A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

ezeket a képeket a hétvégén csináltam róla a földön a játszó szőnyegen , aztán a térdemen vagy is a combomon fekveKép Kép Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Nálunk is ha ö felsége álmos elkezd nyafizni akkor tudom álmos beteszem az ágyába azt már alszik is .

Csajok Bence 5óra óta alszik :shock: :shock: :shock: ez azért nagy szám mert éjjel ki fog ??? most kellene fürödnie :? remélem éjjel is fog mint mindig nem szeretnék éjszakázni vele

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Na én felébresztem el kell mennem a tescóba is még aztán utána fürdés és alhat felőlem :D

sziasztok

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Jaj majd el felejtettem hétvégén ettünk a hús levesből sárga répát juj de cuppogott a szája :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc nagyon édes a kis Bence!Becsajozott :) Csodálkoztam is a simogatás miatt miért kell elfürdetni bár van benne valami :) de gondoltam hogy a kaki miatt kellett :) esküvő:remek,majd elmesélj ám mindent!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bence csajozik :lol: :lol: :lol:
És az idősebb "nőkre" bukik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csibuc
persze, hogy lehet...
Korinna fáradt volt, ezt jelezte a nyüszizéssel. Vetted az adást, segítettél rajta :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus jó éjt :)

Kép

Kép

Kép

Kép
(szorongatós ronggyal fürdik...)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Katus kidőlt :lol:
Ma is eléggé kismajom volt. Még szerencse, hogy anyája imádja hurcikálni :oops: :wink:

Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:
Mózesben a kiskád :lol:
(nekünk van fürdéshez kiskacsánk :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ez a mózes univerzális,pont belefér a kiskád,így nem kell állvány :wink: ez a fürdéshez is szorítós rongy kell új,de hát hadd vigye :)

Karod,derekad jól bírja a hurcibálást?Mert én hurcibálnám,de néha leszakad a karom...

evilany

Még bírom :lol: :lol: :lol: :lol:
ugye, Katus nem tartozik az "óriás" bébik közé :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomi se de azért mégis lassan 5 kg...(4930)és egész napra ugye...főleg ilyen testhelyzetekben amiket ő kitalál :lol:

evilany

Lehet ám, hogy nálam a rendszeres úszás használ a Katus-hurcikáló izmaimnak :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Elképzelhető..én nem vagyok valami izmos :oops: :?

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Tegnap letettem este fél9kor Rékát, s még mindig alszik :)

Mondjuk tegnap napközben aludt max fél órát.... :( Nem tudott elaludni. :(
Úgy várta már a fürdést, mint a messiást :) -tudja utána alcsizik nagyot :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!

Nagyon bírom Tomit!
Nagyon megzabálni való!!!! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt
Clari :lol: :wink:

Éjszakánk hajszálra ugyanaz mint az előző,kezdek fáradni,48 óra alatt aludtam 4 részletben 9órát,holott azelőtt egy éjjel 10-12 órát is tudtam...most elaludt a karomban,remélem le tudom tenni és reggelizni...

Szilvi35,Limo,Csillag?...

evilany

Sziasztok jó reggelt ! Hajnal óta fenn vagyok :?

Igaz Benci aludt fél 8 -ig este 9 -től és most is alszik a földön a játszó szőnyegen és háton ami nálunk nagy dolog mert ő sosem alszik háton de nem volt szívem felvenni olyan kis édes :) !!! De én mindezek ellenére akkor is fáradt vagyok mire a családot útnak indítom :? :? és már kifőztem kitakarítottam . Már csak nekem kell letusolni és felöltözni mivel még mindig hálóingben flangálok a lakásban :oops: de az is meg lesz . Ma nyugisabb napom lesz habár a bankba kéne bemenjek de ma törlök minden programot és csak pihenekkkkkk

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi Tomit meg kell zabálni azok a szemekkkkkkk :shock:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi esküvőről persze beszámolok az még kicsit odébb lesz de hát mire mindent lerendezünk az idő ,persze anyagilag is fel kell készülni rá és jelenleg nem állunk a dolgok tető fokán , de amint beindul a web áruházam talán akkor az eddigi haladás jó irányba vezet...

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Bols, Ircsi köszönöm.

Temetés megvolt. Eső elállt és a nap is próbálkozott kisütni.

Évi Tominak azok a szemek! Haláli. Fürdősrongy: :D Tök jó.
Áron nyunyóval alszik. :D
Nekem speciel nagy mákom van mind a két gyerekkel, hogy ilyen jók. Tomi is ki fogja nőni, meglátod. És persze, hogy imádod. Én is imádnám akkor is, ha nem aludna egy percet sem napközben vagy éjszaka. Lehet szidnám az anyját, de imádnám :lol:

Csibuc: igen van ilyen. Áron is ha fáradt nem érzi jól magát karban sem, kiságyba beteszem, halk zene, cumi, nyunyó és már alszik is :wink:

Bence mamához készül hétvégére, apa dolgozni fog. Lehet még időm is lesz pihenni...

királylány

Réka 8kor kelt végül, aztán 10kor olyan üvöltésbe kezdett, csak pillogtam.
Fogtam, betettem a kiságyba és húzza a lóbőrt. :)

A kajáért üvölt, meg ha fáradt ....

Clárika
Kép
clárika

na, hát 2 hónap alatt csak sikerül megtanulnunk, hogy mit is akarnak a kismanók! :wink: :lol: :lol:

Zoé 7-kor evett, 1/2 8 óta alszik... :shock: sztem nálunk is lesz panaszkodás ébredéskor...

Kép
gtunde75

Én meg épp altatok :wink:

evilany

Tünde, nálunk is pont így volt. És még most is alszik a lánykám.
Így a lakás kitakarítva és most mosok, illetve az ebéd előkészítve csak be kell dobni a sütőbe. :lol:

Cicc, Bencus nagyon édes. Neki már sötét a szeme?

Évi, a fürdetős kép szuper! Nagyon sokat változott Tomi, de még mindig tiszta apukája. :D

Szerintem most kényeztetni fogom magam és megnézek egy jó kis sorozatot. :P

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody hát kezd de még nem teljesen de ahhoz képest hogy kékes volt neki igen sötét majdnem barna:)

Lányok küldtem 1 videót G-re e-mailban Bencusról hogyan dumál nekem ha van kedvetek kukkoljátok meg :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

woody enyimé gyerek végül is felébredt 3/4 11-kor (vigyorogva), kajcsi, majd önálló játék következett a pihenőszékben 1/2 1-ig (ezalatt én kiporszívóztam és kiteregettem)... aztán reklamált, hogy aludni szeretne... szóval most alszik már egy fél órája... következő kaja után asszem elmegyünk egy nagyot sétizni! gyönyörűen süt a nap! :lol:

Kép
gtunde75

Valaki segítsen! Az én első unokatestvérem a lányomnak kije? külön szó van ha az illető fiú vagy ha lány?
és a nagynéném? az kije neki?

Kép
gtunde75

Tünde ezt találtam:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g

Remélem választ találsz a kérdésedre!

Itt megint diliház. Dönci az iskolások dolgait bolygatja folyton... Kivédhetetlen.

Nagyon édesek a képek. Nálunk úgy néz ki, hogy Edönek neurodermitise van, állandóan kaparja az arcát is. :( Csórikám.

Barbi
Vendég

Évi: Tomika nagyon aranyos, ez a fonott mózes nagyon jópofa, szorongatós rongy haláli :lol: Elaludt egyébként?

Korinna tegnap felébredt még este 10 után, kért enni, utána bealudt az apja vállán (vízszintesben valamiért nem volt hajlandó tegnap aludni, amint letettük nagyon sírt). Hajnali fél 3kor megint kelt, nyöszörgött, kapott cumit, utána 5ig szunya volt. Délelőtt megint produkálta a tegnapi nyöszörgős-ágybakéredzkedős mutatványt :) , letettem aludni és 10 percen belül be is aludt jó egy órára. Evés után felöltöztettem és kitettem az erkélyre a babakocsiban, szépen süt a nap és el is van odakint 3/4 12 óta (csak ha kiesik a cumija akkor szól).
Nagyon kis nyügike ma a lánykám, nem tudom miért de látszólag ok nélkül (vak/süket-szülő-szindróma) elpityeredett többször. Nózija szelel, nátha nem lehet, pocak esetleg vagy fáradtság még... Egyéb ötletem nincsen :roll:
Vendég

Tünde: rokonok :lol: egyébként passz :?
Vendég

Sziasztok,

vagyok ám én is, csak ritkán tudok jönni, akkor se tudok visszaolvasni, max az aktuális oldalt.

Dia,
részvétem, eléggé kijut nektek mostanában:(. Már akartam korábban is írni, hogy a fiaid Apára és rád is nagyon hasonlítanak, de a legfontosabb, hogy gyönyörűek!

Évi,
nagyon drága Tomi a hatalmas szemeivel! egyálktalán nem látszik a képeken, hogy sokat sírna. Anno Ilangom is ilyen sírós baba volt, de 2-3 hónapos korában kinőtte! Ne aggódj, nálatok is így lesz!

Ircsi,
de édesen alszik Katus! Tetszik ahogy írod, hogy "kismajom". Te figyelj csak, riogatnak, hogy mennyire kicseszünk a gyerekkel, hogy nem "oltattuk be" a rota ellen. Sajnos anyagilag nem futotta rá, ennyi. Szted tényleg olyan nagy veszélyben vagyunk?

Oltáson mi is túl vagyunk, enyhe hőemelkedéssel megúsztuk. nagy vendégjárások vannak nálunk, elindultak a babalátogatások. Jövőhéten Mamázunk, remélem pihire is futja majd.

Mennem kell vár a házimunka.

Ti hogy csináljátok, hogy főztök? Ezidáig én olyan fittnek éreztem magam és most egy hete, szinte állva elalszom, akár nappal is. Semmihez sincs kedvem, csak lustulnék folyton. Na jó mosok, vasalok, rendet rakok, meg ilyenek, de nem akkor és nem úgy ahogy "kellene". Pedig már nem vagyok gyerekágyas... :roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Claire,
hogy vagytok?

Barbi,
jó, hogy jelentkeztél! Mindenki meggyógyult?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,én nem főzök :oops: Miki kajajegyeit kihasználva+5 ezer ft-al kiegészítve egész hónapra rendelem a kaját :oops: :lol: csak hétvégén főzök,akkor 2 napra.(persze kettőnknek könnyű rendelni)
A kajajegyet meg mindegy hogy a boltban költöm e el vagy a futárnak adom.Azaz nem mindegy,hiszen így van meleg ételünk minden napra,nem olyan gyorsételek amiket én Tomi mellett tudnák főzni,és nem utolsósorban változatos finom ételek. Én úgyse ehetek egy csomó mindent,Miki meg így igen.
Rota:nekünk a gyerekorvos megemlítette de mondta hogy nem tartja feltétlen fontosnak. Ő se adatta be a 3 gyerekének...szerinte a rota fertőzés ugyan gáz,de nem feltétlen annyira súlyos lefolyású.

Tünde,álombébid van
:roll: Rokonok:passz

Csibuc,Tomi is nyűgös...most jöttünk meg sétából,még nem tűnt fel neki hogy sírnia kéne :) alszik :)

Bmaas,szegény Edö,néztem is a kis arcát múltkor :( mit kapott rá?

evilany

Sziasztok!

Nagyon jó képeket tetettek fel, gyönyörködöm mindig a babáitokban. :-))
Én is hoztam képeket: Kép
Kép

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi én se főzök egyenlőre:-) Párom ételt szállít, így én is csak hétvégén.:-)

Habár jövő héttől én mást eszem,így én csinálom, kivéve amikor tofus nap van, mert azt mindig rendelek:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik micsoda vasgyúró!! A kockás is jó nagyon.

evilany

Évi köszi:-) 4720gramm:-)

Most át szeretnék váltatni más tápszerre, mert szerintem ettől nem lakik jól. Aki ad tápszert milyet ad?
Mikor lehet hozzátáplálni?

Anno Álmosnak 3vagy 4 hónaposan adtunk először Kecskeméti őszit, én mint tapasztalt anyuka nem olvastam el a gyerek jó izűen betolta az egy üveget elsőre, utána olvastam 1-2kanálnyit próbáljunk meg. De Álmosnak nem lett baja, tök jót aludt és egész du mosolygott:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sucer én se főzök hétköznap, egymagamnak nem állok neki! rendelek én is, illetve vacsira ha megkívánom, akkor nagyon eccerűeket dobok össze: túrós tészta például... :lol:

Évi köszi! :oops: tényleg, már akartam kérdezni, hogy honnan rendelsz kaját?

Bmass köszi a linket, de csak azokat sorolja fel, amiket tudunk, szóval arra jutottam, hogy az adott rokoni kapcsolatra nincs külön megnevezés!

A lány annyira megszerette az ágyát, hogy máshol nem hajlandó aludni... már a babakocsiban sem... amíg nem álmos, nem gond... de most is előbb haza kellett jönnünk, mert elkezdett nyüszögni majd sírni!!! hazaértünk, ruha le, ágy :arrow: 30 másodpercen belül elaludt... :shock: hm...

Kép
gtunde75

A Gastrokingtől rendelem és nagyon elégedett vagyok,bőséges a kínálat és az étel is.

evilany

brik: Humana HA 1 (LC Pufa-s) tápszert eszik Korinna.
Bencének milyet adsz?
Vendég

Sziasztok!

Sucer köszi. Igen, sajnos kijut, de nagyon remélem most hosszú-hosszú évekig elég lesz.
Ne aggódj. Nekem is vannak olyan napjaim amikor semmihez nincs kedvem.
Házimunkát én is akkor és úgy végzem amikor időm, kedvem van. Általában minden nap valamit. A vasalással szoktam megcsúszni.
Rota: ha valóban annyira de annyira kellene akkor kötelező lenne. Ez persze csak az én véleményem és nagyon sokan nem értenek vele egyet. Nekem a védőnő azt mondta, hogy nem koraszülött és nem legyengült immunrendszerű a gyerek.....
Főzni én főzök, de túlzásba nem viszem.

Ircsi voltam Bencével a házidrnél. Megnézte azt mondta, hogy a bordái állnak úgy, nincs vele semmi gond, növésben van meg amit Te is mondtál, nem szimmetrikus.
Kaptunk azért beutalót Pestre is, mert inkább menjünk és ne legyen semmi, de a lelet alapján nem talált semmi nyugtalanítót. :D

Tünde enyém gyerek sem alszik igazán jól a babakocsiba, általában csak szundikál. Igazán mélyen a kiságyában szokott aludni. :D

királylány

Szépek, aranyosak, imádnivalóak a csemeték! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer
Katus igazi kismajom, kapaszkodik mindenkibe, mint ahogyan a kismajmok is :lol: :lol: :lol: :lol:
Rota: mi beadattuk...
Főzés: amikor időm és kedvem van. Egyébként nagyon jó itt a kantin :wink:
Fáradtság: szedsz vitamint? nem vagy vérszegény? DE közrejátszhat az időjárás is.
(én szoktam szundítani, mikor Katus alszik :wink: )

Barbi
Nálatok mindig van valami betegség :cry: :cry: :cry:

Brik
Gyönyörű!!!!
olyan 4-4,5 hónapos kortól lehet próbálkozni, de inkább minél később a gyümölcsökkel. Viszont az nem igazán jelent plusz kalóriát a tápszerhez képest. Ha úgy érzed, hogy Bencénem kevés a tápszer, inkább valami sűrűbb kaja kellene (pl: rízspép)

Dia
Akkor egy kicsit megnyugodtál, hogy Bencénél nincs gond.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ilus már annyiszor akartam írni, de mindig kimarad :arrow: feltennéd g-re (vagy átküldenéd oda) a nyugdíjpénztáras cuccot? és akkor akit érdekel ott elolvashatja!

Köszi!!

Kép
gtunde75

Ircsi hamarosan Katus kitúr titeket a gép elől :lol:
Igen, kicsit megnyugodtam. Igazából már akkor is miután elmondtad a véleményedet. :D

2 gyerek mellett nemigen lehet napközben aludni. Én pl akkor tudok napközben szundítani, ha nem nekem kell mennem Bencéért vagy hétvége van s persze a férj is itthon tartózkodik. Ha én megyek az oviba Áronnal, akkor pont akkor kell indulni mire odajutnék, hogy ledőljek.
Míg Bence volt kicsi akkor én is sokat pihentem mikor ő is aludt. :D
Viszont nem panaszkodom, mert éjszaka alhatok. :D

királylány

Csibuc Beba HA Startot kap és valahogy úgy érzem nem laktatja. Na majd holnap kérünk mást:-)

Ircsi Katus gyönyörű!!!:-)Látom apuka tanítja:-)))
Puszi Katusnak:-)
Ircsi a rizspépen gondolkodtam én is és van is egy tápszer anno Lili kapta Sinlacot, az ha jól tudom rizs alapú:-))

Megyek, mert viszem fel a gyerekeket aludni:-))

Jó éjt minden szülőnek és gyermeknek!

Puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

A változatosság kedvéért szétvet az ideg, kiadhatom itt nálatok magamból?

Mondjuk, hogy igen. :)

A történet a következö. Adott egy 4 éves gyerek, mely 3 évesen bekerül egy oviba, ott nem érzi jól magát sok okból és átkerül egy másik oviba, a katolikusból az evangélikusba, ahol rögtön jól érzi magát. Egy évre rá a testvére is már oda járhat, további egy évre rá ö már iskolás, míg a testvére változatlanul ott ovis, míg az ovit fel nem számolják és összerakják egy annál sokkal messzebb új építésü oviba, s így lesz az egykori egy csoportosból 3 csoportos nagy hodály. Ebben az új létesítményben az öcsike is kap helyet és kicsivel késöbb a két éves kisöcsi is, noha másik csoportban. Minden szép és jó is lenne, eltekintve a napi több órás mászkálástól, ha a gyerekek ott is jól éreznék magukat. Ezt azomban 7 hónap elteltével se teszik olyannyira nem, hogy semmi kedvük odajárni, minden nap egy kín öket elcibálni az oviba. Hát kiveszi öket az anyjuk apjuk gyözködésére. Aztán megszületik a legkisebb öcsike, a ház megtelik, a nagyobbacskáknak jót tenne a közösség. Az anyjuk újra túrára indul és megtalálja az ideálisnak tünö megoldást egy evangélikus egy csoportos oviban, ami az elözönél ugyan csak egy saroknyival van közelebb, de ahol kedves és barátságos lelkek lakoznak. Szeretné a gyerekeket itt elhelyezni, de a másik oviból való kilépés miatt megsértödött evangélikus pásztor úgy dönt, hogy belölünk többet nem kér és visszautasítja a keresetünket, az ovit kötelezi a mi nem felvételünkre. Most már csak azt kell kinyomoznom, hogy a törvényi jogomból hogy csinálhatok gyakorlatilag is ovis helyet abban az intézményben, amelyiket szimpatikusnak ítélek. Tapasztalataim szerint az emberek olyanok természetüknél fogva, hogy inkább kussolnak és nyelnek, még akkor is, ha nem tetszik nekik az egész, minthogy kilépjenek az ördögi körböl és újra orientálódjanak. A mi visszalépésünk általános értetlenséget váltott ki. Ha tudtam volna erröl a kicsi oviról, nem is törekedtem volna a másikba talán, noha nem is nagyon gondoltam, hogy ekkora gondunk lesz belöle, mert hiszen minket összevontak, nem volt választási lehetöség.
Hát most a gyerekek hátán lett kihordva a történet. Ha nem tetszik, fel is út, le is út, de neked itt már nem terem babér. Sajnos a közelben egy olyan ovi sincsen, amihez ne lett volna már szerencsénk, vagy olyan, mely alkalmas alternatíva lenne.
Mivel a remélt költözés is elmarad, így akkor a gyerekeim arra lettek ítélve, hogy egyáltalán ne mehessenek oviba, csak mert egyszer felmondtunk egy olyan helyen, ahová a gyerekek utáltak járni? Jobbat tettem volna velük, ha évekig kényszerítem öket akaratuk ellenére? A fene se érti ezt a logikát. S hol marad a báránykák szeretete vagy a felebaráti szeretet? Na mindegy, nem tudom öket kényszeríteni, térdre imára meg azért sem hagyom magam lenyomni.
Mindenesetre nagyon, de nagyon dühös vagyok és felháborít az emberi értetlenség. Azzal, hogy ott felmondtunk, felszabadult két hely, de nekünk most csak egy kéne, de az nagyon. A fiam elég jó hangulatbarométer. Az eredeti oviba a szoknyám szélén ült, nem volt hajlandó beleolvadni a közösségbe. Más helyeken is, ahol megfordulunk és nem érzi jól magát, nem csinál semmit, csak elbújik a hátam mögé. Ebben az oviban teljesen más volt a helyzet. Itt rögtön elszaladt a többi gyerekkel játszani, mert biztonságban és jól érezte magát. Hát pont ide a jelek szerint nem mehet.
Nem megy a fejembe. S nem csupán ebbe az oviba nem, hanem a többi evangélikusba sem, amiböl felénk 5 darab van. A városiba nem adom be, mert anno Enivel oda is jártunk, s rosszak voltak a tapasztalataink: agresszió, ún. nyitott ház, mint koncept, halmozott balesetek (kórház agyrázkódás miatt, majd csípösérülés...), ill. az alkamazottak sztrájkja hónapokon keresztül. A katolikus oviban egy évig bírtuk, oda is utált Eni járni. A nevelönö utálta Enit, bár nem szolgált rá, s utált minket is, mint felnötteket. Sokat vitáztunk minden apróságon, mert erösen kötötték az ebet a karóhoz. Pl. segítsél az ovi bevételét javítandó bazár lebonyolításában, de ne vidd magaddal a gyerekeidet, mert zavarnak, stb.
Amikor megszüntették a kedvenc ovinkat, egy egyesületi szabad oviba kaptunk helyet rögtön a hátunk mögötti utcában. Örültünk is, de 4 napig bírtuk ki ott, mivel ott úgy gondolták, hogy te, mint szülö a következö x héten ott fogsz ülni a gardrobban, míg a gyerekedet beszoktatják naponta változó idötartamban és célszeméllyel. Az én gyerekem nem volt kezdö, már a második napon mondta, hogy anya mehetsz, minden rendben. A nevelök másképp goldolták és felhívták a figyelmemet a szerzödésben foglaltakra. Nem mehetek sehová, ha ök nem engednek el... Nomármost a nagylányom akkor volt elsös, öt el kellett ugyanabban az idöpontban vinnem az iskolába, a fiam akkor kezdte a beszokást az elöoviba, ami tölünk 2 km-nyire van és csupán fél órám lett volna a távra az iskolától. Nem hagytak menni, így nem szoktathattam be a gyerekem a másik helyen, csak miután kiléptünk az oviból. Pedig ott a gyerekem jól érezte magát, s nekünk is baromi nagy könnyebbséget jelentett volna. S mindemellett volt még egy újszülöttem, akit szintén figyelembe kell venni...

Regö köhög, mennem kell inhalálni.

Barbi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: