Szép jó reggelt

!
Na akkor leírom második nekifutással ismét amit írtam.
Kisbeeka!
Nagyon ügyi vagy a festéssel. Én csak ámulok és bámulok, hogy milyen szépen megcsináltad a szobát.
Hajrá szurik. Ezt vártad már mióta és most csak eljött az idő, mikor már Te is szurkáltadhatod magad.
Estella!
Én is arra szavaznék, hogy később volt a peteérés. Tőlem továbbra is mennek a drukkok ezerrel!
Andi!
Gratula a kiskönyvhöz és az évfordulóhoz. Ennél szebb ajándékot nem is kérhettél volna.
Nem semmi vagy Te, hogy a védőnőnek elmondod hogy mégis lehet babája./nem semmi hülye dokija lehet szegénynek/
Judit!
Jaj, de szép a babócád. Gratulálok hozzá. Vigyázz most már nagyon rá!!!!!
Rita!
Ha Hajdú doktornő még lát esélyt, akkor fel ne add. Pihenj sokat és beszélgess a picurral, hogy kapja össze maghát. Drukkok mennek, nyisd az ablakot.
Timi!
Üdv itt köztünk! Mielőbbi babásodást!!!
Panccsi!
Sajnálom, hogy alacsony a Hcg-d, de lehet hogy csak egy kicsit lusta a pöttöm. Még ne ad fel, lehet még ebből bármi!!!!
Cidney!
Jaj, csajszi nagyon sajnáom ami most veled történik. Kívánom, hogy inél hamarabb megoldodjo a dolog. Kitartást és fel a fejjel!!!!
Kispatak!
Remélem báránykád észhez tért mostmár!!!! Sajnáom, hogy annyira nem jó a melő, de legalább van. Gondolom azért próbálkozzol hátha sikerül valami jobb.
Eszter!
Sajnálom, hogy le lett állítva a lombik, de a dokikat is meg lehet érteni. Ennyi pete, anyám. Nem semmi. Fel a fejjel és most nem spontánkodni !!!!
Zsu!
Sajnálom, hogy most nem jött össze. Remélem hamarosan Te is anyuci leszel.
Zsuzsa!
Nahát ott kovályog vuk felétek! Na remélem hogy hamarosan odébbáll, mosjuk kisbeekáék felé
Reggeli rosszullétek ellen a gyömbér illóolajat ajánják az anyák lapjában. Zsebkendőre vagy az üvegből szippagatni. Csak egy tipp.
Mia!
Nálunk Lili örökbefogadott baba. Most néztünk pont egy régebbi videófelvételt és annyira hasonlit keresztányunkra hogy csak na. Na de majd idővel leírom a történetünket.
Csajok valaki tudna nekem segíteni. Tudom, hogy már többször feltettétek - de nincs időm visszakeresni - a Titok kellene nekem. Bármilyen formában érdekel. Köszönöm a segítségeteket előre is.
Puszi:
Ildi