Sziasztok!
Jelentem, kifestettük a szobát, ahol majd a Babóval fogunk aludni!

Végre történt valami! Már pont kiakadtam ma reggel, hogy még az ablakok sincsenek kicserélve, szekrényeink sincsenek, és már lassan a kórházi cuccokat készítjük össze, erre kaptam a telefont, hogy jönnek a festők... El is intézték, nagyon szép lett a szoba!

Mialatt festettek, gyorsan összeütöttem egy burgonyakrémlevest és még most este egy kis tejbegrízt...

Már nagyon régen ettem..
Snowball: én nem fogok semmilyen párnát tenni a kiságyba, max. egy textilpelenkát kissé összehajtva, ui. ilyenkor az a legjobb, ha a baba gerince egyenes, és nem töri meg semmi..
Jaj, de jó, ezek szerint nem csak én horkolok!

Apa mondta, pedig én meg pont az ő horkolásától nem tudok néha aludni! Kitágultak az erek az orrunkban is! Nekem is ki szokott száradni a torkom! ...és napközben is hangosabban szuszogok!
Szerintem kb. eddig 10 kilót szedtem fel, de egyre nehezebben bírom magam.. Észrevettem, hogy több súly nehezedik a "legalsóbb részekre" is, ami néha egy-egy erősebb szúrás formájában jelentkezik.. Nektek nincs ilyen problémátok? Vagy ez lenne a jóslófájás? Gőzöm sincs, milyen az, mert még nem volt...
Főzés: a lányok nálunk is inkább gyors kajákat esznek,viszont én imádok főzni!

Régebben felvételiztem is egy fősulira, cukrász szakirányra, fel is vettek, csak nem mentem el... Kedvencem a "kreatív főzés", tehát amikor abból főzök, ami itthon van... Na jó, nekem nincs "maradék fürjtojás" a hűtőmben, mint pár nevesebb tévés szakácsnak, de igazán jó kajákat szoktam összeütni maradék "ez+az"-ból...
Krémezés: képzeljétek, az állandó vendégeim: a pöttyök elmúltak!!! De nem ám az orvosi cuccoktól (vagyonba kerültek..), hanem az egyszerű DM-es shea vajas Babylove márkás testápolótól!! Ledöbbentem, ui. kb. 4 nap alatt eltűntek a pöttyök! Az összes! Lehet valami ebben a shea vajban...
Csicsi: ÉLJEN A BAL SZALAG!

Ezek szerint csak meg volt az valahol!

Jól fog jönni a kis fürdőkád, láttam, Tesómnál is milyen sokat jelentett! Meg aztán nagy kádban pici babát fürdetni nem éppen biztonságos dolog.. Legalábbis gondolom...
Kat: most kicsit bekakkantottam, ui. én még most szeretnék elmenni kozmetikushoz, ahol ugyebár minimum 1 órát kell feküdni.. De a lényeg a lényeg, hogy rendben vagytok mindketten!
Reflux: azt szokták javasolni, hogy 2-3 órával lefekvés előtt már ne egyél-igyál, és tedd magasra a párnát. Sajnos mást nem nagyon tudnak, mert van ugyan rá teakeverék is, de az most felejtős..
Hendyala: köszi az streptococcus infót! Puzzlehoz van speciális ragasztó is, bár én még nem használtam.
Képzeljétek, az én Babóm mostanában nem egyfolytában mocorog, hanem vannak hosszabb alvós időszakai, és rövidebb ébrenlétesek, viszont amikor simogatom a hasam, akkor kitolja a fenekét és a kis hátát (fejjel lefelé, enyhén harántirányban fekszik) úgy, hogy a hasam hirtelen ferde tojás alakú lesz! Nagyon jót szoktunk nevetni az Apjával, nagyon cuki, hogy ennyire igényli a simogatást! Néha persze van egy kis tombolás odabent, de szerintem többet alszik, mint régebben. Vagy csak sokat nőtt, és kevesebb a helye?? Sőt, olyat is szoktam érezni, hogy "lent" kaparászik.. Nagyon érdekes.. és naponta kb. 1x csuklik is..és hajnalban (kb. fél5kor) lesz éhes... Szerintetek ezek normális dolgok? Bízom benne, hogy igen...