A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Most értem haza a BMC-ből, S dr. nőnél voltam végül is. Azt mondta a páromnak olyan rossz az eredménye, hogy le kell fagyasztani spermát, hogy biztos maradjon valami.....
Már 1 éve vizsgálják lassan és az elején sokkal jobb eredményei voltak, úgy tűnik valami miatt folyamatosan csökken a száma.
Itthon bőgök, mert nem tudom mi lesz, nekem még semmi Mary, meg kell hozatni norcoluttal, hogy csinálhassam végig a vizsgálatokat.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
és a te eddigi eredményeidre mit mondott? Bocs, lehet hogy már írtad, csak nem emlékszem, hogy milyen vizsgálataid voltak eddig.
ann74

vnbeni
meg sem hallottam amit írtál a fotóval kapcsolatban magadról tegnap este. Nem beszélni hülyeségeket!!!!!!!!!!!
ann74

ann79

Velem nagyon nem is foglalkozott, hozassam meg a mary-t ennyi. nekem hátra van egy 3. napi hormon, meg egy hsg, dehát a párom mellett ez a legkevesebb!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Abban tudtok segíteni, ha ma jön mary akkor ez az 1-ső nap akkor is ha este jön? És hétvégén a BMC-BE vagy valahol a kórházban vesznek vért?
3 napos ünnep és akkor kicsúszok a 3. napos vérvételből, ha ma vagy holnap jön meg ha minden igaz így lesz mert már barnázok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Mia,
ha ma 17 óra után jön meg, akkor már holnap az első nap :?
Vv-re sajnos nincs tippem, de ha ma megjön, szerintem holnap még bemehetsz vv-re (nekem anno azt mondta a dokim, hogy 3 +/- 1 nap a vv. időpontja).

Rólunk:
egy egészséges babakezdemény látszik egy 8 mm-es petezsákban :D
Fotót sajna nem kaptam :(
A másik maszat is ott van még, de egyre halványabb...ő volt az aki visszahúzódott, hogy elmúljon a túlstimum és egy egészséges babácskám lehessen :oops:

Kép
judit0713

Csak nagyon nagyon gyors bekukk
vissza sem olvastam még, csak végigpörgettem a végét a lapnak...
Judit...létezik, hogy még nem adtál hírt magatokról?????
Nagyon várlak a jó hírekkel!!!!!! :D

eszter82
Budapest

egyszerre írtunk :D

Tudom, hogy sajnálod hogy a másik baba nem maradt...mindenki sajnálja... :( de nagyon nagyon szívből gratulálok a kis 8 mm-eshez :D ez fantasztikus dolog :D :D :D
megmondom őszintén, hogy az utóbbi napokban tudtam/éreztem a hozzászólásaidon, hogy tudatalatt benned volt ez a dolog... csomószor egyesszámban fogalmaztál a babó(k)ról!!!!

Nagyon örülök neki, hogy a kis egészséges ott van!
gratulálok Kismami :D

eszter82
Budapest

Köszönöm!
Igazából kettősség volt bennem, egyrészt persze édesek lettek volna az ikrek, másrészt viszont ugye halmozottan veszélyeztetett terhesnek számítanék úgy...és hát azt hiszem a biztonságra törekvő énem volt felül már akkor is amikor egy babáról beszéltem "látatlanban".
Persze a párom ki van akadva, hiába magyarázom neki, hogy ez kellett ahhoz, hogy egy egészségesen kihordható terhességből időben szülessen egy szép kis babánk :roll:
Pedig S ma egyértelműen azt mondta, hogy ő fellélegzett hogy nem ikrekkel enged el, mert a méretem és a korom miatt kétséges kimenetelű lehetett volna...
Így viszont lesz egy egészséges babánk 35 hét múlva :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.10.28 14:09-kor.

Kép
judit0713

Szia Judit, gratulálok az egy babócához is! Örülj neki nagyon, fontos, hogy érezze, anya nagyon várja Őt, ha van kistestvér, ha nincs.... :)

Azt megkérdezhete, Nálad mit jelentett a túlstimu? Nekem is az van és kíváncsi vagyok, hogy más intézet mit értékel túlstimunak és hogyan kezeli. Köszi előre is :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szia Nyuszika!

Nekem elég enyhe lefolyású volt, vizet találtak jócskán a pocakomban, duzzadt, kemény volt a hasam, nehezemre esett bármilyen mozgás is.
De ezt egy heti Norprolac kúrával, plusz napi 4 liter vízzel sikerült megszüntetni, most már tök jól vagyok :wink:

Kép
judit0713

Ann
Most én is azt erősítem magamban, hogy korai volt az uhu és majd jövő szerdán már jobb hírek lesznek… Még szerencse, hogy múlt héten áramszünet volt, teljesen felesleges lett volna még a vizsgálat (csak pénzt költöttem volna…)

Kispatak
Jókat olvastam a Margit kórházról, meg egy rokon ott volt szülésznő, igaz, nyugdíjba ment, mikor pár éve bezárták a kórházat, de azért vannak kapcsolatai… majd jól kihasználom, meg eddig is azt tettem, mert miatta vállalt még el ez a doki, meg mert 2 éve várunk babára…

Vicky
Hát igen, meg nem is a csecsemősök a legfontosabbak, hanem a dokik meg a szülésznők, azok pedig jók…

Mia
Sajnálom a rossz híreket :(
Ha lefagyasztják a spermákat, akkor legalább tuti lesz, amikor kell és nem akkor ér csalódás, hogy nem tudtok belevágni. Sovány vígasz, tudom.
Normális volt S.?
Én is úgy tudom, hogy ha 17 óra után jön meg, akkor az a 0. nap. És piros vérnek kell lenni, akkor is, ha kevés, a barnázás nem számít.
Ha este megjön, akkor én a helyedben bemennék holnap reggel a BMC-be a hosszúhétvége miatt, mert ugye a 3 nap +/- 1 nap-nál kell menni.

Judit
Sajnálom, hogy a másik felszívódott, de az a lényeg, hogy ott van egy egészséges embrió :) Mikor mész legközelebb? Remélem a párod is megnyugszik és elfogadja, hogy ez így sokkal biztonságosabb.
Nekem 11 mm-es a petezsákom, és nem azt mondta a doki, hogy egészséges babakezdemény, hanem hogy nincs életjel…

Engem ma felhívott az inszemes barátnőm férje, hogy hogy vagyok, megnyugodtam-e már, olyan jól esett…
estrella22

Judit, nahát, szívből Veled örülök! Még akkor is, ha tudom, hogy az örömöd mellett azért ott van a szomorúság is, hogy a másik elbúcsúzik Tőled...ebben azért valami szép is van, mert ez a lelkecske inkább talán feláldozta magáét a tesóért és érted...vagy ez nagyon belemagyarázós dolog?
Vendég

Nem, nem belemagyarázós, én is valahogy így érzem, hogy ő tudta, hogy most nem maradhatnak ketten :oops:

Estrella,
nekem S. mutatott ma valami halvány kis karikaszerű dolgot a petezsákban, hogy az ott már a babakezdemény :)
De olyan bénán helyezkedett el már megint (gondolom a hátrahajló méhem miatt) hogy abszolút nem volt fotogén :?
Jövő héten csütörtökön kell még mennem, és ha akkor OK a szívhang, akkor az volt az utolsó jelenésünk a bmc-ben :D

Kép
judit0713

Judit kismami,
sajnálom.... de gondolj a babódra a kis 8 mm-esre aki egy csoda !
milliónyi puszim Nektek.
Gratulálok :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

És Judit, megkérdezhetem, mekkorák voltak így túlstimulált állapotban a petefészkeid? Vagy volt valaki, akinek megnagyobbodtak csúnyán a lombik után? Arra lennék kíváncsi, milyen módszerrel és mennyi idő alatt lehet csökkenteni, és mennyi egyáltalán a normális petefészek méret.

Köszönöm és bocsi, hogy ezzel piszkállak Benneteket. :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Judit
Azt nekem is mutatta a doki, fekete volt a petezsák, és egy kis fehér krumpli a gyerek, csak ugye még nem pulzált…
Jövő hétre már lesz szívhang??? De jó!
Az ultrahang képet külön kell kérni, vagy adják maguktól, ha már látszik a pici?
estrella22

Sziasztok!
Judit!
Nagy gratula.Neked S.el szerencséd volt,mert nekem Sz.nem is nézegette a 8mm es petezsákot,csak a petefészket,stb.
Meg a mh-t zárta ki.
Remélem ez nem jelent rosszat.
Nem erősödnek a tünetek,úgyhogy nem tudom hogy bírom ki keddig.A 8 mmesben már kell lennie életjelenségnek?
A net azt írja vmi. jó uh.val látszik,egyébként nem.
Lehet hogy Sz. uh.ja rosszabb.?
No most még jobban aggódok.

Macsról tudtok hogy viseli ezt a borzasztó helyzetet?
ritabmc

Hahó!

Gratula Judit kismami. A természet tudja, mi a helyes ut. Remélem szép és egészséges babácska lesz, ha az addig vezető út még rögös is.

Vicky: hajrá jobbulás.

Kubu: nem lehetne kaját hozatni? Mi azt tesszük és nem drága meg még jó is! Nincs vásárlás, főzés, mosogatás! www.totalfood.hu

Estrella: türelem, babácskát terem! Remélem minden ok-s lesz, ugy ahogy veled is Eszter!

Mia: remélem párodnak lesz jobb is, uro klinika?

Én megvagyok, ma hidpróba lesz. A melóhelyen ismerkedem, majd csak alakul valahogy

üdv kispatak

Sajti merre?

Vbeni: te nem irsz, mit mondott tanárur????
Vendég

Vnbeni!
Fülöp dokihoz kell beutaló vagy ő abszolút magánban csinálja?
Miket nézett nektek?
Jöhet priviben is, lehet a többieket nem érdekli ez a dolog! :)

Judit,
gratulálok a babához!!! Jó nektek, hogy legalább egy is van! :)

gigibp

Sziasztok!

Zsuzsó:
Az a túrós süti recept kis tepsire, vagy a nagytepsire szól?

Pá Drágáim!
sajt@

Judit, nagyon örülök a kis 8 mm-es petezsákodnak. :D
Sajnálom a másik kis drágát, de ennek most így kellett történnie. A lényeg, hogy ott van a pockodban egy egészséges kis drágaság!

Eszter, te kis petegyár!
Nagyon-nagyon drukkolunk neked!!!

Lányok, nekem 5. hét +3napál néztek petezsákot, akkor még nem volt szívhang, majd 7.hét+1napnál néztek szívhangot.
És az első vizsgálatnál Zeke volt bent, akkor azt mondta, hogy azért nem érdemes jövő héten jönni a dokinőmhöz, mert még a 6. héten nem mindig van szívhang, így inkább pár nappal később menjek be. Tehát nem kell izgulni ilyenkor még nincs, a petezsákban egy kis fehér volt az a szikhólyag lehet. Az táplálja a babát a 12.hétig. Tehát ha az már ott van, akkor az nagyon jó hír.
Ja és a táblázat amit a méretekről felraktatok, az ott nem a petezsák méretét jelentik, hanem a baba méretét az a CRL. Tehát nem kell izgulni, ha a méretek nem egyeznek meg. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Bocsi, bealudtam :oops:

Nyuszika,
nekem alig voltak megnagyobbodva a pfészkeim, most 50x45 és 35x40 mm-esek, erre azt mondta a doki, hogy normál állapotú.
Remélem ez segített egy kicsit!
Egyébként pedig ami a legeslegfontosabb, igyál amennyit csak bírsz, 4-5 liter/nap, és mérd, hogy többet pisilsz-e mint amit megittál. (figyelj arra, hogy a kimenethez hozzá kell adni 750 ml-t, ennyit párologtatsz el, ezzel együtt kell többnek lennie mint a bemenetnek)

Rita,
nekem is csak azért nézegettük ennyire, mert ugye többes terhességet mutatott a hcg először, és minden kétséget ki akart zárni.

Gigi,
pontosan, nagyon jó hogy ez az egy itt van végre a pocakomban, hiszen erre vártunk :D
Párom meg most jól kifocizza magát, aztán beletörődik hogy elég lesz egy zabálóordítókakálógép is egyszerre :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ma ujra melo, kislanykam meggyogyult, ugyhogy ment mindenki a dolgara.

Elokerestem a kismama konyvemet az osszes uh-al, szal
6. heten : uterusban egy petezsak lathato, CRL: 1 mm, szivcso pulzacio kimutathato.

8. heten : CRL: 16mm, Szabalyos petezsak, szikholyag es szivmukodes lathato.

12. heten: Egy elo magzat, Atl. mennyyisegu magzatviz, placenta a fundusban tapad.
CRL: 62 mm stb stb...... sok minden meret van meg rairva.

Remelem tudtam segiteni.

judit: gartulalok a kis babucihoz, ne szomorkodj, lehet a sors akarta igy, nekunk is igy volt, azt hittek,hogy ketten vannak,es mire mentunk uh-ra egy szivecske dobogott, ugy izgultam amig folfekudtem, hogy azt hittem elajulok, es amikor mutatta W, a szivecsket es hang is volt hozza, elerzekenyultem es megkonnyeztem. De jobb is,hogy igy alalkult nalunk, kislanyom is sietett megszuletni, es akkor ott amikor alltam az inkubator mellett, tudatosult bennem, hogy tudta a masik a babo,hogy ennek igy kell lenniea, igy minden rendben lett egeszseges lett a tesoja. Ertitek ugye mit akarok leirni.
Judit draga, elvezd ki minden percet a terhessegnek, csodalatos dolog, a hanyinger es minden "kellemetlensegevel"(jo ertelemben) egyuttveve ami ezzel jar.

engem mar nagyon kinoz mary.28.napon vagyok. Elkinlodik meg par napot es akkor 3.nap es megyek!!!!!
valyoni

Sziasztok!

Zsuzsó:
Gratula a szivhanghoz!Róka koma meg ilyen intenziven ne olálkodjon nálatok!

Estrella:
Persze,hogy nálatok is minden rendben van.Nyugi!!!!!
Ha a Margit korház melett döntesz tudok ajánlani jó dokit.Én méhenkivülivel kapcsolatban voltam "vendégük",de minden doki elött meghajlok,de föként az én dokim elött.Neki köszönhetem,hogy meg van mind a két petevezetékem és mindkettö átjárható!Ha érdekel szivesen segitek.

Judit:
Gratula a 8-mm-hez.Talán igy mindenkinek jobb,hogy egyedül van,semmi nem történik véletlenül.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Judit!
Igen,gondoltam.Vigyázz magadra,pusz
ritabmc

judit: jo bizony egy is, amikor itt voltak barataink, egyidoek a gyerekek, levittem oket a jatszora, a ket leanyzo 8 iranyba kezdett el szaladni, 20 percig birtam a futkosast,megizzasztottak rendesen. csuzdara fol, le, maszokara, minden felelemerzet nelkul, en meg majd szivbajt kaptam,hogy mikor melyik fog leesni valahonnan.De persze nekem is szivem vagya volt egy ikerpar.
valyoni

Juditkám,
lekéstelek, mert csak fél9 után értem oda, nem láttalak. gondolom már 7határon túl jártál...
gratulálok a babához!!! :-D apa is bele fog "törődni" és imádni fogja egyszemként is az 1000%. csak kell neki kis idő. énapa is nagyon ikreket szeretett volna.

Sajtikám,
a tepsink mérete: 29.5X20.5X4.5, de maradt meg kis tészta a leírt mennyiségből.

most mennem kell, este még jövök.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

estrella: Minden rendben van ne aggodj, vagyis persze aggodj, ez a normalis, de nem lesz semmi gond, nyugodj meg.
valyoni

Eszte:
Te igazi petegyár vagy!Gratulálok a jó hirhez.Ha a doki azt mondta,az ugy is lesz.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó:
Köszönöm!
Rosszullétűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Jaj de jóóó, 18mm!!!! :) És el is vállalt, ennek nagyon örülök!!!

Judit:
Nagyon szép az új avatarod! Gartulálok a 8 mm-eskédhez, a kis segítőnek pedig szeretetenergiát küldök:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Talán később ő is megszületik, talán így gondolta biztonságosabbnak...
"Kicsifiad" Isten Éltesse!!! :)

Mia:
Ne add fel, a Norc. rendbetesz és akkor jöhetnek a kötelező táncok. Apa eredményéből 1 törpenindzsa is elég a lombikhoz, no para, a biológusok szépen megoldják ezt! :)

Navi:
Hála, rendben vagytok!!! :) Ez az elmúlt pár nap kiszívott, de minden jó hírnek nagyon örülök!!!
Másra ne is gondolj: Zorka teljesen egészséges baba! :)

Gigi:
Szélessy fura volt, mintha nem akarta volna megcsinálni a vizsgálatokat, megkérdezte, hogy miből gondolom, hogy szükség van ezekre... Utána normális volt, de nem az esetem a stílusa, bár pont le@arom az egészet, talán neki is vacak napja volt... A lényeg úgyis a vizsgálat, nemigaz? Amiket írtál, megnézette, a Leident nem (a szűrőfeltételek szerint nem volt rá szükség).

Estrella:
30-ért be is ment vasárnap? Tényleg ritkaság az ilyen doki!
Inszemes barátnőd férje igazán figyelmes, ennyire jóban vagytok? Ez tök jó!

Ann:
Mindig ilyen érzékeny voltál, vagy csak mostanság? Ne ijedj meg a könnyektől, így jött ki a sok felhalmozódott stressz, de legalább távozott - ez jó!
Nekem 2 sztorim is van:
1. Fogdokker
Százezer éve nem látott fogorvos. A baba-téma miatt elmentem fonálbeültetésre és az ottani drnő elküldött fogorvoshoz, hogy sos szedjék ki az amalgámokat, meg ha van egyéb tennivaló, essünk túl rajta. Nekem rettentő tapasztalataim voltak még gyerekkoromból a fogorvosokkal (belefúrtak többször a nyelvembe, ma is érzem néha a fájdalmat; nem adtak érzéstelenítőt). Na Sajti koma dokit keresett, aztán egy szép (? :lol: ) napon behuppant fölnőttkorában a székbe - új dokinéni, csilli-villi szerkentyűk... Dokinő beszélgetett, aztán mondta, hogy tátsak, én meg elkezdtem hirtelen zokogni a félelemtől. Totál azt hittem, hogy szinte az összes fogam ki kell majd húzni, mert elég gatyául néztek ki, meg nagyon féltem is...
Aztán kisütött a napocska, beinjekciózott és nem húztak, csak tömtek. Mostmár egész tűrhető a protkóm, bár fogbeültire készülök még (majd egyszer...).
2. Lakásfelújítás
A szakik szóltak, hogy nem mehetünk haza aludni :arrow: én bepánikoltam, hogy nincs is nálam elég gyógyszer, nincs bugyim, hálórucim és egyáltalán!!!ÁÁÁÁ!!!! :evil: :twisted: Meló után vettem hálógatyót, bugyit és egyből anyósékhoz vettem az irányt. Zuram már ott volt és amikor megláttam elkezdtem sírni, hogy én nem így képzeltem a mai napot... Szóval vihar a biliben, vszeg a felújítással járó stressztől buktam ki.
A lényeg: ha sírni kell, hagyd elmenni a könnyeket, mert az jót tesz, a világgal meg ne törődj, zöldségesnek üzenem, hogy vigyázzon, mert megtalálom!!! :lol: Legyen mindennap nála cékla, különben... :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Holnap megyek dógozni... Még néha pityergek, de asszem jó lesz a melóban, segíteni fog.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám,
sok erőt a holnapi naphoz és/vagy (ízlés szerint) lecaromtablettát ha szükségét érzed :arrow: :arrow: :arrow:
Jó lesz ez így, hogy pénteken kezdesz, aztán hétvégn még emésztgetheted kicsit az új benyomásokat és hétfőtől már a régi Sajti leszel :wink:

Kubu, Sajti,
állati figyelmesek vagytok, hogy még a "kisfiam" névnapja is eszetekbe jutott!!!
Kimondhatatlanul jólesett :D

Kép
judit0713

Valyoni,
köszi a biztatást/vigasztalást!
Igen, én is egyre inkább azt érzem hogy így lesz ez jó, egy babácskára szépen tud koncentrálni a szervezetem meg a lelkem is :)

Kép
judit0713

Nemtudom mondtam-e, de beszéltem ügynökömmel. Lehet spontánkodni, nem baj, hogy volt egy mk-im. :)
Szükség van azonban rákszűrésre. Elmentem az SZTK-ba és képzeljétek!!! A dokim elment onnan!!! :cry: :cry: :cry:

Csajok - XX. kerületi SZTK-ban van tapasztalatotok nődokikról? Én egyiket sem ismerem, Tolnay-hoz jártam... Tegnap este megjött és ha elmúlik, már mennék is vizsgálatra. De kihez érdemes?
H E L P!!!

Köszike! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Judit kismaminak GRATULA!

Köszi csajok az infókat sokat segítettek, de még mindíg csak barnázás..........

S nekem egy kicsit futószallagosnak tünt, egyébként szinpatikus.(de szerintem nem ő lesz az orosunk) :shock:

Midenkinek nagyon szép estét!

Mégegyszer köszönöm a bíztató szavakat, sokat segít!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

judit: Gratula, neken is ikrekkel indult a terhesség, a B baba petezsákja még a 12. héten is látszódott. Nekem már az első uh-n látszott, hogy sokkal kisebb és nincs benne az a fehér paca. Utólag nagyon nem bántam a méhszájam miatt. És most ha összeengedjük Barbust Colin Ákosával, akkor belegondolva meg is őrülnék ha ketten lennének. Tényleg ez a ketten négy felé. :)

estrella: Barbus oldalán fent vannak az uh-k, ott rajta vannak mikor mekkora volt a kisasszony. Szerintem lesz ott bébi. Ha a Margitban fogsz esetleg szülni, akkor majd megyünk babanézőbe. Erre felé laksz egyébként a III. kerületben?
vicky79
Budapest III. kerület

Kipatak

Uro klinika már meg volt sajna gyógyszeres kezlésre nem jól reagált az is csak rontott a helyzeten :(
Vagy esetleg név szerint tudsz ott valakit ajánlani?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

woody
Köszi, elvileg a méretek alapján én is pont 5 hét 3 napos vagyok.
Remélem tényleg csak később volt peteérésem!
Mondjuk az én előző dokim is azt mondta, hogy a 6. hét előtt nem érdemes vizsgálatra menni.
Volt egy fehér valami a petezsákban…
A petezsák volt 11 mm, a fehér folt-gyerekkezdemény meg 2,5 mm…

valyoni
Neked is köszi, ha a 6. héten volt a baba 1 mm, akkor nincs baj… Bár nekem nem pulzál, az rossz jel???

zsuzska
Köszi a bíztatást!
Kit ajánlasz a Margitban? Én Sztanyiknál voltam…
Jó, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak a kórházzal, már ha ilyen helyzetben lehet ezt mondani…

Igen, a doki bement vasárnap ennyi pénzért is, ráadásul valami programja is volt, szóval mondta viccesen a sógornőmnek, hogy hát megbeszélték, hogy nem vasárnap szül, mert dolga van :)
Inszemes barátnőmmel együtt éltünk Németországban, a férje meg a tanárunk volt a főiskolán (kb 3 évvel idsősebb amúgy :)), és eléggé összetartunk, főleg most, hogy hasonló az életpályánk.
Miért kellett sürgősen kiszedni az amalgám töméseket? Még nekem is vannak…
Sok erőt kívánok a munkához, talán picit eltereli a gondolataidat…
Nem akarod a BMC-ben megcsináltatni a rákszűrést? Nekem S. nem csinálta meg, aztán beállítottam Sz.-hez. Azt nem mondom, hogy boldog volt, de kérdezte, hogy csak ezért jöttem? Mondtam, hogy igen, és az volt a válasza, hogy na jó, akkor megcsinálja…

Vicky
Jöhettek majd babanézőbe, bárcsak ott tartanánk :) Remélem olyan szép lesz, mint Barbus…
Nem III. kerületi vagyok, hanem pilisvörösvári…

Jó fáradt vagyok, 2-ig vagy fél3-ig tudtam aludni, az okot már le sem merem írni :) Tetőtérben lakunk, a fejünk felett van még egy kis padlás (csak tárolónak használjuk), na jó kis kaparászás hallatszott onnan, már elegem van ebből, nem tudtam elaludni, csak fél6-kor, 6 előtt meg kelnem kellett :(
estrella22

Sajti, kimaradt a neved, ez lett volna neked :)
Igen, a doki bement vasárnap ennyi pénzért is, ráadásul valami programja is volt, szóval mondta viccesen a sógornőmnek, hogy hát megbeszélték, hogy nem vasárnap szül, mert dolga van Smile
Inszemes barátnőmmel együtt éltünk Németországban, a férje meg a tanárunk volt a főiskolán (kb 3 évvel idsősebb amúgy Smile), és eléggé összetartunk, főleg most, hogy hasonló az életpályánk.
Miért kellett sürgősen kiszedni az amalgám töméseket? Még nekem is vannak…
Sok erőt kívánok a munkához, talán picit eltereli a gondolataidat…
Nem akarod a BMC-ben megcsináltatni a rákszűrést? Nekem S. nem csinálta meg, aztán beállítottam Sz.-hez. Azt nem mondom, hogy boldog volt, de kérdezte, hogy csak ezért jöttem? Mondtam, hogy igen, és az volt a válasza, hogy na jó, akkor megcsinálja…
estrella22

Jaaa, még egy kérdés...

A cégnél megint lehet kérni H1N1 és influenza elleni oltást... Novemberben kapnánk meg, akkor az nekem még bőven az első trimeszter... Lehet akkor???
Persze szerdán megkérdezem a dokimat, de fel kéne iratkozni a listára...
estrella22

Judit:
Köszi! :)

Estrela:
Ó, egyből rájöttem, hogy nekem szólt! :)
Sz magától nem mondta, hogy megcsinálná, én meg nem akarok pofátlan lenni, így is annyit törődött már velem...

Libbenek, jójcakkát!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

estrella: Nagyon tetszik nekem P.vörösvár. Az egyik kollégám is oda valósi. Én egyébként örülnék egy olyan gyönyörűségnek, mint Barbus nálad is, de kisfiúba furcsán nézne mondjuk ki. Bár ezek a kék szemek egy kisfiúnak is vonzzanák a nőket. :-)
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: Nem akarlak befolyásolni mert volt itt már ebből egyszer vita, de én tavaly sem adattam be magamnak. Szerintem túl lett ez parázva akkor is.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit! Tudod, véletlenek márpedig NINCSENEK!! Valamiért így kellett lennie, úgyhogy minden a legnagyobb rendben lesz :)) Mellesleg nagyon gratulálok!

Drága Sajtika!! Annyira édes vagy!! Nagyon köszönöm a soraidat! Sajna mindig ilyen érzékeny voltam, vagyok... Bár mentségemre legyen, ma vagyok a 28. napon...Most azon drukkolok, hogy legalább holnap estig ne jöjjön meg, mert bejelentkeztem egy nődokihoz rákszűrésre, akinél nagyon régen jártam, egy komoly felfázásomból ő gyógyított ki, de valahogy eltűnt az életemből mert nagyon messzi rendelt. És egyedül ő volt az a doki, aki anno mindig mondta hogy policisztás vagyok.

Koncentrálj majd a melóra, én biztos vagyok benne, hogy segíteni fog neked, elterelni a gondolataidat. Tudom nem ugyanaz, de én amikor váltam, akkor kezdtem új melóhelyen, ami azóta is van, és nem is tudom mi lett volna velem, ha nincs ez az új állás, a rendi főnök, a sok munka. Terápiának tehát nagyon hatásos volt. kívánom, hogy Neked is segítsen sokat.
Sajnállak a fogdokis szörnyű gyerekkori élményed miatt, nem csodálom, hogy nem mertél sokáig menni. De végülis akkor Te is túlélted:)) Én régebben mindig azt álmodtam, hogy kihullanak a fogaim. Aztán felkelek és kiderül hogy nem álmodtam, és éreztem is hogy kihullottak. Ez visszatérő álmom volt mindig :((
Sajti szerintem meghallotta a zöldséges fiú a fenyegetésed:)) Ma véletlenül beugrottam megint, mert a mellette lévő patikába kellett mennem, ééés!!!! Rögtön jött lelkesen mosolyogva: VAN CÉKLA!!!!!

Zsuzsó!!
De jó lehetett ma Neked!! Milyen megható lehet a szívhangot hallani. Vigyázz nagyon magadra!!!

Ritu
na agyaljál, próbálj meg lazítani! Jaj nagyon hülye duma mi? Biztos ott kapaszkodik az egészséges picurka, csak még tényleg picurka. Mikor mész legközelebb?

Mia
igaza van Sajtinak. Elég egy katona is egy babóhoz. Gondolj arra, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy létezik egyáltalán a lombik lehetősége.

Vicky
Mikor lesz az újabb vizsgád? Van már időpontod vagy még veszel újabb órákat? Egészséged hogy szolgál?

Estrella
Te mikor is mész legközelebb uhura?
ann74

Nyuszika
nekem még leszívás előtt volt túlstimum, nem is engedték a leszívást. Nekem 6cm-sek voltak a pfészkeim átmérői a leállás után 1 héttel. Valszínű 1 héttel ezelőtt is kb. ekkora volt. Kb. 3 hét alatt viszonylag szépen visszamentek a tüszők. Amit Judit írt, én is csak azt tudom neked írni, rengeteg folyadék, én az első 3 napban pihenem és 5 liter vizet ittam meg. És sok-sok fehérje, túró, husi. És kerüld a hirtelen mozgásokat. Jobbulást kívánok Neked!
ann74

Estrella,
épp most beszélgettünk erről a párommal, és úgy döntöttünk nem adatom be. Én amúgy is eléggé oltás-ellenes vagyok, és mivel nem járok kismamaként dolgozni, így talán tudok magamra jobban vigyázni.

Ann,
ez így igaz! Minden így van a legjobban :)

Kép
judit0713

Hahó!

Megjöttem a fogdokkertól, ma csak próba volt, de milyen jó hogy mentünk, mert valami nem egészen volt jó. Legközelebb talán már beragasztás következik és megbeszéljük lesz-e és mi és mennyiért. Nagyon jó ez a dokker, de csak kocsival lehet hozzá menni, majdnem Csömör. Elmennék egyedül is autóval, de sötétben félek és ki tudja mikor mit csinál velem, ugyhogy a férjem a szállító. Még jó, hogy már a téli szálláson vagyunk, hiszen még innen is min 15 perc autóval. De jó, hogy jön a hétvége és kicsit még telkezünk, viszont jó választás volt haza jönni. Kinn már hideg van és dokker is közelebb van ide, de még igy is messze.
Melóhellyel barátkozom, mi hol merre találok. De elődöm nagyon sokáig volt ott és nem egyszerü ez a munka, hát meglátom.

Sajti: dokkert sajnálom, viszont Lukácsné azt mondta, hogy a Lajis dr-nő ott rendel az Auróra utcában. Ő nála szült, és az Uzs-ban mindenki totál dicséri. Szerintem egy telefont megér!

Mia: ÁEK vezető urológusa és a szakma egy atyja az Papp professzor. Betegeit magánban fogadja és ha jól tudom elég baráti áron. Régen, mikor én is egy profnál dolgoztam, akkor ő is hozzá küldte a betegeit.
Uro klinikán van még 2 dokker, ahogy tudom oda 2 hó a várakozó lista. I. női klinikás meddőségi lapon szoktak a lányok irni. Te is irhatsz segítenek, de majd irok nekik én is, mert azokkal is levelezek időnként. A női klinikán csak azoknak a dokiknak a leletét fogadják el, gondolom nem véletlenül.

Esztrella: jó helyed lesz a Margitban. Viszont ez a kaparászás nem tetszik a padlásról Ez vagy megint egér vagy a nyest! Szerintem az utóbbi. Nálunk is volt az idén, olyan volt, mintha egy hadsereg ugrált volna. Azóta már vettünk riasztót és elment. A riasztó nem olcsó, Bricostore-ban kapható, de legolcsóbb Kőbányán a Suni Kft-nél, készülék neve Protektor I. Lehet egérriasztót is forgalmaznak??? Na ennek már neked kell utána nézni. Nyest egész sok kárt tud autókban is, elrágja a vezetékeket! Nekünk a kertben is van riasztó. Jó kis beruházás volt, de olcsóbb mint a drága autó ha baja lesz.

Mára bucsu

üdv kispatak
Vendég

Csajok,
én oltatok, ezt javasolta a házidokim. tavaly 8 kismamit oltott be, és senkinek semmi baja nem lett. mondjuk én télen is fogok utazni apósomhoz, 600km oda-vissza + ukrán határszél.
Sz. dokkert még óvatosan megkérdezem, hogy időpontilag mit javasol.

bocsi, mára nincs több erőm, egész nap dokikhoz jöttem-mentem, ramazuri volt a gyomromban, este végül epét hánytam. :? de nem nyavajgok, ezt akartuk. :) csak remélem bébivel minden oké. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

jöhetek képekkel ?

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: