A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi! Nem is rossz ez a kabát! Különben is, az a lényeg, hogy a célnak megfeleljen!!!

Jó baba-mama bulit nektek!!!! :-)

Kép
napsugar1123

én ha bejutok (nagyon szeretnék) visszafelé 17:10kor van buszunk...ahhoz el kell induljak negyed körül :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Megjött a fuvar a talira (tesóm), most gyorsan próbáltam visszaolvasni, szinte lehetetlen. Claire-ről kerestem hírt....megakadt a szemem a hozzátápláláson....én múltkor reszeltalmát ettem, és Bercibó kapott egy kanál almalevet....ízlett neki, és nem tapasztaltam semmi hatását, de még nem kap semmit.
limo73

Sziasztok

Remélem mindenki jól van . Képzeljétek hétvégén sétálni voltunk és azt mondták a fiamra mennyi idős milyen kis sovány eszik rendesen ????

:shock: :shock: :shock: HÁT IME A KIS SOVÁNY FIAM CSUPA CSONT ÉS BŐR :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

én most hozzátáplálom a "pici-pocimhoz" az élelmet :D
kukoricasali,főzőkolbi,uborka és kenyér :D

almalé :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

cicc :D vicces...
csórikám...
azért komolyan mondom,nem értem az embereket! :D
nem látnak a szemüktől?????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kis husimusi :D mint Gergőm :D
pocóJocók :D
ne is foglalkozz az ilyennel (tudom kiakasztó tud lenni)...nevess rajta :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hát igen éhező kis afrikai :) ez ugyan az a szitú mint pl múltkor azt mondták jéé milyen kis fekete a bőre :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

köszi a hsz-eket :D nagyon jók ,aranyosak,tetszenek :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

koromba mártottad éppen?vagy mi????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lehet nem napszemüvegben kellett volna nézni a picikémet :D

Nagy az Isten állatkertje :D :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hát igen Gergő lányok szívképét imádom :) olyan kis drága :) . Ma megtaláltam Évit is Iwiwen majd megnézem később a képeit és írok azok hoz is mert csak futtában néztem őket át mivel netezés közben takarítok főzök mert délután anyósommal vásárolni megyünk :) a keresztelőre ruhácskát Bencének és az esküvőnkre is nézegetünk nekem valamit . :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

de jóóóóóóóóó...mindenki férjhez megy... :D
lemaradtam... :( sorry
(na én nem) :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Cicc! Ez érdekes... Nem tudom hova nézett az illető???!!! Szerintem jó kis husiban van! :wink:

Csütörtök reggel kell menjünk oltásra... :?
Remélem jól fogja viselni a kis Drága!

Kép
napsugar1123

Cillag nem koromba szurokba mártottam épp :) de amúgy meg ha sötét is lenne a kis bőre akkor is az én gyerekem és le sz.. ki mit gondol vagy mond . Miért már azt is mondták hogy fattyú :shock: igazad van NAGY AZ ISTEN ÁLLAT KERTJE

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

bocsánat nem cillag csillag :oops: beragadt a bill.

napsugar minden rendben lesz az oltáson :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

4évesen:Anya mindent tud.
8 évesen: Anya sok mindent tud.
12évesen:Anya nem is igazán tud mindent.
14 évesen: Anya nem is tud semmit.
16 évesen: Anya nem is létezik.
18 évesen: Anya ódivatú.
22évesen: Anya ért ehhez!
35évesen:Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát.
55 évesen:Bárcsak itt...lenne...anya…
75 évesen: Remélem,...voltam olyan jó ember mint ANYA.

:lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika, ez milyen igaz!!!

Kép
napsugar1123

Sziasztok.

Claire, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Évi, Szilvi, Dia, Barbcsi, Csillag, Cicc ...igazi kispasik!!!!
Persze a lánykák is szépek, csakhát mi vőlegényben utazunk ;-)
Nem akarok kihagyni senkit, csak a nemrégi képekre reagáltam ám... Ebben a topicban minden baba (TÉNYLEG!!!) olyan kis formás és szép... :-)

Tegnap mértem ENcsit, 6!!! kg a Nagylány... :shock: de formás, szóval mindenhol gyűlik a husimusi.

Én ma duplaműszakot nyomok: Bende is itthon van. Most leraktam, hátha alszik egyet ő is. Pénteken köhécselt, nem akarom, hogy beteg legyen. Holnap megy logopédiára, szerdán meg megy az ovival a Közlekedési múzeumba, Pestre. Inkább ma pihizzen, nehogy szerdára tényleg beteg legyen.
Encsi is taknyos egy picit, hajnalban, amikor szopizik, nagyon szörcsög. Igy orrszivózunk, szegénykém, már megismeri. Először vigyorgott, másodszorra is, harmadszorra már tudta mi jön és rémült képet vágott, most már bőg, ha közelitek az orrszivóval. Sajna muszáj, nem akarok arc vagy homloküreg gyulát, vagy tüdőgyuszit... :-(

Meli, jó szigorú az Anyukád ám! :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.10.18 12:10-kor.

szilvás76

Szilvás! Most látom (épp időben) :oops: , hogy váci vagy. Mi Dunakeszin laktunk. Nagyon szeretem azt a környéket! :-)

Kép
napsugar1123

Napsi. Igen, kemény 3 éve váci vagyok. :-) Már nagyon szeretem, nem vágyom vissza Pestre. Régen meg el nem tudtam képzelni, hogy ne a fővárosban lakjak, hja, öregszem... ;-) Dunakeszin a férjem lakott 30 évig ;-)

És Ti? DK után a V. kerület??? Ez általában forditva szokott történni :-)

szilvás76

Hát igen, "normálisék" vidékre menekülnek... :-)
A férjem munkája miatt egyszerűbb volt, hogy beköltözzünk az V. kerületbe. Így többet van együtt a család, kevesebbet kell utazni.
De ha időnk engedi, megyünk az etyeki nyaralónkba, amit imádunk!!! :-)

Meg persze Keszire, a család másik feléhez!

Kép
napsugar1123

Attól még nóóóórmálisak vagytok... :-) Az Ötker meg amúgy (kultúra, "város"vezetés) korrekt. Tesómék is ott laknak, ők a Nyári Pál u-ban.... Csak a parkolás, meg a szűk utcák nyomasztóak nekem egy picit...

szilvás76

Sziasztok! Enyémek is nyűgösek, főként Noni. Időjárás? Oltás? Hasfájás??? Szegény Joni meg, ha hátára fektetem, pl öltöztetéshez, akkor bekapcsol, és sír, míg meg nem győzöm, h nem fogom "bántani". Annyit gyötörték a kórházban :cry: :cry: .

PÉcsiek! Jó talit, legalább jól telik ez a csúnya nap. mMi itt ülünk a hegyen a ködben, ma nem lesz kint alvás!
C
claire

Mi a Sütő u.-ban lakunk. Nagyon jó hely egyébként, mi is szeretjük attól függetlenül, hogy ez a Főváros kellős közepe. Itt szerencsére pont nem szűk utcácskák vannak, hanem szép terek. A mi utcánk 1-1 házból áll... :-) Nem is utca, hanem köz...
Na, a parkolás az valóban nem egyszerű :evil: :evil: :evil:

Boriszka ma sem nyűgös, épp ellenkezőleg, többet alszik mint máskor szokott. A barátaink nem akarják elhinni, hogy milyen tündéri jó kisbaba... :-) Nagy mázlisták vagyunk!!! :D

Kép
napsugar1123

Claire, szegény Joni... :-( Milyen rossz emlékei lehetnek... A lényeg, hogy rendbejött!
Itt köd nem volt, csak szötyörgött az eső, az eresz alá jól bebugyolálva kitoltam babakocsiban a nagylányt, úgy aludt, mint a bunda... :-)

szilvás76

Betegeknek jobbulást!

Talizósoknak jó szórakozást!

Babák gyönyörűségesek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fejés
Én egyszer fejtem, akkor olyan 70 ml-nyi jött össze. Igaz, csak annyit fejtem, hogy ne feszüljön a cicim. Nem tudom, hogy Katus mennyiket eszik, még sose mértem meg evés előtt, evés után...
Pisi, kaki van rendesen, a havi méréseknél azt látjuk, hogy fejlődik rendesen...
Tartalékolni nem nagyon akarok. (több ismerősöm járt úgy, hogy a gyerek nem ette meg a fagyasztott tejcsit).
Olyan helyekre mentem eddig, ahova viszem magammal a bébit is (ma pl. egy termékbemutatón voltam--Draeger-cég tartotta)

Melisch
Anyukád nem túlzottan szigorú veled? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Gyerkőcöknek felváltva orrszívó-porszívózom az orrát... :cry:
Nem panasz, a nehezén már túlvagyunk, remélem... Első éjjel szegény Bálint csak függőlegesben aludt... :roll:
Szilvás, Dia nektek is jobbulást!

bekri

Sziasztok! Én vagyok az első pécsiek? :D
Évi képeket majd légyszi küld át :oops:
Nagyon gyönyörűek a babák!!!Élőben még szebbek....és mindegyik mekkorát nőtt!!!! :shock: :shock: :shock:
Nagyon jófejek...és mindegyik beszél :)
Zabálnivalóak!
Ildi-még1szer köszi a fuvart!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Itt szakad az eső. :( Hétvégén a hegyekben havas eső, hó is lehet. :shock:

Bence teljesen úgy viselkedik, mint pocakban, mikor rossz idő volt. Rengeteget alszik, csak enni kel fel meg játszani egy kicsit, egy kicsit nyűgös csak, de ha gőgicsélek neki, mosolygok vagy megölelem, elmúlik. :) :D Most is szopi közben kidőlt az ölemben, pedig lassan cseppenteni kéne a szemébe.

Bekri, Dia, Szilvás! Jobbulást mindegyik babának, mamának!

Talisoknak jó talit, várjuk a beszámolókat!

Napsugár igazán rendes volt a cégtől! :wink:

Szerencsére mi nem vagyunk náthásak, Tomi meggyógyult, mi nem kaptuk el, pedig a szobában aludt. :D

Melisch Szerintem is szigorú anyukád, ennyi kikapcs neked is jár, és nekem pl. rengeteget segít, hogy velünk egykorú babák anyukáival beszélgethetek, és már úgy a szívemhez nőttetek az elmúlt lassan 1 év során! :roll: :roll: :wink: :wink:

Fejés én csak akkor fejek, mikor a K-vitamint adjuk be (havi 1x), de akkor is csak egy kiskanálra valót. :lol: Az elején mértem inden evést, mára okosabb vagyok, nem idegesítem magam számokkal, hanem bízom a kisbabám visszajelzéseiben! :wink:
Heti 1x mérjük meztelenül, a gyerekorvos tanácsára, bár szerintem havi 2x is bőven elég lenne. Na de Tomi -mérnök lévén :lol: - imádja méregetni, én meg szorgosan vezetem, később majd jót nevetünk, milyen precízek voltunk. :lol: :lol:

Mi egyébként Ircsi által feltett Anyu, taníts engem alapján játszunk napi 1x, többi játék meg amit jónak látok, ami leköti :arrow: gőgicsélünk, beszélgetünk, mosolygunk, játszószőnyegezünk, mondókázunk, ringatózunk, csörgőzünk, macikat nézegetünk és még sorolhatnám, elég sok játékot képes az ember kitalálni, hogy a babája élvezze a világ felfedezését.

Tünde! Milyen volt Pesten?

Rég jelentkezők Babaimi, Bols, Bmaas, Csibuc, Sucer, Limo és a többiek tessék életjelet adni!!!

Claire! Örülök, hogy minden rendben veletek és jöttél! Kívánom, hogy továbbra is minden jól alakuljon!

Ez a hülye idő az én hangulatomra is ráteszi bélyegét, szomorkás vagyok, pedig nincs miért. :( Nem szeretem az esőt, inkább a havat szeretem és a napsütést! :wink:

Valamit még biztos akartam, de most nem jut eszembe.

Szilvás! Köszi a dicséretet, Enikő is kész hölgy! :wink: Na meg persze Katus, Réka, Zoé, Petra, Timi, Lilik mindenki!!! 8)

Úgy imádom, ahogy ez a kisember elégedetten itt szuszog az ölemben... És hogy már a hangom, közelségem is megnyugtatja és ahogy befészkeli magát a szívemhez közel... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Beteg babóknak gyógyító puszi és jobbulást nekik!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kérdés Most, hogy túl van az oltáson, szabad vinni vásárolni? :oops: :roll: Tudom, hülyén hangzik, de bevallom, eddig oltás nélkül féltettem, most már olyan szívesen kimozdulnék vele ilyen helyekre is! Jövő héten még babaklub is lesz, szívesen mennék barátnőmékkel... :roll: :wink: Kérdés, mennyire jól fogja viselni, nem fog-e sírni...
Vásárolni neki is könnyebb vele, mint nélküle szerintem.

Csillag! Örülök, hogy jó volt a tali! :D

Kép

Kép
barbcsi

Megvagyunk :) jó volt a tali bár Tomi nyűgös volt...ez van..most is nyekereg...viszont minden baba gyönyörűséges :) és mindegyik annyira más! Nagyon bírom őket!
Képeket hozom majd,bár nem lett most sok,dajkáltam...

Babrcsi én Mikim is mérnök.Tomi milyen? Miki tervező gépészmérnök.
Oltástól függően viszed ki? Mitől féltetted...?...pneumococcus..?

Én viszem pár hetes kora óta.Nem lesz bajuk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbcsi
Mi járunk sokfelé Katussal. (Nekem nincs kire hagyni.)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika a cd nálam maradt!!! :evil: :evil: :( bocs,legközelebb oda is adom :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaarbcsi
Mi járunk sokfelé Katussal. (Nekem nincs kire hagyni.)

nekem sincs :? de nem is bánom.Kendőbe be és megyünk együtt mindenhova.

evilany

Sziasztok!

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiTünde! Milyen volt Pesten?

szuperjó!

:lol: :lol: anyósék agyon kényeztettek minket! :) ezt minden hónapban megismételjük!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
mi 8 napos korában vittük először magunkkal vásárolni, és azóta is rendszeresen... oltást csak most szerdán kapunk majd!

a tali megint szupi volt! most kicsit "sírós" volt valóban, de a babák egytől-egyig gyönyörűek, és már gügyögnek egymásnak! (haláli volt, amikor Réka vigasztalta Tomit! :lol: :lol: )

Kép
gtunde75

apa etetett..most altat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Beteg babáknak jobbulást :?

evilany

Klárika!
Nektek milyen fajta kengurutok van?
Elfelejtettem megkérdezni :oops:

Remélem holnap sikerül Lacának kicserélnie...vagy mittom én :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi a válaszokat! :wink: :)

Igazából nem mertem vinni, mert régebben még eléggé össze-vissza evett Bence is, hordozót se szerette az elején, akkor még kendőm se volt, nem mertünk elmenni vele, nehogy nagyon megviselje. Nekem van kire hagyni, de úgy nem az igazi... Tudod Ircsi egyszer volt már ilyen, de akkor nem tudtam vásárolni, mert nem bírtam kikapcsolni az agyam. Azon aggódtam egyfolytában, hogy felébredt-e, éhes-e, fáj-e a pocija, sír-e, mikor csörög a telefon, hogy nagyon sír, menjünk haza, miért nem csörög a telefon... Sokkal jobb, ha ő is ott van, egyrészt szokja a vásárlást is :), másrészt én is nyugodtabb vagyok, hogy látom mi van vele, ha pedig éhes lenne, meg tudnám szoptatni akár a kocsiban is, lehet olyan felsőt felvenni, hogy könnyű legyen. :roll: :D

Évi! Tomi is gépészmérnök! :wink: :D :lol: Ő gépgyártás technológiai szakirányon tanult. :) Hát, a pneumococcus vagy a meningococcus lapján olvastam, hogy bevásárlóközpontokban is elkaphatja, ha nincs beoltva... Tudom, a gyerekorvosnál, védőnőnél is elkaphatja, de így biztonságosabbnak érzem a vásárlást. Meg már szereti felfedezni a világot, régen ha túl sok inger érte, akkor sokat sírt. Meg tényleg bátrabban lehet vele kimozdulni, már szereti, nincs gond belőle. :wink:

Bence már alszik, vacsizok, aztán én is követem a példáját.
Jó éjt mindenkinek!!!

ui.: nyűgösség oka tuti ez a hülye időjárás! :?

Tünde! Na az szuper, ha jó volt! Zoé is élvezte ezek szerint? :)

Tényleg megyek, különben hulla leszek, Bence már így is 1 órával megint előttem jár az alvásban... :roll: És majd megint hajnali 5kor néz rám kerek szemekkel és vigyorog és dumál, én meg majd tarthatom a fejem. :D :D :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.10.18 20:38-kor.

Kép

Kép
barbcsi

:D
Jó volt a tali, már kommunikálnak a kisemberek :)

Csillag!
Ugyanilyenem van:
Jól beöltöztetve Réka is épphogy csak belefér....
http://teszvesz.hu/item1272066551_infan ... elado.html

Ez olcsóbb, s fiús is:
http://teszvesz.hu/item1262518550_infan ... p_all.html

Ehhez van szélvédő, bár lányos a bélés:
http://teszvesz.hu/item1277130125_infan ... ml#gallery

Ilyen szélvédőt kellene szerezni, s akkor nem kell nagyon bebugyolálni a gyereket.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag:

Ebbe szerintem bele tudnád tenni beöltöztetve:
http://teszvesz.hu/item1261781467_baby_ ... ml#gallery

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Ma Lili drágám első alkalommal átlépte az országhatárt! :lol:
Férjem szabin lesz a héten és minden napra terveztünk valami jó kis programot. Ma elmentünk vásárolni Ausztriába, Pandorf outletbe.
Szerencsére nagyon szuper volt minden, Lili egy angyal végig aludta az utat, utána kajált egy nagyot és a friss levegőn ismét bealudt. Talán 1x v. 2x volt nyitva a szeme az egész alatt. Majd indulás előtt ismét kajcsi és haza is végig aludt.
Persze azért volt meglepetés a hazafelé úton összekakilta magát a drágám és olyan büdi volt szegénykém, de már nem akartunk megállni, hiszen 8-kor ismét kaja van nála. Itthon láttam, hogy a háta közepéig is kakis volt. :shock:

Évi, szerintem nagyon szuper a kabát. :lol:

cicc, ez vicces Bence nagyon is formás baba.

Szilvás, Bekri, jobbulást a gyerekeknek!

Barbcsi, mi 1 hónaposan voltunk elöszőr boltban. Még képet is csináltunk az OBI elött róla. :lol: :lol:
Tehát menjetek nem kell otthon ülni, nem lesz semmi baja.

Remélem jó volt a pécsi tali!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Amilyen mozgalmas hétnek indult annyira nem lesz az...ma mégse jön sógornőm a kisgyerekkel mert náthásak..holnap mentünk volna anyához pénteken meg jött volna ő,erre szólt h.beteg ő is ne menjünk...csütörtökön barátnőm jön bár ki tudja még...ehhh,kicsit lelombozódtam,magányos(abb)hét lesz.
És az idő :roll: :(

Woody,országhatár átlépés :lol: remélem jólesett a kimozdulás.

evilany

Milyen édes kicsi kacsalány :wink: :lol:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: