Jó reggelt mindenkinek!
Napok óta fáj a hátam, így rendesen aludni sem tudok. Most is felébredtem, hogy sajog az egész. Remélem azért ez nem fog kitartani még a következő három hónapon keresztül.
Kis-Csillag:
Még írtam a calciumról, hogy 4-et be lehet venni a doki szerint. Az allergia szezonban én bizony napi hármat is megittam, hogy egyáltalán életben tudjak maradni. A baba is elvonta tőlem, meg a sok hülye pollen, így tudtam csak orvos és injekciók nélkül átvészelni a szezont. És erre gondoltam, nem a magnéziumra. Azóta persze már nem iszom a calciumot én sem, de akkor muszáj volt.
A textilpelenka linket köszönöm, a vaterán vettem egy pasitól 15 darabot. Nekem állította össze a csomagot a kérésemre, tegnap át is vettem és mondanom sem kell, hogy igen olcsó volt. Mármint a többihez képest. Köszi a tippet.
Bettike:
Nagyon jók lettek a 4D-es képek. Gratulálok a kicsi fiatokhoz. Vki már kérdezte, de én is feltenném a kérdést, hogy tudjátok-e már, hogy hogyan fogják hívni a kis kukist?
Snowball:
Mindjárt mész vissza? Azért nagyon remélem, hogy onnan is fogsz jelentkezni. Nagyon helyes, hogy a férjed így hiányol!!! Ami a közlekedést illeti, itt Pesten sem jobb a helyzet. A terhesség után én bizony Isten kiadok egy könyvet, ki a bunkóbb címmel? Korosztályra lebontva szoktam figyelni az embereket. A középiskolások és az 50-60 közötti NŐK vezetnek!!! Azért ez felháborító.
Most van/volt a szülinapod? Akkor nagyon sok boldogságot kívánok neked!!! Az ajándék nagyon megható, majdnem sírtam!
Nyufó:
Ami a horgolást illeti, én még az általános iskolában feladtam az ilyen jellegű tevékenységeket. Kötni sem tudtak megtanítani, talán azért mert nem is akartam soha, no meg akkoriban a bal kezesek még ritkaság számba mentek, így nem is foglalkoztak velem igazán. Meg türelmem sincs az ilyen aprólékos munkákhoz. Bezzeg horgászni imádok, ami szintén türelmet igényel. Nehéz ezt összerakni. De te nagyon szépen dolgozol, ez a forgó pedig eszement jól néz ki.
A hétvégi korán kelésetekhez nem tudok mit hozzá fűzni, azt hiszem te nyertél minden tekintetben.
Sajti:
Tök jó, hogy a férjed ilyen segítőkész. Az enyém is kezd rájönni, hogy már nem bírok úgy mozogni, mint eddig és ő is jön és segít. Ami a feszülést illeti, az nálunk is megvan. Most mekkora a babód? Azt írtad, hogy nagy babónak ígérkezik. Bundáskenyér-fan???? Ezen nagyon jót röhögtem!
Katogocsy:
Már sokan írták, de nekem is a hálózsákot ajánlották kezdetben. Egy már van, de még egy vastagabbat be fogok szerezni. Ettől függetlenül két takarót is vettem, egy vékonyabbat, kisebbet, no meg egy nagyobbat és vastagabbat. De úgyis tudni fogod, hogy szükséged van-e a hálózsákra vagy nincs.
Csicsi:
Állítólag a kismamik gyorsabban összeszednek mindenféle fertőzést, ami ilyenkor természetes. Nekem még nem volt a terhesség alatt, de gondolom, hogy kúpot és kencét is felírnak ugyanúgy ilyenkor. Keresd fel a dokid nyugodtan.
Hendyala:
Szép nagy már a babód. 1200 gramm? Ez igen! Túl az első kilón. A karácsonyi sürgést-forgást azért óvatosan tessék véghezvinni!!! A szülésfelkészítő érdekel, hogy mit tudtál meg, s hogy egyáltalán milyen volt.
Evian:
Gratula, hogy túlélted a Hádában való nézelődést. A múltkor én is beugrottam a Keletinél lévőbe, csak babacuccot néztem én is, de senkit nem érdekelt, hogy pocakosan ott nézem a ruhákat. Löktek jobbról, löktek balról. Iszonyat. Azért én egy-két cuccot vettem, de háromszor meggondolom, hogy még egyszer bemenjek-e. Én a vaterán rendeltem egy ruhacsomagot, amiben plüss rugik voltak, 9 darab. Meg is jött és csodaszépek. Ígértél még a múltkor képeket a babaszobáról! Én várom őket!!!
Remélem nem hagytam ki senkit, ha ne adj Isten mégis, ezer bocsi. Ez van, ha nem jön z ember két napig.