Boldog születésnapot kívánok Katusnak!!!
Anya, nem rózsaszín volt végülis, hanem piros, csak anyósom csinálta, és ezért nem volt tökéletes a színösszetétel. De a torta íze ezerszer finomabb volt, mint az eddigi cukrászdásoké.

Amúgy még nekem sem tűnt fel a rózsaszín, csak most, hogy mondod...
konyha nagy sláger, mindegyik játszik vele, de sokszor csak úgy, hogy az ajtókat nyitogatják és azon kukucskálnak egymásnak. Jó stabil, nem dől fel, magasabb a konyha, mint P, dizájnos, nem csicsa, ára is jó volt, 11000, ingyen kihozták a tullitól, ajánlom nektek, ha konyhát akartok.(nincs hangja)
Én meg még mindig egymagam... már borzasztóan hiányoznak, azon gondolkodok, hogy lemondom a ma esti programot, meg a holnap de. fodrászt és elhúzok hozzájuk...

Jó, hogy elmegyünk vacsizni, napközben meg nyugodtan dolgozhatok, meg nézegethetek a boltokban (mert fizu csak holnap jön, így vásárolgatás nincs), de annyira üres nélkülük minden...

Borzasztó lehet annak, akinek nincs gyereke. Tegnap a bankban megláttam egy kétéves forma kislányt az anyukájával várakozni, és úgy helyezkedtem, hogy mellettük ültem le, és kicsit beszélgettem a babával. Este meg a kávézóban dédelgettem egy kisfiút, szóval elvonási tüneteim vannak...