Sziasztok!
Vera!
Részvétem!
Vindo!
Azért a sakk még durva, így három évesen!!!
Irina!
Igazán sajnálom, Ádit. Olyan érthetetlenek ezek a dolgok a mi szemünkkel. Csak azt tudom mondni, amit te is mondtál nekem: ELMÚLIK, csak KITARTÁS
(Nálun még nem múlt el...

)
Kaqk!
Jesszus! Emma lába 22-es????

Lottié is. Pedig Lotti picike a kortársaihoz képest. Meztelenül még nem értük el a 10 kilót, és még nincs 80 cm.
Ovival jól haladtunk. Túl szép is volt, hogy igaz legyen. Péntek estére Bobónak elkezdett folyni az orra, ma reggelre pedig valami iszonyú hangon hörgött. Arcüreggyulladás-szerűség.

Antibigyó + 1 hét itthon.

Lottinak is folyik az orra. Ettől aztán a szokásosnál is anyásabb. Szó szerint egyetlen percre sem tehetem le az ölemből.
Egyébként is irtó hisztis lett. Akkora akarata van, hogy néha kiakadok. Mondom is neki sokszor, hogy olyan erőszakos vagy, mint anyád!

Most a legújabb, hogy rákattant egy nyári ruhára, amit csak A NAGYON SZÉP RUHÁM-nak nevez. Egész egyszerűen nem lehet róla leimádkozni. A melegítőre ezt kell ráadni, majd délután ebbe megy aludni. Ha nem lennék erős, este a pizsamájára is felvenné. Tegnapelőtt ki kellet mosni, mert már magától elindult a ruha. Ott állt a szárító alatt, és kiabált, hogy már megszáradt és hogy felveszi...
Voltam benn a munkahelyemen. Erről majd írok, odaát, és kérném is, hogy adjatok tanácsot.
De most megyek, mert megnézzük a az új Robin Hood-ot. Sok reményt nem fűzök hozzá.
Jó éjt