A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Csillag!!! Kárpit, szőnyeg tisztítás :shock: :shock: nem semmi. Kb szeretnék olyan rendet, h a kárpithz hozzáférjek :lol: :lol: Át kéne nézni az összes gyerek összes ruháit, kirakni ami kicsi, aztán előszednio az örökölkt készleteket, és kivenni, átmosni ami használható...nem tudom mivel ütöm el az időt, de nem érek rá.

Ircsi! Igen, a mi gyerekorvosunk szuper, eddig is tudtam, de ez most nagyon éles helyzetben is kijött. Persze sokan azt hiszik, vagy meg is káérdezik, h mennyit szoktam neki adni. hát 12 éve a gyerekorvosunk, és még soha nem kapott pénzt, sztem el sem fogadná. viszotn nem szoktam feleslegben ugráltatni, indokolatlanul házhoz hívni, meg ilyenek. Valszeg ezért rögtön tudta most is, hogyha felhívom, akkor nahy gáz van. Meg tényleg nagyon jó, partnerként kezel, fontos neki, hogy én mit látok, stb. Nem tudok neki elég hálás lenni, de most pont egy kis meglapin töröm a fejem.
ami nagyon jó a rosszban, hogy tényleg nagyon rajta volt mindenki, hogy ez agyerek a legjobb ellátást kapja, a leggyorsabban. Jó volt látni, hoogy így is tud működni az egészségügy!! Vhogy erre kéne haladni!
Claire
claire

[quote="csibuc"]T írta:csibucünde: köszi. Görögszéna kapszula = moremilk?

nem egészen! a moremilk-ban a görögszénán kívül van benedekfű levél, csalánlevél és édesköménymag is...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Csibuc
köszi :)
Tudom, nem tőlem kérdezted, de nem uaz, mert a more milk-be van más is, ez meg csak görögszénamag, és árban töredéke! ;)

Dia
Kb egy hete csináltam én is tejbedarát, már vagy 10 éve nem tettem :)
Most ezen vagyok rajta:
www.mindmegette.hu/almas-fahejas-tejberizs.recept

Tünde!
Nagyon jó a Görögszénamag tabletta!
Még Rékáé nincs meg, mert addigra még nem mértem le Réka nyakát, mikor apa már meglepibe megvette nekem a láncot, így még csak nekem van.
Ha minden igaz, holnap elmegyünk azért is! :)

Évi
Tegnap mondtam apának, hogy beteg a Tomi, erre meg ezt mondta:
Biztos hiányzik neki Réka vigasztalása! :)
Réka sok jobbulásost küld Tomi babának! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát igen-kárpittisztítás...húúúúúúú :(
De tegnap lázasan csináltam...csak a hülye sérvem ne tenne ilyenkor keresztbe :(
Van még vissza 2 ágy 1 egy fotel...
Én azért nem irigylem magam :)
Szívesen átadnám bárkinek :)
De mivel nem egy "hétköznapi" gépről van szó-így szívesebben csinálom :D

Én már kóstoltattam Gergővel "bizonyos" kajcsit :wink: :oops:
Ízlett neki és semmi baja nem lett :)
(ez kb 1 hete volt)

Édes kis macika
Kép
Apa altat
Kép
Már megint fényképeznek
Kép

Borostyán láncot mi is veszünk...sötét színben :D
Igazi mucsó-mácsós lesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Hasonlít rám is a gyerek? :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Babák gyönyörűek!
Mi az a görögszéna tabletta?

Megjártuk a dokit,nincs komoly gond de kapott orcseppet,köptetőt,Calciumot,áhhh. Orrcsepp 4x1 mk.orrlyukba,köptető 2x10 ml...pénteken kontroll.
Találkoztam ott aug-i kismamival,ismerős,megcsodáltuk a babákat,szóba jött a ki mit mennyit eszik...az ő babájának nem elég a 130 mondja...Tomi 90-110 között eszik,mondom én(tegnap mértem)mire ő hát az ő lánya nem is ilyen vékony mint Tomi
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Otthagytam közel 4 ezret a patikában sutty,igaz vettem, multivitamint is mert Miki mindig mondja,szedjek,mert fáradt vagyok :roll:

Na megyek etetni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Bocsánat, csak Évinek tudok most egy gyorsat írni: ha esetleg Tominak a takony miatt a kakival is lenne problémája, akkor ajánlom nektek a Sinupretet. Nekünk bevált, csak gyógynövényes, vény nélkül kapható. Jobbulást!!!

bekri

Évi örülök, hogy nincs komoly baja Tominak. Ne törődj vele, hogy Tomi kevesebbet eszik és vékonyabb, mint más. Dominál ám a születési súly is. Látnád Áront, lassan gurulni fog :shock:

Patika: még jó, hogy van EP kártyánk, különben odautaltathatnám Gábor fizetését. Nekem is mennem kell beszerezni egy-két dolgot... :?

Clárika na jó, pöttyet rád is hasonlít Réka :lol:
Tejbegrízt már csukott szemmel csinálom :lol: Bence nem eszik ennyit belőle :D

Csillag nagyon aranyos Gergő és milyen szemekkel tud nézni :D Második gyereknél én sem vagyok már annyira szabálykövető, mint elsőnél..... :roll: :D

Áron hasa tele, itt kiabál mögöttem a szőnyegen :lol:

királylány

Sziasztok!

Na végre eljutottam én is addig, hogy írjak.
Valami van a laptopunkkal, mert egyre többször nem tetszik neki valami és folyamatosan kidob a netről... :-(
Majd szólunk az ismerősünknek, hogy nézze meg, biztos vírus...

A kis betegeknek jobbulást kívánok!

Remélem már Tomika is túl van a nehezén! (még nem volt időm megnézni a blogodban az új szoba terveit, de semmi esetre sem hagynám ki! :-)

Örömmel olvastam, hogy Joni is szépen felépült. Nagyon sokat gondoltam ám Rátok! :-)

A képek zseniálisak! Korinna amilyen édesen alszik, Katus a csini kis szerelésében... És a többiek! Egyszerűen megzabálni valóak!!!

Borostyán láncunk már van nekünk is. Állítólag a fogzáskor nagyon jó szolgálatot tesz. Hát, majd meglátjuk!

Az én kisfiam szájában még egyáltalán nem is volt cumi. Csak és kizárólag anyatejet kap, ha éhes, ha szomjas.
Jászócumink meg egyáltalán nincs is. (Illetve hazudok, mert a Felicitas csomagban volt egy, de nem vettem elő.) Szerintem teljesen fölösleges lenne neki adnom. Persze nem minden baba egyforma. De neki úgy veszem észre, hogy nincs ilyesmire igénye, még alváshoz sem. Az igaz, hogy olyankor szokta egy kicsit szopni a pici kis kezét, de máskor nem nagyon. Akkor meg minek szoktassam rá?

Én úgy tervezem, hogy 6 hónapos koráig csak és kizárólag anyatejet kap Boriszka és majd csak utána szépen, fokozatosan kezdem el a hozzátáplálást (valószínűleg rizzsel).

Az anyatej vs. tápszer vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy abban az esetben, ha valakinek nincs más lehetősége mint a tápszer, akkor teljesen jogos és a lehető legtökéletesebb megoldás, de hálát adok az égnek, hogy van elég tejem. Ha nem lenne én is tápszert adnék.
De amikor valaki arra hivatkozva, hogy tönkre megy a melle, szándékosan apasztja el a tejét, na az ilyen "anyát" nem tudom, hogy hová küldeném...
Amikor épp szültem, akkor jött egy szőke (bocsánat az érintettektől, én is az vagyok, ráadásul gyárilag...) miss picsa, aki közölte, hogy most jelenkezik felvételre a holnapi tervezett császárjához. S mint kiderült, csak azért szült így, mert félt és egyszerűbbnek találta a császárt... No komment. Persze szoptatni se volt hajlandó ám!!!!! Na az ilyen nőket nem értem én!!!! És az ilyeneket igenis elítélem. HÁT, KÖVEZZETEK MEG ÉRTE!

Majd' elfelejtettem:
tül vagyunk ez első hosszabb utunkon! (durván 600 km oda-vissza).
A kisfiam egy ANGYAL!!!!!!! Semmi gond nem vol, sem az úton, sem a "vendégségben". Sőt, olyannyira elemében volt, hogy végig vigyorgott, kacagott, meg "beszélt" a számára idegeneknek! :-)
Az apukám unokabátyja is szóvá tette, hogy az ilyen picik még nem szoktak ilyen dolgokat csinálni!!! :-) A férjem melle persze dagadt a büszkeségtől! :lol:

Kép
napsugar1123

Napsi,ezért senki se kövez meg itt :) mind szerettünk volna természetes úton szülni(akiknek nem sikerült)
Cumi:hát,én is elleneztem elméletben,de mégis adtam... :oops: megnyugtatja,csak ha nagyon nyűgi,kapja...

Dia,hát tudom én,csak miért mond ilyet :oops: Tomi nem is vékony szép kis hurkás combjai vannak

Bekri,hogy érted ezt?Hasmenés?Mert az van neki :?

Ha már ott voltunk irattam nem HA-s tápit,mert a HA-s meg lett bontva,1x csináltunk belőle,kiköpte ugye,lejár,így nem váltanák ki csupán vésztartaléknak egy drágát...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Babák gyönyörűek!

Betegeknek jobbulást!

Katus megkapta a 2. kör védőoltásait. Kapta a kombináltat (Di-Per-Te+HiB+IPV) és a pneumococcus ellenit, meg a rota-ellenit.
Amíg nem a szúrás volt, vigyorgott ezerrel a doktorra, a nővérre... szúrás után csak anya kellett neki...
6650g és 64 cm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="napsugar1123"] írta:napsugar1123És az ilyeneket igenis elítélem. HÁT, KÖVEZZETEK MEG ÉRTE!

nem fogunk!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika a haja a Tied!!! :wink: :lol:
hol vetted a kapszulát?

Kép
gtunde75

Ircsi huhh :) megduplázta a súlyát már :)

Remélem nem viseli majd meg szegényt az oltás :(

Tomi épp vígan rotyogtat a pihenőszékben :shock: :lol:

evilany

Évi tudom, nekem volt ilyen vékony gyerekem is (sőt még most is az Bence) Áron meg a másik véglet....

Napsi senki nem kövez meg érte. Én ugyan császáros vagyok, de bolond aki ezt "kéri".
Én ugyan fejem a tejet Áronnak, mert üvegből eszik, de nem értem azt aki megteheti, hogy anyatejjel táplálja a gyermekét, mert lehetősége lenne, de méégsem teszi az általad leírt okok miatt.....

Örülök, hogy Borisz jól viselte a vendégséget. :D

királylány

Ircsi: nől ez a lány rendesen! Pussz a combjára.

Évi :lol:

Kész a kocsink, most mennek érte a pasik. 40.000ft....hát tudtam volna hova tenni azt a pénzt, de legalább rendben vannak a fékek 8)

királylány

Évi: ne foglalkozz vele, hogy Tomi vékonyabb, Korinna is vékonyabb a vele egyidős babáknál ugyanakkor mégis szép hurkásak a combijai ;) A lényeg hogy hétről hétre szépen fejlődjön. És jobbulást kívánok továbbra is!

Tünde, clárika: csak azért kérdeztem a moremilk-et mert emlékeztem hogy abban is görögszéna van. Én is megvettem, de most adtam oda a megmaradt kapszulákat egy még szoptató barátnémnak... Sajna nekem nem sokat segített :(
Másik bnőm görögszéna és kecskeruta keveréket iszik, ő erre esküszik (azt nem tudom milyen formában veszi) ;)

Természetes szülésről: hát igen, én is szerettem volna, de nekem is mint Évinek medencevégű volt a kisbabám... Most már nem bánom, de előtte nagyon paráztam pedig Diával alaposan kiveséztük telefonon a témát Áron születése után.

Cumiügy: elméletben én sem akartam adni, most mégis ott figyel a lányom szájában ;)

napsi: felkapott dolog lett mostanában a programozott csaszi, sok celeb egyenesen kéri (pl. rubintbéka) hogy ne hüvelyi úton hozza világra a babáját (noha orvosi indoka nem lenne a csaszinak). A császár már rutinműtét, de sokan nincsenek azzal tisztában hogy bár rutin, mégis nagy hasi műtét (Jól mondom lányok :?: )
Én sajna nem tudom milyen hüvelyi úton szülni, de ha még lesz gyermekem, akkor szeretném azt is megtapasztalni.
El mindenesetre nem ítélem a programozott csaszis anyukákat - mármint akik külön ezt kérik, bár fájdalom nélkül szülnek, miután elmúlik az érzéstelenítő hatása, nem olyan kellemes az első pár nap :roll: Aztán ha ez kell nekik, akkor csinálják csak.
Vendég

Évi
Katus se olyan kis duci baba :wink:
Olyan jó masszív husikája van :lol: :wink:
Anyuka gondoskodott róla, hogy ne legyen gond az oltás után, kapott a gyerek egy adag fájdalomcsillapítót :oops:

Napsugár
Utazástól én is félek, hogyan viseli majd Katus. Karácsony és újév között szeretnénk menni családlátogatóba.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, Katus gyönyörűen fejlődik! :-) Szép nagy lány!!! Remélem nem lesz különösebb gondotok az oltás után!

Félre ne értsétek, amikor kell a császár, az más, mint ha valaki külön így kéri.
Igazságtalan az élet: a barátnőm az első babát császárral szülte, a másodiknál azért imádkozott, hogy természetes úton jöhessen, de nem sikerült... Más meg... Érthetetlen!!!

Kép
napsugar1123

Csibuc
Igen, császár nagy hasi műtét!
Rengeteg szövődménnyel :cry:
Egyik barátnőmnek a húgyvezetéke sérült meg, a másiknak a vastagbele császármetszés során (nagy nevű pesti kórházakban, sokak által kedvelt doktoroknál)
Szülni is lehet fájdalommentesen!
VISZONT: ha olyan a helyzet, akár anyai, akár magzati indokkal, akkor igenis KELL!
Itt a topikban indokoltak voltak a császárok!

Én úgy mentem be szülni, hogy simán szeretnék szülni, de kikötöttem, hogy a legkisebb gondnál, azonnal császár legyen! Sikerült simán szülnöm...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus új nevet kap... Negyed fogú :wink:
Alul az 1-es metszőjének a sarka látszódik Katusnak :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Éljen-éljen Katus foga! :lol:

Ha kell a császár akkor kell, de önként nem kértem volna....

Itt egy GurulóÁron: Kép

királylány

Nagy puszi a pocakjára :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez a kép csúcs Katusról! Ezek szerint nem is nagyon nyűgösködött?

Kép
napsugar1123

Áronról se semmi a kép!!! Látszik mennyire jól érzi magát! Cukik!!!!

Kép
napsugar1123

Csibuc jobban vagy?

Katus foga hurrá!!

Gurulós Áron :lol: :lol: nagyon édes,nem is gurul..

Clarika már a3.ember írja a blogomhoz h.ne tegyek habtapit mert minden kosz bemegy alá stb :? :? tapasztalat?
Naná már megvettem a7 csomagot..
(1250 volt csomagja,30x30)

evilany

Ircsi: negyedfogú :D :D :D Abszolút egyet értünk a csaszárral kapcsolatban, ha kell akkor kell :wink:

Dia: Áron :lol: Gyönyörű!!!

Évi: sajna nem vok még jobban, állatira kapar a torkom és már az orrom is folyik. Ma (igaz önszántamból :lol: ) a nappaliban alszom. Gargalizálok sós vízzel és inhalálok is majd ha Korinnát megfürdettük, eszek mézes-citromot és gondolkodom milyen egyéb természetes praktika van ami segíthet... Ha van ötlet szívesen fogadom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.02 17:42-kor.
Vendég

Köszönöm :D

Évi majd fog gurulni, ha így folytatja.... :D
Habtapihoz nincs ötletem... :roll:

királylány

Képzeljétek el,nekem napra pontosan a szülés utáni 6. héten megjött a Mikulás...:-) Erre Apával persze, hogy utána "összebújtunk". Elvileg pont "félidőben". Azóta meg se híre, se hamva a mensinek. Persze tudom én, hogy nem várhatom, hogy azonnal beálljon a 28 napra,de ez egy kicsit kezd aggasztani. Máris jön a kistesó?????? :shock: :shock: :shock: Akarunk még babát, na de nem egy éven belül kettőt!!!!!!!!!!!!!! Úgy gondoltuk, ha Boriszka betölti az egy évet, utána jöhet a kistesó. Na de az még nem most van!!!! Két orvos... Na jó, másfél :roll: :lol:

Kép
napsugar1123

Áron is szép hosszú baba!Hány cm?

Napsi a férjed orvos?
Hát,lassan egy teszt..? :? :wink:

evilany

Lányok nekem még mindig nem jött meg, pedig nem is szoptatok. clárikán meg rajtam kívül van még valaki akihez nem kopogtatotta piri :?: :?
Vendég

Lányok nekem még mindig nem jött meg, pedig nem is szoptatok. clárikán meg rajtam kívül van még valaki akihez nem kopogtatotta piri :?: :?
Vendég

Igen, neurológus. Én meg annak készülök, mármint orvosnak.Sok eszünk van, mi?????? :oops: :oops: :oops:
Gondoltam úgyos most szültem, szoptatok, tuti, hogy még nem regenerálódott a szervezetem... Lehet, hogy rosszul gondoltam.
Hát eddig még nem mertem megvenni a tesztet, de lassan lehet, hogy rá kell vennem magam...

Kép
napsugar1123

Kép

Rátettem Tomira ezt a tapaszos hőmérőt,szerintem tök jó,és elvileg fent lehetne 24 órát,e nem mertem fent hagyni mert Miki szerint leeshet és megeszi...ehh...mindenesetre jó lenne ilyet beszerezni még,de 3 patikában is hiába kerestem...ötlet?

evilany

Évi, eddig hol vetted? Ha gondolod, én itt Pesten megnézhetem pár helyen és feladom postán...

Kép
napsugar1123

Csibuc
IR volt mostanában nézve nálad?

Napsugár
Bármi lehetséges :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="napsugar1123"]E írta:napsugar1123z a kép csúcs Katusról! Ezek szerint nem is nagyon nyűgösködött?

Különöseben nem nyűgösködött... voltak olyan napok, mikor Majmocska volt... de az nálunk megszokott... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Áron elszundított a kiságyában hanyatfekve :shock: pedig most akartam fürdeni vinni....

Napsi nem gondolnám, hogy terhes vagy bár éppenséggel nincs kizárva.

Nekem megjött a 6 héten szülés után, azóta még 1x, de elfelejtettem felírni mikor... :? :roll:

királylány

Ircsi: nem voltam terhelésen (utoljára a 26. héten), dokim a szülés után fél évvel kérte az első terheléses kontrollt. Súlyom is inkább felfelé megy mintsem lefelé. De már 1 hete szedem a metet, fokozatosan emelve az adagot.
Vendég

Az szuper, ha nem viseli meg a fogzás Katust!

Dia, nálam bármi megtörténhet, Boriszka is az elvileg már nem termékeny időszakban fogant. HÁLA ISTENNEK!!! :D
A férjem mondta, hogy szerinte én csak rágondolok és máris áldott állapotba kerülök... :lol: :lol: :lol:

Kép
napsugar1123

[quote="napsugar1123"]A írta:napsugar1123z szuper, ha nem viseli meg a fogzás Katust!

Dia, nálam bármi megtörténhet, Boriszka is az elvileg már nem termékeny időszakban fogant. HÁLA ISTENNEK!!! :D
A férjem mondta, hogy szerinte én csak rágondolok és máris áldott állapotba kerülök... :lol: :lol: :lol:

Ezt hogy csinálod???? Valami tutti recept? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="napsugar1123"]A írta:napsugar1123z szuper, ha nem viseli meg a fogzás Katust!

Ezt hogy csinálod???? Valami tutti recept? :wink:

Na, ez nagyon jó kérdés!!!! :-)
Ha tudnám minden olyan nőnek segítenék, akinek nem megy ilyen egyszerűen!!!!!! De ha rájövök, azonnal szólok! :wink: :wink: :wink:

Kép
napsugar1123

Napsugár
Törd a fejed! Különben Katusnak nem lesz kistesója :cry: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

most csak bekukkoltam 8) nekem sem jött még meg és volt vagy pár anyuka aki írta, hogy nincs piri nála sem

na megyek este nem alszunk nyűgösek vagyunk megye átveszem apától :wink:

Kép
Kép
melisch

Napsi nem vettem még,a szülésnél kapott csomagban volt 2 db minta.

evilany

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaapsugár

Dehogynem!!! Nem így kell hozzáállni!!!
Nekem van nem is egy olyan ismerősöm, akinél az első baba nagy nehezen sikerült, utána pedig spontán lett kistesó (van ahol több is)!!! :-)

Kép
napsugar1123

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

megjött a zeneszőnyeg és nem műkszik!!!! :( :( :( :(
pécsiek! valakinek műszerész ismerőse???
úúúúúúúútálom ezt, hogy nem tudok megvenni egy ilyent újonnan!!!

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]N írta:evilanyapsi nem vettem még,a szülésnél kapott csomagban volt 2 db minta.

Ha tudod, hogy mi a neve, akkor utána nézek szívesen!

Kép
napsugar1123

[quote="napsugar1123"] írta:napsugar1123
[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaapsugár

Dehogynem!!! Nem így kell hozzáállni!!!
Nekem van nem is egy olyan ismerősöm, akinél az első baba nagy nehezen sikerült, utána pedig spontán lett kistesó (van ahol több is)!!! :-)

Ha a hozzáálláson múlna, akkor nekem már egy focicsapatnyi gyerekem lenne... :oops: :cry:
Reálisan látom a helyzetemet... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Ha a hozzáálláson múlna, akkor nekem már egy focicsapatnyi gyerekem lenne... :oops: :cry:
Reálisan látom a helyzetemet... :?

Tudom, hogy ezt nem itt kellene megbeszélnünk, de van valami konkrét szervi oka, vagy nem találtak semmit?

Kép
napsugar1123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: