Sziasztok Lányok!
Képzeljétek tegnap itt volt anyum, férje, tesóm és a férje, és Babó azalatt az idő alatt meg sem mozdult egyszer sem! Mintha meg lett volna ijedve a sok idegen hangtól! Amint elmentek és csak Apa és anya hangját hallotta újra elkezdett rugdosni. Azt hittem megzabálom, olyan cuki!
Este úgy fájt a derekam, azt hitte leszakad! Nagyon durva volt!
Reggel Babó úgy elkezdett rugdosni, amikor oldalt feküdtem, Apa telefonos ébresztője után, azt hittem kirugja az oldalam. Olyan erőseket rúgott, hogy csak ámultam és bámultam!
Menion
Tök jó,hogy már nem kell sokat dolgoznod. Mindjárt itt a vége! Szupi!
Akkor már értem a gyakori ctg-ét is! Hát igen, elég nagy árkülönbségek vannak!
Vivi
56Ft/db-ja a pampers! Az nagyon drága! Én tegnap nézegettem a Kaiser's-be nálunk, ami nem egy olcsó hely, és a pelenkák 43-49Ft/db között voltak, és nem a Pampers volt a legdrágább! Ez iszonyú nagy különbség! Ezeket a pelusokat nem kell vasalni sem, csak kimosni mosógépbe, és utána ki rakod száradni! Én sem merek belefektetni egyből, előbb kipróbálom, és majd meglátjuk,hogy bejön-e!
Szandri
Tök jó,hogy ennyi mindent kapsz! Szupi! Megértem a sogórnőd álláspontját, csakhogy elmondás alapján, nem ezeket az új mosható pelusokat használta, amiket lehet kapni,hanem a régi verziót, aminél tényleg volt ám munka! Olyat nem is használnék!
Meg tudod nézni a
http://www.tiptopbaba.hu/ , hogy én mire gondolok! Ezeket nem lehet hipózni sem!
Én is beszéltem olyan anyákkal, akik ezt használják, plusz olvastam fórumokat, és a legtöbben nagyon dicsérik, és szeretik. Mindenesetre egy próbát megér, kifogom próbálni. Lehet,hogy nekem se jön, és marad az eldobható pelus!
Ma csinálok tortát Laci húgának, és este megyünk át ünnepelni! Szurkoljatok,hogy jól sikerüljön, bár nem egy nagy ördöngőség megcsinálni! A piskótát nem én sütöm hozzá.

Azt megvettem. Csak a tölteléket kell beletennem, meg csoki máz rá! Remélem finom lesz! Rebus választotta ezt, mert Epres Viktória torta a neve, és az ő neve Viktória Rebeka, csak mi a Rebust használjuk!
Olyan fura,hogy a várandós naptárak szerint, amiket küldenek, már 30 cm körül van a baba, gondolom a feje búbjától a a talpáig! De az már nagyon nagy!

Hogy fér el bennem, amikor olyan kicsi a hasam!

Laci teljesen kivan,hogy milyen nagy már Babó. Mondta,hogy ne csodálkozzak,hogy ha annyit rugdos, biztos alig van helye!