A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hoppp,laptetű!

Mindenkinek adok belőle :lol: :!:
pancsi790204

Judit: eszem is ezerrel,aztán róka koma úgysem hagy majd békén :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor anyum minket várt,akkor a nővére főzött neki isteni kajákat (nagyon jó szakács!!),csupa kedvencét kapta,de mivel minden kijött belőle,a többedik esetnél megkérdezte nagynéném:

"Eszel belőle,vagy egyből a WC-be öntsem?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm,ott ültem mellettetek ma,a hölgyike mellett akivel jöttél.
pancsi790204

Téééééééényleg? Jujj,és nem szóltál?
Anyukám ült mellettem :D
Vendég

Pedig azt gondoltam,ma mindenki csak jó híreket kap...,olyan csodálatos volt az idő (köszönöm Vnbeni!!! :D )!
Vendég

Ó Pancsi... a fene vigye el :(.... úgy sajnálom!!!!!

Juditkám: lesz-lesz... persze.. Rajó jövő hétre szabit vett ki... úgyhogy v. hétfőn v. szerdán (IR vv után célszerűbb lenne) elmegyünk valahová megünnepelni szeirntem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Gyorsan végeztél,majd legközelebb szólok.
Nem mondtam volna meg,h az anyukád volt.
pancsi790204

Ő nagyon jól szórakozott,mert már múltkor is mondta,hogy milyen fess legény Sz :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán elképzelte,hogy a 4 beavatkozással hogyan végezhet Sz 40 perc alatt... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én anyám... imádom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pancsi,
a 10 felettire nem azt szokták mondani hogy van még remény?
Akkor most nem feladni, inni, inni, inni és több tonnányi fehérje!!!
Én még szurkolok nektek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Igen,gyorsan végeztem,bár furi volt ez a kavarodás a sorrenddel,mert azt nem jegyeztem meg,hogy ki volt az előttem levő előtt,hogy szóljak neki...
én csak az előttem következőre koncentráltam,és vártam,hogy ő bemenjen,aztán jövök én...
H. gyorsan felrobbant :? nem baj,így még előbb végeztem :D

Szerintem azért hívott be Sz,mert az én ügyem MOST MÉG nem bonyolult,így gyorsan lezavarta a beavatkozások előtt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: nekem is 14,9 volt a HCG,aztán 19,és mégsem...
ha az eredményhirdetés napján annyi,akkor van remény,ezért 10-től lehet elvileg kimutatni a vizeletteszttel is,mert az már lehet megmaradós...

Csak utána kétnaponta duplázódnia kéne.
Vendég

Pancsi,
még elindulhat, drukkolok nektek!

Andi,
jó ötlet az IR vv utáni ünneplés, de cukrot akkor se, ha lehet!
gratula a 7-hez is! :-D

Brekk,
egyél sokat mert aztán megy Vuk. bár én még csak 1kiló mínuszban vagyok, de neked az sem kellene.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: hááát,igaz ami igaz,fogynom nem kéne..
Reggeli Vuk ellen én azt hallottam egy babás műsorban,hogy készíts az ágy mellé bármilyen kekszet,és mielőtt felkelsz,egyél egy picit belőle,az segíthet elkerülni az azonnali rosszullétet :)

Bár nekem a reggeli róka-koma-ellenszerem az lesz,hogy délben kelek fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak viccelek,tuti kukorékolok majd minden nap... :D :D

Sajnos hízni képtelen vagyok,arra viszont sajnos igen,hogy átrendeződjenek rajtam a dolgok.
Előző stimunál is a combomra,hasamra,fenekemre rendeződtek át a "kilók",ami persze csak levetkőzve volt szembetűnő,mostanra visszament,de gondolom ettől a naptól kezdődik újra :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku,
csak nyugtatásképp: Vuk nem csak reggelente jár ám :roll: És ez az émelygős rész talán még rosszabb, enni sincs kedve az embernek :twisted:

Kép
judit0713

Judit: tudom én,azért emeltem ki a reggeli Vukot a többi közül :)
amilyen szerencsém van,nekem tuti egész napon át tartó lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!
Köszi hogy aggódtatok értem,ezért már ma muszáj volt jönnöm.
Hajdú Krisztinánál voltam,Mindenképp adna még keddig időt,mert nagyon szép a petezsák,18 mm,benne embrió kezdemény,azt mondta szinte nem érti annyira tökéletes.
Ma voltam Fülöpnél,semmit nem enged keddig abbahagyni,hátha. 5% ról beszélt.
Hát elég kevés.
El vagyok keseredve.
a tüneteim ma megint megvoltak.Ez normális ha nincs rendben?Biztos a Hcg szórakozik.
ritabmc

Őszintén szólva már nem emlékeztem,de most olvastam vissza a nyári stimulációm részleteit,és ezt találtam:

[quote]T írta:egnap voltam Sz-nél,5. stimu napos UH-n.
Azt mondja,nagyon kétesélyes...

