A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Momelcsi!

Gyönyörű két kisbaba,gratulálok!!!!!

Sajó!
Nagyon ügyesen lefogytál! sok sikert a közelgő kezdéshez.

Bari,
Én jól vagyok,ugyan nincsenek tüneteim.Persze lehet,hogy még korai is lenne,6 nap beülti után nem tudom mit kellene éreznem.Valamelyik nap éreztem enyhe(nagyon enyhe) alhasi fájdalmakat mintha meg akarna jönni.Remélem csak tévedek.
Röviden ennyi történik velem.

Anim,hogy vagy?

Mindenkinek minden jót!!!!!Szép napot.

tulipán
tulipán31

Bari,

Te hogy érzed Magad?Mit mondott Dévai? :roll:
Kitartás!!!

tulipán
tulipán31

Loreena!

Csak most többszöri visszaolvasás után találtam rá arra amit írtál a mensis érzésről.Köszönöm,nagyon megnyutattál!!!!!
Gratulálok a 2,5 centis kis drágasághoz! :lol:

tulipán
tulipán31

Bari, mikor mész Déviszhez? már nagyon várunk a hírekkel.
Név már van, ha egy fiú és egy kislány (Sára és Samu). Ha mégsem, akkor még elgondolkodunk S betűvel kezdődő neveken, de nem egyszerű, mert már végignéztük és nem volt még egy szimpatikus.
Itt is volt egy pici 4D, de nem nagyon lehetett látni, mert a méhlepénybe fúródtak a babák. A 18. heti genetikain majd biztos jobb lesz, de tervezzük majd a huszonhétben is egy igazi babamozit nagyikkal.
Monilla én is csatlakozom, nagyon várunk holnap este. Addig még küldök egy kis drukkot, hogy minden rendben legyen.+++++++++
momelcsi

Sziasztok!

Momelcsi:Gratulálok a két gyönyörűséghez! :D :D

Mindenkinek mielőbbi gyönyörű képeket kívánok. Amúgy meg egészen zavarba hoztok, hogy így örültök egy pasinak. :lol:
szélúrfi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat!

Bari, szerintem is ott van az a babóka! Minden rendben lesz, nyugi!

Meli, nagyon szépek, kedvesek a képek!

Tulipán, nagyon örülök, hogy jól vagy! Te okt. 27-én tesztelsz egy pozitívat, én pedig 29-én!!! :wink: :lol:
Te most otthon pihengetsz vagy dolgozol?

Nálam sincsenek különösebb tünetek, de nem is keresek, hisz nálam böcsebb emberek azt tanácsolták, hogy ne legyek tünetvadász... :wink:
Ami viszont egy kicsit aggaszt, hogy az alhasam nagyon feszes és puffadt. Főleg estére lesz már kellemetlen érzés, már szurkál is. Attól tartok megint alhasi folyadék kezd felgyülemleni... :( :?
Mondta is apánk, hogy négy embrióval elég komoly hiperstimu is kialakulhat. Remélem, nem így lesz.
Eszem a rengeteg húsit, és napi 3 liter folyadékot megiszok.

A héten tesztelöknek nagyon-nagyon pozitív teszteket kívánok!!!
Drukkolok értetek!
anim

Sziasztok!

Ma kaptam mag az ÁNTSZ-től a 20. napi vérvétel eredményeimet. Tudnátok segíteni az értelmezésében?
TSH: 1,852 mlU/L
Prolactin: 25,0 ng/ml
Progeszteron: 18,29 ng/ml
Tesztoszteron: 0,2 ng/ml.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

És persze továbbra is csuriban van minden ujjam, és nagyon szorítok a tesztelőkért!, és persze a várakozókért is!
mné

Mné,

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
Ebből a hormontáblából szerintem tudsz tájékoztatást kapni.
anim

Sziasztok!

Rossz hírrel jövök :cry: sajnos nem sikerült. Nincs petezsák...ma abba kell hagynom a gyógyszereket és reménykedem,h minél hamarabb megjön....amúgy pénteken újabb vérvétel délután meg ultrahang.

Nagyon drukkolok a héten tesztelőknek,h sikerüljön :wink:

Puszi,
Bari

bari6

Drága Bari: nagyon-nagyon sajnálom!!! :( :( :( :( :(
Legközelebb biztos sikerülni fog.
Nincsenek szavak, amik most kifejeznék, mennyire együtt érzek veletek!
Nagyon sok erőt kívánok!
szélkisasszony

Momelcsi!
Gratulálok! Hát, teljesen elolvadtam a fotók láttán! Csodásak!

Bari és Csuti!
Nagy-nagy ölelést küldök az éteren át, és nem feladni! Fel a fejjel!

kisgaby

Kép
kisgaby

Bari,

nagy léleksimit küldök Nektek!!Valami azért csak elindult, ami legközelebb sikeresen be fog fejeződni. Most legalább felkészült a szervezeted, legközelebb már tudja, mit hogyan kell csinálni!
Szorítok Nektek, és pihenjetek sokat, testileg-lelkileg próbálj töltődni, a feszültséget kiengedni....

Momelcsi,
köszönöm, hogy megosztottad a képüket, tündériek. Remélem, hamarosan mi is mutogathatunk hasonló képeket.... :wink:
leeda

Bari :cry: :cry: :cry: :cry:
Tudod, hogy mindannyian most veled szomorkodunk. De Te úgysem adod fel, következőre összejön.
momelcsi

Nagyon sajnálom Bari..... De optimista lány vagy és látod, az már egy hatalmas előrelépés, hogy az egy babó is megtapadt. Szóval a követkető még nagyobb valószínűséggel sikerül!!!!!
Fel a fejjel!!!!
nyuszika85

Kedves Bari,

Ez nagyon rossz hír sajnálom :cry: Nem igazság!!!

tulipán
tulipán31

Sajnálom Bari.......
Kérlek ne add fel!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Anim,

Igen itthon vagyok,Dévisz megtiltotta az utazást három hétig,csak séta.Itthon viszont nem csak fekszem,hanem járkálok,kint sétálgatok,főzögetek....stb

Régen nem jelentkeztél,sokat gondoltam Rád.Gondolom Te is maradsz otthon egy jó ideig ugye?

ja igen szuper lenne egy pozitív teszt 27.-én!!Neked pedig 29.-én!!

Vigyázz Magadra
:wink:
tulipán
tulipán31

Jaj Bari, annyira sajnálom! Megszakad a szívem érted/értetek! Rengeteget gondoltam ma rád!
mné

bari

Léleksimi Neked. Sajnálom :( :( Erősödjél a következő indulásra.Akkor ez most biokémiai terhesség volt? Mit mondott a doki erről?

momelcsi

Babókáid nagyon aranyosak :) Ez a két név jó választás lenne :)

szurikáta
szurikáta56

Drága Barikám! Nagyon sajnálom :( :( :( és küldöm neked a lélelk símogatást magam is. Azért azt az érzést őrizd meg a szívedben, amikor megláttad az első zebrás tesztet, mert az segíteni fog abban, hogy a következő már biztosan sikerüljön. Belevaló lánynak ismertelek meg, és biztos vagyok benne, hogy nem adod fel. :wink:

Momelcsi, gyönyörűek az ikrek és nekem nagyon tetszenek a nevek is.! :D
monilla

Anim: Köszönöm a segítséget.

Momelcsi: Nagyon szépek a babák. Olyan szépen láthatóak. Sajnos nem tudom, de megkérdezhetem, hogy hányadik héten vagy?

Szivi: Sikerült a párodat megnyugtatnod? Eldöntöttétek, hogy hova mentek dokihoz? Mikorra kaptatok időpontot?

Leeda: Nálatok most hogy alakulnak a dolgok? Mikor mész Déviszhez?
mné

Drága Bari

Mi veled vagyunk, és nem hagyunk egyedül :!: Legközelebb sikerülni fog, reménykedni kell, neked, nekünk, és mindenkinek!
MUSZÁJ

Momelcsi

Hát............ nem semmi, de jó nektek, olyan boldogak lehettek. :D

Monilla

Vigyázz magadra, és pusssssssssssszzzzzziiiiiiiiii.

Szia Krisz

Végre itt vagy! Na milyen volt a nyaralás? Tegnap írtam, nem voltál gépközelben?

Nyuszi, Tulipán, Anim

Most rajtatok a világ szeme. Reméljük nektek sikerül!!!

Csuti
Kép
csuti83

Ja, és köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, és egy pár szóval vigasztalt :wink: Jól esett.
Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Bari: nagyon sajnálom! De tudom, hogy nem adjátok fel!

Nyuszika, Monilla, Anim és Tulipán: drukkolok nektek!

Katapetra: látom idetaláltál :-) Itt jó kezekben leszel, a lányok segítenek mindenben (elég régóta olvasgatom őket :-))

Mné: igen, megnyugodott a párom. Egyenlőre még nem döntött, hogy hová és kihez menne. Valaki esetleg tudna nekem árakat mondani priviben Kopa dr. és Erdei drnő kapcsán? (csak hogy mire készüljünk). Ha megyünk hozzájuk, akkor náluk is első a mintaadás lesz? V. abból a leleltből dolgoznak, amit Dévainál kaptunk?
Mi van akkor ha mi másvalakihez megyünk andrológushoz? Megharagszik Dévai?

Találtam egy nagyon helyes, babavonzó meditációs szöveget - a várakozás alatt ezt fogom mondogatni. :-)

Mindenki szorítok!
szivi77

Sziasztok!

Barikám! :cry: :cry: :cry:

Loreena, szerintem pénteken mi beszélgettünk a Dévisznél....
14órára mentem. Örülök, hogy jól vagytok! :D

Csomee: A lányok gyönyörűek! Nektek csak ezzel kéne foglalkozni! :lol: :wink:

Sajo: Nagyon drukkolok Nektek!

És mindenkinek! Óriási drukk!
emerenc

Sziasztok!

Bari:borzasztóan sajnálom, nagyon sok erőt kívánok Nektek és tudom, hogy nem fogjátok feladni, mi mindannyian szurkolunk, és biztosak vagyunk abban, hogy sikerülni fog.

szivi77: A párom szerint D elfogad más andrológus véleményt is, (az enyémet elfogadta) csak az a lényeg, hogy az Ő listájában szerepeljen, ugyanis nem mindenki rendelkezik a megfelelő jogosítással, hogy szakvéleményt adjon a lombikhoz.

Mindenkinek drukkok, és kellemes estét!
szélúrfi

Mné, már betöltöttük a 14. hetet.
Tényleg nagyon boldogok vagyunk, és ezt kívánjuk a férjemmel mindenkinek minél előbb.
momelcsi

Mné,

terveink szerint január-február környékén indulunk újra, addig próbálok nem rágörcsölni a témára... :wink:

Szivi,
K-nak a magánrendelésen 15 e Ft volt a tarifája tavaly.

Monilla, Nyuszika, Anim, Tulipán,

tudjátok, de azért mondom:mennek a drukkok :D
leeda

Elkészült a vonalzóm! :lol:

Kép
momelcsi

Kedves Lányok!

Dévai Főorvos Úr megkért, hogy írjam meg Nektek, hogy
" hülyeség, hogy a 2000. terhesség után bezárom az intézetet".
izmael

Izmael,
köszi :wink:

Momelcsi,
tündéri :D
leeda

köszi Izmael, remélem azért nem haragosan mondta :lol:
momelcsi

na, máris elrontottam. elfelejtettem, hogy minden egyes alkalommal külön be kell rakni.

Kép
momelcsi

momelcsi: én úgy tudom, hogy a profilban meg tudod adni, hogy mi jelenjen meg a neved alatt minden esetben. Azt hiszem ezt is be tudod oda tenni.
Amúgy nagyon vidám és szép!!!
Sok-sok boldogságot hozzájuk!!! :D
Szivi: Erdei doktornőhöz a CIRIS honlapján lehet árakat találni. De jövő pénteken biztosat is tudunk majd mondani. :D
Szerintem nem árt elvinni az eddigi eredményeket, leleteket. És hogy mintaadás lesz-e? Hááát, .... fogalmam sincs. :oops: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szélkisasszony 2010.10.13 11:52-kor.
szélkisasszony

Monilla, ez a Te napod, nagyon gondolok Rád és ahogy írtad, este majd gyere és mesélj!!!!!
nyuszika85

Monilla, tudom, hogy azt írtad, hogy csak este jössz, de már alig bírom kivárni. Tűkön ülök reggel óta! Nagyon bízom benne. hogy jó hírekkel jössz! Drukkolok!
mné

Bari: sajnálom, hogy így alakult, az viszont mindenképpen bíztató, hogy már az első beültetésnél is elindult valami. Tekintettel arra, hogy a legjobban stimulálható nőknél is csupán 20% körüli az első program sikerességének az esélye, reményteli, hogy működik a "csomag". Remélem, legközelebb már a szerencse is mellétek szegődik. 8)

Dévisz üzenetével kapcsolatban: vicces, hogy abból a szösszenetből, miszerint "a 2000. terhesség után szívesen visszavonulna" sikerült a történetet az intézet bezárásáig átkölteni. :lol: Az eredeti tervei szerint az emeleten a már meglévő mellett egy 2. rendelő is lett volna, hogy egy kicsit gyorsabban pöröghessenek a dolgok, ehhez képest még az új dokit sem enged önállóan dolgozni, tehát a körülményeknek hála a nyugdíjazása belátható időn belül nyilvánvalóan nem fog megtörténni. 8)

Szivi: mindkét említett andrológus elfogadja a korábbi, dévais "seregszemlék" eredményeit, ha azok természetesen nem túl régiek. Ha 6 hónapnál régebben készültek, akkor kérnek új mintát, de természetesen nem azzal indul a történet, hanem némi meséléssel, majd vizsgálattal.

A most következő sorokat csak makktársak olvashatják!

Kopa általában csak a herékre koncentrál, de ha a minta PH-ja, vagy valamilyen más adat gyulladásra utal, akkor természetesen más is következhet. Én rákérdeztem, hogy prosztatavizsgálat lesz-e és eléggé döbbenten nézett, mert esze ágában sem volt megcsinálni. Erdei doktornő viszont "megnézte", de ellentétben sok primitív urológussal ez nem masszást jelentett (kiegészítve a kőkorszakinak számító "3 pohár próbával") hanem csak tapintást, amit egyáltalán nem éreztem. 8) Ezen a téren mindkettővel maximálisan meg voltam elégedve. Ezt követően persze kérhetnek újabb vizsgálatokat (UH, mintaadás tenyésztéshez, vérvételek, stb.) de ez nem az első konzultáció programja.

Nem tudom, hogy a helyzet mennyiben változott az elmúlt években, de 2 évvel ezelőtt Dévisz még csak 12 andrológus véleményét fogad(hat)ta el. Erről volt egy listája, amit érdemes átböngésznie azoknak, akik nem Kopát,, vagy Erdei doktornőt választják, nehogy felesleges köröket fusson valaki...
szimba

Szimba,

ez jó volt... :lol: :lol:
leeda

Sziasztok! Sajnos most nem sikerült nekünk a kistestvér program :( , de a szívem mélyén úgy érzem előbb, vagy utóbb sikerülni fog. Bevallom sokáig reménykedtem, mert a mensi ennyit még soha nem késett, mint éppen most. :roll:
monilla

Szélkisasszony, nagyon köszönöm a segítséget, férjem már meg is csinálta.

Monilla, nagyon szomorú vagyok, de jó dolog, hogy ennyire pozitív a felfogásod a továbbiakra. Nagyon fogunk drukkolni a következő alkalomkor, és nagyon remélem, hogy akkor jobb kimenetele lesz.
Dévai látott valami kezdeményezést? sárgatest?

KépKép
momelcsi

Monilla,

én is nagyon drukkolok a következő alkalomra, előbb-utóbb biztos sikerülni fog!!
leeda

Monilla: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! De jó dolog, hogy - ahogy Momelcsi is írta - pozitívan gondolkodol.
mné

Sziasztok!

Monilla, nagyon sajnálom...akkor Te is jössz velünk januárban?
Látott Dévisz valamit?

Emerenc, mi van veled? Ti mikor mentek újra?Írj magadról légyszi :wink:

Szimba, mikor lesz kontoll vizsgálatod?
Ugyan makktárs nem vagyok, de nem bírtam ellenállni soraidnak, mint sztem a többi hölgytársam sem.... :lol:

Melcsi, jó lett a vonalzód nagyon :wink:

Szivi, mi a Blahán voltunk (T&T rendelő) Erdei doktornőnél, ott sajnos körülményes a mintaadás. Az ár,ha jól emlékszem tenyésztéssel együtt 20ezer volt.
A Ciris sztem egy kicsivel drágább, de ott normális körülmények között lehet mintát adni.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést és a támogatást, jól esik. Azt hiszem itt mindannyian számíthatunk egymásra, mi tudjuk csak igazán,h min megyünk keresztül egy-egy sikertelenség alkalmával.

Feladni azt hiszem, soha nem fogjuk. Akár milyen nehéz is időnként, akkor is ki kell bírnunk mindent,mert egyszer mindannyiunknak lesz kisbabája!

Sokszor ölelek mindenkit!

Puszi,
Bari

bari6

Köszönöm én is az együttérzést, nagyon jól esett. Sajnos Dévisz nem látott nálam sárgatestet a petefészek körül. Januárban kezdhetnénk mi is a következő programot, de még gondolkodom rajta, mert nem szívesen utazgatnék a hideg téli hónapokban. Nekem a tavaszi indulás szimpatikusabb lenne.
monilla

Sziasztok!

Bari: Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült. De tény, hogy most már tudja a szervezet, hogy mit kell csinálni és a következő beülti sikeres lesz. (A 4. lombiknál nekem is elindult egy babó, lassan emelkedett a hcg, majd aztán mégis felszívódott. Dévai azt mondta, hogy higgyem el, hogy jobb ez így, mint hogy végig izguljam a terhességet, vagy netalán a genetikai uh-on mondjanak valami rosszat és akkor kelljen megszakítani.) Fel a fejjel!

Monilla: Sajnálom, hogy neked sem sikerült a tesóbaba. Remélem, hogy legközelebb ti is sikerrel jártok.

Emerenc: Mi újság veled? Köszönöm a lányok dícséreteit. Dévai is azt mondta, hogy olyan szépek ezek a lányok, hogy itt nem szabad megállnunk. :) De még gondolkodok, hogy bevállaljak-e még egy terhességet, hiszen egyik sem volt problémamentes. Majd meglátjuk pár év múlva! :D

Tulipán, Nyuszika és Anim: Tovább mennek a drukkjaim nektek, hogy hozzátok azokat a pozitív teszteket és szépséges petezsákokat!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Monilla, nagyon sajnálom.....:(
nyuszika85

Monilla: mi is nagyon sajnáljuk, hogy most nem sikerült. Sok-sok erőt kívánunk, és fel a fejjel! Sikerülni fog! :wink:

Többieknek mennek tovább a drukkok!
szélkisasszony

Sziasztok!

Szimba:Húú, ez nagyon hasznos és szép hozzászólás volt, köszönöm, és gratulálok a többi makktárs nevében is. :lol: :lol:

üdv
szélúrfi

Kedves Monilla:-( :-( :-(
Ez az utazgatás szerintem is nagyon jó gondolat...kipihened magad, és tavasszal sikerülni fog!

katapetra

Kedve tesztelés előtt állók, nagyon drukkolok !!!!!! :lol:
Tulipán: 27.
Anim: 29.
Nyuszi.... :roll: jujujj ...nemtudom....irja meg valaki légyszi....

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: