A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok,jó reggelt!

mares:Nagyon szép a kisbabád,tényleg hasonlít már is rád pedig pedig még sokat fog változni!

etus:Az én dokim sem jósolgat előre ahogy te írtad!Csak azt mondogatja kijöhetne már a baba főleg így most már ,hogy hülyéskedik a vérnyomásom!Máténál nem volt ilyen problémám!
Én nem is emlékszem,hogy milyen varratom volt csak arra,hogy nagyon fájt!Talán a belső volt felszívódós!

sissy:nekem is azt mondta a dokim,hogy be van már puhulva és a vizsgálat is furi volt,mert most az elsőt finomabban csinálta utána átfordította az újját és erősen megvizsgált nagyon még könnybe is lábadt a szemem,de tudom miért csinálta,hogy segítsen tágulni!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jaa magamról nem is írtam! :D
Tegnap utána felhívtam a dokimat és mondta,hogy menjek el a háziorvoshoz és írassak fel Dopagint!El is mentem,de megijedt a háziorvosom és utána rám is rám hozta a frászt részletesen felvilágosított meg,hogy miért nem az ügyeletre küldött a doki,hogy mindent megnézzenek!Sztem igaza is volt!!Szóval hazajöttünk sírtam és úgy döntöttünk,hogy bemegyünk az ügyeletre!Még indulás előtt bevettem a gyógyszert és amire beértünk lement szépen 122/71-re!csináltak ctg és szép kis fájásokat mutatott!A védőnőm is aggódott értem felhívott és hosszasan beszéltünk,nagyon rendes volt!!Azt mondta az is lehet ám,hogy azért emelkedik a vérnyomásom ,mert készül a szervezetem a szülésre csak napok kérdése lehet!
Én is gondoltam erre,de csak átfutott az agyamon!Reménykedem ,hogy semmi baj nem lesz pont a végén ahogy a védőnő is mondta "ez egy szépen kihordott terhesség"!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!
Remélem nem lesz ebből harag (tesóm részéről), de bekukkantottam, hogy megnézzem tudjátok e a hírt. Azt hittem a párja jönni fog a hírrel.
Szóval örömmel értesítelek titeket, hogy tegnap reggel turbó sebességgel 3480g 55cm-vel meglátta a napvilágot Flóra. Éppen a kiírt napon. Részleteket meghagyom az illetékesnek! :wink:
További boldog babázást nektek!

d.dodó

Tavasziszél! Gratulálok a kis Florához, várjuk a részleteket! Megvan a következö kislány!! De még igy is a fiuk vannak elönyben. Mindent bele csajok!

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Minden reggel izgalommal figyelem, hogy van-e új babánk :)
Látom hogy van......

Tavasziszel nagy gratula a kislányhoz. Ha én lányt várnék ő is Flóra
lett volna.......

Magamról csak annyit hogy tegnap délután már le kellett pihennem,ma reggel sem érzem valami jól magam......úgy érzem mint aki egész éjjel dolgozott........rettenetes fáradtság van rajtam.

iceberg: nálam is megugrott a vérnyomás........... úgy látszik a végére minden kijön rajtunk. Azét remélem nem lesz gond nálad :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jó szavakat, míg Gergőm aluszik gyors elmondom hogy is volt :)

Szombaton még Pécsen javában üvegiállítást néztünk urammal, a keményedések megvoltak, de hetek óta voltak már hozzá is szoktam. NEM készültem én szülni :) aztán szombaton éjszaka fel3 felé mintha a keményedés mellé görcs is járul volna,néztem, 10-12 percesek voltak,de csak 5-6 db majd semmi, utolsónál elmentem pipilni és ott mint amikor megjön jött kis véres de nem nyúlós valami, szóltam uramnak felkel, mondta menjünk be persze én is akartam de akkor fájás nem volt mondtam hülyének néznek hogy bemegyünk... húztam melcsit meg játszós cuccot, meg a táskát is vittük de iratok kajás dolgot nem hiszen gondoltam úgyis hazaküldenek, kb5re értünk be, felvették az adatokat, majd persze mindenki kómás volt, 2X kérdeztek mindent, bekísértek a szülőszobára, ott rátettek nst-re majd jött egy fiatal dokik, jó dúrván megvizsgált, mondta hogy 2 újjnyi, aztán mindjárt 5 perces de gyenge fájások lettek. Uram mellettem volt, még vihogtunk is, majd kb 15 perc után jött a kis fiatalka vissza és nézte hogy a kezdeti 5 fájásnál a baba szívhangja leesett, gyors hívta az ügyeletes főnők dokit, aki azt mondta hogy hívják az én dokimat, szegényem be is ért kb fel8ra de addigra minden rendben lett, talán nem levegőztem rendesen az elején. Majd megvizsgált, azt is fájt, aztán mondta megnézi a magzatvizet, burkot repesztett, hú de jó meleg volt a víz :) és szép tiszta, mondta hogy jó akkor várunk kicsit, majd mondta hogy az epidurálist szeretném-e, mondtam jöhet, majd bekötötte, van kis hatóidő, aztán szerette volna beleadni az anyagot, de a buta cső megtört, így cső ki, új szúrás, de addigra már bitang fájások voltak, persze 2 fájás között meg a jó röhögés, addigra nővérem is megérkezett, ő is ott volt velem végig. NA a 2. epidurális jó lett, beadta az anyagot és ott jött a jó élet.... hmmmmm majdnem elaludtam, szülésznő nézett vérnyomit, majd adott egy adat infóziót, majd utána megint nézett vérnyomit, végre 100 lett, előtte 70 volt, majd megegy adag infúzió, akkor már 114 lett!! Nem való nekem a drogozás :))) amire lefolyt az epi, utána doki mondta hogy ha van székelési inger szóljak, hát volt is , szinte azonnal, majd minden felgyorsult, elmondta hogy hogy nyomjak: szem becsuk, nagy levegő, "kakil" lábakat húzom, egy fájás alatt 3 ilyet kért :) nekiindultunk, első nyomásnál nővérem kijelentette: fekete a haja :) aztán szerintem a 4. fájásnál meglett ( az ugye 12 nyomás) dokim jobbról nyomta a hasimat nővérem balról egyszerre szülésznő meg olajjal vagy mivel tágított... aztán hopp 12:30kor kicsusszant GErgő :) Majd utána szépen egyben a méhlepény is.

Olyan szép volt nekem :) kis édeske, majd a varrás és a belül megvizsgálás nem tetszett... de csak kb 1 cm-es gátsebem van, mások szerint akik már látták szemből szép is :) inkább a hátsóm fájt napokig a kórházban, mintha megint tolófájások lennének vagy izomláz :)

na hosszú lettem... most éppen aluszik a drága jó fiút játszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ilyen szülés kívánok MINDENKINEK!!! élveztem nagyon, hajrá csajok most már TI jöttök!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares:Hát,ez tényleg jól hangzott... :) Én is szeretném "élvezni" a szülést majd.

Tavasziszel:hatalmas gratula Nektek,várunk a hírekkel,képekkel majd!!!

Én ma reggel felhívtam a szülésznőt,mert nyákos barna távozott,gondoltam,hogy a nyákdugó,csak megkérdeztem,hogy kell-e vmit csinálni,de mondta,h amíg magzatvíz,meg fájás nincs,addig semmi teendőm.Holnap reggel megyek fodrászhoz,meg kozmetikába,aztán mehetünk szülni.... : )

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Mares! Nem sikerült hosszura a történet, nagyon´jó volt olvasni. Örülök, hogy ilyen könnyen és gyorsan ment, nem lenne rossz, ah mindenkinek igy sikerülne :)
A második és a harmadik gyerek érkezése is pont ilyen gyönyörü élmény, de azért az elsö a legcsodálatosabb, szerintem. Sok sok boldogságot az uj családnak, mert egy uj család is született Gergövel.

Gergö nagyon aranyos kisfiu, a lányok hozzád hasonlitják én nem tudom, mert nem láttam az apát :)
A tejcsivel hogy álltok?

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

GRATULÁLOK TAVASZISZÉL!!!!!!! :) :)

MARES:nem baj,h hosszú lettél inkább köszi,h elmesélted!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Tavasziszél!

Hatalmas gratuláció!!!!!! Látod nem hordtad túl Flórát, tudta ő mi a dolga!!! :D :D :D
Tesódnak nagyon köszi a hírt. Hajnalban pont rád gondoltam, hogy gyanúsan eltűntél...

Nálunk továbbra sincs semmi,de végül is van még több mint egy hetünk..... :wink:
Párom mondta hétfőig ne szüljünk, mert hétvégén lesz valami rendezvény a Várban, és szeretné ha el tudnánk menni. :)
Hozzá teszem olyan vagyok járás közben mint egy lassított felvétel. :P :P :P :oops: :oops: :oops:

Kép
mók

mók:akkor kezet foghatunk,mert én is :lol:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Tavasziszél, óriási gratuláció! De jó, hogy most nem lett túlhordás a vége! És hogy könnyű (vagy legalábbis gyors) szülésed volt az első után.

Mares, köszi a történetet. Nahát ezért gondolkodok én most olyan nagyon az EDA-n. HA msot is elhúzódik, mint múltkor, asszem kérni fogom (egyre több meggyőző storyt hallok, a tied is az volt, köszi).

Nálunk sincs még túl sok jel. Tegnap este lefekvés után kicsit elkezdett fájdogálni a hátam olykor-olykor. Szerintem kezdődő fájások lehettek, de olyan gyengus volt, hogy lusta voltam mérni az időt :)

Andinet, ilyen szörnyű fáradtság nálam is van néha, és még csak nem is azon múlik, mennyit aludtam éjszaka.

Na megyek mosok / vasalok, hogy ne maradjon a hétvégére.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Kedves Babócák és Anyukák!

Elnézést hogy igy ismeretlenül közbeszólok. Gratulálok az ujdonsült mamiknak :)

Kép

Kép
freyja

Sziasztok!

Tavasziszél nagy-nagy gratula és sok-sok tejcsi, látod most minden rendben ment, reméljük tejcsid is lesz bőven!

Mares:Köszi a történetet, igen nagyon meggyőző az EDA-val kapcsolatban de én vhogy még mindig félek tóle, remélem az én picim is ilyen gyors lesz!!!Gyors fejlődést és egészséget nektek!!!

Hát csajok az normális dolog hogy most már kb. 4-5 -ik éjszaka másfél óránként járok ki pisilni, borzasztóan keményedek, de nappal pedig semmi bajom, remélem már a végét járom mert ettől a nem alvástól kezdek kómás lenni.

Síssy: Csak egy nappal vagy előttem de úgy látom lehet hogy egy időben is szülünk!

Lina : merre vagy csak nem szülőszobán???

Kérhetek én is mégegy telcsi számot hogy mást is tudjak értesíteni ne csak Linát, hátha ő is éppen bennt lesz!!!

Tünde
btunde

Tavasziszél,
gratulálok Flóra baba születéséhez, minden jót Nektek és sok tejcsit.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok,

köszi mindenkinek. Imádom is Őket!

Tünde,
írtam privit. A védőnőm szerint a gyakori pisilés lehet a szülés előjele, mert megint elkezni nyomni a baba a hólyagot ahogy illeszkedik. Próbálj pihenni, kell majd az erő!

Edit,
én is most fejeztem be a vasalást! Most bezzeg alszik mindkettő.
Fehérváron nincs eda.
Az éjszakák még viszonylag jók, bár a fürdés után nehezen alszik be Bettina, kb 10-kor, viszont kétszer-háromszor kel csak és szépen visszaalszik. Kezd hasfájós lenni, fájdalmasan grimaszol és sírdogál, de nem vészes. Most nagyon jó baba. Brigi akaratosabb volt. Mindenért rögtön reklamált. A melleim mára bedurrantak, jó lenne ha már felébredne és megszabadítana egy adag tejcsitől.

Mares,
köszi a beszámolót és a képet. Ahhoz képest, hogy első baba gyorsan megszületett. Nagyon édes. Szopi megy?

Andinet,
lehet, hogy Ti következtek?

Iceberg,
én sem szeretem a jósolgatást. A sógornőmnek is folyton mondogatták, hogy előbb meglesz, erre 4 nappal túlhordta a babát. Sajnálom a vérnyomásod.

Gira,
szerintem a nyákdugót majd felismered, mert elég termetes. :lol:

Kata,
nagyon édes Noel, és ezek a pózok. :wink:

Kata16,
nagyon eltűntél. Somával mi újság? Hogy vagytok?

Lina, Lynn, Sissy,
kitartás, nemsokára Ti is babáztok.

Lynn,
én is féltem a szüléstől, mindkettőnél.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Ancsika veletek mi újság? Régen jöttél!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok.
Behoztam a korházba a laptopot.
Lényeg, hogy sűrgős császár volt, a méhem genetikailag kicsi, ezért nem nőtt a baba a 28. héttől rendesen. Amúgy ki van fejlődve mindene és egy teljesen érett baba. Ma már 1 hetes. Csak az oldalán fekszik. Ha hasra rakták le, megfordult az oldalára az első pillanattól kezdve. És egyik oldalról átfordul a másikra.
Vasárnap ugye átkerültem a babához a kórházba. Házirend: 3 óránként etetés. Vasárnap este már elkezdtem fejni, hétfőn reggel már szoptattam :) Azóta is. Az első nap még nem tudtam, hogy éjszakára lehet leadni tejet, mert azzal megetetik. Ha nincs tej, tápszert kap. Na onnantól elkezdtem fejni is éjszakára. Csak akkor sír, ha éhes. Amúgy meg teljesen eleven. Már teljesen én látom el, kivéve éjszaka. Tegnap kikerült az inkubátorból. Eszik rendesen. Nem tudom még mikor mehetünk haza, de az a fontos, hogy itt lehetek mellette. Vannak akik bejárnak, és nem tudnak minden etetésre bejönni.

Most nemtudok visszaolvasni, de gratula a babákhoz :)

tegnapi kép:

Kép Kép Kép

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke:de szép,de édes kisbabád van!!! :) :) szupi,hogy van tejcsid!!! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sissynek köszönöm a segítséget :) és mindenkinek köszönöm a mindent :)

Kriszta
Kép
cherryke

Nem olyan mint egy koraszülött... Itt minden baba olyan "koraszülött", hisz 32-33 hétre születtek, meg annál korábban. Mi csak azért vagyunk itt a Péterfybe, mert 1990grammal született. Ugye már 2500-nak kellett volna lennie annyi idősen. Egyébként meg 36. hétre jött.

Kriszta
Kép
cherryke

Megyek fejni, majd jövök. Puszi mindenkinek :)

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke:természetes,hogy továbbítottam,örültünk,hogy jelentkeztél.Hunorka gyönyörű!

Gira?

Nekem a nyákdugó távozgat,majd meglátjuk,mikor szülünk....

Szilvi

sissy01

http://www.ogyi.hu/a_vigantol_20_000_ne ... _kivonasa/

ma ezt már másodszor küldték át nekem!

Szilvi

sissy01

Csajok!
Ez így nem lesz jó...egyedül maradok várandós október második felére??!!!!Izgulhatok egyedül..... :oops:

Cherryke!
Örülök hogy tudtál írni. Hunor nagyon szép baba, és nem tűnik egy cseppet sem kicsinek, vagy koraszülöttnek. :lol:

Kép
mók

Cherryke, nagyon szép baba Hunor. És örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok.

Mók, szerintem én kitartok :)

Lina, Gira? Remélem, jó okotok van rá, hogy nem jöttök :)
Jó éjt.
Edit

Kép
Kép
etus79

Most mondta az ápoló, hogy jó lenne, ha már a 40et megenné rendszeresen, mert akkor hazamehetünk. Tehát nem kell elérnünk a 2500grammot.. most 30nál tartunk evésileg, de ma a reggeli etetésen bepuszilt 40et. Na megyek megint etetés lesz. Jó éjt mindenkinek. Puszi

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!
Én még egyben. Viszont, lehet, hogy már nekem is a nyákdugó távozgat, majd holnap kiderül,ma amúgy azt hittem én leszek a következő, elég durván görcsöltem, aztán el is múlt. Sissy, lehet, hogy a végén tényleg együtt fogunk szülni.
Itt a családban már megy a fogadás, nagyon viccesek. Mindenki naponta hívogat minket, hogy mi a helyzet. A poén, hogy az egyik ismerős arról álmodott, hogy szülök, a másik, hogy elfolyt a magzatvíz, a harmadik, meg tegnap hívott, hogy éjszaka be fognak indulni a szülési fájások, mert ez az érzése. Hát egyenlőre, még nem jött be. Vicces.
Cherryke: Hát tényleg nem úgy néz ki Hunor, mint ha koraszülött lenne. Szép kis babóca.
Tavasziszél: Gratulálok Flóra babához!!!!!!
gira06

Sziasztok!

Cherryke: gyönyörű a kisbabád, fejlődjetek gyorsan, ha szopizik rendesen akkor szerintem nemsokára otthon lesztek!Szorítunk nektek!!!

Kri, Síssy köszi a számokat, ha ott az idő mindenkinek üzenek azt majd felkerül ideis!!!

Nálunk az oviban szüreti mulatság volt mondanom sem kell hogy elfáradtam , de mindenki totál kiakadt hogy még egybe vagyok, némelyek azt mondják hogy a hasam annyira lenn van hogy lassan a térdeimet veri.Én is szoktam mondani hogy ez a lányka tuti éjszaka lesz meg, mert nappal semmi bajom éjszaka meg nem tudok aludni ,pisilni járok keményedek(lassan tényleg görögdinnyének érzem magam) és néha görcsölgetek.Beszéltem a védőnőmmel a pisiléssel, és azt mondta hogy ha a hétvégén is ez megy akkor hétfőn mindenképp menjek be a dokihoz, nehogy felső burokrepedés legyen. Én mondtam a fiamnál is az volt de akkor csak csöpögött, most meg totálra pisilek 40 percenként vagy óránként, de csak éjszaka.Én arra is gondolok talán a fekvésnél úgy helyezkedik hogy annyira nyomja a hólyagot és ezért van , nappal viszont több helye van.Én már tényleg nem tudom csak hogy piszkosul várom a végét!!

Gira : Ezt mikor jósolták neked, vagy ma éjszakára és tényleg bejön?!

Tünde
btunde

Btunde: Ezt tegnap este mondta a barinőm, szóval elvileg ma kellett volna megérkeznie. Szóval nem jött be :)
gira06

Jó reggelt!

Már lassan 1 órája nem tudok aludni,annyira fáj a csípőm,meg a lábam. Én is épp azt találgatom ki lesz a következő.....

kri: nem hinném hogy én következnék....hiába van már annyi nyűgöm,meg a 3. babám......szerintem kivárja az idejét. igaz már a boltba is félek bemenni,mert aki ismer mindenki azzal fogad hogy jéééé te még egyben vagy..........meg mekkora már a hasad........aztán szabályosan menekülök haza :?

Én a múlt éjjel álmodtam halakkal.........hatalmas pontyot fogtam...
a nagymama szerint aki hallal álmodik ott gyerekáldás lesz
:) végül is már itt van,csak még pocakban
ja amúgy nem vagyok babonás

btunde: nekem is éjjel óránként kell felkelnem.....igaz nappal is sűrűn járok, de szerintem azért van mert a fejükkel már nyomják a hólyagot....készülődnek :)

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

Andi, ne is mondd a derékvájást, ma már én sem tudtam tőle aludni hajnal óta. És este is azt hittem leszakad a hátam. Julival ilyen nem volt, csak a kersesztcsontom fájt, de az nem folyamatosan. Hát remélem most csak jobban rákészülünk a dologra.

Cherryke, drukkolok, hohy minél előbb meglegyen az a 40.

Érdekes enegem most nem stresszelnek a mikor szülök témával. Biztos, mert a svájciak távolságtartóbbak. Általában csak megkérdezik, hogy mikor, aztán no comment, vagy hogy nahát, akkor már nincs sok hátra. Vagy ha valami, akkor inkább meglepődnek, mert nekem még mindig nincs túl nagy pocakom (de ez Julival is így volt, elég magas vagyok)

Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok jó reggelt!

Én is sűrűn járok pisilni,de kb 2-3 éjszaka csak 2-3x megyek ki.Napközben viszont többet járok wc-re.
Este pisi után elég erős görcseim voltak hullámban 4-5!Gondoltam várok mi lesz belőle, kicsit később volt még egy,de utána semmi!
Tegnap mondtam is Bazsinak most már gyere ki nyugodtan,minden meg van kész vagyunk,már nagyon várunk....... :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Hát pisilésben én viszem a prímet hetek óta 6-8x éjszakánként!!! :shock:
Ja és az alvás, na az rémálom. Egyrészt a sok pisilés miatt, másrészt úgy fájnak a comb, és csípő ízületeim hogy felkelni külön kihívás.
Hetek óta arra vágyom hogy csak egy jó éjszakám legyen.
Ugye egy hete meg befutott a megfázás, vagy mi, és hát a orrom meg el van dugulva. :(

Etus !

Köszi hogy kitartasz velem!!!!! :D :D :D

Kép
mók

mók:nem lehet valamilyen orr sprayt használni?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Most értem fel a bevásárlásból, ilyen még nem volt. Valami furcsát éreztem.....megindult mindkét mellemből a tej :shock:

Már mondogatom pocaklakó Ádinak,hogy ideje lenne jönni....ezek után meg aztán pláne :oops:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Tavasziszél

Kép
Vendég

És egy friss gólyahír!

"Csajok! Velem van a kisfiam. Szuper és gyors szülés volt, Fici 3650g, 52 cm. Majd mesélek!"
Vendég

Lina84

Kép
Vendég

Lina84: Gratula a kis trónörököshöz :D

Kép
Kép
Kép
andinet74

Tavasziszél, Lina, nagy gratula a babákhoz!!! :D Lina, szuper szülés? de jó! mesélj majd!!

Cherryke, Hunor tényleg egyáltalán nem tűnik koraszülöttnek, szép kerek arcocskája van :)

Mók, én kitartok a hónap második felére, szerintem. Tegnap voltam CTG-n, a csaj szerint még találkozunk, mert még eléggé fent van a hasam, Görcsök, nyákdugó se jött még. Jövő héten már kétszer megyek, elvileg péntekre vagyok kiírva. Meglátjuk...

Én is korán ébredtem a derékfájás miatt, de mintha ma kevésbé fájna. Kaptam kölcsön egy proenzi3 nevű krémet, azzal kenegettem párszor, de lehet, hogy nincs összefüggés.

Pisillni szerencsére csak egyszer megyek ki általában, de kikászálódni az ágyból kb. 5 perc :?

Mók, én tengervizes orrsprayt szoktam használni, meg sok párnát. Nagyon rosszul alszom, ha nem kapok levegőt.

Mares, örülök, hogy jól ment minden (kivéve a két szurit :? ) Én se zárkózom el az epidurál elől, férjem eléggé rábeszél, mert szerinte alacsony a fájdalomküszöböm, én viszont picit félek, hogy esetleg leáll tőle a folyamat és a vége császár lesz. De majd meglátjuk.

lynnn

Lina,
gratulálok Frici baba születéséhez! Várjuk a képeket és a beszámolót! Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy nagyon eltűnt. Ilyenkor már jönni szokott! :o

Cherryke,
Hunor baba nagyon édes. Mennyi most a súlya? Jó, hogy hazamehettek majd 2500 g előtt is. Remélem hamar meglesz a 40 ml.

Mók,
a tengervizes orrspréket én is használtam.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

LINA, NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ!!!!
Ez a szuper és gyors szülés nagyon jól hangzik, majd mesélj! És látod, nem lett igaza az ijesztegetős dokidnak :)

Lynn, nekem a kórházban azt mondták, hogy az EDA sokszor még fel is gyorsítja a folyamatot (amikor nagyon elhúzodik), mert segít ellazulni a kismamának, és úgy gyorsabb a tágulás. Én szerintem akkor fogok kérni, ha megint irtó lassan tágulok.
Edit

Kép
Kép
etus79

kri: a súlya, jelenleg is 1990 gramm. mostanra szedte vissza a születési súlyát. inkuba volt pár napig és infuziót is kapott. ezért csökkent sokat a súlya.

Gratulálok az új babákhoz :)

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Gratulálok a babócákhoz!!!!!! Sok boldogságot és tejcsit mindenkinek!
Én ma vagyok 40+3napos és semmi jele,hogy kiakarna bújni. Se fájás se semmi:( nagyon jól érezheti bent magát,pedig már mindent megpróbáltam(séta,fitness labda,lépcső)de nem használ.
Akinek esetleg van még ötlete,hogy mit csináljak azt szívesen venném. Egyébként holnap kell mennem NST-re meg uh-ra,úgy hogy remélem megindítja a dokim. Olyan szép dátum lenne 2010.10.10. :)

Mégegyszer gratulálok és gyors felépülést minden kismaminak!
vikca

Iceberg, megnézted a szülőszobákat a Jánosban? Kíváncsi vagyok, melyikünk megy előbb :)

lynnn

Sziasztok!

Sissyre picit várnotok kell, de távolmaradása igazolt :wink: :

JUHÁSZ LILIANNA MANDOLA VAGYOK, ÉS ÚGY DÖNTÖTTEM MA REGGEL 9.15-KOR, HOGY ELÉG VOLT A KUCKÓBÓL, MEGNÉZEM A VILÁGOT KÍVÜLRŐL. ANYA ÉS ÉN IS JÓL VAGYUNK.

Negyed 1-kor elfolyt a magzatvize, EDA-t kapott és rezgett a léc a császárral, mert a kis bestia a kezére tekerte a zsinórt, de végül happy end lett és ügyesen, simán kibújt.
Ennyit tudok, mindenkit üdvözöl a kórházból.

SISSY, UNOKAHUGI!

NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK ITT IS NEKTEK, HOSSZÚ, TARTALMAS, EGÉSZSÉGES ÉLETET LILIANNÁNAK!
ÜGYES VOLTÁL!!!!

Patrícia a 2008 márciusi topikból
(Sissy unokatestvére)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sissy,
gratulálok! Sejtettem, hogy van okod a távolmaradásra! Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: