ÁÁÁÁÁ, hogy mostanában miért nem tud egy nyugodt éjszakánk lenni! Ez most extra kabarésra sikerált. Fél 3-kor a kutyu le akart menni a földszintre, ébresztett hogy engedjük le. Nem tud lemenni a gyerekrács miatt, apa ment kiengedni, közben jól belerugott a beépített szekrénybe, ha még esetleg nem ébredtünk volna fel eléggé. Nem bírtam visszaaludni legalább egy óráig, mert éhes voltam, meg túl éber. Fél 5-kor felsír Regi, majd jött macistúl. Nagy nehezen elalszik apja fején szó szerint, de ez volt kb. 3/4 órás műsor megint. Már érzem hogy szendergek vissza, erre lent a nappaliban fél 6-kor elkezd ugatni a kutyu, persze nem hagyta abba, felkelek hogy szóljak neki.... Most először üzemeltük be a kenyérsütőt időzítőre hogy legyen reggel fél 9-re friss kenyér és fél 6-kor elkezdett dagasztani, a kutyu meg megijedet hogy milyen szörny támadta meg.... Mire visszamentem a hálóba, Regi elfoglalta a helyem, apa kifliben alá kuporodott, átadta a helyét. Mire visszaaludtam szerintem bőven elmúlt 6 óra. A ház egyik oldalán van egy szomszédunk, közösek a szoba falak. Nem szoktuk egymást hallani, jó vastagok a falak, ha a kutya ugat, azt halljuk, de egyébként nem. Néha amikor a kamasz lányuk bömbölteti a zenét, de max ennyi. Na reggel 7-kor a kamaszlány üvöltözött valamiért de vagy 5 percig.... Na valaki???? Ezt felülmúlni nehéz lesz..................
Sajti nagyon jól hangzik a kalács receptje! Nekem itt csak száraz élesztőm van, azzal fogom majd megpróbálni, gondolom akkor két csomag kell, mert egy csomag fél kg liszthez jó. Köszi hogy felraktad! Te már tudod is, kinek mi lesz a karácsonyi ajándéka? A pocak szülés után pár hét alatt visszarendeződik, ne aggódj. Valószínű olyan feszes sose lesz mint volt, lesz egy pici pukli, de annyi

Na reméljük a 60 km-es utat a kórházba majd nem hóban kell akkor megtenned!!!
Snowball nálunk lengyel bolt van, több is, meg az ASDA-ban is van lengyel polc. Virslit, túrót, párizsit, főtt császárt, májkrémet, ropit, zsemlemorzsát és még nem is tudom mit ott szoktunk megvenni

Orosz bolttal nem találkoztam még. Klassz lehet a nagyvásár, lenne kedvem nekem is, nem mondom, sikeres volt a vadászat? Hálózsákkal te is jobban jársz ám, mert amikor már elkezdenek forgolódni, keresztbe feküdni a kiságyban, hasonlók, akkor nem sokra mész a takaróval, a hálózsák meg rajta marad, nekünk nagyon bevállt és itt kint sok félét lehet kapni.
Kat tetszik a karácsonyi ajándékozós ötlet, jópofa!
Katagocsy dobj fel a babakocsiról, cuccokról fotót! Paplan ááááá dehogy kell újszülöttnek, nem is jó neki, túl vastag, alácsúszik, stb, csak a baj van vele. Hálózsák vagy egy vastagabb filctakaró baba méretéhez összehajtva bőven elég. A paplant akkor vezettük be, amikor tavasszal a lányom megkapta a rendes ágyát, addig hálózsákban aludt. Viszont a filctakaróból, hálózsákból kell kettő, mert azért kell mosni, nem szárad olyan gyorsan ki, érdemes a váltás, ha esetleg koszos lesz. Nekünk amíg nem mocorgott volt a filctakaró, aztán amikor már elkezdett pörögni, forogni, keresztbe fordulni a kiságyba, a takaró esélytelen, akkor jó a hálózsák, mert az rajta marad. A paplan használatát hónapk volt mire megtanulta Regi, úgy hogy 17 hónaposan kapta meg. Most kezdett csak takarózni vele kb. két hónapja addig csak aludt a tetején. Akkor egy pici baba esélytelen hogy magán tartsa.