Sziasztok!
Itt szakad az eső.

Hétvégén a hegyekben havas eső, hó is lehet.
Bence teljesen úgy viselkedik, mint pocakban, mikor rossz idő volt. Rengeteget alszik, csak enni kel fel meg játszani egy kicsit, egy kicsit nyűgös csak, de ha gőgicsélek neki, mosolygok vagy megölelem, elmúlik.

Most is szopi közben kidőlt az ölemben, pedig lassan cseppenteni kéne a szemébe.
Bekri, Dia, Szilvás! Jobbulást mindegyik babának, mamának!
Talisoknak jó talit, várjuk a beszámolókat!
Napsugár igazán rendes volt a cégtől!
Szerencsére mi nem vagyunk náthásak, Tomi meggyógyult, mi nem kaptuk el, pedig a szobában aludt.
Melisch Szerintem is szigorú anyukád, ennyi kikapcs neked is jár, és nekem pl. rengeteget segít, hogy velünk egykorú babák anyukáival beszélgethetek, és már úgy a szívemhez nőttetek az elmúlt lassan 1 év során!
Fejés én csak akkor fejek, mikor a K-vitamint adjuk be (havi 1x), de akkor is csak egy kiskanálra valót.

Az elején mértem inden evést, mára okosabb vagyok, nem idegesítem magam számokkal, hanem bízom a kisbabám visszajelzéseiben!
Heti 1x mérjük meztelenül, a gyerekorvos tanácsára, bár szerintem havi 2x is bőven elég lenne. Na de Tomi -mérnök lévén

- imádja méregetni, én meg szorgosan vezetem, később majd jót nevetünk, milyen precízek voltunk.
Mi egyébként Ircsi által feltett Anyu, taníts engem alapján játszunk napi 1x, többi játék meg amit jónak látok, ami leköti

gőgicsélünk, beszélgetünk, mosolygunk, játszószőnyegezünk, mondókázunk, ringatózunk, csörgőzünk, macikat nézegetünk és még sorolhatnám, elég sok játékot képes az ember kitalálni, hogy a babája élvezze a világ felfedezését.
Tünde! Milyen volt Pesten?
Rég jelentkezők Babaimi, Bols, Bmaas, Csibuc, Sucer, Limo és a többiek tessék életjelet adni!!!
Claire! Örülök, hogy minden rendben veletek és jöttél! Kívánom, hogy továbbra is minden jól alakuljon!
Ez a hülye idő az én hangulatomra is ráteszi bélyegét, szomorkás vagyok, pedig nincs miért.

Nem szeretem az esőt, inkább a havat szeretem és a napsütést!
Valamit még biztos akartam, de most nem jut eszembe.
Szilvás! Köszi a dicséretet, Enikő is kész hölgy!

Na meg persze Katus, Réka, Zoé, Petra, Timi, Lilik mindenki!!!
Úgy imádom, ahogy ez a kisember elégedetten itt szuszog az ölemben... És hogy már a hangom, közelségem is megnyugtatja és ahogy befészkeli magát a szívemhez közel...