A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nyuszika,
ez nagyon kedves tőled!

Köszönöm szépen mindenki részéről a drukkokat! Holnap minden kiderül. Már nagyon izgulok...

Nem tudom, hogy mikor tudok 'jelentést' adni nektek, de ígérem mindenkép fogok.
anim

Drukkolunk Anim!!!!!:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sára és Samu volt eddig, de lehet, hogy így a Samu sem fog maradni. Apa már kezdi ezt is megvétózni.
Úgyhogy egy nevünk sincs még.
Apa nagyon felderült az első fiú hallatán, mert a két lánytól - utólag bevallotta - félt. Aztán a másiknál csak annyit mondott Dévai:
Apuka, mit lát a képen?? Férjem: 2 pixeles kukacot, ami elég konstans. :lol: (informatikus)
Én nagyon vártam egy lányt, de egyáltalán nem vagyok csalódott. Álmomban egyszer úgyis két fiút láttam, és a szobát is olivazöldre terveztem. (tudatalattim)
Egy cigányasszony, miután áprilisban kiderült, hogy lombikozunk, két fiút és egy lányt jósolt, és ebből lesz egy ikerpár. Hát.............

Bari, örülök, hogy visszatértél közénk, sokat gondolok rád és léleksimiket küldök. Tulipánnak úgyszintén....

KépKép
momelcsi

Anim, nagyon szurkolunk Neked!!!!! Ha tudsz és van időd, mesélj!!!!!! És hozz jóóóó híreket!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Anim, nagyon drukkolok, jelentkezz, ha tudsz valamit, reméljük valami jót mond Neked is Apánk :D

Egy kis segítségre lenne szükségem :?
Lehet, hogy bután hangzik, amit fogok kérdezni, de bizonytalan vagyok, és amikor utoljára voltunk Dévainál, akkor annyira örültünk, hogy el is felejtettük megkérdezni, hogy most szabad-e házas életet élni, vagy inkább nem ajánlott az első 3 hónapban?
Azt mondta, hogy ez az időszak még elég bizonytalan, akármi megtörténhet.
Ha valaki esetleg tudja a választ, annak előre is köszönöm.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, erre a kérdésre Apánk azt választolta: "Ez az az időszak, amikor a szomszédasszony segítségét be lehet vonni.....":) Azaz nem ajánlott a házasélet......

nyuszika85

Sziasztok!

Melcsi!
De jóóóó! Huh, férfiuralom lesz nálatok! Sok puszit küldök Nektek!
Jó pihit a hétvégére!

Nene!
Nem szabad, vagyis még nem, egyelőre. Jövő héten már fog pulzálni a picurkátok piciny szivecskéje, olyan jó lesz! :wink:

Szép hétvégét Nektek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Sajnos pont erre gondoltam én is :cry:
Na de sebaj, ez mindenképp megéri, és alig várom már, hogy mi is láthassuk babócánk pulzálását :)
nene2
Budapest XXI. kerület

Szegény Nene....megértem a csalódottságodat:-)és persze a párodét:-)
De ha letelik a 3 hónap olyan lesz, mint ha tinik lennétek :lol:
Sok szépet lássatok a jövőhéten az uh-n!

Momelcsi, én is szeretnék gratulálni a két kis kukacoshoz:-)!

Kedve sAnim remélem minden rendben van Veeletek :roll:

katapetra

Sziasztok!

Bari: Sajnálom, amiken keresztül kellett menned, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy a következő beülti után már csak a problémamentes terhességről írsz majd.

Tulipán: Sajnálom, hogy nem sikerült. :(

Nene: házasélet nálunk Kittinél a 6. hét után a szülésig tiltott volt, Rékánál dettó ugyan ez, csak az első uh-tól számítva. Így képzelheted szegény uramat! De megoldottuk! :D :oops:

Momelcsi: Gratula a két fiúcskához! :lol:

Anim: Drukkhegyek mennek! Gyere hamar a hírekkel!

Emerenc, Kriszto. Kretty: De jó, hogy ti is mindjárt kezdhettek!

Nyuszika: Gratulálok a pindurkához!

Csibi: Hétfőre egy nagy kalappal a punkcióhoz!

Akiknek név szerint nem írtam, azoktól elnézést kérek!
Drukk mindenkinek, aki indulásra, punkcióra, beültetésre, pozitív tesztre vár!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien drukkoltatok nekem, el sem hiszitek, hogy milyen jól esik!

Jó hírrel sajnos nem tudok szolgálni. Most sem sikerült.... :cry:
Biológiai terhességem volt, tehát valami elindult, de ..... Ezt a tegnapi napig láttam is a teszteken, igaz halványan, de láttam. Dévai azt mondta bármi lehetett az ok, pl. kromoszóma hiba.

Bevallom most örlödök magamban, mert attól tartok én csináltam valamit rosszul. Lehet, hogy többet kellett volna pihenem, nem kellett volna dolgoznom.... szóval pörög az agyam, hogy mit kellett volna másképpen csinálni.

Ami viszont mindenképpen biztat, hogy most legalább már elindult valami, tehát van érteleme folytatni. Eddigi programok során még ez sem volt.
Talán majd a fagyasztott babók meghozzák a várt eredményt....

A számláló ma 1995 volt, nem nagyon ugrott az elmúlt két hétben... remélem, most majd jön egy újabb sikerhullám. Drukkolok nagyon azoknak akik most kezdenek vagy már benne is vannak a programba!
anim

Sziasztok Lányok!

Én is köszönöm,hogy drukkoltatok Animért és értem.Nagyon jól esett!!

Momelcsi.
Gratulálok a fiúkhoz,ez nagyszerű!!!!!De jó nektek!!! :lol:

Anim,
Őszintén sajnálom!!!Majd írok privit.

Jó éjszakát mindenkinek!

tulipán
tulipán31

Drága Anim!
nagyon-nagyon sokszor voltam ma fent, izgultam érted....borzasztóan sajnálom.... :(
egyébként azt én is tapasztaltam, hogy amióta itt vagyok, és próbálok benneteket követgetni, hogy 6 beültiből egyedül nyuszinak sikerült....

Nem Te vagy a hibás, ez biztos! És a fagyikák között meglásd ott lapul a kicsi babátok!
Csak ne add fel!
Puszi

katapetra

Sziasztok!
Már jó ideje készülök elmondani NEKTEK, de úgy látom, most kell a biztatás:
Kitartás Lányok, Fiúk! Higgyétek el, bármit megér!!!! Anyának lenni sokkal-sokkal csodálatosabb érzés, mint azt valaha is képzeltem!

Szorítok nagyon, hogy mindannyian hamarosan megtapasztaljátok ezt a csodát!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Üdv mindenkinek
Ma voltunk Nyírőben vérvételen.Most hívtam a labort,sajnos magasabb mint 4300.Egyből hívtuk a Doktort, ő leállítja a stimulációt,így hétfőn nem lesz punkció.Vagy saját felelőségre folytathatjuk!Nehéz döntések elé állítják az embert.Most gondolkozunk estig,mert ha megyünk tovább,akkor a szurikat még a hétvégén be kell adni,ha nem akkor már nem lesz szuri! :(
zs76

Kedves Zs76....én még annyira tapasztalatlan vagyok a vizsgálatok terén, igy nemtudom, hogy mi lett magasabb, mint 4300, és az miért baj.
:oops: bocsi
kérlek homályositsatok fel....ha valaki ráér:-)

Moncsiga: de jó, hogy jöttél, most nagyon nagy szükség van itt a pozitiv példákra, és a biztatásokra!
A Nimród a férjem kedvenc fiúneve...amikor megláttam a képet a kisfiadról, megkönnyeztem....olyan csodálatos baba!Gratulálok!

katapetra

Sziasztok!

Lenne megint egy dolog, amiben kérném a segítségeteket. Leadtuk minden eredményünk Dévisznek, és most választanunk kell az átjárhatósági vizsgálatok közül. A lapart kizártuk. A férjem szerint az UH-ost kellene megcsináltatni, mert a röntgenessel szemben fenntartásaink vannak. Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol lehet UH-os átjárhatóságit csináltatni 60 e alatt? Illetve, hogy elfogadja-e azt Dévisz? Kb 2,5-3 hét múlva esetékes a dolog, de hétfőn/kedden vissza kell hívnunk Dévai dokit, hogy hogyan döntöttünk. Illetve hétfőn rendel ő? Vagy nála is munkaszüneti nap van?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv:
Mné
mné

Hétfőn van a Doktor, nekünk ekkor lett volna punkció,ha jó lett volna az utolsó vérvétel eredménye.
zs76