Merionalt 1(-2)x-ről most 4x-re emelte,+ Deca + Gonal 150.

Eszerint volt 4 Merional-om is...
Asszem akkor örülök a 3-nak :D
A 4-re már kezdek emlékezni,azt sajnos csak kétszeri alkalommal tudtuk beadni,a 3-at most lehet egyszerre szerencsére :D
Vendég

Hahó!

Macsek: nagyon szép ez a kicsi drága. Olvasom a blogot, hogy mennyire nő.

Pancsi: sajnálom, de szorítok!

Breki: EP ügyben kérlek előbb olvasni a honlapot. Ami ott le van irva, senki se fogja elmondani, mert arra órák kellenek!!

Az viszont bárki el tudja dönteni, hogy minimálbéres vagy sem. Aki az, sajnos annak el kell felejteni az egészségpénztárt, mert nincs milyen adót visszaigényelni. Tehát a bérjegyzéket kell megnézni és elgondolkodni hogy ki milyen adót tud visszaigényelni. Az EP-től visszaigényelhetó adó az utolsó a sorban. Tehát olvasni, olvasni, kérdezni és mérlegelni. Ennek ez az egy trükkje van: aki rosszul sáfárkodik rá is fizethet (levont banki jutalék), de ettől sokkal nagyon lehet a nyereség - de ehhez visszaigényelhető adó kell! Ez igaz az egyéni tagságra - én az vagyok 5 éve.
Más tészta, akinek a melóhelye fizet be béren kivüli juttatást - sok ilyen hely van. Az ilyen tag is fizethet be a saját számlájára önkéntes alapon, ha ez megéri neki (lásd fenn) és igényelhet vissza adót, ha van neki mit.
A belépési papírok letölthetők a net-ről és postán beküldhetők a postacimre vagy leadható bankfiókban pl. Árkád-ban

(Amikor én beléptem nekem szinte alig mesélt valaki erről. Utána jártam a neten, de csak 2 hét volt mire megtaláltam, hogy melyik pénztárba lépjek be - máig sem találtam jobbat. Nagyon el van dugva, hogy hol mi a különbség, ezért irtam hogy nálam ez vált be és kiváncsi lennék van-e jobb (nincs!)

Mára jó éjt

kispatak
Vendég

Rita: ezt most tényleg nem értem... :shock: :shock: :shock:
De ha egyszer ott van,és látják is,akkor mi a gond??

Én nem értem csak?

Kispatak: igen,emiatt kérdeztem tőled,mert bárhol kérdeztük,mit lehet tudni az ep-ről,SEMMIT nem tudtak...
Átadták a telefont valakinek,aki mondta,hogy majd máskor menjünk be...

Nem a részleteket akartuk megtudni,hanem hogy mi kell a kötéshez...
Ha meg ők kötnek,akkor nem kellene tudniuk legalább erre válaszolni?! Hihetetlen bénák... :?

A továbbiaknak én is utána tudtam volna nézni,de ebben azért segíthettek volna,ha már ez (is) a dolguk.

Azt olvasgattam,amit küldtél (link),majd még jobban beleásom magam a témába,de most más dolgok kötnek le. :?

Most pl. várom az esti szurimat :lol: :lol: :lol: :lol:
Ehhez meglesz az én szórakozásom is,mert én szoktam kutyulni a Merionalt,nagyon élvezem,legalább ennyi jó legyen benne,ha már utána fáj a beadása
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

macs, navi: Babucik gyönyörűek.

pancsi: Sajnálom, legközelebb jobban beindulnak majd a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Rita,
ne adjátok fel!!! Hajdú K. nagyon jó, nekem éppen ő mentette meg Esztert (akkor még a Szabolcs utcában dolgozott).
Keddig csuriban az ujjaim értetek!!!

Kép
judit0713

Békus,
szuper hogy elkezdted a szurikat, hajrá!! Tudom nem szép dolog, de azért kicsit irigykedek, hogy kezdessz A 3 merionalon én is csodálkoztam, persze nem szabad hasonlítgatni magunkat, de én 1/2-lel is túl lettem lőve, nagyon reménykedem, hogy van az a minimális adag amivel rendes méretű tüszőim lesznek. Ügyes vagy a titokkal kapcsolatban, én félek néha elképzelni a jó dolgokat és beleélni magamat.

Kispatak,
sajnálom hogy nem neked való a munka, de örülj most hogy egyelőre ez is van, biztos vagyok benne hogy tudsz majd tovább lépni. Kitartás addig is hozzá!! Und ich wünsche dir einen besseren Arbeitsplatz!!
Aranyér: voltam többször proktológusnál, és nem súlyos, de ugye simán elő elő tud jönni stresszes időszakban. Doki mindenképpen konzervatív kezelést javasolt, nem kell műtét. Ez a krém nagyon jó, csak receptre lehet kapni, tehát jóval erősebb, mint más recept nélkül kapható. De most szerencsére (koppkopp) minden OK ezzel kapcsolatban.
Estrella,
bízzál és higgyél!! Amúgy el sem hiszem hogy lehet így kibírni HÁROM hetet!! Lehet, a helyedben kiíratnám magam, ha nem muszáj ne menj dolgozni, ha úgy érzed, hogy nagyon stresszel és rosszul érzed magad bent.

Andi,
nagy gratula az évfordulótokhoz!! A legjobbkor fog érkezni a babó, tényleg nagyon megérdemlitek már. Ja, és védőnőnek is szuper lennél!! 

Timi,
a közjegyzői dokumentumnak több helyen kérdezz utána, mert van szórás. Nekünk, ha jól emlékszem olyan 15-16 körül volt. Előtte küldd el mailben a formaszöveget és minden adatot, és akkor csak időpontra kell mennetek és 10 perc alatt megvagytok. S csak perkálni kell…

Zsuzska,
teljesen természetes amit érzel. Sajnos én is nagyon sokáig úgy voltam vele, ha valaki közölte babás, akkor igyekeztem mutatni hogy örülök, de utána ha nem láttak máris sírtam. Sőt, a mai napig szinte rosszul érzem magam mikor iwiwen a nálam fiatalabb ismerősöknek is már mind mind babája van, nem beszélve a velem egykorúakról, akiknek már sulis gyerekeik vannak… Féltem a fórumtalitól is, vajon hogy fogok a babákra reagálni, de érdekes, mert szerencsére valahogy az más volt. Sőt, bizakodást adott számomra a jövőt illetően. Amúgy a húgom 1 éves és 6 éves gyerekeivel edződöm..elértem azt ha őket látom, már nem érzem magam rosszul. Imádom őket!!
Kahlan,
tök jó amit írtál ezzel kapcsolatban!! Én is megpróbálom. Merthát ráadául ők nem tehetnek arról hogy nálunk ez a helyzet, náluk meg más..

Cidney,
tudom lerágott csont, de nincsenek véletlenek. Lelkecskéd jöjjön rendbe mielőbb és csak előre nézz!!

Mia,
kérlek eszedbe ne jusson az örökbefogadásról gondolkodni. Segíteni fognak nektek, hogy legyen éde s saját picurotok!

Kisbéka, Kispatak,
a fórumtalin a Silverboy nem jutott eszembe, de mostmár értem…hihetetlenek vagytok!  

Judit,
émelygémentességet kívánok Neked!!

És Csajok, az összes baba gyönyörűséges zabálnivaló egytől egyig!!!

VnBeni,
mi volt csütörtök este a dokkernél? Most mi a helyzet Veled?

Eszter, Sajti hogy vagytok?

Csucsu,
mi a helyzet?

GyörinéIldi,
irigyellek a hihetetlen energiád miatt!!

magamról:
Várom a november végi cukros kontoll vv-t és meg vagyok győződve hogy javulni fog az eredményem és kezdhetünk. Ha mégsem akkor nagy KOPP lenne, és nem tudom utána hogyan tudnék még tovább várni. De ugye minden rendben lesz!? Március 29. óta járok bíemszíbe, és még egy lombikot sem tudtunk végigcsinálni. Olyan jó lenne már elkezdeni és babával befejezni  A diéta egyre nehezebben megy, kívánom az édességet, és hogy néha többet egyek. Nem annyira számolgatok, nagyjából ránézésre megy a dolog. Sport megy, voltam kedd, csüt, és megyek holnap reggel.
Nna épp most kaptam egy SMS-t, egy régi fűsulis barátnőtől, aki a volt férjemnek is oszt.társa volt ált. iskolában. A volt férjem legjobb barátjának a felesége lett, sok időt töltöttünk együtt. Akkor született a babájuk amikor épp válófélben voltam. Aztán én miattam megszakadt a kapcsolat és képzeljétek pont ma gondoltam rá, hogy írok neki egy sms-t hogy örülnék ha tudnánk beszélgetni, jelezzen majd vissza, tényleg kíváncsi voltam mi a helyzet velük. Szóval most jött a válasz: „Most született meg a kislányunk és örülök ha alvásra jut időm..stb.” Hát ez az amiről pont beszéltem, ez a szörnyű érzés amit most érzek. Potyognak a könnyeim és zokogok. Anno a lány férje is szeretett volna gyereket és nem volt úgy ellene mint az enyém. És most újra rettenetesen dühös vagyok az exre, és azt hiszem most az egész világra. Nagyon szégyenlem magam emiatt, nagyon nehéz ezt lekűzdeni 
ann74

Hahó még egy bekukk!

Ann: ezek szerint te is nagyon jól tudsz németül! Nyelvtan csillagos 5, lehet nekem is kellene ismételni. Ez a nyelv gyönyörü, imádom, csak a nyelvtana.
Irsz nekem erről az aranyér krémről? Én csak a Doxiproct-t ismerem, ezt az orvosom ajánlotta 5 éve, eddig még mindig bejött, de legutóbb kellett mellé a gyógyszer is jó emelt adagban, egy vagyon volt a kettő. Egyiket se támogatja TB.
Kivánom a mielőbbi babásodást neked és mindenkinek, nem szabad csüggedni, reménykedni kell!

Breki: tudom, most elfoglal az öröm, hogy szurik vannak. Lesz folytatás meglátod! EP tudom nem köt le senkit, nehéz szöveg az már biztos. Amikor viszont a számlámra jön vissza 100 ezer Ft én ugy gondolom megéri a fáradtságot. Nekünk az idén duplán jött vissza, jövőre hasonló eljárás lesz. Szóval ez nekem nagyon jó órabér. Én ugy kimüveltem magam. A férjem kollégái is csak néztek, hogy a kiesett jövedelmet is visszakértük a betegállomány miatt - ezt is lehet, csak épp kevesen tudják, pedig van rá nyomtatvány. Csak ki kell tölteni és beküldeni, pár sor az egész. A min. fizetendő tagdijat sehol senki semelyik pénztár nem irja. Na pont ezért is választottam ezt, mert csak 1000 Ft havonta, másütt min. 3000, de ezt nem reklámozza senki. A számlák beküldhetősége/elszámolhatóság pedig évek mulva is lehetséges, ezt sem teszi más, csak az én pénztáram.
Ha nagyon sok a kérdésed, irj nekik mail-t, 24 órán belül lesz válasz. És van személyes ügyfélszolgálat a Lehel tér mellett.
No mára ennyi erról.

Rita: én még reménykedem, tedd te is ezt!!!

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.05 21:16-kor.
Vendég

Sziasztok

Voltunk a héten kontroll hcg-n, rendesen lement 2 alá, legalább nem kell beavatkozás.Aztán levették a vért immunológiára és kromoszóma vizsgálatra.Ezek összesen 43 ezer ft volt! Ezen azért csodálkoztam, mert én úgy tudtam, hogy 3 sikertelen IVF után ez támogatott....akkor ez nem így van??? Vagy valamit félreértettem?
Mennem kell még méhtükrözésre, és időpontot kell kérnem Nemes Lászlóhoz az ÁEK-ba.Annyira nem voltam képben, amikor a drnő sorolta ezeket a vizsgálatokat, hogy nem jegyeztem meg, hogy a Nemes dr-hoz miért kell menni? Ő milyen vizsgálatot fog csinálni?
Valaki tudna adni felvilágosítást hogy a méhtükrözés milyen?Én azt hittem, hogy a nyári laparnál láttak mindent belülről....ezek szerint nem...
Légyszi segítsetek! Köszönöm!

Judit, gratulálok a kis drágádhoz, nekem bevált a gyömbér tea, levágtam egy kis karika gyömbért és leforráztam, lefedve hagytam állni 10percet, nem raktam bele semmi mást.

