Cidney: a laptető.. az a lap teteje... a legfelső hozzászólás....

Ne aggódj, sokaknak csak magyarázattal esik le.

Amikor én csatlakoztam akkor laptetűként emlegették.. én meg mondom magamba, ezt a sok lökött tyúkot, minek akarnak ezek maguknak annyira lapostetűt

)))) Hát az csak valami retkeknek szokott lenni

))))))))) Még szerencse hogy így köntörfalazatlanul nem kérdeztem rá.... és a visszaolvasásnál volt valaki aki csak simán, mint Te rákérdezett és elmondták neki.....
Hát csajok, tényleg ez ami itt mostanában besikeredett... De ne felejtsétek el, hőn szeretett Matisz Klinikánk alapító tagja nem más volt mint a mostanában már csak zugozó KPN... ha Ő nem indítja be a Matisz-lavinát, ami ilyen szépen magával ragadott jópárunkat, akkor lehet nem viccelődnénk még ezekkel a szép elnevezésekkel is.
Kispatak: Az az ötletem támadt, hogy mivel Neked ennyire kedves az a fülbevaló, akkor megoldást kéne rá találnunk. Először is látni kéne, hogy milyen fülbevalóról is van szó, utána pedig törné mindenki a fejét, hogy az ismeretségében van-e ékszerkészítő, ötvös, ill. ilyennel foglalkozó valaki. Ha nincs akár a neten is vadászhatnánk ezügyben, szerintem lenne esély arra, hogy találjunk itthon olyan szakit, aki reprodukálja az elveszett darabot...
Vicky, Rita: spontánnál is csinálnak vérvételt!!!

Bár én ugye egyből mondtam hogy itt tervezem a további pályafutást Nála. De Ritánál is Ő a befutó, úgyhogy csak érdemes lenne mielőbb bebattyogni, hogy mennyi az a hcg szint
Na és akkor próbálom a mai napot részletesebben is kicsit:
Megbeszéltük a terhesgondozás részleteit, helyileg itt is és a magánrendelőjében is fog zajlani, a laborokat a Jánosban csinálják, itt is lesz a szülés, illetve az anyagiakat.
Genetikai vizsgálatra kell mennem, elmondta részletesen az amnió, a kombinált, integrált stb. előnyeit, hátrányait. Sz. úgy vettem észre hasonlóan biztonsági játékos, mint mi, úgyhogy első körben a kombináltnál maradtunk. Rákérdeztem a Bolgárkerék u-i helyre, de nagyon tiltakozott ellene, MINDENKÉPP az Istenhegyis helyet ajánlotta (holnap kiderítem, hogy ep-re lehet-e oda menni)... A november 8-ai hétre kell időpontot kérnem majd.
Be kell jelentkezni védőnőhöz a kiskönyvért.
Crinone: még 2 hétig, utána csá p.zselé.

... véééééééééééééégre
Meforál: ugyanazon a véleményen van, mint az új házidokim!!! Csökkentjük fokozatosan a mennyiséget a 3x850-ről, DE a 12. hét után is javasolja ő is a szedését!!! Külföldön már így nyomják, itthon pedig folyamatban van a gyógyszer ilyen módon való szedetésének a törzskönyvezése!! Szóval Ő nem írhatja fel, nem is mondhatja hivatalból hogy szedjem, de mivel idézem "Andrea a maga háziorvosa nagyon jól tájékozott és felvilágosult nézeteket vall a témában, ellenben nagyon sok belgyógyásszal"... szóval örült, hogy a házidoki is partner a témában
Toxoplazma: Dobtam hátast, mert hiába van 20 éve macskám, javarészt 2 is egyszerre, hiába alszanak az ágyunkban, hiába csókolgattam Őket ennyi éven át, hiába karmoltak szanszét, pucoltam a tálcájukat... én ugyan nem estem át még a fertőzésen...

Viszont mondta, hogy ne parázzak, végig a vv-knél figyelni fogja, azért törekedjek a higiénés dolgokra, de nem kell a macskát eltávolítani emiatt, a fertőzésre pedig létezik gyógyszer, ha mégis most történne meg.. Amúgy meg a nyers hústól is (feldolgozás közben pl.) ugyanúgy esély van elkapni...
Férj bejöhet-e majd a vizsgálatokra? Jelentem IGEN

és rákérdezett, hogy most miért nincs egyáltalán itt??? Hát gondoltam magamban valakinek meg is kell keresni a zsetont
Ja, részletesen elmagyarázta, hogy hogyan produkáljam majd a középsugaras vizeletet, hogy abban vélhetően ne legyen majd baci
És természetesen megadta a mobilját.... ahhhh
Egyébként legközelebb november 10-én szerdán találkozunk...