Zsuzsó:
Köszönöm!
Rosszullétűzők:
Jaj de jóóó, 18mm!!!!

És el is vállalt, ennek nagyon örülök!!!
Judit:
Nagyon szép az új avatarod! Gartulálok a 8 mm-eskédhez, a kis segítőnek pedig szeretetenergiát küldök:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Talán később ő is megszületik, talán így gondolta biztonságosabbnak...
"Kicsifiad" Isten Éltesse!!!
Mia:
Ne add fel, a Norc. rendbetesz és akkor jöhetnek a kötelező táncok. Apa eredményéből 1 törpenindzsa is elég a lombikhoz, no para, a biológusok szépen megoldják ezt!
Navi:
Hála, rendben vagytok!!!

Ez az elmúlt pár nap kiszívott, de minden jó hírnek nagyon örülök!!!
Másra ne is gondolj: Zorka teljesen egészséges baba!
Gigi:
Szélessy fura volt, mintha nem akarta volna megcsinálni a vizsgálatokat, megkérdezte, hogy miből gondolom, hogy szükség van ezekre... Utána normális volt, de nem az esetem a stílusa, bár pont le@arom az egészet, talán neki is vacak napja volt... A lényeg úgyis a vizsgálat, nemigaz? Amiket írtál, megnézette, a Leident nem (a szűrőfeltételek szerint nem volt rá szükség).
Estrella:
30-ért be is ment vasárnap? Tényleg ritkaság az ilyen doki!
Inszemes barátnőd férje igazán figyelmes, ennyire jóban vagytok? Ez tök jó!
Ann:
Mindig ilyen érzékeny voltál, vagy csak mostanság? Ne ijedj meg a könnyektől, így jött ki a sok felhalmozódott stressz, de legalább távozott - ez jó!
Nekem 2 sztorim is van:
1. Fogdokker
Százezer éve nem látott fogorvos. A baba-téma miatt elmentem fonálbeültetésre és az ottani drnő elküldött fogorvoshoz, hogy sos szedjék ki az amalgámokat, meg ha van egyéb tennivaló, essünk túl rajta. Nekem rettentő tapasztalataim voltak még gyerekkoromból a fogorvosokkal (belefúrtak többször a nyelvembe, ma is érzem néha a fájdalmat; nem adtak érzéstelenítőt). Na Sajti koma dokit keresett, aztán egy szép (?

) napon behuppant fölnőttkorában a székbe - új dokinéni, csilli-villi szerkentyűk... Dokinő beszélgetett, aztán mondta, hogy tátsak, én meg elkezdtem hirtelen zokogni a félelemtől. Totál azt hittem, hogy szinte az összes fogam ki kell majd húzni, mert elég gatyául néztek ki, meg nagyon féltem is...
Aztán kisütött a napocska, beinjekciózott és nem húztak, csak tömtek. Mostmár egész tűrhető a protkóm, bár fogbeültire készülök még (majd egyszer...).
2. Lakásfelújítás
A szakik szóltak, hogy nem mehetünk haza aludni

én bepánikoltam, hogy nincs is nálam elég gyógyszer, nincs bugyim, hálórucim és egyáltalán!!!ÁÁÁÁ!!!!

Meló után vettem hálógatyót, bugyit és egyből anyósékhoz vettem az irányt. Zuram már ott volt és amikor megláttam elkezdtem sírni, hogy én nem így képzeltem a mai napot... Szóval vihar a biliben, vszeg a felújítással járó stressztől buktam ki.
A lényeg: ha sírni kell, hagyd elmenni a könnyeket, mert az jót tesz, a világgal meg ne törődj, zöldségesnek üzenem, hogy vigyázzon, mert megtalálom!!!

Legyen mindennap nála cékla, különben...