Anim nagyon sajnálom :( :( , hogy most nem sikerült, de biztosan nem te tehetsz róla. Ezen aztán igazán ne őrlődj, hanem gondolj a fagyibabákra. Éppen tegnap olvastam egy sorstársunkról, akik 3 éve örökbefogadták a kislányukat, majd a fagyibabáikból ez év májusában megszületett a vérszerinti kisfiuk is. Egyszóval három év alatt boldog kétgyermekes anyuka lett belőle. :wink: De van még szintén egy fórumos barátnőm aki túl a 40-en tavaly karácsony körül fogadott örökbe egy pici lányt és láss csodát most félidős terhes, pedig korábban három-négy vetélése is volt. Ezekkel a történetekkel csak bíztatni szeretnélek, hidd el van még remény és nektek is lesznek egyszer babáitok. :wink:

Moncsi, nagyon szép a kisfiad. :D Megkérdezhetem, hogy Nimród hányadik lombik kezelés után sikerült nektek?
monilla

Sziasztok!

Sikeres lombikból elajándékoznám és/vagy jelképes összegért eladnám a követekző megmaradt gyógyszereimet, vitaminjaimat:

* 10 Elevit vitamin - 2010. decemberig jó
* 30 db Elevit vitamin - 2011. márciusig jó
* 15 db Aspirin Protect 100 mg-os tabletta - 2014-ig jó
* 26 db Meforal 500 mg tabletta - 2014-ig jó
* 20 db Vita-Caps méhpempő kapszula 2011.08-ig jó
* 7 db Crinone 80 progeszteron hüvelygél - 2012.06-ig jó
* 75 NE (bontatlan) Gonal F injekció - 2011.10-ig jó
* Huma- Folacid 5 mg-os folsav 10 db
* 75 NE Menopur por és oldószer injekció - 2012.08-ig jó
* 5*75 NE Merional por és oldószer injekció egyesével csomagolva - 2011.06-ig jó
* 5,5 ml Suprefact injekció- 2012.02-ig jó
* 22 db Metypred 16 mg-os tabletta - 2014-ig jó

Ha valakit érdekel, kérlek, privit írjatok!
Köszönöm, Abubu

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

Anim, nagyon sajnálom..... Minden rosszban meg kell látni a legjobbat és ez most az, hogy valami elindult. Magyarán a tested be tudja fogadni a babát/babákat, csak kicsit többet kell várni rá. Ennyi küzdelem után megértem, ha inkább pihentek egyet... :cry:
Hidd el, új év, új lehetőségek, sikerülni fog. :!: :!: :!:

nyuszika85

Moncsiga,

A kis Nimród nagyon tündéri,órákig el tudnám nézegetni!!!Olyan szép kisfiú!!!!!!!

gratulálok!!!!!

tulipán
tulipán31

Sziasztok!

Zs76! Mi lett veletek? Belevágtatok? Vagy leálltatok? Sokat gondoltam rátok, hogy vajon milyen döntést hoztatok!

Többiek! El vagytok tűnve!!!! Senkinek semmi jó híre, vagy megosztanivalója?

Eléggé befagyott a terhességek száma az intézetben, ma voltam és még mindig 1996-on áll. És elég kevesen is voltak.

Emerenc! Hogy állsz? Lesz kezdés? Megy a drukkom neked is!
Kretty! Te? Lassan nálatok is indulás, igaz?

Csibi? Volt punkció? Mi volt?

Naaaa, gyertek elő!

Puszi a kismamikáknak is és az egyetlen nagymamikánknak is, természetesen! :wink:

Mi ma elkezdtük! Szombattól mennek a szurik! Valaki kapott már a szurik mellé prednisolon-t? Valami tapasztalat vele kapcsolatban? Ez most nekem új... :roll:

Pusszantás mindenkinek!

kriszto

kriszto82

kriszto

Én is adok egy szerencseszurit,és minden jókívánságom mellé hogy sikerüljön!!!! Kép Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kriszto, nagyon örülök, hogy kezdhettél ma. Mennek a drukkok folyamatosan, szugeráld a tűszőket. Milyenek voltak az indulók?
Mi megjöttünk Sopronból, hát jó rövidre sikerült, két napig csak autót és babakocsit nézegettünk, szinte csak egy nap kikapcsolódás. Akkor kétórás túrát tettünk a Lővérekben, vicces azért 4hónaposan a kaptatókon a gyökereken a faleveleket rugdosva mászni :lol:
De élveztem nagyon. Kicsit kiszakadni az itthonlétből. Bár most már megy a tanulás is ezerrel, két hétvégén is lesz két-két vizsgám.
Akkor múlthét óta 1-et ugrott a számláló.
Én nem kaptam azt az új szert, nem mondta, hogy mit fog segíteni???

KépKép
momelcsi

kriszto

A prednisolon egy szteroid és kis mennyiségben segíti a terhesség kialakulását. :)

szurikáta
szurikáta56

Kriszto! Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Én kaptam a prednisolont és nem volt tőle semmi panaszom szerencsére.

Momelcsi, jó tanulást kívánok! A kismamák mindig nagyon ügyesek szoktak lenni a vizsgán. Saját tapasztalatból írom. A középfokú nyelvvizsgámat a két hónapos, a második diplomámat pedig a három éves fiam mellett szereztem. :wink:

Magamról annyit, hogy diétázni és mozogni kezdtem nagy lelkesen, ami remélem kitart még egy darabig és leolvad majd rólam néhány plusz kiló. :lol:
monilla

Szurika! Köszönöm a szurit! Már vártam, hogy én is kaphassak! :wink:
Szóval a prednisolon betegtájékoztatóját elolvasva kicsit kétségbe estem, valóban szteroid, ezzel nincs is baj, de ellenjavalt, vagyis fokozott elővigyázatossággal alkalmazható a terhességben, vagy tervezésekor.... ezért kérdeztem rá, de persze vakon megbízom Apánkban, szimplán csak kíváncsi voltam, ti mit tudtok!

Melcsi! :lol: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, mindannyian! Jó tanulást!

Monilla! Örülök, hogy lelkes vagy, remélem kitartasz, nekem valahogy sosem megy! :lol: Pedig most a húsevésre gyúrok, nagyon!

Induló tüszőhelyzet a szokásos, sok-sok tüsző, mind picurka egyelőre....

Szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

kriszto

A tájékoztatókat nem érdemes elolvasni :shock: :twisted: annyi dolgot leírnak ami talán soha nem fordul elő.Csak hát a gyártók többszörösen is bevédik így magukat.Hogy a fogyasztó halálra rémül mire végig olvassa az részletkérdés számukra.
Te csak bízz a dokidba,Ő tudja mit kell tennie :) és hogy mi a jó Nektek.

szurikáta
szurikáta56

kriszto

A tájékoztatókat nem érdemes elolvasni :shock: :twisted: annyi dolgot leírnak ami talán soha nem fordul elő.Csak hát a gyártók többszörösen is bevédik így magukat.Hogy a fogyasztó halálra rémül mire végig olvassa az részletkérdés számukra.
Te csak bízz a dokidba,Ő tudja mit kell tennie :) és hogy mi a jó Nektek.

Na ez kétszer ment :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.11.03 20:50-kor.

szurikáta
szurikáta56

[quote="kriszto82"]S írta:kriszto82ziasztok!

Zs76! Mi lett veletek? Belevágtatok? Vagy leálltatok? Sokat gondoltam rátok, hogy vajon milyen döntést hoztatok!

mi leálltunk,mivel az első beállítás volt,nem rizikóztunk.következő ciklusban ha nem lesz ciszta,akkor kezdünk.
zs76

Megya drukk mindenkinek :D
zs76

Kriszto,

én is nagyon drukkolok a háttérből!! :D
Én tegnap voltam D.-nál, erősen javasolta, hogy kezdjünk most - mert ki tudja, milyen változások lesznek jövőre. Mondtam neki, hogy a párom külföldön lesz, nélküle meg ugyan nehéz lenne...meg amúgy sem érzem még készen rá magamat. Erőltetni meg nem akarom... :?
Szóval részünkről ennyi, egyenlőre.

Nyuszika,

Veled mi a helyzet? Remélem minden rendben, és csak a sok alvás miatt nem jelentkezel... :D

Momelcsi,

biztos szép volt a Lővérekben...mi is most voltunk az Őrségben, hát a szerintem legjobb időszakot kaptuk el: gyönyörűek voltak a fák, vörösek, sárgák...szinte már giccsesen szép volt... :lol:
leeda

Leeda, köszönöm a kérdésed, minden rendben van. Még másfél hét mire láthatom a Manónkat, nagyon nagyon sok idő, de ez van. Talán, mintha a tüneteim enyhültek volna, bár volt már ilyen, aztán pár napra rá újra minden felerősödött. Szóval nem panaszkodhatok: Manónk biztosan rohamos ütemben fejlődik, húsundorom annyira kialakult (szeptember eleje óta ezt kell ennem....), hogy végül a férjemmel már azt nézegetjük, mely termékeknek magas a fehérjetartalma, így próbálok húsmentesebben enni, de egyben tartva a sok fehérjét.
Kriszto, Neked is megírom, biztos jól jön még: sajtok, rántott sajt, túró, kőrözött, herz paprikás szalámi, lencse, bab, sőt még a kakaó is (persze nem a Nyuszis kakaó :) ). Szerintem kell a változatosság, képtelenség ennyi húst hónapokon át enni. És én fél kilót ettem naponta..... Mára már napi 2-3 alkalomra csökkent, nem bírom................ :( De mindent a babáért és magamért.
Eddig a méhen kívüli gyanú elkerült, azt hiszem el is könyveltem, hogy akkor a másik babó angyalka tényleg. Azért csak kellene némi tünetnek lenni így a 9. hétbe lépve :)

Kriszto, nagyon drukkolok, tessék jönni és beszámolni az UH-król, tüszőkről, punkcióról és transzferről. :)

Leeda, megértelek, de szerintem még egyszer aludj rá egyet és gondold végig Apánk javaslatát!

Zs76, sajnálom, hogy így alakult, de jó hír, hogy egyből kezdhettek, mert ciszta nem lesz és pont :)

Monilla, jó felőled is hallani és azt látni, hogy mosolyogsz! :) Jól teszed a sportot, egészséges életet, jó az irány a tavaszi induláshoz.

Lor, Te már szinte nem is jössz, Veletek mi újság?

nyuszika85

Nyuszika, én is örülök, hogy hallok rólatok. Egyáltalán nem csodálom, hogy meguntad a húsevést. :? Magam is szinte tobzódtam a zöldségekben a hosszú húsevős hetek után.

Léda, szerintem is jól teszed, hogy feltöltődsz lelkileg a következő lombik előtt. Dévisz engem is riogatott a jövő évi változásokkal. Állítólag pénzt akarnak kivonni az egészségügynek ezen részéből is, de ezek egyenlőre még csak sejtések. :roll:

Bari, ha majd lesz időd és kedved kérlek írj magadról egy kicsit. :wink:
monilla

Kriszto

:D Úgy örülök, hogy kezdhettek. Igen, már nekem is feltűnt, hogy a "régiek" nagyon eltűntek... :cry:
Akkor szombattól megy a szurika??? De jó, de jó.............

Momelcsi

Már 4 hónapos állapotos vagy??? Így telik az idő? Hogy érzed magad? Milyen érzés kismamának lenni? Milyen iskolába jársz, hogy tanulsz?

Jaj, Monilla

Úgy irigyellek, hogy tudsz egy kicsit fogyókúrázni, tornázni, én sehogy nem tudom magam rávenni :oops:

Csuti
Kép
csuti83

Leeda drága!

Te hogy vagy, és mikor kezdtek újra???? :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Szia Csuti!

köszönöm, jól vagyunk. Igen, most kezdjük az 5. hónapot. Iszonyat gyorsan telik az idő.
Suliba nem járok, csak vizsgázni fogok menni, rendesek a többiek, szállítják a tanulnivalót nekem. Nehezen megy, mindig találok más elfoglaltságot. Amúgy mester képzésre járok, kiegészítem a fősulis diplomám, úgyanúgy közgazdász leszek, maradok.:lol:
Azt gondoltam, hogy ez a másállapot tényleg más lesz, de sokszor eszemben sincs, hogy én kismama vagyok. Persze azért látható jelei vannak, és a testem is figyelmeztet, ha rosszul mozdulok. De tényleg boldogság, hogy hallom a szívverésüket, ahogy forgolódnak, bugyognak a hasamban.
Ti hogy álltok? Mikor mész vissza legközelebb?

KépKép
momelcsi

Nagyon drukkoltam mindenkinek az utóbbi időben a háttérből, csak írni nem volt erőm, mert álommanó beköltözött hozzánk - gyakorlatilag a nap 24 órájára. Mondjuk még mindig jobb, mint ha rókakoma vendégeskedne itt, most már azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy csak ez a folyamatos álmosság jelentkezett nálam, bár korábban nagyon örültem volna valami drasztikusabb tünetnek, hogy megnyugodjak, hogy minden rendben! De szerencsére tényleg rendben van minden, átléptük a bűvös 12. hetet és a babócánk a kombinált teszt alkalmával is bebizonyította, hogy gyönyörűen fejlődik. :D
És egyelőre nem búcsúztunk el Apánktól, a 24. hétig még hozzá járhatok! :D

Nyuszika! Minden rendben lesz Nálatok is! Ne aggódj! (Persze bagoly mondja…:oops:)

Nene! Ti ma voltatok Apánknál, ugye? Drukkolok nagyon! Majd gyere a hírekkel!

Emerenc, drága! Te is indulsz hamarosan, ugye? Remélem, jó magas lett az inhibin b értéked! Majd írj, hogy mikorra küldjük koncentráltan a drukkjainkat!

Kretty! Nektek is lehet hamarosan drukkolni, ugye?
Jó lenne, ha kb. 5 hét múlva minimum hárommal megugrana a számláló: Kriszto, Emerenc, Kretty! Kívánom, hogy a Mikulás majd gyönyörű kétcsíkos teszteket hozzon Nektek!

Monilla! Úgy örülök, hogy jobb a kedved! :D És kitartás a diétához és a tornához!

Szélkisasszony & Szélúrfi! Mi a helyzet Veletek? Remélem, találtatok valami jó megoldást!

Leeda! Katapetra! Csuti! Már hamarosan itt a január, ilyenkor karácsony előtt csak úgy repülnek a napok, aztán januárban de jó lesz, hogy lehet drukkolni Nektek!

Tulipán! Szimba szokta mindig írni, hogy a második lombikok statisztikailag sikeresebbek, mint az elsők! Főleg ha valakinek még nem volt előtte se inszem, se beállítás! Mert talán az is számít, hogy mennyi újdonság történik közben, hiszen minden új dolog valamennyire stresszel jár. Én például eszméletlen nyugodt voltam, mert már az inszemeknél bőven volt alkalmam hozzászokni az injekciózásokhoz, stb… Következő alkalommal Nálatok is minden rendben lesz! Tuti! :D

Anim! De jó, hogy elindult valami! Biztos vagyok benne, hogy ezzel „jelzett” valamelyik fagyibabócátok (vagy 2-3), hogy ne adjátok fel, mert hamarosan jön (vagy jönnek!) :D
Mikor mentek vissza értük? Most is ki kell várni a 3 hónapot?

Mné! Ahogy figyelmesen visszaolvastam a fórumot, most vettem csak észre, hogy nem kaptál választ az átjárhatóságival kapcsolatos kérdésedre. Nekem Apánk csinálta az ultrahangos átjárhatóságit (Hycosy a neve) az intézetben, és két évvel ezelőtt 40 000 Ft volt, (ha jól emlékszem), szóval biztos, hogy még most is 60 000 Ft alatt van! Szerintem nem érdemes máshoz menni, Apánk ebben is profi! :D Ha tudok valamit segíteni ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan! És bocs, ha elkéstem a válasszal… :oops:

Zs76! Azért spontánkodhattok a leállás ellenére?

Csibi! Túl vagy a punkción és a beültin? Remélem, néhány embrike már ott csücsül a pocakodban!

Momelcsi! Írok privit!

Barikám, drága! Hogy vagy?

Kriszto! Ezen a „csatornán” keresztül is küldöm a giga-mega drukkjaimat!

Puszi azoknak is, akiket kihagytam!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.11.05 23:24-kor.
loreena

Szia Melcsi!

Háááááááááát, az még furcsább 5. hónap? Még most írtad a topikon, hogy csajok, sikerült!!!!!!!!!!! Tényleg telik az idő.
De jó neked. Tényleg érzel ilyen-olyan dolgokat? Én szerintem el sem tudom képzelni, hogy ez milyen érzés :lol:
Én is mesterképzésre járok, csak én bejárok konzultációra is, de nagyon :? . Kimerítő, főleg munka, család mellett. Csoda, hogy te bírod. Mi e hónap 15-én megyünk, akkor nézzük át a papírokat, és beszéljük meg az indulást. Elvileg december 6-án lejár a 90 nap, de tudod, Dévisz nem indít decemberben (ami most nekem jó is, mert a vizsgáim mind ekkor lesznek), így valszeg januárban kezdünk. :wink: Vagyis remélem, mert 3 vizsga időpontját még nem tudom, remélem mire odakerül a sor, hogy punkció, addigra túl leszek azon a 3 vizsgán is.
Kívánom neked, hogy az elkövetkező hónapokban is ilyen boldog légy, és mikorra vagy kiírva?

Kriszto

Hol vagy??? Holnap már szuri :arrow: :wink:

Barikám

Remélem hamarosan erőt veszel magadon, és írsz nekünk egy pár sort. :wink:

Anim

Már ne nézz vissza, ne őröld magad, nem te vagy a hibás. Én mindig azt mondom, hogy ha akar, és erős az a kicsi lény, akkor megmarad, bármit csinálj. De te biztos nem csináltál semmi rosszat. Nálam is ez volt a helyzet, én is kerestem az okokat. :roll: De ma már rájöttem, hogy nem szabad, mert mi nem tehetünk róla, hogy nem sikerül. Legközelebb SIKERÜLNI FOG :!:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok. Egy kicsit el voltam havazva, suli, munka, pörgés ezerrel...:) De azért olvasgattam a fórumot és hogy mindenki jól van. Mi ha jól számolom jövő héten kezdünk :) Várom-félek-reménykedek-és előre tartok a húsevéstől... :roll: De remélem karácsonykor már hármasban eszünk :wink:
Vendég

Jujj, végre felpörög a topik.

Kretty, nagyon izgalmas. Neked is hatalmas drukk, na meg Krisztonak, aki már eszi a húst rendesen, ugye? :)

Kriszto, hétfőn mész UH-ra először? Sajnálom azokat, akik kénytelenek ekkor kint ácsorogni.... Olyan hideg van reggel.... Öltözzetek fel jól, nem hiányzik a nátha a kezelés alatt!!!

Lor, jó volt olvasni, hogy minden rendben Veletek is.

Melcsi, már az 5. hónap....Hihetetlen.... Gondolom már nő a pocakod, két baba gyorsan megmutatja magát :)

Nene, mi volt tegnap, hány szívecske dobogott? :)

Gyertek, meséljetek!
Szép napot Mindenkinek!

nyuszika85

Csuti,
köszönöm, megvagyok. Jövő héten visszamegyek a házidokimhoz, mert nem múlik az időnkénti fejfájásom (lehajlás, köhögés, stb.) Gondolom, valami gyulladás maradt a szervezetemben, de eléggé idegesít, hogy nincs -e valami komolyabb baj, mert mindig ugyanott fáj a koponyámban... :? Remélem, januárra elmúlik, és nem lesz semmi komolyabb gond! Jó lenne, ha tudnánk együtt kezdeni :wink:

Lor,
köszönöm a bíztatást!! Nagyon örülök neki, hogy Veletek minden rendben, csak így tovább!!! :D

Kriszto,
drukkolok!!

Mindenkinek sok erőt kívánok a kezdéshez/újrakezdéshez/folytatáshoz.... :D
leeda

Sziasztok!

Kretty,Emerenc! De jó, akkor tuti talizunk majd!! Nálunk,az egész hosszú ciklus miatt, kb 20.-a után valamikor várható punkció, addig biztosan elkezditek mindketten!!!

Valaki nem tudja véletlenül mennyien vannak mostanság reggelente? Amikor szerdán voltam, fél kilenckor, egy lány volt már csak. Hát hűvös lesz az biztos!!!! És még húst is kell enni, hajnalok hajnalán.... egyik jobb mint a másik!

Csutim! Elég nehezen ment tegnap reggel az első szuri, sajnos eléggé megviselt, de a másodikat már gyorsabban beadtam. Jó tanulást, kitartást neked! Telik az idő, hidd el és hamarosan a sok vizsga után jöhetnek az ikrek... :wink:

Drága kismamik! Álomkór... jaj, remélem mindannyian leszünk még ebben a "cipőben" ! Puszi!
Melcsi jó tanulást!
Lor! Tessék írni azt a tankönyvet! :wink:

zs76! Akkor ti is hamarosan kezdtek, nem? Remélem minden tökéletes lesz a kezdéshez.

Legyen csudaszép napotok!

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Ha valakinek megmaradt volna MENOPUR átvenném!
Ha van irj privit!
Köszönöm
További szép napot mindenkinek!
boci35

Kriszto

Én is remélem, hogy mindjárt január lesz :lol: Már a vizsgákon is szeretnk túl lenni, mert már érzem a terhet a vállamon, főleg amikor éjszaka felkelek, hogy mindjárt itt a vizsgaidőszak. :cry: Akkor magadnak adod a szurit igaz, nagyon bátor vagy. Az ember hamar beletanul, később már fel sem veszi, hogy ilyet csinál. :wink: Én is úgy voltam, csak az első volt nehéz, a többi már ment ügyesen. Mikor mész D-hez, holnap reggel? Hogy állnak a tüszőid? Szóval mikor mi indulunk, akkor te már pocakos leszel :D :D két kicsi ikerbabával!!! :wink:

Leeda

Én is nagyon szeretném, ha találkoznánk januárban, és együtt tudnánk indulni. Mikor jön piri januárban? Voltál már D-hez papírok egyeztetése miatt? Mi 15-én megyünk.

Kretty

Örülök, hogy a jövőhéten kezdtek. :lol: Nagyon drukkolok nektek, hogy minden sínen menjen!!!

Nyuszi

Veled mi újság, akkor most hány hetes terhes vagy? Egy bogyókád van úgye? Nagyon vigyázz rá!!! Milyen időközönként kell D-hez menni már ennyi idős terhesen? Nincs véletlenül képecskéd, hogy megmutasd nekünk egy kis erősítésként? :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, igen, egy Manó növekszik odabent. A másik angyalka lett, bár Apánk minden alkalommal jól rám ijeszt, hogy reméli nem méhen kívül van a másik. De hiszem, hogy nem, már tünetnek is lennie kéne, de semmi bajom nincs. :)
Az első nagy találkozás ET+21. napon van. Utána 10 napra rá hív be újra, hogy mi újság van odabent. Ha semmi nagy bajt nem lát, ami indokolná a sűrű találkozást, akkor onnantól már csak 3 hét múlva találkozol Apánkkal és a babával. Nekem ez nagyon hosszú időszak, első babát várjuk és izgulok sokszor, hogy minden rendben van-e odabent... De hiszem, hogy igen, és ezzel el is tereltem a gondolatokat... :) Képecske egy van csak, egy pöttyel, ez volt az ET+21. napi, majd most kapunk újat, amikor igazi emberke formája lesz. De ha valóban erőt ad, neki látok és felteszem a pozitív tesztek képét és a pöttyöt, remélem tényleg erőt ad. Én sokat nézegetem, mert talán még mindig nem hiszem el, hogy sikerült :)
Ma vagyok a 8+3. napon, a vonalzón is látni :)

nyuszika85

Sziasztok,

Mi is visszajöttünk Sopronból, és tényleg nagyon szép a Lővér, ahol mi is sokat sétáltunk.

Pénteken voltunk Dévainál. Nekünk is egy babónk maradt, de Ő szépen fejlődik. Láttuk a szívverését, és kértem képet is, mert már szépen látszik a feje, és a végtagkezdemények is :lol:

Engem sajnos látogatnak az álommanók és a rókakoma is :(
Ami furcsa, hogy nem reggel jön rám a hányinger, hanem napközben, de szerencsére eddig minden nap le tudtam küzdeni. Nekünk is csak 3 hét múlva kell visszamennünk.

Mindenkinek nagyon drukkolok a kezdéshez, a tüszőéréshez, és természetesen, hogy mindenki sikerrel járjon.
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,h hiányoltatok!

Megvagyok...telnek a mindennapok, munka..munka...munka..
A HCG-m leesett 4,5-re ami gyakorlatilag már 0-a, így nem kell mennem új ellenőrzésre.
A szövettan megjött, amiből természetesen semmi nem derül ki....majd a héten bemegyek a papírért és hívom Déviszt.

Anim, Tulipán, nagyon sajnálom, de próbáljunk meg felállni és minden energiánkkal a következő lehetőségre koncentrálni.
Persze ez nem mindig megy,mert már túl sokat csalódtunk és a környezetünk sem könnyíti meg....DE a sok-sok akadály ellenére bíznunk kell a SIKERBEN :lol:

Zugban olvaslak ám benneteket és sokat segít a sikeretek. Remélem Nyuszit és Nenet hamarosan Kriszto, Emerenc, Sajóék, Szimbáék és még sokan mások is követik....

Szélkisasszony, Szélúrfi, hogy döntöttetek? Találtatok másik dokit?

Leeda, Csuti drukkolok,h január elején kezdhessetek :lol: majd februárban követlek benneteket (uh hol van az még.... :shock: )

Monilla, Ti mikor mentek a következőre? Március-Április környékén?

Ne haragudjatok,h nem szólítottam meg mindenkit, de nagyon drukkolok mindenkinek és sok-sok kitartást a most stimura járóknak vagy éppen a konzultációra váróknak!

Kismamiknak pocaksimit!

Puszi mindenkinek!

Bari
bari6

ÓÓÓÓÓ ezt a laptetőt átirányítanám most :arrow: Krisztómnak :!: :lol:
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: