Katy!
Ja, az én kölyköm is szelektív hallású és tovább etet. Tehát csak a kutyát tudom egyelőre terrorizálni miatta, de Csórikám ő sem nagyon érti, hogy miért nem szabad, mikor a Zétény meg tuszakolja a szájába
Én is megnéztem most hogy írtad a Falcon téli kollekcióját, naggggyon szépségesek vannak

Bár én még akarnám kicsit húzni a vételt, hogy ne bénázzam el a méretet, mire tényleg hordanánk.
Szonibaba!
Kitartottam, a végén már kifárasztásra játszottam, mert ilyen még sosem volt, hogy nem aludt délután, de semmi sem jött be. Vagyis egyszer elaludt a vállamon, egyszer meg a mellkasomon, mikor leültem vele a pihenőszékbe, de ahogy mozdultam, már fenn is volt.
De mára túl vagyunk rajta, ma már szokásos mederben telt a nap 2 órás déli alvással.
Nyuszi!
Én sem tudom mi lelte, fog is lehet, bár már beletörődtem, hogy sose lesz több foga
Tök, hogy klassz az Eleven Park, most már tényleg meg kéne néznünk együtt is
Tike!
Szegény kutty, én nem is tudom mit csinálnék, ha Pizsim megbetegedne. Itt nálunk nem vészes a kullancshelyzet, eddig a 2 év alatt egyszer találtam benne összesen. Na persze nem is az a bundikutya fajta
Vagy akkor ezt a babeziózist nem is kullancs okozza?
Ugrálójáték

Passz, mi csak a csacsit próbáltuk csiribirin, én gyerekemnek nem tetszett.
Én pár hete egy cuki kis ugrálóvárra voltam licitben, de kiszálltam a végén, mert túl drága lett.
Csibe!
Éljenéljen a pulzáló szívecskének
Boo!
Lábrész felhajtója??? A Streetynek nincs olyan. Mármint egyben mozog az egész sportrész.
Fordulékonyság

Azt én is értékelem, lévén volt egy 25 kilós nem bolygókerekű kocsim is. A sima 3 kerekűeket (mint a Quinny) nem lehet ám ilyen szempontból összehasonlítani egy olyan Joggerrel, mint pl. a BBC High Trek, mert az úgy fordul mint az álom.
Pagika!
Tök jó, hogy ennyire tetszik a csajoknak a bölcsi, holnapi alváshoz drukk!!!