Rékus, még itt vagyok én is. Csak elmentünk Julival még a csütörtöki játszóba, mert az nagyon szereti (játszó + éneklés).
Lynn, ne kenődj el. Biztos van hatása a dologra a géneknek, de engem anyukám 2 teljes héttel hordott túl (nem vicc), és Juli meg a kiírt napon születetett, de már előző nap magától elindult, pedig előtte szinte szó szerint semmi jel nem volt. Szóval bármikor beindulhat a dolog.
Mók, te már akkor ma bent vagy, ugye? Akkor ezt most már nem is biztos, hogy tudod olvasni. Mennek a drukkok holnapra!
Iceberg, de jó, hogy ti is jól vagytok. Majd hozzál képet, ha tudsz, nagyon kíváncsi vagyok.
Lina, éjszaka én sem keltettem soha Julcsit. Azért valamikor aludni is kell az ember lányának. Csak a kis súllyal született babókat kell keltegetni, én úgy tudom, vagy ha nem gyarapszik. De ha jól emlékszem, Frici jóval 3 kiló fölött volt, nem? A védőnőmet Julival egyébként én nagyon nem szerettem, de ő link volt, és alig jött. Dokibácsi viszont nálunk is szuper (meg az itteni dokinénik is, mert itt 2 van, meg egy akit nem szeretünk, de azt megpróbáljuk elkerülni
Sissy, Juli is volt, hogy sokat aludt napközben, és aztán éjszaka is jól aludt. Azt szokták mondani, hogy az ilyen pici babákat nem is szabad direkt fent tartani napközben, hogy majd jobban aludjanak éjszaka, mert csak rosszabb lesz tőle az este is. Nekünk volt Julinak olyan időszaka, hogy délután aludt tök nagyokat, de az estével nálunk általában nem volt gond.
Na és hogy rólunk is írjak valamit. Hát jól vagyunk. Túl sok jel nincs (sőt szinte semmi), de ez most talán nem is baj, mert képzeljétek, tegnap megadta magát az autónk. Du mikor hazajött a férjem, bevágtuk magunkat a kocsiba, hogy akkor megyünk egy nagyobbat bevásárolni, és nem indult. Csak kattogott. Szóval most a szervízben van. Vicces volt, mert 28-ára akartak adni férjemnek időpontot, de azért sikerült nekik elmagyarázni, hogy az most nekünk lehet, hogy egy kicsit késő lenne. Persze van taxi is, meg barátok, de azért jobb tudni, hogy az embernek van egy működőképes autója. Szóval majd este kiderül (reméljük) hogy mi a baj (remélem nem megy rá a gatyánk, mert itt Svájcban az autóval kapcsolatos dolgok irtó sokba kerülnek...)
Na majd este még jövök. Hátha Andinál tényleg megindulta szülés, és azért nem jön.
Etus