Breki, tök jó, hogy kezdtetek.A nyuszi projekt sajnos nem sikerült, 4 embert is kérdeztem.Nagyon sajnálom! De nem értem, hogy akkor miért mondják, h kell nekik...

Rita, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Akiknek nem sikerült, azokkal meg együttérzek, majd csak összekaparjuk magunkat!
Vendég

Zsu!

De jó, hogy itt! Épp ma gondoltam rád nagyon sokat, hogy nem irsz, irnom kellene mail-t

Sajnálom a fizetős dolgokat. Remélem a többit meguszod Tb-s alapon? Milyen segítség lehetne neked is ez a fránya magánpénztár.
Kivánom, hogy a leendő vizsgálatok meghozzák a diagnózist, amit lehet kezelni és babóca veletek marad tartósan.

Mindenkinek hasonló jókat

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsi: köszönöm azért,hogy rákérdeztél!! :)

Sajnálom a vizsgálatokat! Méhtükrözést csináltak nekem is,de altatásban,ezzel együtt méhkaparást is,mert jogosnak látta a doki,csak azt tudom,hogy -valószínűleg a kaparás miatt- majd megőrültem a fájdalomtól,amikor felébredtem...

De valószínűleg maga a tükrözés nem olyan vészes,nekem nem csak ezt csinálták,más miatt altattak.

Mindenesetre hasznos dolog!

Azt,hogy támogatottak-e ezek a vizsgálatok a sikertelen beavatkozások után,arról még nem hallottam,csak arról,hogy nem csinálják meg "feleslegesen",csak ha már többszörre is gond van...

Kispatak: köszi az infókat!!
Most méginkább el vagyok foglalva a szurikkal,mert beadtuk,és ismét jóóó nagy pukli van a hasamon (3-at egyszerre adtuk be másfél folyadékkal...)..
Vendég

sziasztok,

bekukk, tanulok, vázlatot írok, nem látok, de máskor sajna nincs idő :?

mindenképpen jövök a hétvégén, mérges vagyok magamra, hogy nem tudok naprakész lenni Veletek kapcsolatban :(

Kisbeeka
ügyesen !!! :lol: :lol:

lánykák,
lenne egy kérdésem, lehet pár oldalt :lol: vissza kellene olvasnom, de tudom hogy volt a fórumon szó róla többször és ha az illetékes olvas, tud nekem segíteni....
lényeg a lényeg hogy barátnő férjének lassú spermák és herevisszértágulata van, előbbire-utóbbira ötletek ? merre induljanak, mit szedjenek, van esélyük bébire ?

köszönöm, Mindenkit puszilok !!!!

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt :)!

Na akkor leírom második nekifutással ismét amit írtam. :twisted: :twisted:

Kisbeeka!
Nagyon ügyi vagy a festéssel. Én csak ámulok és bámulok, hogy milyen szépen megcsináltad a szobát.
Hajrá szurik. Ezt vártad már mióta és most csak eljött az idő, mikor már Te is szurkáltadhatod magad.

Estella!
Én is arra szavaznék, hogy később volt a peteérés. Tőlem továbbra is mennek a drukkok ezerrel!

Andi!
Gratula a kiskönyvhöz és az évfordulóhoz. Ennél szebb ajándékot nem is kérhettél volna.
Nem semmi vagy Te, hogy a védőnőnek elmondod hogy mégis lehet babája./nem semmi hülye dokija lehet szegénynek/

Judit!
Jaj, de szép a babócád. Gratulálok hozzá. Vigyázz most már nagyon rá!!!!!

Rita!
Ha Hajdú doktornő még lát esélyt, akkor fel ne add. Pihenj sokat és beszélgess a picurral, hogy kapja össze maghát. Drukkok mennek, nyisd az ablakot. :arrow: :arrow: :arrow:

Timi!
Üdv itt köztünk! Mielőbbi babásodást!!!

Panccsi!
Sajnálom, hogy alacsony a Hcg-d, de lehet hogy csak egy kicsit lusta a pöttöm. Még ne ad fel, lehet még ebből bármi!!!!

Cidney!
Jaj, csajszi nagyon sajnáom ami most veled történik. Kívánom, hogy inél hamarabb megoldodjo a dolog. Kitartást és fel a fejjel!!!!

Kispatak!
Remélem báránykád észhez tért mostmár!!!! Sajnáom, hogy annyira nem jó a melő, de legalább van. Gondolom azért próbálkozzol hátha sikerül valami jobb.

Eszter!
Sajnálom, hogy le lett állítva a lombik, de a dokikat is meg lehet érteni. Ennyi pete, anyám. Nem semmi. Fel a fejjel és most nem spontánkodni !!!! :roll:

Zsu!
Sajnálom, hogy most nem jött össze. Remélem hamarosan Te is anyuci leszel.

Zsuzsa!
Nahát ott kovályog vuk felétek! Na remélem hogy hamarosan odébbáll, mosjuk kisbeekáék felé :roll: :roll: :wink: :wink:

Reggeli rosszullétek ellen a gyömbér illóolajat ajánják az anyák lapjában. Zsebkendőre vagy az üvegből szippagatni. Csak egy tipp.

Mia!
Nálunk Lili örökbefogadott baba. Most néztünk pont egy régebbi videófelvételt és annyira hasonlit keresztányunkra hogy csak na. Na de majd idővel leírom a történetünket.

Csajok valaki tudna nekem segíteni. Tudom, hogy már többször feltettétek - de nincs időm visszakeresni - a Titok kellene nekem. Bármilyen formában érdekel. Köszönöm a segítségeteket előre is.

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Jó reggelt!

Rita, én sem értem, ha ott van a petezsák meg a mákszem is:-), akkor mi a gond? Kedd már csak 3 nap, ne add fel!

Pancsi, Zsu, Cidney!

Kép

Muszáj bízni...most még nem nagyon mehet, de idővel...

Ann, rákerestél a neten erre a méhtükrözésre? Nyáron a laparnál mit néztek? Lehet, hogy a méhed nem nézték meg olyan tüzetesen, ezért kell külön megcsinálni...

Béku, tetszik a cicces vonalzód!

Macs, gyönyörűek a kicsik!

Én most magamról nem nagyon tudok írni, várakozom, bizakodom, hogy ott van a a kispöttöm most a pocakomban, ahol lennie kell, a hőm. bíztató, tegnap tegnapelőtt 36,9 volt, ma reggel 37,1. De gondolom, ez még ilyenkor semmit nem jelent.

Ja, azért annyit tudok mondani, hogy tegnap gokartoztam életemben először, és baromi jó volt!!!!
Vendég

Ildi, itt a titokfilm:

http://www.titokfilm.hu/thesecret/
Vendég

Kubu nálunk hasonló gondok voltak, először kevés sperma és kétoldali herevisszértágulatot állapitottak meg az ogyeiben. utóbbit meg lehet műteni, de nálunk kiderült, hogy ez utóbbiról szó sincs, szóval nem árt megkérdezni több orvost. nekünk ami nagyon bevált az a fer14, gyakorlatilag normalizálta a sejtszámot (szerintem a lassúságra is jó) illetve annak idején még 1000 mg c- és e-vitamint javasolt S-ügynök. ja és persze hogy lehet babájuk!

Kép
vayacon

Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy sikerült összeszednem magamat és a lelkiállapotom újra a régi.Úgy,hogy már csak jó jöhet.
Most egy kicsitt olvasgatok,mert 2 nap lemaradásom van.
Majd még jövök!
Pusszancska mindenkinek!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, kitartás, mibennünk, nőkben sok a tartalék!
Vendég

Hahó!

Látom mindenki valahol a jó időben!

Én is voltam, Állatkertben. Egész évben oda készültem, most elmentem.

Jó sokat kellett várni. Átalakult az állatkert részben előnyére. De mit láttam? Tájékoztatót hány féle zebra van, és rögtön mellettük voltak a gólyák! Na egyből ti jutottatok eszembe: ezek az állatok küldejenek babácskákat. És akármilyen féle zebre (4 féle van) nektek bármelyik legyen csak jó csikos!

Belenéztem a Titok-ba. Nagyon érdekes, és szerintem felettébb igaz. Gondoljunk a jóra, hesegessük el a sok rosszat.

Este jövök még

üdv kispatak
Vendég

Ildi: nagyon aranyos vagy,köszönöm!! :D
Igazad van,nagyon vártam már,hogy indulhassunk újra,és vééééégre itt vannak a szurik,és már második napja döfjük a pocakomat :D

Próbáltam ma "sokat" inni,és kevesebbet idegelni,most nem hagyhatom felhúzni magamat,hiszen mindennek jól kell sikerülni :)

Kispatak: ajánlom a Titkot én is,szinte nap mint nap alkalmazom sikerrel :)
Amikor elbizonytalanodtam,akkor buktam el.
Addig tökéletes volt minden :D
Vendég

olvasok vissza, vagyok már, csak elég sok :)

Addig két jó link:

Nyereményjáték (gyerekkönyvek):http://www.okosanyu.hu/Nyeremenyjatek

Szépművészeti minden kiállítására féláras jegy:http://www.citybrands.hu/aktualis/loc/

És egy PCOS rendezvény:
Szeretnénk ismét felhívni a figyelmet a PCOS Szívügy Alapítvány november 20-i orvos- és közönségtalálkozójára, melyre sok szeretettel meghívjuk Önt.
A találkozón tanácsadással,előadásokkal, beszélgetésekkel várunk minden érdeklődőt, lesz babamozi, baba-mama szoba, és játszószoba is a nagyobbaknak.
Helyszín: Budapest, 11. kerület, Etele út 55. (a volt Olimpia Mozi épülete)
Időpont: 2010. november 20. 10-16 óra
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A jelentkezést ezen címen lehet megtenni: pcos@pco-szindroma.hu (tárgyban kérjük jelölni: „PCOS találkozó regisztráció”) Helyek már csak korlátozottan állnak rendelkezésre.

Kép
mieza

Béku, konkrétan hogy alkalmazod a titkot? van mantrád? vagy ha aggodalmak gyötörnek akkor elűzöd őket?

Nekem van egy mantrám amit még a Kineziológus adott, ilyen elfogadom magam, készen állok az anyaságra...stb, van egy, amiben hálát adok mindenért amin van, és amim ezután lesz, és sorolom, és most írtam egyet kicsikénknek, hogy nagyon várjuk, fejlődjön ügyesen,okosan...
Vendég

Kahlan: én nem voltam (még) kineziológusnál,és a mantrát sem tudom,micsoda... :roll: :roll: :roll: :)

Én egész pontosan úgy alkalmazom,ahogy a könyv írja (film mondja),sőőőt,még anyumat is rávettem,és megdöbbent,hogy sikerült valami,mert ő annnnnnyira nagyon pesszimista,illetve inkább negatívnak mondanám,mert nem igaz,hogy pesszimista lenne,és nagyon gyorsan fel tudják dühíteni,olyankor nehezen nyugtatom meg,hogy felesleges veszekednie.

Szóval nagyon meglepődött,amikor pl. parkolóhelyet szeretett volna,és már el is kezdte mondani,hogy "na persze hogy ott nicns,ahova én szerettem volna állni...".
Aztán mondtam,mire gondoljon,mire koncentráljon,és még szuperebb helyet talált magának :D :D :D

Ez is egy egyszerű dolog,de ilyeneken le lehet mérni,tudod-e alkalmazni :)

De szívesen veszem a Te ötleteidet is,hisz mégiscsak egy hozzáértőtől tanulsz :)
Vendég

Mantra: mondat, szöveg, amit gyakran ismételgetsz:-)

Értem, akkor az a lényeg, hogy koncentrálsz arra, amit szeretnél, úgy gondolsz rá, mintha már meglenne...ugye?

Kineznél nem voltam azóta, egyszer voltam csak augusztusban, úgy látta, nincs szükségem több"kezelésre":-)
Vendég

Elvileg nincs szükség olyasmire,legalábbis a könyv szerint ne ismételgesd,amit szeretnél,az univerzum egyszerre is megérti,csak utána úgy kell tenni,mintha az a valami már biztosan a Tiéd lenne :)

A könyv persze sokkal jobban leírja ezt,de mikor olvastam,tudtam,hogy ez valóban igaz,a gondolatainkkal rengeteg dolgot tudunk befolyásolni :)

De ehhez persze kell a hit,mert ha kételkedsz benne,akkor nem is biztos,hogy eléred a célodat.

Kineziológushoz szívesen elmennék én is egyszer,kíváncsi vagyok,mit csinál,hogyan "kezel",semmit se tudok a dologról,csak hogy jó :D
Vendég

Csajok, valami 17 oldal van még hátra, lassú lesz.

Addig:
- Eszter, a padlizsánkrémed isteni volt, a legfinibb, amit valaha ettem, remélem Csucsu kérésére leírtad a receptet :) Apum is imádta
- Sajti, annyira szép a lopóbaba :) Anyum is megcsodálta!!!

Én:
most még nagyon aktív korszakomat élem, és annyira szép idő van, hogy reggeltől estig rohanok, pörgök, szerveszkedek :) Ha esik, mindent bepótolok, esküszöm :)

Kép
mieza

Ne haragudjatok, de nekem az első pár oldal után nem nagyon tetszett ez a titok. Szerintem nem az én mentalitásomhoz való. Én negatív természet vagyok. Sajnos mindenhez úgy állok hozzá, hogy úgysem fog sikerülni, de azért megpróbálom. De piszok szerencsém szokott lenni. A gyerekem keresztapja szokta mondani, hogy nekem csak megszületni volt nehéz. Én ilyen vagyok. Valahogy nálam mindig úgy volt, hogyha én nagyon akartam valamit, azt sosem kaptam meg. De ha elhitettem magammal, hogy nem is kéne nekem, akkor megkaptam. A gyereknél is azt mondtam, hogyha nem sikerül az inszem, akkor megyek vezetni. Ez volt a B terv. Hát most a vezetést is megkaptam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ehhez kitartás kell,és elhatározás.
Senkit nem lehet rá kényszeríteni,de amint ráérez,úgysem szabadul tőle :D
Vendég

kisbeeka: Biztos így van, de nekem nem szabad rágerjednem egy témára, mert akkor túl sokat foglalkozom vele és mire oda kerülök, addigra annyira ideges leszek, hogy azért nem sikerül. Én így működöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez épp azért jó,mert nem kell vele foglalkozni,csak tudatosan beépíteni az életedbe,mindennapjaidba :)
Ez persze nem mindig könnyű,de bele lehet jönni.

Mostanában nem mindig alkalmaztam,de most próbálok visszaszokni a jó cél érdekében ;)

Mieza: megértelek,én is pörögnék ebben a csodálatos időben,csak sajnos még dolgozom.
Most is 6 napot kell lehúznom,ráadásul 7végén 1-1 órával még többet dolgozunk :?

De már csak csütörtökig,aztán 1 hét szabi,addigra rendeltem a leszívást pont (előtte 3 napot már pihenhetek),aztán beültetés,akkor táppénz,és eredményhirdetés!!! :D

Már úúúúúgy izgulok,de egyelőre próbálok a napi dolgaimra figyelni,mint pl. a szurik,hogy időben legyenek,mert ettől kissé elszoktam :D

De mivel ezt vártam oly nagyon,egy szavam sincs :D
Szerencsére nem érzem a 3 adag Merionalt,az első Gonal után éreztem picit az alhasamat,meg a petefészkeimet,de amúgy mintha placebo lenne,semmi ingadozást nem veszek észre magamon,se mást,épp mint az előző stimunál,de a lényeg,hogy bent hasson a gyogyó! :D

Szeretnék jó pár tüszőcskét,hogy legyen 1-2 sítáborosunk is,persze csakis kis tesó céljával :)
(meg picit azért,hogy nyugodt legyen a lelkem a lehetséges folytatást illetően :) )
Vendég

kisbeeka: Hajrá tüszőnövelés.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi :D :D

igazság szerint megelégszem összesen 2 petesejttel (legyen bármennyi tüsző is),amennyiben abból zebrás tesztecském lesz :D

utána úgyis megoldódik minden problémám,talán még spontán is összejöhet később ;)
Vendég

Jó reggelt!

béku, csak így tovább!

Mieza, majd írd le azért mi újság van veletek!

Eszter, hahó, hiányolunk!
Meg a többieket is!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Brutális reggelbe volt részem,beköszöntött Mary hatalmas nagy görcsökkel kisérve.Most meg próbálom összevakarni magam.
Valami ötlet görcs ellen?
Most már nálunk is startol az 2-dik inszem.

Békú:
Látom az optimizmusod nem hagyott el.Csak igy tovább!Hajrá!!!!!!

Mieza:
Igazad van,ebbe a jó idöbe az embernek megjön a kedve és pörög ezerrel,de azért csak ovatosan,ne vidd tulzásba.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Szia Kahlan!
Úgy látszik ma reggel nem csak én vagyok egyedül aki nem tud aludni.

Juppé!
Életem elsö laptetője!!!!!!!!
Egy picike sarkat megtartok magamnak az inszem kezdéshez és a fentmaradt részböl mindenki csipjen belöle akinek szüksége van rá!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: