Sziasztok!
Mares, nagyon szép baba Gergő! Ha lesz időd és energiád, írj, hogy hogy vagytok, milyen volt a szülés, hogy indult.
Iceberg, sajnálom a vérnyomást
Lina, ne aggódj, én tök zárt voltam végig Julival, rendes fájásaim sem voltak, csak keményedés, és mégis a kiírt napon született, mert egyszer csak megindulta dolog. Szerintem nem kéne a dokidnak riogatnia, neki is tunia kell, hogy néha hipp-hopp beindulnak a dolgok.
Kata, Noel képek szuperek! És köszi a tanácsokat, szoktam néha beszélgetni Andrissal, de többnyire én azt mondogaton neki, hogy jöjjön amikor akar, nem akarom sürgetni, de ha lehet azért bújjon ki, amikor már neki is meg nekem is nagyon kényelmetlen
Van oylan, hogy valahol nem is lehet EDA-t kérni, mert nincs??? Hát ez szerintem nem túl fair.
Nekem felszívódó varratom volt, de nem zavart. Viszont igaz, hogy kb olyan 2 hónap múlva egyszer fürdésnél még kipottyant egy csomó
Nekem furi, hogy a dokik így mondogatják, hogy ekkor-meg ekkor lesz baba. Nekem jobb így, hogy az enyém nem jósolgat előre. Így az ember nem parázik, és nem is reménykedik hiába.
Az EDA is, otthon általában minden dokinak /kórháznak megvan az álláspontja (jó biztos van kivétel). Itt meg azt mondták (doki és kórházban is), hogy majd meglátjuk, hogy alakul, ha megy a dolog nem kell, de ha nem akkor miért ne. Szóval az ember nem érzi magát hülyén, mert meg akarják győzni valamiről, amiben nem hisz (vagy esetleg rá akarnak erőlteteni valamit).
Velünk minden ok, csak lefárasztott ez az apa nélküli hét. Ma az egyik barátnőm megjegyezte, hogy milyen más ma valahogy az arcom. Mondtam is neki, hogy na ne szórakozzon, ma még nem aktuális, mert csak éjjel ér haza a férjem. Andris szerncsére mocorog elég rendesen, de UH-ra csak jövő pénteken megyünk (hú, de messze van az még).
Jó éjt.
Edit