Boo,
akkor a Kaméleon-t felvetetem Apával legközelebb!
A Kontroll nekem is bejövős volt ám

(mondjuk engem hangulatban nagyon a Meteo-ra emlékeztet - ha valakinek ez a film mond valamit)
Kiffiam nevére az ihletadó a film rendezője, Antal Nimród volt amúgy... Anno dolgoztam vele, egy reklámfilmemnek volt a rendezője, és nagyon bírtam. Vicces, mert anno mesélte hogy dolgozik egy nagy király filmen, aminek az lesz a címe hogy Kontroll, és végre olyan filmet csinál, ami igazán jó - emlékszem, teljesen más világban élt, rá volt kattanva a filmjére teljesen.
Ronmay,
most meg jól lehúztad Rolót
Akkor is bírom a kis tökös legényedet! ( amúgy tudja ő a kunsztokat, csak nem akarja mutogatni

)
Válogatósság

nálunk pont az ellenkezője van, szinte mindent megeszik... látszik is rajta, két bölcsiben is megjegyezték hogy "látszik, szereti a hasát" , meg "milyen kis pocakja van"... tényleg Dum-dum golyó lett az én kis "alultáplált " gyerekemből. Ma meg a kardiológián mondta a dokibácsi hogy "milyen jó erőben van" - mondjuk végigüvöltötte szegényem az EKG-t, a sztetoszkópos mókát meg az ultrahangot is
Tike,
Hédi cuki lehet ahogy dumál! Ez a "nem megy" csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúcs!
Elmenést én is így szoktam tálalni, nem slisszolok el, az nem fair! Megmondom kivel lesz, és mikor jövök - "mire felébredsz, itthon leszek". Kb fél percig sír mikor elmegyek, de megállok az ajtó előtt és hallom hogy abba is hagyja szinte mikor kilépek az ajtón. Nagy színész ám, nem hiába hívta a gyógytornász anno "Művészúr"-nak!
Lois,
a rövid délelőtt problémádon úúúúúúúúúúúúúgy röhögtem

Hja kkérem, ha valaki 10kor kel!
Amúgy nekem is ez volt a parám, míg Nimród 10.30kor aludt el - mostanában valamikor 12 és 2 között teszem le, így már hasznosíthatóbb a délelőtt, bár még mindíg határeset. Viszont ha későn alszik el és alszik 2-3 órát akkor a délután is rövid már... így most két rövid időszak van
Dodi,
Anyuddal minden okés lesz! Fiatal, erős nőci
Mindenkinek köszi a bölcsis gondolatokat, nagyon hasznosak voltak!!!!
Amúgy Apa is a profibb, de kicsit nagyobb intézmény mellett van (alapítvány 12éve üzemeltet bölcsit-ovit, kemény vezetőnő, képzett gondozónők), és ma a játszóházban pajtiztam anyukával aki csak jót hallott róla, ill van egy másik, akinek a decemberbenleszkétévese oda jár. Vele csütörtökön fogok beszélni.
Angyalarcú ma megint hisztizett egy nagyot itthon... húúúúúúúúúúú, mi lesz itt két éves korában
(RTL klub, pandabébik - naaaaaaaaaaaaagyon édeseeeeeeeeeeeeeek)
Akkor péntek tali? Foglaljam Apánál a vasparipát?
(na, a melónak ez egy jó oldala, hogy újra lesz céges autóm

)