatni.
Jók legyetek majd benézek majd. Mindenkinek kitartást akinek gondjai vannak. Idővel megoldodnak ugyis. Mindig ezzel vigasztalom magam