Nagyon drukkoltam mindenkinek az utóbbi időben a háttérből, csak írni nem volt erőm, mert álommanó beköltözött hozzánk - gyakorlatilag a nap 24 órájára. Mondjuk még mindig jobb, mint ha rókakoma vendégeskedne itt, most már azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy csak ez a folyamatos álmosság jelentkezett nálam, bár korábban nagyon örültem volna valami drasztikusabb tünetnek, hogy megnyugodjak, hogy minden rendben! De szerencsére tényleg rendben van minden, átléptük a bűvös 12. hetet és a babócánk a kombinált teszt alkalmával is bebizonyította, hogy gyönyörűen fejlődik.
És egyelőre nem búcsúztunk el Apánktól, a 24. hétig még hozzá járhatok!
Nyuszika! Minden rendben lesz Nálatok is! Ne aggódj! (Persze bagoly mondja…:oops:)
Nene! Ti ma voltatok Apánknál, ugye? Drukkolok nagyon! Majd gyere a hírekkel!
Emerenc, drága! Te is indulsz hamarosan, ugye? Remélem, jó magas lett az inhibin b értéked! Majd írj, hogy mikorra küldjük koncentráltan a drukkjainkat!
Kretty! Nektek is lehet hamarosan drukkolni, ugye?
Jó lenne, ha kb. 5 hét múlva minimum hárommal megugrana a számláló: Kriszto, Emerenc, Kretty! Kívánom, hogy a Mikulás majd gyönyörű kétcsíkos teszteket hozzon Nektek!
Monilla! Úgy örülök, hogy jobb a kedved!

És kitartás a diétához és a tornához!
Szélkisasszony & Szélúrfi! Mi a helyzet Veletek? Remélem, találtatok valami jó megoldást!
Leeda! Katapetra! Csuti! Már hamarosan itt a január, ilyenkor karácsony előtt csak úgy repülnek a napok, aztán januárban de jó lesz, hogy lehet drukkolni Nektek!
Tulipán! Szimba szokta mindig írni, hogy a második lombikok statisztikailag sikeresebbek, mint az elsők! Főleg ha valakinek még nem volt előtte se inszem, se beállítás! Mert talán az is számít, hogy mennyi újdonság történik közben, hiszen minden új dolog valamennyire stresszel jár. Én például eszméletlen nyugodt voltam, mert már az inszemeknél bőven volt alkalmam hozzászokni az injekciózásokhoz, stb… Következő alkalommal Nálatok is minden rendben lesz! Tuti!
Anim! De jó, hogy elindult valami! Biztos vagyok benne, hogy ezzel „jelzett” valamelyik fagyibabócátok (vagy 2-3), hogy ne adjátok fel, mert hamarosan jön (vagy jönnek!)
Mikor mentek vissza értük? Most is ki kell várni a 3 hónapot?
Mné! Ahogy figyelmesen visszaolvastam a fórumot, most vettem csak észre, hogy nem kaptál választ az átjárhatóságival kapcsolatos kérdésedre. Nekem Apánk csinálta az ultrahangos átjárhatóságit (Hycosy a neve) az intézetben, és két évvel ezelőtt 40 000 Ft volt, (ha jól emlékszem), szóval biztos, hogy még most is 60 000 Ft alatt van! Szerintem nem érdemes máshoz menni, Apánk ebben is profi!

Ha tudok valamit segíteni ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan! És bocs, ha elkéstem a válasszal…
Zs76! Azért spontánkodhattok a leállás ellenére?
Csibi! Túl vagy a punkción és a beültin? Remélem, néhány embrike már ott csücsül a pocakodban!
Momelcsi! Írok privit!
Barikám, drága! Hogy vagy?
Kriszto! Ezen a „csatornán” keresztül is küldöm a giga-mega drukkjaimat!
Puszi azoknak is, akiket kihagytam!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.11.05 23:24-kor.