A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ilba!
Matyim nagy legény lett, pedig picinek született.:) szeptember elején volt 14 kiló és 90cm.
Bendi 4 és fél évesen 15,20 kg. :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Kornélnak nagyon boldog szülinapot!

Eagleszem, gratulálok a pocaklakóhoz. Te is áprilisban szülsz :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

ISTEN ÉLTESSE A 2 ÉVES BETTIKÉT ÉS MATYIT!

KORNÉLNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba!

Bercidnek nagyon boldog 2-ik szülinapot!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ilba!

11kg és 90 cm Betti

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera, gratulálok a családnak és nagyon örülök, hogy sikerült!!!
Megható volt a műsor, gyönyörű és okos gyerekeid vannak! Csini vagy!
Köszi a lehetőséget a találkozóra, nov. 6.-án mi egész nap Pesten leszünk Martinnal és Lillával ( apa edzőtáborban lesz ) mi is el tudunk menni ha a többieknek jó az időpont.

Anikó, gratulálok hármaskához és boldog babavárást Neked!
Matyi milyen nagyfiú :roll: :shock:

Dalma, mesélj a bölcsiről ha van időd, kíváncsi vagyok milyen az igazi bölcsöde. Szerintem a gondozónénin múlik minden, ha ő tényleg olyan jóságos és szereti a gyerekeket, azaz hivatása a szakmája akkor nem lesz gond, Panna ügyes nagyon.

Anya, nincs időm írni, de beszélgetünk majd :lol: :D

Katica, de jó lenne találkozni, Léna jól van?

Klarissza, drukkolok én is nagyon, de tudom minden rendben lesz!

Honey, nagyon csini az ünnepelt:) katicás-torta nagyon szép, tavaly nekünk is ilyen volt.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

Bercinek és Bettinek boldog szülinapot!

honey igen megint nála fogok szülni.
exed monnyon le!!!:)

nagyon édesek a fiúk!!!

és persze Betti is:)
mi is 11 és fél kg és 90 cm vagyunk kb de már régen mértük.

andy

Kép
andy30

Ilba :)
Bercinek nagyon boldog születésnapot!!! Isten éltesse sokáig, boldogságban, szeretetben Veletek együtt!!!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Bercinek, és Bettinek nagyon boldog születésnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29

BERCIT ISTEN ÉLTESSE !

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pipal, ha olvasol gratulálok a pocaklakóhoz, szép babavárást kívánok!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, emlékeztek-e még ránk... Jó régen nem írtam.

Boldog születésnapot kívánok Bettinek, Bercinek és Kornélnak!!!! Isten éltessen Benneteket sokáig!

Gratulálok minden pocaklakóhoz! Boldog babavárást!

Vera! Sok örömöt az új lakáshoz!

Október 12-én Ádámnak megszületett a kistestvére, így már mi is négyen vagyunk. :D

Eszter

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

Nagyon szépen köszi lányok a köszöntést!

Ske,
Hatalmas gratula, mutasd meg a fiúkat! :)

Friss mérések tőlem is :D
Berci: 11,35kg és 88cm
Beni: 115,5cm, mérlegelés nem volt neki. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ilba 2010.10.31 21:46-kor.

Kép
Kép
Kép
ilba

ske nagy gratula!!!!! gyere a részletekkel is!

ilba neked is gratulálok:)

andy

Kép
andy30

BERCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! és olyan széép! :) a pizsis kép nagyon tetszik.

Ske
GRATULÁLOK!! :lol: Ilyen rég nem írtál? Azt sem tudtuk hogy babát vársz...ejnyebejnye! :wink: Képek?

Vera
nekünk jó a 6.-a. Délelőtt v. du.?

Kép
katica_75

évi
oké :);)

ske
huuuu gratulálok!!!! :) Tessék képeket tenni!!!! Irigy irigy. :lol: 8)

ilba
Berci nagyon vagány, szép nagyfiú!! Jaj nektek csajok az oviban. ;) Jöttök Verához???

katica, vera
Nekem kb. fél 2-től (ebéd után) szokott aludni , de viszont sokáig 4-ig fél 5-ig. Tehát ha délelőtt nem megyünk el, akkor már 5 után biztos nem fogunk! Viszont haza fele is aludhat. Vera viszont Ti nem tudnátok kitolni kicsit a 11 órát, mert az meg nem éri meg Nekünk 1 órára oda menni. :(

Eddig aki mondta, hogy jön
Évi
Katica
Anya ??

Még valaki????

Kép
Kép
anya1118

Vera
végre én is láttam a műsort! :D Nagyon szépek lettetek, a gyerekeid pedig csodálatosak! Nekünk is jó a délelőtt is. Iza is korán kel ezek szerint?csak hogy korán megy aludni. 9,30-10.00 óra az jó Nektek?Vagy mikortól lehet érkezni? :) (Pár napig csak olvasni fogok tudni)

Kép
katica_75

Bettike, Bercike, Kornél sok boldog szülinapot!

Hello!

Sajnos én sem tudom mit jelent a maradandó, de a RTG-n még mindig változatlan, fél év múlva kell megismételnünk. (bal oldali sinusok még mindig nincsenek megnyílva teljesen)

Mátyás 89 cm 13 kg
A feje pedig 50 cm :lol: (legalább sok okosság elfér benne)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mátyásnak nagyon boldog szülinapot :).

Kri

Kép
Kép
kri29

hahó

klarissza de te észreveszel rajta bármit is?

andy

Kép
andy30

Mátyást az Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönöm szépen a köszöntést!

Bercinek és Mátyásnak is boldog szülinapot kívánok!

Ske, szívből gratulálok a kisbabádhoz!

Anikó, azért néha megkérdik tőled, melyik az idősebb fiú, nem? Nagyfiú Matyi! :)A pocid nagyon szép!

Évi, majd mesélek, de csak a jövő héten kezdjük.

Szülinapi bulink megvolt, szuper volt, teszek képeket mihelyst (van ilyen szó? :)) nem leszek lusta és feltöltöm az aksit.

Én a héten szabad vagyok mint a madár, a gyerekek nyaralnak a mamánál, tegnap hagytuk ott őket és pénteken megyek értük. Annyi mindent terveztem be a hétbe, hogy nem is tudom hová kapjak. asszem előveszem a naptáram, hogy beleférjen a nőgyógyi a pajzsmirigydoki, a voltmunkahely, a tb, a jövő munkahely (felvételizek az AUDI-ba), a fodrász, a körmös (ez még nem tuti), a takarítás, 5 megbeszélés ügyféllel (OTP LTP), már indulok is!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
dalminha

klarissza
Matyikádnak nagyon sok boldog születésnapot!!!!!!!!!

dalma
Az igen, jó sűrű a programod tényleg. Várom a képeket!!!

Kép
Kép
anya1118

hahó

Matyinak boldog szülinapot!!!

dalmi már oda vannak szoktatva a gyerkők? én is szeretnék már egy helyet, nagyszülőt, ahol ellenne hosszabb ideig is regus de még nem szokattuk meg igazábol egyik sem a legmegfelelőbb hely erre.. pl.: anyum macskát tart a pici lakásban, apósék meg bagóznak a lakásban ésatöbbi ésatöbbi.
de lehet én komplikálom tul.

andy

Kép
andy30

csuri :)
Katusodnak!!!!

Kép

Akit érdekel
Tavalyi táblázat 223. oldal, kb. lap közepe (bár akkor még jóval többen voltunk. :? )

Kép
Kép
anya1118

sziasztok.Először is a szülinaposoknak:

Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk Kevinnel!!!

Jól vagyunk remélem a héten visszakapom a gépemet és akkor tudok jönni.Sok puszi mindenkinek.

000kata

MÁTYÁS NAGYFIÚNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey, Bettikéd jön Lilláékhoz pénteken? :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma,
nem unatkozol. :lol:
Az aksit tessék feltenni töltőre!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba

akkor pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A kifestett képek már a délutáni zsúron készültek! :) Én csináltam, tetszik? :)

Kép
Kép
dalminha

dalma
De jók a képek! Szuper az arcfestés is!! :) A tortás képen nagyon édesek, meg kell őket zabálni!! :) Kornél nem volt mérges, hogy rózsaszín lett az autó? :) Jó, hogy látom a konyhát, most Én is ilyet akarok. Írd már meg lécci a véleményed, hogy jó , szeretik a gyerekek? Főleg Pannád játszik vele? Ez hangot ad ki? Elég stabil? Szóval minden érdekel. :) (akár priviben) Köszi előre is!!!

Kép
Kép
anya1118

Boldog születésnapot kívánok Katusnak!!!

Anya, nem rózsaszín volt végülis, hanem piros, csak anyósom csinálta, és ezért nem volt tökéletes a színösszetétel. De a torta íze ezerszer finomabb volt, mint az eddigi cukrászdásoké. :) Amúgy még nekem sem tűnt fel a rózsaszín, csak most, hogy mondod... :)
konyha nagy sláger, mindegyik játszik vele, de sokszor csak úgy, hogy az ajtókat nyitogatják és azon kukucskálnak egymásnak. Jó stabil, nem dől fel, magasabb a konyha, mint P, dizájnos, nem csicsa, ára is jó volt, 11000, ingyen kihozták a tullitól, ajánlom nektek, ha konyhát akartok.(nincs hangja)

Én meg még mindig egymagam... már borzasztóan hiányoznak, azon gondolkodok, hogy lemondom a ma esti programot, meg a holnap de. fodrászt és elhúzok hozzájuk... :roll: Jó, hogy elmegyünk vacsizni, napközben meg nyugodtan dolgozhatok, meg nézegethetek a boltokban (mert fizu csak holnap jön, így vásárolgatás nincs), de annyira üres nélkülük minden... :cry: Borzasztó lehet annak, akinek nincs gyereke. Tegnap a bankban megláttam egy kétéves forma kislányt az anyukájával várakozni, és úgy helyezkedtem, hogy mellettük ültem le, és kicsit beszélgettem a babával. Este meg a kávézóban dédelgettem egy kisfiút, szóval elvonási tüneteim vannak...

Kép
Kép
dalminha

Dalma,
nagyon jók a képek, nekünk is közös ünneplés lesz a családin, de majd csak 3 hét múlva. Akkor ér rá először A. :(
Valahogy eddig nem láttam a párod, de hallod eddig azt hittem a gyerekek mindketten Rád hasonlítanak, de Kornél tiszta Apja. :shock: :)

Bercivel ma voltunk 2 éves státuszon a doktornőnél. Az egyik védőnő annyira kiakasztott, hogy ha megyek Benivel majd a jövő héten és akkor is ő lesz, nem fogom magam visszafogni, ha hasonló megjegyzéseket tesz. Egyszerűen nincs szerencsém a védőnőkkel, most már tudom, hogy eddig jó volt, itt az új helyen lévő egy rakás szerencsétlenség, ez meg örülhet, hogy nem hozzá tartoztam. :evil: Meg én is, hogy nem hozzá. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Isten éltesse kicsi KATUST!!!

Dalma
nagyon jók a képek!! Szépek mint mindíg ezek a gyerekek!
Bevallom én kicsit írígylem a nagy szabadságodat! :lol: :wink: Lazíts!

Erika
mitt tett ellened ez a némber? :shock: Nem szoktál Te így kikelni magadból!

Vera
mi továbbra is mennénk!Hányra is akkor?Majd küldöm a számom.

Kép
katica_75

KATUS ISTEN ÉLTESSEN!

Csuri, hogy vagytok?

Ilba, köszi :D
mi történt a támadónőnél :roll:

Dalma, nekem is jó lenne egy-két szabadnap, tudnék kicsit tanulni.
Nagyon cukik az ünnepeltek, Anya-Panna hiperszupi!!!
Anyósod nagyon ügyes (tapsolós smily )

Vera, mi is mennénk szerintem, ha nem gond. Írj címet és telefonszámot légyszi!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalmát én is megmosolyogtam, Istenem, pár nap egyedül itthon ... hmm. :lol: Pont most a zuhany alatt jutott eszembe, hogy lassan 6 éve vagy szoptatok, vagy terhes vagyok. :shock: :shock: :shock:

Védőnőt leírtam részletesen a blogba. :wink: Egyszerűen hülyének nézett, mintha szar anya lennék, pedig aztán a gyereknevelés terén tényleg határozott elképzeléseim vannak és az elmúlt 5 év azért valamennyire igazol is ... Na mindegy, nem ér ennyit, de persze még mindig piszkálja a csőröm. :twisted: :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ritkán szoktalak Benneteket olvasni :oops: mi is novemberiek lettünk Csajszikáimmal :lol:
bocsánat a "belekottyért", remélem nem bánjátok :wink: de konyha nálunk is aktuális lett, szülinapra azt kaptak Csajok, csak egy ötlet, hátha :wink:
Anya: ez (azaz a tavalyi modell, színben más csak, bordó) a kiskonyha most akciós a müllerben, 9790 ha jól emlékszem, de most van -20% kedvezmény a játékokra talán nov. 10-ig, érdemes odatelefonálni és félrerakatni, simán elrakják bármelyik üzletben :wink:
nálunk is nagyon bejött Csajoknak :lol:
És természetesen Nagyon Boldog Szülinapot Minden Gyerkőcnek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Ilba:mivel bosszantott fel így a védőnő ?ne törődj vele.

Csuri: -Katusnak Nagyon Sok Boldog Szülinapot

Dalma:nagyon jók a képek a torták is nagyon szupik,milyern ügyes anyós :lol:

000kata

PANNA , ÁGOSTON ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Katusnak, Pannának, Lillának és Ágostonnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

köszönjük a gratulációkat!

íme a két fiú:
Kép

Kép

Kép
ske

Lilla, Panna, Ágoston! Az Isten éltessen Benneteket! :)

Reggel nagyszerű hírekre ébredtünk, megszületett barátaink kislánya is, akire 5 évet vártak! Neki is boldog szülinapot! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ske,
nagyon aranyosak a fiúk! Hogyan bírod? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket Ágoston nevében is!:)

És persze Isten éltesse a vele egykorú Lillát, Pannát is!:)
Na meg persze az összes novemberi babát, akik ebben a pár napban születtek!
Kép

Dalma!
Valami szuperek a képek!! És nagyon csinik vagytok a lánykáddal!:)
Mi holnap tartjuk a köszöntést, igaz, tőlünk már csak a tortát kapja, mert a házikót kapta, amit már mutattam, és nekünk is van kiskonyhánk! Ágoston nagyon szereti!:)

Ske!
Gratula a 2. bébihez!:) Nem is tudtam, amúgy.....

Ilba!:)
Jót nevettem ezen az "5 éve vagy szoptatok vagy terhes vagyok" beszólásodon! :lol:
Védőnő... :twisted: (igaz, fogalmam sincs, mit mondott!)

Na, majd jövök én is bulis képekkel!:)

Kép

Kép
ditta76

Éva Lillájának

Kép

Dalma Pannájának
Kép

Ditta Ágostonjának

Kép

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

LILLA PANNA ÁGOSTON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK!!! :lol:
Kép

Anya
ugye Ti is jöttök holnap!!!!!!!!!!!?? :wink:

Ske
nagyon szépek! és látom Gergő is jó hosszú baba. :)

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: