A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

köszi-köszi.
végre bége az elős aggódásnak...jöhet a többi :x :x :x

vészhelyzet,grace klinika sztem is nagyon sirós volt...

tike!
remélem kutyusod jobban lesz...

Boo!
nagyim ma hozott kefirgombát nekünk,h igyuk mi is,m tök egészséges
és a kaukázusiak is ezt isszék és ezrét élnek sokáig...
sztem kb egy hét alatt megduplázza a méretét és akkor szivesen
adunk belőle,
hátha...

Kép
Kép
csibe83

Csibe: Hatalmas gratula!!!!!!!!

Boo: Nem nagyon sikerült rávennünk, hogy igyon, enni viszont evett :roll: :roll: Holnap tudok elszaladni fecskendőért, gondoltam azzal a szájába tudom nyomni :roll: Most itt ugat az ablak alatt, remélem holnap sem lesz rosszabbul...Mondjuk amilyen pici olyan kis szívósnak bizonyult eddig, remélem most is az lesz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo. Hédi most kapott egy adidas edzőt, akciósan a deichmanból 3000-ért :idea:

tike

mennék aludni,de apa úgy horkol,hogy csukott ajtón keresztül hallom a ház másik végéből :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Boo!
én ezen néztem,m viszonylag jó áron vannak,főleg ha lrakciózzák...
http://webshop.playersroom.hu/gyerek-fiu/hun/
esetleg Dodi te is megtalálod itt azt a cipőt,amit kinéztél...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!
Csak beugrottam! Nincs időm visszaolvasni, majd talán később.
Bölcsivel haladunk, holnap fognak ott aludni először, attól kicsit tartok. AMúgy jól elvannak, játszanak. Megtanultak motorozni, pohárból inni (csak tartani kell nekik, de ez is haladás, hisz eddig csak cumisüvegből ittak) meg a kanalat i szépen fogják már evésnél. NAti sír, mikor be kell menni, de kb. fél percig, Noémi egyáltalán nem, Nikol meg ma kezdte, de szerintem a fogzás miatt.
Nyuszi, hallottam én is, hogy találkoztál Mártival, már én is mondtam neki, hogy írjon már ide, de ő jobbna szeret olvasni. :wink: Ja, és igen, találkozott Braddel!! Micsoda mázli, nem?? És micsoda apuka! Pont ezt beszéltük a csajokkal (akikkel majdnem egyszerre szültünk) hogy ha kimenne az ember AMerikába, ott tuti nem futott volna össze vele az ember, de itt meg... most nagyobb rá az esély. Na, megyek, és remélem, hamarosan újra tudok jönni!!!! Rmeéle, mindenki jól van.
Katy, nálatok hogy halad a bölcsibe való beszokás?

Kép
pagika

Szeretnék venni Hédinek valami ugrálós játékot,mert megőrülök tőle,hogy az ágyon ugrál(na) egész nap. JAvaslat? Nézegettem ezeket a gumi állatokat, van valakinek ilyen? Fisher price-os zebrát meg ne is írjátok,mert annyit nem tudok érte adni :twisted:

tike

tike!
még régen belinkeltél ilyen zoknis mamuszt...csak azt krdezném,h
sikerült-e venned már??

Kép
Kép
csibe83

Brad Pitt?????????????????????? Hátúristenazégbe, akko' meg mér' ülünk még mindig itt????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy!
Ja, az én kölyköm is szelektív hallású és tovább etet. Tehát csak a kutyát tudom egyelőre terrorizálni miatta, de Csórikám ő sem nagyon érti, hogy miért nem szabad, mikor a Zétény meg tuszakolja a szájába :roll:
Én is megnéztem most hogy írtad a Falcon téli kollekcióját, naggggyon szépségesek vannak :roll: Bár én még akarnám kicsit húzni a vételt, hogy ne bénázzam el a méretet, mire tényleg hordanánk.

Szonibaba!

Kitartottam, a végén már kifárasztásra játszottam, mert ilyen még sosem volt, hogy nem aludt délután, de semmi sem jött be. Vagyis egyszer elaludt a vállamon, egyszer meg a mellkasomon, mikor leültem vele a pihenőszékbe, de ahogy mozdultam, már fenn is volt.
De mára túl vagyunk rajta, ma már szokásos mederben telt a nap 2 órás déli alvással.

Nyuszi!
Én sem tudom mi lelte, fog is lehet, bár már beletörődtem, hogy sose lesz több foga :oops:
Tök, hogy klassz az Eleven Park, most már tényleg meg kéne néznünk együtt is :D

Tike!
Szegény kutty, én nem is tudom mit csinálnék, ha Pizsim megbetegedne. Itt nálunk nem vészes a kullancshelyzet, eddig a 2 év alatt egyszer találtam benne összesen. Na persze nem is az a bundikutya fajta :roll:
Vagy akkor ezt a babeziózist nem is kullancs okozza?
Ugrálójáték :arrow: Passz, mi csak a csacsit próbáltuk csiribirin, én gyerekemnek nem tetszett.
Én pár hete egy cuki kis ugrálóvárra voltam licitben, de kiszálltam a végén, mert túl drága lett.

Csibe!
Éljenéljen a pulzáló szívecskének :D :D :D

Boo!
Lábrész felhajtója??? A Streetynek nincs olyan. Mármint egyben mozog az egész sportrész.
Fordulékonyság :arrow: Azt én is értékelem, lévén volt egy 25 kilós nem bolygókerekű kocsim is. A sima 3 kerekűeket (mint a Quinny) nem lehet ám ilyen szempontból összehasonlítani egy olyan Joggerrel, mint pl. a BBC High Trek, mert az úgy fordul mint az álom.

Pagika!
Tök jó, hogy ennyire tetszik a csajoknak a bölcsi, holnapi alváshoz drukk!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bocsi :oops: . A laptopomról még mindig nem lehet írni, viszont sulis dolgom meg sok van, meg egyebek...
De olvasok :wink:

Csibe! Juhuuuu :lol: .

HOlnap FP klub?!?!?!?!?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kutty úgynézki talán jobban van, de legalábbis nincs rosszabbul, bár reggel is kapott lázcsillapítót, szóval kb délután derül ki,hogy gyógyszer nélkül mi a helyzet. Lois: de ezt is a kullancs okozza :twisted: Nálunk is ez az egy volt benne egész nyáron, sőt talán a 2. volt életében...

Boo: akkor lehet,hogy veszek neki egy ilyen csacsit a vaterán. Csiribirin szereti a hasonló lovat, néztem azt is, márkás ló 8000-ért. Ez a csacsi meg olyan 3 körül mozog :lol:

Lois: szaksegítséget kérnék...kihez kell fordulni olyan ügyben, hogy a tököm tele van vele,hogy az utcánkban állandóan kint vannak a kutyák az utcán, egyszerűen már félek rajta végigmenni :twisted: :twisted: Apa is visszafordult valamelyik reggel szégyenszemre és megkérte a szomszédot, hogy vigyemá ki a buszmegállóba,mert a kutyától nem tud elmenni. Pedig nem az a beijedős fajta...Ma délelőtti sétánál egy 50 cm-es kerítésen hajolt ki egy roti, de simán ugorja is ha akarja,mert már többször volt kint...Szóltunk a gazdiknak,de tesznek rá nagy ívben :twisted: :twisted: :twisted: Új építésű része a falunak, de esküszöm ilyen szempontból még egy cigánytelepen is jobb a helyzet. Keresztapu a helyi rendőr, ő azt mondta ők mint rendőrség nem intézkedhetnek, szólt a jegyzőnek, de semmi változás. Ha teszek írásban bejelentést, akkor mi a helyzet? Kapnak egy felszólítást és kész? Meg jelentsem fel a fél utcát? Keresztapu ideiglenes megoldásnak azt javasolta, vegyek ez gázsprayt és nyugodtan fújjam vele pofán az ebeket :roll:

tike

Boo: Most méééér mondod, hogy mosómedve? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

tike

Tike!
Az ebrendeletek (már ha van) tartalmazzák, hogy Az eb tulajdonosa köteles az ingatlanról az eb köz- vagy magánterületre való kijutását megakadályozni. Ellenkező esetben szabálysértést követ el és pénzbírsággal sújtható.
Én is a panasztételt javasolnám mindenképpen. Az önkormányzatnál a jegyzőnél írásban tegyetek panaszt, arra muszáj történnie valaminek.
Esetleg egy praktikus tanács :arrow: Van távol tartó kutyasíp, állítólag nagyon hasznos találmány :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Köszi, akkor megpróbáljuk így....

Szeretném eladni a kb. 5x használt mei-taiomat, 10.000 ért vettem 6ért odaadom, ha tudtok valakit akinek kellene

Kép

Kép

tike

Sziasztok!

Eloszor is:

Csibe, szivbol gratulalok! :D

Ronmay, neked is a kislanyhoz! :wink:

En tovabbra is elegge el vagyok havazva, de azert figyelemmel kiserlek am benneteket! :) Jovo heten vizsgam van, meg a szakdolgozatomat is irom, kozben a magyar weboldalam is elkeszult, uj, teli termekeket keszitunk. (A vonalzoim alatt van a webcim, akit erdekel :wink: ) Szoval nem unatkozom, mert mindezt a ket gyerekkel vegzem.... :roll:

Amugy jol vagyunk, nincs betegseg (kopp-kopp) mindenki happy es novogetunk... Rakok majd uj kepeket, csak kicsinyiteni kell... :?

Tike, a mei-tai olyan szuper a haton hordva, gyerekeim imadjak, kepzeld, meg Raniat is konnyeden cipelem benne, pedig 15 kilo... :shock: Amikor nagyobbak, meg elvezetesebb! :)

Bolcsis babak nagyon ugyesek! :D

Megyek fozni, Alex alszik, kihasznalom :wink:

Puszi Nektek!
Vendég

Tike!
Továbbra is megy a drukk a kutyusnak!

Pagika!
Örülök, hogy a lányok jól viselik!
Nálunk már minden ok, Petra úgy vonul be a csoport szobába, mintha mi sem lenne természetesebb. :lol: Most egy hét szünet után újra ment bölcsibe, és azt hittem, hogy lesz kis nyüszítés. Hááááát ehhez képest úgy kellett rászólnom, hogy jöjjön vissza elköszönni és puszit adni! :shock: :shock: :shock: Úgy ment be a szobába, mintha valami iszonyú fontos dolga lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois!
Én is akartam még várni a cipellővel, de Petra a sírba kerget azzal, hogy a jelenleg használt tépőzáras cipőjét úton-útfélen leveszi magáról. Ezt a bölcsi udvarán is előszeretettel megteszi, és a gondozónők nem győzik visszatenni a lábára a cipőt. :oops: :oops:
Átmeneti fűzőset már nem akartam venni, ráadásul reggel, amikor megyünk a bölcsibe már igencsak hidegek vannak, és szerintem hamar eljön a hideg. Ezért vettem béleltet már most, egy harisnyával annyira nem hiszem, hogy izzadni fog a lába. :roll:

Boo!
Én is gondoltam rád kedden és én is sokat sírdogáltam. Sikerül nagyon meghatóra csinálni ezeket az új részeket. Szerencsére nálunk Apa nem volt itthon, keddenként meccset szokott nézni házon kívül, ez már évek óta bevált nálunk, így nyugodtan tudom nézni ezt a két sorozatot. Én más sorozatot egyáltalán nem nézek, sőt TV-t is alig-alig.

Dodi!
Én a holnapi FP klubra még nem mondok semmit, mert vannak elintézendő dolgaim, de ha mentek, akkor legfeljebb csatlakozom én is. Egyelőre velem ne számoljatok! Viszont ha mentek, akkor légyszi csörögj rám napközben, hogy tudjam! Köszi :D

Niki!
Jó, hogy jöttél! Szépek a termékeid, a rácsvédő különösen tetszik, én utáltam, hogy az a klasszikus rácsvédő folyton "összeesett". Ez praktikusnak tűnik. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: NAgyon nagyon sajnálom ami anyukáddal történik :(

Kutyus olyan jól van,hogy délután már ásott egy jóóóóó nagy gödröt az udvarba :lol: :lol:

Egyébként frontline-t nem használhatunk,mert allergiás rá :roll:

Mei-tai nekem bejövős lenne, de Hédi nem szereti. Sosem volt igazán ölbebaba, és ebben sem nagyon marad el.

Már nem tudom ki kérdezte, de közben belenőtt a mülleres zoknis mamuszba, meg vettem a lidlbe tök jó tapadós zoknit.

Katy: annyira jó, hogy Petra ilyen jól veszi a bölcsit én már most parázok attól hogy mi lesz áprilisban :roll:

tike

Basszus Boo, nem is tudom mit írjak............ :cry: :cry: :cry:
Amin már nem változtathatsz azon ne emészd magad, inkább próbáld meg szeretettel körülvenni, beszélgessetek jó sokat, ......tudom ez nem vigasz, de én sokat adnék pár napot Anyukámmal, hogy elmondhassak neki olyanokat, amiket el kellett volna, míg velem volt :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Sokat gondolok rád. :( :( :(

Kép
katy76

Fp klubba én is mentem volna,de holnap takaritok,igy mi sem megyünk...

Boo!
én se tudok már mit mondhatnék,csak akkor minden percet használjatok ki...

Pocok!
Boldog Névnapot!
remélem jól tudom,h most van...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Tudom, el vagyok tűnve, de én is sokat gondolok rád/anyudra :( .
Ma kiderült, hogy anyu pajzsmirigye sokszorosa a normálisnak, és vlsz. ki kell neki műteni :( . Nagyon össze van zuhanva, és én is kiborultam kicsit, gondolom amiatt is, ami veled történik.
De aztán megnyugodtam, és Dodisan lelket öntöttem belé :wink: .
Túl leszünk ezen is...

Loisnak igaza van, mondj el neki mindent, amit érzel. Hagy menjen el úgy, hogy tudja, érted érdemes volt szegénynek végigcsinálni ezt a küzdelmes sorsot.

A horoszkópja egyébként mit "mond" erről? Miért jutott neki ennyi fájdalom?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
veled mi újság?
cukrod rendben van már?!
kistesó projekttel mi van?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Miron nagyon édes és nagyon jó az új sérója.
igazi kispasis lett tőle...
nem sajnáltad a fürtjeit??

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

köszi az érdeklődést, még mindíg dögrováson, de talán már kifelé jövök belőle :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszöntéseket is köszönöm szépen!

Nálunk megint durci van, Apának beszóltam, ő visszaszólt és jól megsértődtünk egymásra... már el is vonult aludni :evil: :evil: :evil: :evil:

Boo,

nem akarom Loist ismételni, ugyanazt írtam volna... legyél vele amennyit csak tudsz!

Kórházas sorozatok - én a kiborulás ellen anno nagyon megkeményítettem magam, és működött is. Viszont amióta Nimród van, újra érzelgős vagyok, jobban mint valaha, de ugyanúgy próbálom tartani magam... így tegnap iszonyatosan felbosszhantotam magam, hogy mi a fenéért kell csupa
szomorúságot és bánatot látni még itt is???????

Miront még mindíg imádom ezzel a frizkóval! Nevetését nem vetted még fel?

Tike,

Gödör :lol: :lol: :lol: :lol: gondolom, rég örültél ennyire egy gödörnek!

Nyuszi,

Eleven parkba tényleg mehetünk valamikor, Brad-től függetlenül is, úgyis jönnek a mocsok idők...

Csibe,

gratulaaaaaaaaaaaaaaaa, olyan jó neked!

Lois,

Zé beájulása :shock: :shock: :shock: :shock: Az éjszaka hogy alakult mindezek után?

Dodi,

FP klub lehet, de nem ígérek én sem semmit - délelőtt barátnőzünk, de lehet hogy átcsúszik délutánra és még az is lehet hogy be kell ugranom a melóhelyre papírokat aláírni...
Ha ezek storno, akkor tudunk menni. Beszéljünk délután!

Anyud hamar túl lesz rajta, no para!

Katy,

olyan jó hogy Petra így megszerette a bölcsit! (így kicsit én is nyugodtabb vagyok Nimród miatt....)

KépKép

KépKép
kispocok13

Én most jöttem meg egy jó kis lélekmelegítő tescozásból (+1 fok van :shock: ), és már punnyadt vagyok, olvastam, de írni csak holnap lesz érkezésem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Én azt hittem ezt a lufis riogatást csak poénnak szántad, de látom a videón,hogy tényleg ott figyel a polc előtt a lufi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Licitáltam egy hasonló csacsira, bár nem tudom kibírom-e télapóig,mert a lányom ordít ha becsukom a hálóajtót, ha meg nem órákat képes lenne az ágyon ugrálni :roll:

tike

Jo reggelt!

Boo, el sem tudom mondani, mennyire sajnalom, ami tortenik most veletek, nagyon sok erot kivanok Neked. :(
Miron annnnyira edes, megzabalom! :D Micsoda szempillai vannak!! :shock: :D Es tenyleg ott a lufi! :lol:

Dodi, szoval mindketten szakdolival szenvedunk... :? :) Anyukadnak sok gyogyito energiat +++++++++
Vendég

Boo!
Szonji épp elmélyülten rajzolt, amikor elindítottam a Miron videót, de a gyíáádra idejött és nagyon tetszett neki :) a végén aszongya: de édike volt.
Sokat gondolok én is rátok :(

Képzeljétek öcsémékkel ma voltunk 4d uh-on (kb. annyi idős terhes a felesége, mint Ronmay) és nekik is kislányuk lesz. Úgy örülök. Majd Ronmay-el jól hasonlítgathatják a kiscsajokat, ugyanis már most hasonlítanak abban, h mindkettőnek kicsi a feje.

A Vészhelyzetet ezer éve nem láttam egyik csatornán sem, valahogy leszoktam róla, erre most úgy beharangozták, h legeslegeslegutolsó éved, h gondoltam megnézem. Erre rögtön ilyen nyomasztó, bőgős rész. Hát menjenek az anyjukba. Erre szerdán ugye dr. House, mire apa megszólal: ez a doki tegnap nem meghalt? A nagy tv guru :)

Tike!
Jó, h ez az édespofa kutty már gödröt ás ;)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

lois,kispocok!
a segitségeteket kérném,h szerintetek lehetésges-e,h ebayen
németből ne szállitsanak haza egy babakocsit??
máris belinkelem a pontos oldalt,h értsétek...

http://global.ebay.com/ABC_Design_Kinde ... 90225/item

Kép
Kép
csibe83

Majd jövök még, most csak ennyi :roll: :

Muzikális gyermekem:
http://www.youtube.com/watch?v=gBYajJeKP-o

Tudom, hogy másnak ez nem nagy dolog, de nálunk hatalmas :roll: :
http://www.youtube.com/watch?v=_qj6F5n9PuI

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois: Nem nagy szám???? Én még nem mertem villát adni Hédi kezébe :roll:

Boo: miután ma is ásott az udvaron, gyógyultnak nyílvánítottam és jól leszídtam érte :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen megoldás jöhet szóba anyuddal kapcsolatban?

tike

Sziasztok!

Eléggé magam alatt vagyok, nem is vagyok túl kommunikatív... :(
Csak ha már többen érdeklődtetek:
Ma akartam nektek "bejelenteni", hogy úgy tűnik kisbabánk lesz...de nem lesz. Spontán elvetéltem :cry: .
Még ma reggel is pozitívat teszteltem, erre 11-kor megjött. Már voltak tüneteim, a hőm sem esett le, semmi nem utalt menszire, erre 4 nap után mégis megjött.
Tudom, így kellett lennie, jól van így, csak úgy beleéltük magunkat :roll: :( ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
:(
Sajnálom, sajna tudom mit érzel. de tényleg az vigasztaljon, h vmi oka volt, amiért nem maradt meg.

Lois!
Zé-s videók csudi aranyosak. A dobokat vajon tudatosan püfölte v. csak ami a keze ügyében volt? Mer' úgy tűnt, mi aki baromira tudja, h mit csinál.
Villával is ügyi, nálunk pont ma ebédnél volt, h Bodzi kikérte magána, h segíteni akartam, így egyedül kanalazta a husi levest és nagyon ügyes volt, Marcinak több volt a tányér mellett, mint Bodzinak.

Boo!
Én is kérdezem: mik a lehetőségek? És miért nektek kell dönteni? Anyud már ilyen rosszul van, h ő mindenbe beleegyezik? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nincs ilyen tapasztalatom, h ilyenkor mik az opciók.

Csibe!
Bár nem vagyok nagy ebay-ezős, de pont azért mert amiket kinéztem eddig azokat soha nem hozták el kishazánkba, szóval simán lehet, h nem műkszik a dolog.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: Sajnálom! Csináltattál vérvételt? Csak mert a magas prolaktin szint vetélést is okozhat...én a helyedben csináltatnék a további próbálkozások előtt. :roll:

Boo: Hát nem is tudom melyik lenne a legjobb megoldás :oops:

tike

Dodi: Bocsi de még az is eszembe jutott,hogy rendesen megjött? Az elején még az is előfordulhat, hogy van vérezgetés a menses idejében csak ez jóval gyengébb...

tike

Boo!
Sajnálom nagyon, hogy ennyire gyorsan romlik anyukád állapota. :( Nagymamádnak is borzasztó nehéz lehet. :( Ennek ellenére én mégis ezt választanám anyukád helyében. Kórház ki lenne zárva nekem, nálatok meg nem érezné otthon magát. Én a saját közegéből nem "rángatnám ki", szerintem az a legjobb megoldás, ha hozzá költözik valaki.

Dodi!
Sajnálom. :cry: :cry: Én is csináltatnék egy vérvételt!

Lois!
Szerintem is nagy dolog a villával egyedül evés! Én villát még nem is adtam Petra kezébe, ő egyedül csak kanállal próbálkozik egyelőre (meg pohárból iszik egyedül).
A dobolós nagyon tetszett, a Pizsis meg pláne! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike!
Kutyusotok hogy van?

Kép
katy76

Katy: Kutyus most már teljesen jól van, fogyott kicsit, meg 1 hónap múlva ismétlő injekciót kell kapnia, de megmarad ( ha apa agyon nem csapja a gödrök miatt :lol: )

tike

Sziasztok,

Apa tejfakasztó buliban... tegnap, 22-én, 22.22-kor született meg egy kolleganőjének a kisfia :lol:

Köszi az érdekődéseket, már túlélem :-) Még köhögök, de már kapok az orromon levegőt végre! Szóval jövő péntekre remélhetőleg teljesen okés leszek, és mehetünk FP klubba vagy Eleven Parkba.
(Hacsak Nimród nem lesz lázas a szerdai oltástól)

Boo,

szerintem se legyen kórház, csak legvégső estben. Figyelj nagymamádra is, amennyire tudsz, ez neki is borzasztó nehéz!
Lehet hogy hülyeség, de K nem tudna Mironnal lenni napközben, Te meg Anyuddal és Nagymamáddal ?????

Lois,

Zé nagyon profin nyomja a dobolást! És a Pizsisjátszós is nagyon édes! Evéshez grat!
(emelem a tétet, ma a fiam azzal szórakozott, hogy a husit bedobálta a főzelékbe, és utána azt az egyetlen falatot válogatta és kanalazta ki, amiben a husi volt :-))

Dodi,

nagyonnagyon sajnálom - de ahogy Te is és a többiek is írták, ennek így kellett lennie.

Ha van közöttetek The Body Shop őrült, aki nem jár Ausztriában vagy egyéb beszerzőhelyen mostanság:
http://www.netbodyshop.hu/
Árakat nem tudom, mennyire reálisak, mert rég voltam boltban...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi! Annyira sajnálom,hogy ez történt :cry:

Boo! Tudom,hogy nem a legolcsóbb megoldás,de nem tudtok anyukád mellé venni egy nővért,aki vele van a nap nagy részében? vagy esetleg Krisztián bevállalhatná esténként a gyereket és legalább éjszakára ott tudnál lenni mellette. Sajnálom,hogy nem sikerült a Mironnal való ottalvás,de szegényt őt is meg lehet érteni,nem az ő környezete.

Lois! Még hogy nem nagy szám :D Lili még mindig kézzel eszik,etetni már nem annyira lehet. A kanállal már próbálkozik,de nem az igazi :D

Mi nagyon agyalunk Zolival,hogy jövő szeptemberben beadjuk Lilit bölcsibe,mert egyszerűen mi nem tudjuk lefárasztani kellőképpen,hiába vagyunk levegőn,itt-ott,fáradhatatlan. Na meg ő eléggé szereti a társaságot,szerintem jót tenne neki. Nem tudom,hogy jó ötlet-e,de azzal vígasztalom magam,hogy miatta mindenképpen ez a helyes döntés.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csibe,

úgy látom, szállítanak ezek Mo-ra - 31 Eur, 7-10 nap alatt van itt.

Görgess le a "Versandkosten & Lieferzeiten / Shipping Costs & Delivery Time" részhez, itt állítsd be Magyarország-ot, és akkor látod :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
szörnyen sajnálom,h elveszitettétek a kis mütyikétek,de biztos okkal történt...
biztos nem pecsételő vérzés???
azért orvoshoz menj el,ahogy tudsz hátha...

pocok!
köszi szépen hogy ránéztél,mert az a baj,h nekem nem dobott ki semmi Mo-ra.
már nem tudom mit irt ki pontosan,de semmi összeget...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Te végül mikor mész vissza dolgozni?
Body shopban sokat vásároltam, mikor Riminiben laktam, szerettem. Most már túl illatosak nekem a termékei. :wink:

Nyuszi!
Nem csak azért mondom, mert Petrát kénytelen voltam bölcsibe adni, de én abszolút bölcsi-párti vagyok. Nem 15 hónaposan kell normál esetben menniük bölcsibe, ez tény, de szerintem egy két éves gyereknek már ingerszegény az anyai környezet, hacsak nincs energiád arra, hogy minden nap újabb és újabb dolgokat találj ki, hordjad ilyen-olyan foglalkozásokra stb.
Petra 6 hete bölcsis és baromi sokat önállósodott azóta. Szó szerint szemmel láthatóan fejlődik. És a többi anyuka is ezt látja a gyerekén, mert szoktunk erről beszélgetni.
Szóval szerintem jövő ősszel Lili már tök érett lesz hozzá. :wink:

Boo!
Nekem is eszembe jutott az a megoldás, hogy esetleg napközben a mamád vigyázna anyukádra veled-Mironnal felváltva, este meg Te átmennél és ott aludnál. Vagy Miron otthon sem alszik el nélküled?
Biztos baromi fárasztó lenne, de anyukádnak talán ez lenne a lehető legelviselhetőbb segítség. :roll:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: