A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én holnap...
nyuszika85

Kedves Monilla!

Sajnálattal olvasom a híreket :cry: Igazad van tavaszi kezdéssel kapcsolatban,a sok utazás és hideg miatt is.

Nyuszika,
biztosan nagyon izgulsz már!SOK SIKERT!

Katapetra,
köszi a drukkokat.Azt hiszem nagyon is szükségem lesz rájuk,mert nagyon rossz érzéseim vannak,nagyon felerősödtek a mensit megelőző kellemetlen tünetegyüttesek :cry: :cry: :cry: Nem tudom,hogy mit gondoljak...... beülti után csak nyolc nap telt el... :x

Szép napot mindenkinek
tulipán
tulipán31

Anim!

Hogy vagy?Milyen a hasad,feszül még esténként?
írj,ha időd engedi
tulipán31

Tulipán,
szerintem még túl korai lenne - bármi is történik- hogy megjöjjön...a hasfájás, mellfeszülés, fejfájás stb. másnál is van ilyenkor.

Nyuszi,
nagyon drukkolok holnapra! :wink:

Anim,
remélem, Veled is minden rendben van!
leeda

Sziasztok!

monilla: :cry: :cry: :cry:

Drukkolok mindenkinek a háttérből.
Elvileg novemberben indulok. De megint kérdéses, tényleg lányok sajnálom, hogy folyton kellemetlen hírekkel jövök, ezért nem is nagyon akartam írni, van elég negatívum inkább pozítiv híreket kellene "tudósítani".....
Úgy mentem Déviszhez, hogy kenet vizsgálatra, meg van minden leletem ami az új törvény modósításhoz kell, de tévedtem, Dévisz azzal fogadott, hogy még egy van amit nem csináltunk meg ha ez rossz lesz nem is folytathatom a programot. ( milyen ismerős érzés )Ez is a petfészek lemerülését mutatja,INHIBIN B a neve valami új és állítólag kötelező. Bevagyok fosva. De piszkosul.
Szóba került a petesejt donor is, most adjak fel egy hirdetést, hogy keresem a rokonomat, aki még nem töltötte be a 35. életévét és már van gyermeke? :x
Kiborultam nagyon, de már jól vagyok. Küzdeni fogok az útolsó leheletemig. :wink:
emerenc

Emerenc,

holnap írok Neked pü-t.
Én már túl vagyok az Inhibin-B-n .
Meg azóta máson is...........................................
miciona

Emerenc!Örülök, hogy irtál, már kiváncsi voltam mi a helyzet veled! Sajnálom, hogy megint egy újabb vizsgálat, de remélem minden jó lesz és indulhatsz! Csak rokonoktól lehet petesejtet kapni?

Miciona! Veled mi van, te sem irsz, ide sem, meg a mailre sem, már nagyon hiányzik, hogy tudjak valamit rólad! Legalább mailbe ird meg légyszi!
kislibus

Monilla és Bari! Sajnálom, hogy nem sikerült, de nagyon remélem veletek együtt, hogy mielőbb ott lesz a baba a pocakotokban!

Jó hallani, hogy Dévai nem megy nyugdijba, igy még bele fér Anna mellé nekünk is egy tesó talán. :)
kislibus

Nyuszika: nagyon izgulok értetek! :?

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Képzeljétek, nagy a mi örömünk, mert SIKERÜLT!!!!!!! Egy babócánk van, állítólag tökéletes helyre fészkelte be magát, és korának teljesen megfelelő a mérete.

Két baki volt viszont: az egyik, hogy a petefészkeim 10x-e vannak dagadba, azaz közepes hiperstimu van. Apánk kétszer is kérdezte, hogy nem fáj a hasam, én meg mondtam, hogy nem. Annyira nagyok, hogy azt sem tudta eldönteni, melyik a bal vagy a jobb. Így most húszabálás lesz megint ezerrel és kontroll, így 10 nap múlva megyek újra. Mondta, hogy ez ugye rám van veszéllyel, nem a babára, de ha én nem vagyok, akkor a baba sem....
A másik "gond", hogy a másik babót meg kell keresni, nem-e méhen kívül van véletlen. Mivel nagyok voltak a petefészkek, így nem látta a vezetéket sem, hogy esetleg oda ágyazódott-e be. De hiszem, hogy nem. Ez majd a hetek alatt kiderül.

Szóval nagyon örültük, kaptam sok puszit Apánktól, Ő is jó kedvű volt, mert ma 3 párocska is várakozott kint pozitív teszttel a kezében! Megnyertem az 1993-as számot :) NAGYON boldogok vagyunk! :lol:
nyuszika85

Jajj Drága Nyussz!!!!

Tiszta szivemből gratulálok!!!!!!!10 percenként néztem, hogy mikorra jössz, de jó!!!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra...szerintem a másik nem méhen kivül van..azt már éreznéd, mert nekem az volt, és a mesi elmaradása után rá 5 nappal már nagyon görcsöltem.
Fel a fejjel!
Puszi

katapetra

Nyuszika!

GRATULÁLOK! GRATULÁLOK!
Veletek együtt örülünk mi is 3in1!
De jó! De jó!

Üdv. a pocakosok táborában! :-) Szuper!

kisgaby

Kép
kisgaby

Köszönöm, aranyosak vagytok! Még szokjuk a gondolatot, olyan hihetetlen az egész. És persze most, ennek ismeretében, imádom a húst :):)
nyuszika85

Nyuszi: éljen, éljen, éljen!!!! Kép
Gratulálunk! Ez így péntekre pont egy nagyon jó hír!!!!!
Drukkolok, hogy ne legyen Veled továbbra sem semmi baj. Vigyázz magadra vagyis most már magatokra!!!!
Sok-sok ölelés!
És azért tessék minket nem elfelejteni!!!!
szélkisasszony

Nyuszika, a mi kis családunk is borzasztóan örül, és sok boldogságot kíván Nektek!
Annyira jó, hogy megvan a babó, de kérlek, tényleg tarts be minden utasítást.
Remélem ez most jó példa a többiek előtt (Tulipán, Anim), akiknek továbbra is mennek ám a drukkok.+++++++++++++

KépKép
momelcsi

Nyuszi, szupeeer!Gratulálok, csak így tovább :lol:

bari6

Nyuszika! De jóóóóóóóóóóóóóó!
Gratulálok Nektek :D :D :D :D :D és biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi probléma a továbbiakban.
monilla

Nyuszi!

Szupiiiiiiiiiiii! Szorítok, hogy minden jól alakuljon a továbbiakban is! Túrjad a husit!!!! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

nyuszika

gratula a babá(k)hoz!

Küldök hiperstimu űző varázslatot :arrow: Kép :)
Sok-sok fehérje és sok-sok folyadék!!!!!!!! ezt tartsd be, oké? :)
és nem lesz remélhetőleg gond.

szurikáta
szurikáta56

Nyuszi,
csatlakozom az előttem szólók népes táborához:
NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!! :D

Egyed a húst, + fehérjeport, ha van, az is sokat segít!!!!
leeda

nyuszika! :lol: :lol: :lol:
emerenc

Nyuszika: Hatalmas gratula nektek! Minden a legnagyobb rendben lesz! :D :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Nyuszi!

Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: Az ilyen hírek miatt érdemes hinni!!!!
Minden jót!!!!!!

tulipán
tulipán31

nyuszika,

gratulálok újra :))))
mondta nekem is képzeld, hogy nem ettél husit rendesen, és egyben nekem is felhívta rá a figyelmem :)
miciona

Sziasztok,

Már egy ideje olvasom a fórumot, és ma megígértem Nyuszikának, hogy bejelentkezem :D
Már személyesen ismerem Lor-t, Nyuszit és Monillát is, ezért egyre jobban nyomon követtem, hogy kivel mi történik.
Eddig együtt nevettem, és együtt sírtam mindenkivel, így most kihasználom az alkalmat, hogy elmondjam mennyire sajnálom, akiknek nem jött össze, és nagyon gratulálok azoknak, akiknek sikerült.
Magamról csak annyit, hogy nálam mindent rendben talált D. csak a páromnak vannak gondok a katonáival. Szerencsére van bőven, de a 70%-uk nyak és fej hibás :cry:
Viszont mivel Dévai szerint még ez nem annyira rossz, ezért mi nem mehettünk egyből lombikra, hanem végig kell csinálnunk az összes procedúrát.
Most volt az első ovuláció indukció. Letelt a 3 hét, amit együtt izgultam végig veletek pl. Nyuszi és Monilla és pozitívat teszteltem.
Ma mentünk mi is vissza Dévaihoz, és én voltam az egyik ember, akit Nyuszi említett, hogy pozitív teszttel vártam kint.
Képzeld Nyuszi, a lánynak, aki utánad ment be, neki is sikerült ugyanúgy 1 bébike, így a számláló 1994-re ugrott.
Sajnos nálam nem ugrott a számláló, mert nem látott D. semmit.
Azt mondta, hogy szinte biztos, hogy terhes vagyok, mert sok sárgatestem termelődik, de csak azt tudja mondani, hogy menjek vissza szerdán. :cry:
Szóval hiába volt a 3 hét izgulás, ma sem tudtam meg semmit, így egy kicsit elkeseredtem :cry:
Mindenkitől elnézést kérek, hogy az első bejelentkezésem ilyen hosszúra sikerült :shock:

nene
nene2
Budapest XXI. kerület

Szia Nene2 !

Akkor engem is ismersz már személyesen ! Illetve láttál ma !!
Szerdára akkor egy jól látható petezsákot kívánok Nektek !!
miciona

Nene, üdv végre közöttünk, hosszas unszolás volt, de itt vagy és semmi gond!!!! Apánk maga mondta, hogy biztos terhes vagy!!! Ne feledd, az, hogy nektek ki volt adva a nagy házi feladat bizonyos napokon, nem azt jelenti, hogy ahhoz képest szabályosan történt meg a beágyazódás. Lehet, hogy kicsit később, így meg teljesen természetes, hogy nem lát semmit. Persze megértem az aggodalmat, a helyedben ugyanígy éreztem volna, de szerdán minden rendben lesz!!! Fel a fejjel!

És köszi az infot a később bevonulókról :)

Miciona, köszi újra :) Ezek szerint mély nyomot hagytam Apánkban?! :? Leszídott, vagy mint élő rossz példa mondott?
Mondjuk nekem bent nem adta elő, hogy mennyire katasztrófáról van itt szó, de csúnyán nézett és mondta, hogy kapcsoljak rá, magam miatt!

Szóval kedves transzfer utániak, legyetek kedvesek húst enni, bármennyire is undorító.... Ne járjatok úgy mint én. A mai nap örömére felvásároltam egy tonna húskészletet és rákapcsoltam már ma is, cél, hogy 10 nap múlva azt mondja, most jobb a helyzet!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, nagyon örülök, hogy itt tartok. :lol:
nyuszika85

Nyuszika! Hatalmas nagy gratula! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nene! Nyugodj meg! Nekünk is első ovu indukció volt, mikor mentem először nekünk is csak a sárgatestek láttszottak, még vérezgettem is, aztán mikor legközelebb mentünk, ott figyeltek a petezsákok már! Igy lett a mi kis Annánk! :)
kislibus

Miciona! Várom a válaszod! :wink:
kislibus

Nyuszika! Nagy-nagy gratula! :D

Nene! De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon drukkolok, hogy Nálatok is olyan jól alakuljon minden, mint egy évvel ezelőtt Kislibuséknál! :D

Micikém! :D +++++++

Édes-drága Emerenc! Írok Neked privit!

Barikám! Olyan sokat gondolok Rád! Vigyázz magadra!!!
loreena

Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást. Akkor nagyon megviselt, de most, hogy kicsit megnyugodtam én is úgy gondolom, hogy lehetne ennél rosszabb is :lol:
Egyébként én is kaptam a fejemre, hogy miért nem eszek húst, mert sok folyadék volt a hasamban. Mondtam neki, hogy azért nem eszem, mert nekem még sosem mondta :P
Időnként ráébred, hogy mi nem voltunk lombikos tájékoztatón, olyankor kicsit türelmesebben magyaráz :shock:
nene2
Budapest XXI. kerület

miciona, ne haragudj, de nem tudtam :oops:
Nyuszika szokta mondani, hogy ki kicsoda, mert eddig ugyebár zugolvasó voltam :roll:
Mi ott ültünk pont az ajtó mellett.
Hanyadikként mentetek be Nyuszika után?
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nene, üdv itt közöttünk! Drukkolok,h minden a legnagyobb rendben legyen. Veled vagyok lélekben, hasonlón mentem keresztül és drukkolok,h a te történeted jóra forduljon és még véletlenül se kövess engem :wink:

Ma reggel voltam vérvételen, sajnos 838-ra emelkedett a HCG-m így már tuti,h méhen kívül van a babánk :cry: .
A kórházat megtagadtam, mert sem Dévisz sem Paragi doki nem látott semmit, így bízom benne,h annyira pici még,h nem csinál bajt...de állandó felügyelet alatt leszek egész hétvégén.
Hétfőn mennem kell újabb vérvételre, drukkoljatok légyszi,h hétfőig haljon el a baba és ne kelljen kórházba mennem műtétre.

Húsevőknek hajrááá :!: :!: :!:

Drukk mindenkinek!

Bari

bari6

Kedves Bari, köszönöm szépen a drukkokat.
Tudod, mikor mondta D. hogy nem lát semmit, akkor rögtön Te jutottál eszembe :?

Fura ilyet mondani, de nagyon szorítok, hogy haljon el a baba, nehogy valami bajod legyen. Ha már így alakult, akkor legalább Te jól legyél, hogy fel tudj készülni a következő babára :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari, ezt nem értem, hogyan lehet kívül, ha még az UH-n Apánk látott valamit, csak kicsi volt. Egy babót kaptál vissza, de akkor...

Nem értem.... :?
nyuszika85

Monilla
:( de majd legközelebb sikerülni fog :D majd meglátod! ...és kitartás, próbálj másra koncentrálni.

Drága Bari
:( remélem nem lesz semmi baj, Dévai jó szakember, bízz benne, tudja mi a dolga, tehát biztos kezekben vagy. Nagyon együtt érzek veled, és mi mindannyian itt vagyunk körülötted :) .

Nene
Örülök, hogy van új "topiklakó"!!! Szóval pozítivat teszteltél, de D. nem látott semmit? Hátha azért, mert még nagyon kicsi, főleg, hogy sok a sárgatest... :lol: Bízni kell, hogy ott van az a kis élet a pocakodban, és jövőhéten hátha lát valamit a mi kis dokikánk.

Nyuszi
El sem tudom mondani, vagyis le sem tudom pontosan írni, hogy mennyire örülök a hírnek!!! :D :P :D :P :D :P Nagyon gratulálunk !!!

Kriszto, Monilla és Leeda
Ti hogy vagytok? Remélem jól telnek mindannapjaitok, és újult erővel készültök a következő indulásra :wink: .

Tulipán és Anim
Mennek a nagy drukkok hogy pozitívat teszteljetek :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Kép Mindenkinek ezt kívánom:

Csuti
Kép
csuti83

Lányok!

köszönjük a drukkokat :D :D :D

Nene,
biztosan minden rendben lesz!

szép napot mindenkinek.
tulipán
tulipán31

bari

Ha ilyen meredeken emelkedik a HCG akkor az a baba nagyon is él!!!!Ha egészséges akkor a pvezetékben szépen növekszik mert valószínűleg ott csücsül:( Vigyázz magadra és ha fáj a hasad,feszül,görcsöl, akkor azonnal menj dokihoz.

nene
Szia,én is üdvözöllek.Jó hogy kibújtál a zugból :D
és gratula a + teszthez. :) :)

szurikáta
szurikáta56

[quote="katapetra"]K írta:katapetraedves Monilla:-( :-( :-(
Ez az utazgatás szerintem is nagyon jó gondolat...kipihened magad, és tavasszal sikerülni fog!

Sziasztok, katapetra ajánlására csatlakozom a fórumhoz :O), mivel intézet választás előtt állok. Ki mit tud nekem mondani a Dévairól? Elsődlegesen az érdekelne, ha minden eredményem ok és megvan, akkor kb. mennyi időn belül indul a lombik program, illetve mi mennyibe kerül az intézetben (konzultáció, uh, vérvétel ... stb). Várom a segítő válaszokat. a babásoknak sok gratula!!!! A többikenek sok türelmet kívánok!!!
tucsmorgo
Budapest XV. kerület

Nyuszika!

Szívből gratulálok!!!! :D :D :D :D
anim

Na most jól megjártam :evil:
Minden eltűnt, amit eddig írtam, mert vissza akartam nézni valamit.

Azt szerettem volna elmesélni, hogy milyen jópofa beszélgetésünk volt Dévaival. Ő nem akarta engedni, hogy ebben a hónapban induljunk, mert 5 petém is beérett, amire azt mondta, hogy inkább ne, mert bejöhetnek az ötös ikrek. Mi azért megpróbálkoztunk a dologgal, de aláíratott velem egy papírt, hogy tisztában vagyok a következményekkel.
Mikor most megtudta, hogy pozitívat teszteltem, megkérdezte, hogy most mit fogunk csinálni, ha mégis öten vannak? A párom mondta neki, hogy ne izguljon, van már rá jelentkező. Mire Dévai tök komolyan ránézett és kicsit sértődötten azt mondta, hogy "és nekem nem hagytak egy kislányt?"
Szóval én most még ezen is aggódom, hogy nem csak az a kérdés, hogy összejött-e a dolog, hanem az is, hogy hányan szerettek egymásba :lol:

Tulipán és Anim, nagyon drukkolok, hogy Ti is pozitívat teszteljetek.

Miciona, ne haragudj, de elfelejtettem, hogy Ti hol tartotok a programban?
nene2
Budapest XXI. kerület

Drága Bari! Nagyon izgulunk miattad. Vigyázz nagyon magadra! És drukkolunk, hogy minden úgy történjen, hogy ne kelljen műteni.
Nene: üdv közöttünk! És egyből ilyen jó hírrel kezdeni.... :D :D :D Sok sikert nektek!!!!
Tucsmorgo: jó, hogy csatlakoztál. :D Mi még csak elég rövid ideje ismerjük Dévai dokit, és máris kispadra kerültünk, de annyit el tudok mondani (bár egészen biztos vagyok benne, hogy a többiek majd bővebben informálnak majd!!!), hogy egy nagyon alapos és hozzáértő orvos. Az árakról inkább privátban írok. Azt meg szabad kérdezni, hogy miért és honnan váltasz? Illetve, hogy milyen problémával küzdötök, min vagytok már túl?
Mindenkinek mennek a drukkok. Várjuk a további jó híreket.
szélkisasszony

Szia Tucsmorgo!!!!! Örülök Neked! Remélem itt megtalálod, amit keresel :wink:

Drága Bari:-( ezt most én sem nagyon értem.....ahogy Nyuszi is irta..
ha tényleg igy van...akkor jobb, ha minél előbb.....
nagyon figyelj a testedre...ha görcsölsz, és barnázol, akkor mindenképpen , azonnal menj orvoshoz...ez nagyon komoly dolog!!!!
nekem anno az 5. héten már látszódott, hogy nincs jó helyen...és hogy a méhem üres, nekem 1500 körül volt a Hcg, iszonyú magasan...
Drága bari, ha bármi kérdésed lenne esetleg priviben megirom...de nem akarlak ezzel zargatni...csak ha jobb lenne Neked.

sok-sok ölelés....

katapetra

Sziasztok!

Cukik vagytok,h ennyire aggódtok ezért jöttem is beszámolni,h minden OK velem.

Sikerült beszélnünk egy ismerős nőgyógyásszal aki a SOTE-n dolgozik és úgy néz ki,h hétfőn megyek és befekszem ;)
Ha gond lenne most hétvégén, akkor elég hamar beérünk a Jánosba :wink:

Üdv Tucsmorgo közöttünk! A legjobb helyen vagy :!:

Katapetra, írtok privit :wink:

Szép estét mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Kedves szélkisasszony! amiket Tucsmorgonak leírsz privibe...árak...azt nekem is légyszíves küldd el...:-)Köszike!

katapetra

Nene! Üdvözöllek én is közöttünk. Örülök, hogy előbújtál :wink: Szorítok nagyon, hogy szerdán már lássa a babátokat Dévisz a megfelelő helyen!!!

Barikám, én is tudom mit mondjak. :roll: Talán annyit, hogy a következőnél már biztosan sikerrel fogsz járni. :wink:

Tucsmorgo és minden kedves új fórumos társunk, akit esetleg elfelejtettem eddig üdvözöni. :oops: Isten hozott benneteket köztünk :!:

Anim, Tulipán nektek is mennek a drukkok a pozitív teszthez++++++++++++

Emerenc és Miciona nektek is nagyon örülök, hogy újból hallok rólatok. :lol: :lol: :lol:
monilla

Bari,
nagyon drukkolok holnapra! :!:
leeda

Bari! Sajnálom ezt a méhen kivülit, rossz lehet megélni, hogy végre sikerült és mégse. :cry: De kivánom, hogy megoldódjon magától és ne kelljen műteni! Olyan gonosz ez az élet, hogy ponnt olyanoknál vannak ilyenek, akik mindent oda adnának egy babáért. :cry:
kislibus

Barikám!
ott vagyok melletted......

Olyan jó, hogy egy ilyen társaságba kerültem, ahol együtt izgulunk, nevetünk, és sajnos... sirunk egymásért...itt eltudom mondani majd én is gondtalanul a kezelések menetét, hisz ti tudjátok ezek micsoda lelki megpróbáltatásoknak teszik ki az embert....
én előre is köszönöm :oops:

bocsi a lelki fröccs miatt, de ez a méhenkivüli, ami a mi barinkkal is történik nagyon megvisel....eszembe jut a múlt :cry:

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: