A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csajok!
állitólag ez jó könyv

http://www.polc.hu/konyv/soha_fel_nem_adni/707944/
vikus82

Huh Lányok!

Ez a fórum most tényleg pörög. Nem tudom mi lesz holnaptól, amikor nem tudok sokat jönni, mert hogy ugye 4 hónap után végre dolgozni megyek, el sem hiszem, kicsit félek is. Kéretik egy kis szorítás!

Kahlan: hát nagyon kedves vagy, külön nekem egy rész. Felajánlom mindenkinek, de leginkább a kicsi ikreknek és Macseknak, a hős maminak, Eszternek - a példaképemnek és mindenkinek!
Amugy megakadt a szemem a két sünmalacon a vonalzódon, Eszterén is.
Látjátok, nekem a babácskámra nem kellett sokat várni - 2 hónapot. Annál többet vártam az igaz kapcsolatra, vert a sors az állásaimmal, és most várhatom vissza a megtévedt báránykám. Majd csak megjő egyszer az esze, csak nem tudom mikor. Szóval én várok, max addig mig élek.

Amugy szorgalmas matiszolást, látod mennyi eredmény lett mostanában!? (És hallgass a belső énedre, nekem akkor kvázi üzenet jött, hogy itt az idő - és igy lett! Jó lenne most is valami üzenet, de most nincs)

Ann: irsz a türelemről, annak kell legyünk, kinek ezért kinek másért. A fogdokkerhez kitartás. Én már tegnap mentem volna, ha sikerült volna - sebaj jövő hétfő. Terv az első hid. Nehogy féljél!

Amugy boldog vagyok, mert kicsit számoltam: ha minden igaz, akkor ismét max. pénzt tudok befizetni az egészségpénztárba és akkor SZJA jöhet vissza, ez majd segít - 100 pénz nem kevés!
Akinek kell infó irjon - ebben a témában jól kimüveltem már magam, 5 éve vagyok egyéni tag.

Macs meg a biztosításával járt jól, olvastam a blogjában.

No később még benézek
üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.19 16:40-kor.
Vendég

Nah most mar aztan ez tenyleg hihetetlen, rita: gartulalok, ti is jol matiszoltatok ebben a honapban:))))))))
Naggyyyyyyoooon jo!!!!!!!
valyoni

Az előbb Zsoltim elmondta, hogy ő már kitalálta, hogyan fogjuk majd tálalni a hírt, hogy többen leszünk...tisztára elérzékenyültem...

Kispatak, köszi, igyekezni fogunk!

Többiek: megvan mp3-ban a Titok c. film hanganyaga...én ma a béemcé felé menet hallgattam...érdekel valakit? mert akkor küldöm!
Vendég

Rita: óriási gratula Nektek is!!!! :D :D :D :D

Csajok,ha nem lenne annyira gázos az endóm,és nem szednék épp fogamzásgátlót.....,még esélyünk is lenne!!

Így sajnos nem sok (nekem még hátrahajló a méhnyakam is,ez tovább nehezíti az eredményes matiszolást... :lol: :lol: :lol: :lol: )...

Lassan már csak egyedül várom a soromat :? :D
Vendég

Kahlan: mesélj,mit talált ki Zsoltid? :)
engem is érdekel,gyűjtenem kell Karácsonyra az ötleteket a családi bejelentéshez :D
Vendég

Békus, nem vagy egyedül...és majd később sem leszel egyedül mert akkor már a kismamák társaságát fogod gyarapítani...tessék hinni!
Vendég

Azt mondta, hogy ugyebár karácsony táján előkerül az innivaló, pezsgő miegymás. Én ugyebár akkor már vissza fogom utasítani(nem fognak egyből rájönni, mert ritkán iszom). Ő meg fogja inni az enyém, azzal az indokkal, hogy ne vesszen kárba. Aztán fennhangon kérni fog még egyet, merthogy három nevében kell innia:-)))))))))))
Gyerekes, de imádom...
maga a tudat felvillanyoz, hogy neki ez ugyanolyan fontos, mint nekem és ugyanígy készül rá...
Vendég

A csudába! Elszállt a sokminden amit írtam... :cry: :oops:

Akkor mégegyszer megpróbálom, de már fáradt vagyok...

Rita:
Beszarok, már megbocsáss! :lol:
Gratula a Matisz Klinika újabb ápoltjának!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu:
Fajansz-függőséged sajnálom, migréned monnyon le! Időjárás miatt jött elő?

Vikus:
Köszi, aranyos vagy!

Ann:
Dehogy haragszom, köszi az átalvós infót! Prémiumhoz nagy gratula!:)
Annyi mindenen mentél te is keresztül, a mostani gondjaid se semmik. Nem csoda, hogy kavarognak a gondolataid, érzelmeid. Ezeket nem ártana rendbe tenni, neked is ajánlom Tündérkeresztanyunkat, nagyon jó doktornő, hidd el ez nem reklám, nincs rá szüksége. Vannak biokütyüjei is, de az éber hipnózisban történő gyógyítása frenetikus élmény! :)Sokmindent helyre tesz, gyógyít közben és annyi mindennel szembesülsz, ezáltal könnyebben elengeded a gondokat. Nekem rengeteget segített, elküldöm privben a számát, aztán tégy belátásod szerint. Azért egy alkalmat megér kipróbálni, utána elgondolkozhatsz, hogy akarod-e a kezeléseit. Én rém szkeptikus voltam, de a legelső beszélgetéskor - ami még nem volt igazi kezelés, nem volt hipnózis (asszem... de rég volt) - meggyőzött. Hihetetlen pozitív energiái vannak! :)

Judit:
Most fáradtság, vagy a hasad miatt voltál rosszul? Remélem már elmúlt! :) Tényleg nagy dilemma az ikres kérdés... Eszter és Macs előtt fel (mintha azt írtam volna, Kr.e.) sem merült bennem, hogy probléma is lehet ezzel, de mára én is óvatosabban gondolkodom. Azért kettőt még így is bevállalnék, ha úgy döntenek, hogy mindketten befúrták magukat, akkor hajrá! :) Többesbe bele sem mertem gondolni, egyszerűen nekem is beállt az agyam egyre, vagy kettőre.

Kahlan:
Nagy csillagrombolónyival nektek az elkövetkezendő 3 hónapos Matisz Klinikai beutalásra! :lol: :lol: :lol:

Eszter:
Benned aztán kering most minden, megértelek persze.
Neked is ajánlom Tündérkeresztanyut, nem nyalom tovább a dolgot, tudod miért bírom ennyire. Egy próbát megér. Küldöm privivbe!
Ha-ha, látom Mieza is egyből rá gondolt! Ez már jelent valamit. :wink:

Csajok!
Szombaton mindenki elkapja a várandós-vírust, akinek szüksége van rá! Tünetei:
- émelygés
- fáradtság
- pozitív terhességi tesztek tömkelege
- majd' 9 hónap múlva egészséges csodababák világrajötte a vírushordozónál! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kahlan: ez aranyos :D
Én valamilyen közös ajándékot gondoltam átadni a családnak,mondjuk egy UH-fotót,vagy ilyesmit... :)
Vendég

Sajti: ki az a mindenki Tündérkeresztanyja? :)
Engem is érdekel a dolog,árakkal,címmel mindennel együtt :D
és persze a lényeg,hogy miről szól az egész :D

Aki segíteni tud,jöhet!! :D
Vendég

Visszatérve az iker-kérdésre:

aki annyi fájdalmat élt meg az ikerterhessége miatt,nem csodálom,ha a gondolatába is beleborzong...

De tény,hogy mindenféle (egyes terhességnél is) várandósság körül lehetnek komplikációk,az egyik barátnőmnek gyönyörű nagy pocakja volt már,rugdosott is a babó rendesen...,neki csak egy volt a pocakjában,és egyszercsak valami gond adódott a babácskával...

Nem tudni,mi történt,de a baba nem érte meg a 9. hónapot,és az életet a mamájával...
Nem kell ehhez ikerterhesség,bármikor adódhat bármi,de NEM SZABAD így nekiindulni,hogy az ember örökké aggodalmaskodik!!!

Gondolom Ti sem ezt tanultátok a Titokból?! Tessenek végre örülni a babácskáknak,nem szabad semmi rosszra gondolni!!!

Ahogy apum mondta,és ezt már idéztem pár hónapja:

Jobb megijedni,mint félni...!! Nem egészséges dolog félelemben élni! Ha ne adj' Isten adódik valami,azzal ráérünk AKKOR foglalkozni,addig is szépen kell megélni azt a 9 (8,5) hónapot!!!
Nem véletlenül VÁRandósság,tessék a babácskát várni,készülni rá :)

3 babát az alkatom miatt nem szeretnék,de a 2 felőlem is jöhet, annyi mindent hozott már az élet,túlvészelek bármit :D
Ha Jóisten adja,el kell fogadni,Ő tudja,mit miért csinál :)

Én leszek a világ legboldogabb embere,ha nov. végén +++ teszt lesz a kezemben,legyen a HCG bármilyen alacsony is,míg elfogadható :)

A mi családunkban (ezt is írtam már) minden női tagnak -anyum,nagynéném,nagyim,dédnagyim- lettek volna ikrei,de valamiért nem lett senkinek.

De egyet nemrégiben húgom műtétjekor megtudtunk:
Húgom is ikernek indult!!! Megtalálták rá a bizonyítékot...!

Szóval hajlamom az van rá,és én el is fogadnék a sorstól 2 gyönyörű babácskát! :)

Ha mégis egy lenne,akkor majd lesz neki kistesó!! :D
Vendég

Hopp, bocsánat, nem tudom emailben küldeni a titkot, mert két részes és 40 megások. Felteszem valahova a neten ahonnan ingyen le lehet tölteni.
Bocsi.
Vendég

beku: nem vagy egyedul, mi is novemberben megyunk remelem eljutunk a beultetesig, kis dragaim mar 4 eve fagyoskodnak, 2 honapja csinalgatom az ovu teszteket es van p.eresem, remelem jovo honapban is lesz, en mar ennek is nagyon orulok, az augusztusi beulti leallitasakor kicist elkenodtem.Ugyhogy nem fogsz egyedul varakozni.
valyoni

Kahlan: a Titok filmet akarod felrakni?
Mert az már fent van a neten!

http://www.titokfilm.hu/thesecret

Valyoni: akkor nekünk majd szintén egyszerre lesz +++ tesztecskénk :D

majd egyeztetünk,ki melyik nap jön bejelenteni a fórumra,hogy akkor is ájuldozzon mindenki a nagy boldogságtól!! :lol: :lol: :lol:

Kb. mikor lesz a beültid?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.19 18:06-kor.
Vendég

Ndora:
Gratula a gyerkőcökhöz! :)

Estrella:
Férjed de édes volt! :)

Lukácsné:
Köszi, alig várom, hogy jól elkapjam a "kórt"! :)

Zsuzska:
Sajnálom, hogy csalódott vagy, hogy nem lombik... Viszont az jó, hogy szép lett a párod eredménye és nemsokára november, jöhet az inszem!!! :) Addigra te is "fertőzött" leszel! :) :wink:

Andikám!
Nagy gratula a golyócskádhoz! :lol: :lol: :lol:
Az első flessem az volt, amikor leírtad, hogy fiú lesz! :)
Szombaton jubileumi golyó-buli is lesz, ez tök jó! :)

Kispatak:
Holnapra drukk neked, de úgyis minden rendben lesz, jó fej csajszi vagy és könnyen be fogsz illeszkedni! :)

Kahlan:
Párod ötlete annyira cuki! Én besírnék tőle, mint nagyszülő, az tutkeráj! :)

Béku:
No para, lesz neked is nemsokára bébi! :)
Neked is küldtem infót.

Szóval, aki még nem tudja:
[u]TÜNDÉRKERESZTANYURÓL/u]

A Gellért térhez közel van a rendelője, a Bartók Béla úton.
Éber hipnózisban gyógyítja a lelket, ez azért jó, mert teljesen tudatában vagytok mindennek.
Én jártam hozzá innen legelőször, nagy szkeptikus voltam, de első alkalommal levett a lábamról. Igazi energiabomba a doktornő és hihetetlen pozitív hullámai vannak. Asszem reumatológus, fizioterápiás szakorvos, ért az akupunktúrához, de engem már csontkovácsolt is, a rendelőben minimum 3-féle gépe is van, BEMER-terápiában is nagyon otthon van. Csak ajánlani tudom! Utánam Mieza is elkezdett hozzá járni, szerintem nem bánta meg. :)
Egy kis infó a doktornőről, a 4. oldalon:
http://www.bemer3000.hu/Pdf/III_BEMER_K ... _fuzet.pdf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.10.19 18:06-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

pfuu foggalmam sincs, az ovu tesztejeim alapjan a multhonapban is es most is a 17.napon volt eros 2csikos,szal elvileg megjon majd 31-e korul, a 3.napon kell menjek,ugy kb nov 20-a magassagaban szamolom,hogy tuszorepivel egyutt kb 20-a,Ha minden ugy alakul.
valyoni

Valyoni: akkor tényleg fej-fej mellett haladunk majd a cél felé 2-3 nap eltéréssel :)
csak én már szedem a fogamzásgátlót,nekem sajna az is van,így a spontán-bébinek nem sok esélyt adtak :lol: :lol: :lol:
Vendég

em a filmet, hanem a hanganyagát mp3ban...én ma a telefonon hallgattam
Vendég

Kahlan: ja értem :)
a hanganyag nincs meg nekem,csak a film,meg a könyv :)
Vendég

Ha még nem találtatok tárhelyet a titoknak, akkor én szivesen felteszem Barbus oldalára és onnan bárki leszedheti. Kérem akkor mailben és utána felteszem ide a linket.
vicky79
Budapest III. kerület

URISTEN, hat 2 napig nem jon fel az ember, és turbo 8 oldal, 3 uj +++ eredménnyel! ez fantasztikus! nagyon gratulálok mindenkinek!!!!!!

Valyoni,
Csatlakozom Judithoz, én is végig otthon voltam a beultitol a vvig, munkahelyrol abszolut infostop volt.
A vigjatek v. romantikus filmek kozé sajnos becsuszott a Róma 2 évada, egy kollégám adta, azt mondta, ez remek lesz, nahát fel is hivtam, hogy jol leXXXXm, mikor egyszercsak levágtak egy fejet... azért jo sorozat, de sokat kellett becsuknom a szemem:)))
ezen kivul tervezgettem a leendo házunk alaprajzát, lehet hogy ez is segitett, hogy a jovore gondoltam végig.
Ja, és agolutin injekciot kapok reggelente az uramtol, és napi 2 liter viz a minimum (azota is)Monjduk ez itthon konnyebb volt, mert azonnal mehettem pisilni, most mikor elindulok a munkahelyemrol, előtte fél oraval már nem merek inni:))

Lányok, áruljátok már el mi az a lapteto.. probaltam egy csomo féle képpen olvasni már, de nem jovok rá...

Sajti –
ne aggodj, látod, hogy milyen széria van!!!! szerintem bent a dokik lenyugodtak egy nagyobb hullám után, és most ok is beleadnak apait anyait. Nekem is pl sokkal turelmesebb volt mindenki, mint az első alkalommal.

Estrella,
annyira irigyellek, az én párom még mindig nem igazan meri elhinni, hogy tobben vagyunk, remélem ha letelik a 12 hét, utána megváltozik a hozzáállása...

Zsuzsó,
én rengeteget dolgozom, szinte az életem a munkám, de ez a 8-9 ora, amire „lecsokkentetted” tényleg kemény...En is bent vagyok ennyit, de végig ulom, vagy legalább is probalom, a fiuk (en is csupa fiuval dolgozom hálistennek:)) meg mindenben segitenek, mert ok ugy tudjak, mutottek, és nem emelhetek:)
Egy srác tud rolam bent, ő meg, mikor látja, hogy kezd felmenni a pumpám valami miatt, kijon, és méltoságteljesen rám szol, hogy nyugodj le!

Ma volt az első hányingeres reggelem. Eddig aggodtam, hogy nekem nincs, nahát nem volt valami leányálom. Kekszelek majd holnaptol, remélem nem felejtett el venni az uram:)

A hozzáállásról – én nagyon vaciláltam, egyik nap halál biztos voltam a sikerben, a másik nap totál nem. VISZONT, az utolso napokban az fogalmazodott meg bennem, hogy mig az elso kudarcos alkalommal ugy mentem eredményhirdetésre, mint mikor egy dolgozatot uresen adsz be, és mégis remélkedsz, hogy megvan a kettes – ugy a mostani alkalommal, szinte éreztem, hogy „jol vizsgaztam”. Nem tudom, értitek e, mire gonodlok.

Kahlan –
én femibiont szedek az elevit helyett, állitolag ez kevésbé káros. Szerintem nincs vele gond, kevesebb vas van benne, mint az elevitben, de másbol meg tobb van.
Imádnivaló a bevallos otletetek!!!!!!
Nekunk, ha minden jol megy, (adja az ég), akkor a mikulás fogja hozni a johirt. A boritékokat az uh képpel betesszuk a szulok cipőibe:). Bár ez erosen vetekszik azzal, hogy édesanyámmal kb gyerekkorban az volt a kozos viccunk, hogyha leultetem, hogy „beszélnunk kell”, mindig az volt a reakcioja, hogy „uristen, terhes vagy”. Hát nem tudom, még vacilálok:)szerintetek???

Eszter
tokéletesen értem, ami benned zaljik. Én is rettegtem az ikerszuléstol, sot, sokáig emiatt nem mertem belevágni a lombikba.
Most ugyanakkor ugy érzem, (bár a doki szerint kicsi az esély), ha mégis ikrek lennének, akkor is a világ legboldogabb embere lennék! Valoszinuleg a bennunk lezajlo dolgok miatt változik meg a hozzáállásunk.

Megprobalok gyakrabban feljonni, hogy kevesebbet irjak egyszerre:):)
cidney23

Csajok!

2010. októbere érdekes hónap. Van benne 5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap. Ez 823 évente egyszer fordul elő.
A feng-shui szerint ez pénzes hónapnak számít!

Meég azt is írták, hogy küldjem tovább 8 jó embernek, hogy 4 nap múlva pénz álljon a házhoz. Hát én a nem a pénz miatt, de továbbküldöm és nem 8-nak, hanem mindnyájatoknak! :) Tényleg különleges az októberünk! Emnnyi gólyahír, mint most! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Cidney: írj csak sokat nyugodtan!! :D
Öröm olvasni a soraidat :D
Vendég

Sajti: jól hangzik nagyon!! :D
nekem most a pénz is nagyon jól jönne,de helyette megelégednék egy új munkahellyel párom számára,vagy egy +++ teszttel..

Túl sokat akarok,nem?! :lol: :lol: :lol: :lol:

nem lehetne ezt az októbert egy kissé kitolni novemberre is??
ééééén is szeretnék babaesőben állni :lol: :lol: :lol:
hátha elkapnék egyet-kettőt :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hihetetlen car gyógyszer ez a norprolac, bevettem délben, azóta egyfolytában álmos vagyok, étvágy meg nulla :?
Persze én balfék most olvastam el jobban, hogy este ajánlatos bevenni :roll:

Szóval most 0 energiaszintem van, ezért csak a Kispatak által kért, tutira felújított táblit teszem ide, aztán eldőlök.
Pedig még vonalzót is akartam kreálni :? Na majd holnap bmc után. Drukkoljatok lécci, hogy csökkenjen a víz mennyisége a pocimban!

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Sokszámon Pancsinak a napokban lesz ET-je, küldjünk neki drukkokat!!!

Kép
mieza

Juditnak drukk holnapra,hogy csökkenjen az a sok vizecske, Sokszámos Pancsinak szintén drukk az ET-hez!!! :D :D :D

Bár az előzményeket elnézve esélye sincs negatívat produkálni :D
Vendég

Cidney:
A laptető, vagy szlengesebben laptetű = az oldal első hozzászólásával. Aki ezt elcsípi, annak lesz legközelebb szerencséje, ez olyan babonaféle, mint a menyasszonyi dobócsokor. Csak vicc... :lol:
Mi az az Agolutin injekció?
Párod is csak-csak pasiból van, általában ők nehezebben fogják fel, hogy apukák lettek, adj időt neki és amibe lehet, vond bele, hadd szokja a gondolatot, hogy nemsokára többen lesztek. Zénuramat régóta programozom apu-droiddá (húúúhúú, ha ezt olvasná kapnék a po@ámra! :)) :arrow: APUD2 :lol: :lol: :lol: és nagyon tetszik, ahogy okosakat mond, hogy majd hogyan neveljük a gyereket és hogyan nem vesszük fel, ha sír, stb... Én meg elnéző mosollyal nyugtázom, hogy ahha, persze (elég lesz majd akkor rázizzenie, ha már itt a babaeső élőben. :) De nagyon édi a hozzáállása amúgy, szerintem baromi jó apuci lesz! :) Különben is jól áll a gyerek a kezében!
A mikulásos ötlet nagyon aranyos!
Anyukádnak akár kombinálhatnád a sokkot!!! :lol: Csizmájába rejtett uhu-képpel a kezedben mondanád neki, hogy "Anya, beszélnünk kell!" :lol: :lol: :lol: Dög vagyok?

Pá Drágáim!
sajt@

Judit:
Nagyon sokat gondolok rátok, csökkenjen a víz, sőt tűnjön el! :)
Sipirc pihenni! :)

Számos Pancsi:
Drukk az ET-het!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Béku:
Neeem kérsz sokat! Teljesüljön mind!!! :)

No, jójcakkát!!!

Pá Drágáim!
sajt@

judit: csokkenjen a viz, vagyis neis legyen. Pihenj sokat!

szamospancsinak: ezer drukkkkkkk!!!!!!!!!!!

cidney:Jo a terv, ha mindig ezt hitte regebben, akkot tegyel igy most is, hogy beszelnunk kell!!!! Oda lesz anyukad a boldogsagtol!!!!
Jaja a februari beultinel sem dolgoztam csak vv utan.

kerdezem a gyermekemet,
-szeretnel kistesot Lara?
- igen szeretnek rozsaszint
-rozsaszin kistesot szeretnel,hat olyan nincsen.
- hat,gondolkodik....a ruhaja legyen rozsaszin aja.

:lol:
valyoni

Sajti: köszönöm,akkor kérném mindet!! :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cidney: a laptető.. az a lap teteje... a legfelső hozzászólás.... :) Ne aggódj, sokaknak csak magyarázattal esik le. :) Amikor én csatlakoztam akkor laptetűként emlegették.. én meg mondom magamba, ezt a sok lökött tyúkot, minek akarnak ezek maguknak annyira lapostetűt :))))) Hát az csak valami retkeknek szokott lenni :)))))))))) Még szerencse hogy így köntörfalazatlanul nem kérdeztem rá.... és a visszaolvasásnál volt valaki aki csak simán, mint Te rákérdezett és elmondták neki.....:)

Hát csajok, tényleg ez ami itt mostanában besikeredett... De ne felejtsétek el, hőn szeretett Matisz Klinikánk alapító tagja nem más volt mint a mostanában már csak zugozó KPN... ha Ő nem indítja be a Matisz-lavinát, ami ilyen szépen magával ragadott jópárunkat, akkor lehet nem viccelődnénk még ezekkel a szép elnevezésekkel is.

Kispatak: Az az ötletem támadt, hogy mivel Neked ennyire kedves az a fülbevaló, akkor megoldást kéne rá találnunk. Először is látni kéne, hogy milyen fülbevalóról is van szó, utána pedig törné mindenki a fejét, hogy az ismeretségében van-e ékszerkészítő, ötvös, ill. ilyennel foglalkozó valaki. Ha nincs akár a neten is vadászhatnánk ezügyben, szerintem lenne esély arra, hogy találjunk itthon olyan szakit, aki reprodukálja az elveszett darabot... :)

Vicky, Rita: spontánnál is csinálnak vérvételt!!! :) Bár én ugye egyből mondtam hogy itt tervezem a további pályafutást Nála. De Ritánál is Ő a befutó, úgyhogy csak érdemes lenne mielőbb bebattyogni, hogy mennyi az a hcg szint :wink: :wink:

Na és akkor próbálom a mai napot részletesebben is kicsit:
Megbeszéltük a terhesgondozás részleteit, helyileg itt is és a magánrendelőjében is fog zajlani, a laborokat a Jánosban csinálják, itt is lesz a szülés, illetve az anyagiakat.

Genetikai vizsgálatra kell mennem, elmondta részletesen az amnió, a kombinált, integrált stb. előnyeit, hátrányait. Sz. úgy vettem észre hasonlóan biztonsági játékos, mint mi, úgyhogy első körben a kombináltnál maradtunk. Rákérdeztem a Bolgárkerék u-i helyre, de nagyon tiltakozott ellene, MINDENKÉPP az Istenhegyis helyet ajánlotta (holnap kiderítem, hogy ep-re lehet-e oda menni)... A november 8-ai hétre kell időpontot kérnem majd.

Be kell jelentkezni védőnőhöz a kiskönyvért.

Crinone: még 2 hétig, utána csá p.zselé. :)... véééééééééééééégre :)

Meforál: ugyanazon a véleményen van, mint az új házidokim!!! Csökkentjük fokozatosan a mennyiséget a 3x850-ről, DE a 12. hét után is javasolja ő is a szedését!!! Külföldön már így nyomják, itthon pedig folyamatban van a gyógyszer ilyen módon való szedetésének a törzskönyvezése!! Szóval Ő nem írhatja fel, nem is mondhatja hivatalból hogy szedjem, de mivel idézem "Andrea a maga háziorvosa nagyon jól tájékozott és felvilágosult nézeteket vall a témában, ellenben nagyon sok belgyógyásszal"... szóval örült, hogy a házidoki is partner a témában :)

Toxoplazma: Dobtam hátast, mert hiába van 20 éve macskám, javarészt 2 is egyszerre, hiába alszanak az ágyunkban, hiába csókolgattam Őket ennyi éven át, hiába karmoltak szanszét, pucoltam a tálcájukat... én ugyan nem estem át még a fertőzésen... :shock: :shock: :shock: Viszont mondta, hogy ne parázzak, végig a vv-knél figyelni fogja, azért törekedjek a higiénés dolgokra, de nem kell a macskát eltávolítani emiatt, a fertőzésre pedig létezik gyógyszer, ha mégis most történne meg.. Amúgy meg a nyers hústól is (feldolgozás közben pl.) ugyanúgy esély van elkapni...

Férj bejöhet-e majd a vizsgálatokra? Jelentem IGEN :) és rákérdezett, hogy most miért nincs egyáltalán itt??? Hát gondoltam magamban valakinek meg is kell keresni a zsetont :)

Ja, részletesen elmagyarázta, hogy hogyan produkáljam majd a középsugaras vizeletet, hogy abban vélhetően ne legyen majd baci :)

És természetesen megadta a mobilját.... ahhhh :)

Egyébként legközelebb november 10-én szerdán találkozunk...
andrea-1

Andi: ezek nagyon klassz hírek!!! :D

Gratula,ahhoz is,hogy nemsoká búcsút inthetsz hőn szeretett p*zselédnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem Sz eléggé megnyugtató volt,és már nem idegeskedsz tovább :D

mikor láthatunk fotót? :D
Vendég

Andi szupeeeeeeeeeeeer!!!
Akkor ezek szerint a Meforal, ha is dózisban is, de végig szedned kell? Mennyivel kell kevesebbet szedni?
Van SZ-nek magánrendelése? Nem is tudtam. Hol rendel és hogyan lehet hozzá bejelentkezni? Ugyanis arra gondoltam, hogy nov. végén csinálják az ir vv-t, és ha az jó, akkor indulhat a lombik. Viszont novemberben lejár a rákszűrés eredménye, és az biztos kell a lombikhoz. Gondoltam, még nov elején elmegyek emiatt hozzá, nehogy az legyen, hogy kezdhetnénk, de most meg esetleg emiatt nem. Talán jó lenne a magánrendelésre menni,most arra gondoltam
Andi azért pihizz azért még sokat!!

Judit nagyon szurkolok, hogy már ne legyen víz a pocidban. Várjuk a jó híreket.
ann74

Rita,
gratulálok!

Sajti,
az elején nem bírtam volna a melót, inszem után majdnem 2hetet szabin voltam, mormota voltam min 1hét mnden nap du-i alvás. :-). az álmosság később javul, jön helyette a hányinger... :-)

Judit,
vigyázz magadra! homeos bogyón nem gondolkodtál? vettem ma egy könyvt, majd elviszem szombaton.

csajok, nálatok mennyi a munkaidő? nálunk 8óra20, szóval a 8-9 a minimum. :? szerencsére nem fizikai a melóm, így "csak" a stressz a rossz, azt próbálom minimalizálni.
ma valamitól olyan durva hasmenésem lett, hogy elmentem a házidokkerhez is. szerencsére nincs gond, lázam sincs, úgyhogy csak az ijedtség volt, de az jó nagy! :? pedig semmi durvát nem ettem! remélem nem lesz gond, főleg a szombat miatt aggódok. :oops:

Vicky, szerintem 2-körül kéne hogy odaérjünk hozzád. becuccolás + csak az árpád híd lesz jó az útlezárások miatt. nem tudom az örstől még messze megyünk-e. :wink: majd Mieza megírja. :-)

Andi, Szűcsünk részleteket majd elmondod szombaton? mi is nála szeretnénk szülni. :-) kb 2-3 héttel jártok előttünk. :-D

most húzok aludni babcival, ma egyedül vagyunk, apa hazautazott apukájához, holnap jön haza. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

És akkor a kerek-fejű-gyerek :)

Kép
andrea-1

jujj,de gyönyörűséges!!!! :D :D :D
Vendég

És egy kis magyarázat hozzá :)
A kép jobb oldala felé, az nem egy glória a feje felett, hanem a szikhólyag.. ami amellett van az a feje.. balfele meg a nagyobb gombóc a teste amin látni a kéz-kezdeményét... Én mondjuk a fején mintha 2 szemet is látnék.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

andrea: Istenhegyi mehet ep-re, nekem is arra ment. Mi a 18 hetes genetikai uh-t csináltattuk ott, nagy élmény volt. Ha akarod meg tudod nézni Barbus honlapján, ez a videók közül a legalsó. Tök jó hogy neked már engedik a meforált, szerintem én se lettem volna inzulinos ha hagyják szedni. Nekem a diabetológus nem engedte és így a háziorvos sem írta fel sajnos.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: Nekem jó a 2 óra. Ki jön még veled a babucidon kívül? Apát is hozod? Enyém nem jön, kicsi pihi lesz. A 0-ás híd nem jó nekünk? Az itt van mellettünk és talán ott nincs annyi lezárás.
vicky79
Budapest III. kerület

Ugye Békus, tiszta apja... (a nagy fejével :))))))))))))))))))....)

Persze lányok, szombaton az ag-i részleteket is megbeszéljük. Hogy hol a magánrendelő, azt még nem mondta, telószámot meg bmc-s névjegyen adott... Nekem az a tippem, hogy az a rendelő valami ultra-friss dolog lehet, mert eddig én sem hallottam még hogy van, úgy tudtam és láttam, hogy a bmc-be járnak a privát betegei... De gondolom majd időben közli, most 3 hét múlva mindenesetre még a bmc-be kell jönnünk, de nem kell már a recepcióra menni, hanem egyből fel és Hilda adja a papírokat majd... aztán mivel - ja azt elfelejtettem az előbb írni - hogy a 12. heti vv melett kevencem a három szúrásos terheléses cukor vizsgálat is lesz.. így abban maradtunk, hogy majd 2 vv között megejti az uh-t, meg a vizsgálatot is... :)
andrea-1

Andi: Te-apának is nagy a buksija? :lol: :lol: :lol: :lol:

ha az enyém is apára üt majd,akkor hasonló golyócskát látunk majd az én tündéri felvételemen is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: A meforált 500-asra szeretné levinni.. mondtam hogy áááááá, én meg egy raklap 850-est betáraztam :) mondta hogy semmi gond, akkor törjem ketté, úgy is jó lesz, és majd azt nyomjam 3-szor/nap... persze fokozatosan :) Aztán, hogy ez a 3 marad-e vagy esetleg 2 lesz belőle, azt majd még kitalálja....

Vicky: Igen, ez volt a fő félelmem a betárazásnál amit Te is írsz... :) és úgy voltam vele, hogy ha a házidoki javasolta, de Sz. nem.. akkor is szedtem volna, mert meglátásom, hogy nekünk ez a gyógyszer ADTA a babát, ill. a baba lehetőségét, és mivel a 12. hétig ha nincs magzatkárosító hatása, akkor nem hiszem, hogy utána kárt tenne, viszont ha egy mód van rá, kerülném nagy ívben, hogy adott esetben inzulinoznom kelljen...
andrea-1

Igen Békus, de ezzel csak én húzom..... szoktam Nekije mondani, hogy mint a hombár :)))))))))) Jó-jó, nem Ben Affleck effektus.. azért az durva lenne :).... de az Ő családjában mindenkinek nagyobb a feje, mint a mienkben bárkinek is.... na ezért :)
andrea-1

andi: Azt hiszem nekem is így kellett volna a gyógyszert szednem. Bár már egész megszoktam a végére a szurkálást meg a méregetést.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ez nagyon jó, köszi az infót :)... Azt nem tudod véletlen, hogy egészségkártyával lehet-e fizetni, vagy csak az ep-ba számlabeküldős verzió működik???
andrea-1

Sajti, nagyon-nagyon drukkolok neked!
Küldöm a ragacsokat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A talira nem egyedül megyek, jön Lili is velem. :)

Macs, nagyon édes a kis vigyori Balázs. Kittinek meg továbbra is mennek a drukkok.

Lukácsné, nagyon édesek a gyereket!

Andi, ez fantasztikus! Várom a képet! :lol:

Eszter, gondolom hogy milyen nehéz lehet neked. De ahogy eddig is nagyon pozitívnak kell lenned! És akkor tuti sikerülni fog!
Nem szabad félned, mivel most minden ok lesz, ki kell kapcsolnod egy kicsit, tudom nehéz, de nem szabad ezen gondolkozni.
Minden jó lesz lesz elég sperma, mivel most nem lesz feszültség köztetek és még előtte pihizni is mentek!

Szerintem azért örülünk itt annyian az ikreknek, mivel ugye akinek nehezen jön össze a baba, azok tudják, hogy ha szeretnének kistesót az nem bizti, hogy azonnal érkezik és talán jobb ha már elsőre 2 baba is van.
Persze az szerintem tény, hogy az egyes terhesség biztosabb (nincs annyi komplikáció), mint az iker v. a többes iker. De sajnos a nagy örömünkben, ebbe nem mindig gondolunk bele.
Mi pont azt beszéltük (még mikor terhes voltam) a férjemmel, hogy az elején mi is szerettünk volna ikreket. Hiszen akkor tudjuk, hogy nem kell ismét végigmenni ezen a rögös úton. De aztán rájöttünk, hogy jobb ez így, mivel nem vagyok egy erős testalkat és nem biztos, hogy olyan szuper lenne egy iker terhesség. És így tuti, hogy a legjobb volt a babának.
De azért vannak szerencsére jó terhességek, szülések is.
Nekem most a barátnőm pl. 2 kisfiúnak adott életet két hete. (2. lombik fagyibabák) 2700 és 2660g-ok voltak és a 38. héten császár. Náluk pl. semmi gond nem volt a terhességnél szerencsére. Még az utolsó héten is teljesen fitt volt.
Ja és te is ismered, ő volt az aki tavaly augusztusban magyarázta neked a lombik menetét a BMC-ben(leszívás stb…).

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

andi: Én úgy emlékszem hogy fizettünk kártyával. Legfeljebb kérdezd meg amikor időpontot kérsz, vagy nézz rá a neten az oldalukra.
vicky79
Budapest III. kerület

Mááár megint! Egy kicsit elteszek a vizsgámra, a többi a szokásos helyekre megy.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: