A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tike!
sztem se aggódj még,h nega a teszt,mert a tüneteid eléggé gyanúsak...
és én is két negát teszteltem múlthéten és csak ezen a héten lett pozitiv...
pontosabban 19én kellett volna megjönnie és teszteltem 20án és 23án negát,
majd 29én már pozitiv lett...

Boo!
a mindjárt megjön érzésen kivül nincs semmilyen tünetem...
mellem sem feszül,de ezen nem is lepődtem meg,mert Kiara még szopizott
és nehéz egyenlőre teljesen leszoktatnom,igy egy nap egyszer még kap cicit...

Kép
Kép
csibe83

számitásaim szerint ma vagyok 6hetes :roll: :roll: :roll: ,
remélem akkor csütörtökre már lesz szivhang is...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

CSak gyorsba mert leragad a szemem..
Videókat megnéztem, Miron nagyon édesss. Mi nálunk az a szokás, hogy Maya a kutya nem veheti szájába Roló labdáit, ugyanis Roló még mindig szopogatja nyalogatja a labdát...De ez a játékosdi, olyan édes, hogy elgondolkozotam rajta lehet lesz egy közös laszti :lol:

Ütögetés:
Hát nálunk is megy. Azt hiszi játék. Ami nekem nagyon bejön, azonnal abbahagyom a játékot és elhagyom a szobát. Elmagyarázom neki, hogy ezt nem szeretem, nem ütögetünk senkit sem csak simi, puszi. Mikor kimegyek a szobából, visítva szalad utánam. Bevallom, nem veszek róla tudomást, pedig van hogy tzépi a gatyámat. Én meg elmondom újra meg újra, hogy nem játszunk mert ütögetsz. Aztán átmegy megsértődős hisztibe és elvonul :shock:
Azt kell hogy mondjam, egyre ritkább nála, de még mindig van. Az is bejön már nála, ha látom, hogy ütögetne (felemeli a kezét és közbe ördögien vigyorog), rászólok, hogy nem ütöget tudod. ÉS megsimogat. Tuti hogy van hatása, de mivel annyira nem tudatos az ütögetés nála, csak egy késztetés, vagy mi fene elég nehéz emlékeztetni rá. Ha tudatos, akkor kezeli a helyzetet.

Szonibaba

Nem tom régen mit szeretett :oops: most határozottan a langyi vizet

Öltözködés

Nálunk télre polár béléses overál van. Most ősszel, farmerdzseki, flanell ing, polár pulesz. Játszótérre máshogy öltözünk. De van pufi mellényünk is.

KépKép

KépKép
ronmay

izgulok, mert csütin megyek Uhura és akkor talán kiderül a neme....
Apa halálra idegesít ezzel a lány témával..

Tike

hoppá!kíváncsi leszek....

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

most csak annyit,h ronmay Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Kép
Kép
csibe83

CSibe!

Köszi, még csak most esik le a 3.x...olyan rossz hogy öregszünk és olyan jó, hogy mindebből semmit se észlelek, még.. :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Azért a sírásukat nem hallgatnám meg, de nagyon édesek :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Most csütörtökön mész uh-ra? Úgy emlékeztem, h mentek vhova és csak miután visszajöttök lesz uh.
Szülinapod van? Nem is tudtam :oops:
Akkor Boldogot Neked!

Pocok!
A Crocs.eu-t asszem már vmikor nézegettem, de mintha nem lenne occsó? Meg a szállítási ktg-nél is mintha sokra emlékeznék, vagy?

Csibe!
Már bizti lesz szívhang, az a 6. hét körül már szokott lenni. De izgi.

Nálunk most a helyzet: sztem Bodzi lassan le fog állni az ebéd utáni szopiról, mert az utóbbi pár napban éppcsak szív párat és már be is fordul és szunya :(
Most vagy ennyire kivan a délelőttöktől vagy a csöcsömből van elege :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ronmay!
ne is mond,én már most kivagyok,h 27 leszek,pedig totál nem érzem magam
annyinak...
de jó...te csütörtökön lehet megtudod a babód nemét én meg izgulok,
h legyen szivhangunk...

Szonibaba!
hát tényleg tök izgi...már nagyon várom,h csütörtök legyen és mehessünk dokihoz...

Kép
Kép
csibe83

ma nem volt túl nagy pörgés..
még este sem.
jó éjt

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! 8)

Csibe: Gratulálok!!! :D

boo: igazándiból csak miattad jöttem most, képet szeretnék feltenni számodra. Nálunk is nagy szám :), akiről nemrégen beszéltél:) :

Kép

Kép

f.nikici

Sziasztok! MA reggelre megjött :roll: :( Igazából tényleg nem sok lehetőséget hagytunk rá, hogy összejöjjön, de már beleéltem magam a kezdeti úristenhogylehetezésmostmilesz után :roll: :roll:

Arra mindenesetre jó volt, hogy rájöttünk, szeretnénk már kistesót :lol: Szóval megbeszéltük apával, hogy a következő hónapban kicsit rendbeszedem a szervezetemet,mert most bizony elég egészségtelenül élek :roll: Megpróbálom újra a rendszeres étkezést és nem csak a kávén elvagyok meg Hédiéből csipegetek, este meg bezabálok...Nekiállok vitamint is szedni ( Hédi előtt elevitet+folsavat is szedtem, ezt mindenképpen ajánlották, mivel nem derült fény a vetélések okára) és rá kell magam kényszeríteni az ivásra is :lol: :lol: :lol: Ezt még anno egy természetgyógyász mondta, hogy nincs nekem más bajom,csak az hogy nem iszok eleget és napi 4 :shock: lites mentes vizet kéne meginnom minimum 1 hónapig a tervezett terhesség előtt. decembertől pedig élesben megy a dolog :lol: :lol:

Kérlek drukkoljatok nekünk, közben úgy néz ki hogy anyagilag is kicsit rendbe tudnánk szedni magunkat és talán a régóta tervezett autócserére is van esély. Szombaton nézzük meg a kinézett autót...Apa meg egy új, önálló vállalkozáson gondolkodik. Illetve én gondolkodom és táplálom belé,hogy igendrágámmenni fogez. Teljesen más irány,mint amit eddig csinált. Hédi keresztszüleivel közösen vennénk ki egy vendéglátó helyet ( keresztanyu 1000 éve ebben dolgozik), ha minden jól megy január 1-től.Ha kezdetben csak annyi maradna tisztán,mint amit most keres, már akkor is megérte,mert nincs balesetveszély, nincs napi 14 óra kőkemény fizikai munka hóban-sárba-fagyban-46 fokban és a beindítás után talán több szabadidő is lenne, amiben meg el tudna vállani apróbb maszekokat amiket most nem lehet,mert a szerződése köti.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

köszi niki!!

tike!
hát sajnálom a mensit,de akkor hajrá egészséges élet és kistesó,
na meg persze az önálló vállalkozás és az új autó...
de azért jó lett volna együtt pocakot növeszteni...

Kép
Kép
csibe83

Hát ha decemberben már össze is jönne, akkor egy darabig még növeszthetünk együtt :lol: :lol: :lol: Nálatok most mi lesz az építkezéssel? Vagy a telekmizéria miatt amúgy is halasztódik a dolog?

tike

hát igen,amúgyis tolódik az építkezés.
de még passz,h mi lesz...
holnap megyünk az üygvédhez,h megbeszéljük,h jelentkeztek-e
peren kívüli megegyezésre...
és ha nem akkor meg pereskedés...
az meg ki tudja meddig tart...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Sajnálom, de drukkolok, h mihamarabb összejöjjön és akkor tényleg növeszthetitek együtt Csibével ;)

Csibe!
Pereskedés, úúhh. Remélem megoldódik anélkül, mert ahogy a magyar ügymenetet ismerem, akkor egyhamar nem építkeztek :roll:

Nikici!
Barney? Kedvenc? :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba

Nem gáz én se tudom a tied! :lol: :lol: Amúgy sem vagyok egy nagy ünneplős...

Tike

Sajnálom...

Nikici

Azért írhatnál magatokról mi van veletek, azonkívül , hogy Dorka is milyen nagy lány lett már! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló,

az előbb elszállt, amit bepötyögtem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szonibaba,

valóban nem olcsó a crocs.eu, de ez legalább tuti eredeti, és bármi az enyém lehet, nem csak az, amit behoznak Mo-ra :lol: :lol: :lol: Most van egy olyan akció, hogy ha 70 Eur fölött rendelsz, ingyenes a szállítás (TNTvel nagyon profin, egy hét alatt megkaptam). Az első regisztrációnál kapsz egy e-coupont, 20% kedvezménnyel. A kettő együtt már megéri szerintem. (Ha rendelsz, és nincs meg a 70 Eur, szólj :wink: :wink: :wink: )

Boo,

hogy állsz a csapkodásról leneveléssel? Megvan még angyali türelmed?

Fürtöcskék :cry: :cry: :cry: :cry: kérünk képet a kis kopperról :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de hajrá december!!!!!

Lois,

milyen volt a fogás?

Ronmay,

boldogat!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dicsekedhetek kicsit??? :oops: :oops: :oops: :oops:
Van három új műsorszámunk...

Már régóta kanalazgatja egyedül az ételt, de mostanra már eljutottunk odáig, hogy egyedül eszik a fiam! 8) 8) 8) 8) Csak annyira segítek be, hogy gyorsabban haladjunk, de ha nincs rohanás, egyedül megoldja :roll: :roll: :roll: :roll:

A másik: bólogat :P :P :P Tudatosan, a helyén használva a gesztust, igenlő válaszként :shock: :shock: :shock: :shock: Teljesen kész vagyok tőle, olyan kis tudálékos fejet vág hozzá...

Ma este pedig amikor bekakilt, leült mellém és mutatta a pellusát, úgy, mint amikor megkérdezzük "hol a büdi pellus"?

Áttört három fogacska a hatból, amit növeszt, úgyhogy már 8+3 hegyecske van! És rengeteg dudorodó... szegényem, nyűgöske, és most először hasmenése is van, remélem, tényleg csak a fotga miatt... rettentő büdi... olyan szúrós-savanykás szaga van... remélem, ez normális, bár már kezdek kicsit aggódni, kb 1 hete így van.
Nálatok is ilyen a fogzásos hasmars????

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo: Mit dolgozik teapa? Én még a kamionosnál leragadtam :roll:

Egyébként enyémapa még nincs itthon :twisted: :twisted: szóval ma sem találkozik Hédivel... náluk ez mindig nagyon húzós időszak, mert a fűtések mindig akkor mennek tönkre amikor használni kezdik :twisted: :twisted:

Mensi: nem nagy ügy,mert mint mondtam nem terveztük...csak ebben a pár napban annyira beleéltem magam :roll:

Dodi: neked akartam még a multkor,hogy szerintem érdemes lenne beszélned a tejci kérdésről a nőgyógyászoddal és egy vérvétellel kideríthető a prolactinos dolog.Egyébként valóban okozhat meddőséget, de sajnos vetélést is, ha magasabb, mint kéne. ( Nálunk is nézték a vetélések után a szintjét, azthiszem a ciklus meghatározott napján kellett menni vérvételre :roll: )

tike

Sziasztok!

Ronmay! Utólag boldog születésnapot kívánok!!!

Boo!! Képet Miron sérójáról!!Biztos nagyon édes :wink:

Tike! Sajnálom,de annak örülök,hogy te nem (annyira)! Úgyhogy hajrá decemberben!!

Pocok! Nagyon ügyes Nimród!! Én is próbálom tanítani Lilinek,hogy bólogasson,ha igen a válasz :lol: ,de hiába :oops: Bezzeg a nem,az már profin megy :D Egyedül evés :lol: Lili még elég béna,ő úgy tűnik,leragadt a kézzel-lábbal evésnél,mert az biztos gyorsabb és koszosabb is :lol:

És utoljára a rossz hír:betegek vagyunk :cry: Szerencsére nem lázas,"csak"taknyos,de ami nem tetszik,hogy szájpenésze van :oops: Azt mondta a doktornő,hogy a cumitól is lehet,de attól is,hogy mindent a szájába vesz. Plusz egyszerre nő neki is az összes rágófoga,ömlik a nyála. Az a legrosszabb,hogy azt mondta,hogy ez elég sokáig elhúzódik,két hétig biztos ne vigyem gyerekek közé.Szóval orrszívás(amit utál és visít),szájkenegetés,ami nem egyszerű,sőt. Na meg persze az egész napos hiszti extra kivitelben,úgyhogy kezdek kész lenni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

ne aggódj, ez sem kevésbé koszos (még) mint a kézzel evés :lol: :lol: :lol: :lol: mivel az IKEA-s festőkabáttól behisztizik (egy hétig semmi gond nem volt vele, imádtam mert nem kellett minden kaja után ruhát cserélni, de egyik napról a másikra hirtelen bekattant és nem viseli el magán), csak előke van, de a nacijára is jut, meg persze a body ujjára kb könyékig. Ja, és Apa a vacsihoz rendszerint elfelejti ráadni az előkét :arrow: napi kb 3 szett ruci :twisted: :twisted: :twisted:

Betegséget sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mivel kened a száját? Anno nekünk egész pici korában a kórházban ajánlották azt a nagyon lila kencét, ami szuperjó volt rá :arrow: ha gondolod holnap kibányászom a szekrényéből és megnézem a nevét.

Hisztit el tudom képzelni... ma Apa korán hazajött, de még két telefont el kellett intéznie, bevonult a hálóba. Kicsiangyalfiam őrjöngött, semmivel nem tudtam figyelmet elterelni vagy megnyugtatni, nagyon durva volt, bár csak kb 3 perc lehetett, nekem fél órának tűnt.

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

nyuszi!
sajnálom a taknyot és a szájpenészt...mit adott a doki szájpenészre??

pocok!
gratula az egyedül evéshez.Kiara is próbálkozik,de még nem az igazi...

Boo!
Mironról dobhatnál tényleg képet az új séróról...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi,

azért is kár ez a betegség, mert már baromi régen láttunk Titeket :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gyógyuljatok hamar hamar :!: :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép

KépKép
kispocok13

Halihó :) Lois is jelen :roll:

Nyuszi!
Szájpenész :shock: :shock: :shock: Azt hittem az csak a miniknél van :oops: Gyógyuljatok meg hamar!

Boo!
Képetképet iziben!! :D
Én is megigazíttattam Zéténynek kicsit, a fülénél, meg hátulról is vágott neki picit, amíg bírta a Kölköm cérnával. De mivel enyémGyerek amúgy sem egy hajas baba, nem igazán feltűnő a dolog.
Én az 5-ös Pamperst nem mértem össze az 5-ös Huggiessal, 4-es méretet próbáltam utoljára, sztem az keskenyebb volt. Meg kevesebbet bírt, mint az ugyanakkora Huggies vagy Libero. Meg nálam azért is kiesett már régen a pikszisből, mert a hátsó gumírozás miatt a Kölköm tarkóig fosott fel benne picinek. Már bocsi a kifejezésért :roll:

Dodi!
Magas prolaktin mindenképpen gond lehet fogantatásnál, de nem számít ennyi idővel szopi után, hogy jön még a tej. 1 évet szoktak mondani, addig simán belefér. Ettól függetlenül, ha nézetsz egy hormonsort, attól bajod nem lesz. Ciklus 3 napján kell.

Tike!
Legalább tisztába jöttél a saját érzéseiddel, már ezért megérte a vaklárma :wink:
Saját vállalkozáshoz drukk!

Szonibaba!

Ebéd utáni szopi?? Ti ennyiszer szopiztok még??

Ronmay!

Boldogat :D
Kutya-gyerek játszás :arrow:Ööööö, nálunk hivatalosan nincs közös játékszer, de Zétény mindent odahord neki a párnájára...na meg eteti a kajájából szóval azon hogy a nyálcseréjükön aggódjak már túl vagyunk :oops:

Csibe!
A 27 nyomaszt??? Na kussoljáááááááá :D :D :D :D

Pocok!
Nem nincs gond, csak a szokásos évi szűrés (emlő-Uh), ami ugye tavaly kimaradt, és már nagyon időszerű volt.
Fogás :arrow: Bőséges :roll: Persze magamnak szinte semmit csak a Kölkömnek :? (na jó egy Enikős póló a Frédibéniből hazajött velem, mert annyira béna volt, hogy már jó :roll: )
Gyereknek :arrow: Végül csak C&A-ban és H&M-ben vásároltam, meleg kardigánok (kaptam olyat is ami szinte kabát helyett van, szőrös belül), hosszú ujjú felsők, melegítőgatyák, téli sapi. Kábé minden amit akartam. Az előre kinézett sapihoz sajna nem kaptam sálat, de azért túlélem valahogy :roll:

Nem is tudom ki kérdezte, én C&A-ban vettem Zéténynek mellényt, iszonyú édeset, csoki színűt, mondjuk elég drága volt sztem, 6 e, de erre lőttem el a második DM-es 50%-os kuponom, így már nem volt vészes. Meg volt hozzá egy hosszú ujjú felső. Szóval összességében nem volt rossz vásár.
Egyszer volt rajta, mondjuk csak nekem tetszett, Ő utálta :oops: :oops: :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, és köszönjük szépen a kedves dicséreteket képügyileg, Zé irul-pirul :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

tényleg bőséges a fogás, de jó neked! Khmmm ill Zé-nek :lol: :lol: :lol: :lol: én is átszoktam és a vásárlási mániámat a neki való shoppingban élem ki főként.

Csoki-mellény :lol: :lol: :lol: már hideg vagy átnőttétek? Mert ha bármelyik akkor mégis car vásár volt :roll: :roll: :roll: :roll:

Enikő-s póló kúúúúúúúúúúúúúúl lehet! Zara?

Húúúúúúúúúúú, ilyen mammográfiára nekem is időszerű lenne mennem :oops: :oops: :oops: :oops: énúgyutááááálom!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Csizma máris ?? Bár legfeljebb eladod, ha mégis átnövi Nimród :wink: Abban úgyis nagy rutinod van :wink:
FP klub jól hangzik, kár, hogy kihagytuk.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez nem mammográfia, hanem Uh. Az más. Semmi kellemetlen nincs benne :)

Mellény :arrow: Nem kicsi, 86-osat vettem előrelátóan, méret okés, most lesz időszerű a rendeltetésszerű bevetése, azért is kerestem spéci meleg kardigánokat. Csak még szoknia kell a Dednek hogy ilyen vaskosabb cucc van rajta.
Enikős póló :arrow: Nem Zara, hanem C&A. Én is csodálkoztam hogy ilyenek is vannak, itt a helyi tiszta pusztulat, rá is csodálkoztam, volt többféle jópofa.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Akkor illusztrálnám az egyedül evést:
Kép Kép Kép Kép

és ez még az első pár falat volt :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

JA és a szűrés szopi alatt nem jó, csak akkor legfeljebb ha van valami gond, csomó, ilyesmi. Én is azért mentem csak most, mikor véget ért a szopi. Viszont az össze fibroadenomámat (jóindulatú elváltozások) sikerült kiszoptatnom a mellemből :roll: Mind eltűnt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nimród evése nagyon komoly :D :D :D
Én azt se tudom hirtelen, hol a tálcánk a székről... :oops:

Ötlet :arrow: Pucérevés?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

hát igen, idénre úgy néz ki, még túl nagy, jövőre meg ki tudja... lehet hogy eladom... (de a honlapon basszus megnéztem a bth-t, rászámoltam, és mégis nagyobb :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na mindegy)

86-os mellény :arrow: tapasztalt rutinos anyuka :lol: :lol: :lol: :lol:

én most csodálkozom, hogy a 80-as body-k már alig férnek rá Nimródra... valahogy megnyúlt mostanában... olyan nagyok már :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

nyáron mi barackot pucéran ettük - Mármint a fiam :lol: :lol: :lol: :lol: próbáld ki az Ikea-s kabit :arrow: amíg elviselte, nagyon működött!
Tálca alap! Rárakom a kis szendvics-katonákat, és önjáróan tolja be az arcába... egyszerre hármat! Egy csomószor otthagyom falatozni, én meg mosogatok, ilyesmi :-)

Anno C&Aban én is vettem hasonlóan béna-vicces pólót :-) az Mikiegeres.

ja, gondoltam hogy a szűrések szopi alatt nem játszanak... de jó hogy elmúltak az izéid :lol: :lol: :lol: :lol: félelmetes ez a természet :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Az én kölköm kábé két hét alatt kinőtte a 80-as bodykat :? Amiket persze most rendeltem. Tisztára megnyúlt. Gatyák bokában lengedeznek, kardigánoknak is rövid a dereka, ujja.
Most 86-osat, sőt már két 92-es kardigánt is vettem, mert elég kicsi 92-esek voltak meg dögmelegek, többedik rétegnek szánom..
Csizma, jövőre tuti nem lesz már jó.
Mekkora amúgy? És milyen?Ha megmutatod tán elcsábulok rá :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, és még az egyedül-evésben az a vicces, hogy bármilyen, bármekkora kanalat fog a kezébe (bébi játékkanál, kiskanál, evőkanál) azt szakszerűen a végénél fogja és úgy rakja a szájába :arrow: múltkor kihisztizte a kezemből az evőkanalat, és azzal is tudott enni így :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mondjuk küzdött rendesen, de megoldotta :lol: :lol: :lol: :lol:

(kérdéseket megelőzve, nem, merőkanalat még nem adtam neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Én se a szájába nyomkodom a kaját csak, a kezébe adom, ő rakja be. Azért szedtem le a tálcát, mert akkor mindig dugdosta maga alá a kaját. De valszeg időszerű, hogy visszarakjam :oops:
Nekünk C&A-s kabátunk van, egy darabig használtuk, de utána több kárt okozott vele, mint hasznot.
Ja, csókolózós Miki egeres is volt, Szörnyellás, meg Csőrikés is :) De nekem Enikő kellett, ilyet még nem láttam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nekem is lapul a szekrényben pizsirugi 80-as, ami még nem volt rajta, a másikat két napja adtam rá először és alig tudtam belepasszírozni...

csimma ilyen, 24-es, barna
http://www.crocs.eu/crocs-crocasam/10907,en_ES,pd.html?cid=25D&cgid=boys-footwear

KépKép

KépKép
kispocok13

:lol: :lol: :lol: néha én is találok az etetőszék ülésén titkos raktárkészletet

KépKép

KépKép
kispocok13

Én a Cebiont mikor adom, nála hagyom néha a kanalat, valamelyik nap sétált vele, közben szájában volt, majd lendületből neki szalad hátulról a lábamnak ..... persze a kanál jól beszaladt...volt nagy öklendezés meg köhögés......:oops: :oops: A gyerekem tök béna........ :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

3 pizsit én már el is raktam, 80-asak, de elbénáztam és simán átnőttük. Kisebb fajták voltak :?
24-es csizma? Az jó nagy :shock: Mennyi a belső talphossz? Nimród nem 20-asban nyomja még?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ne aggódj, nálunk az a szokás, hogy nem arra néz, amerre megy... ment már neki ajtónak, meg hasonló. (Apja ilyen vakegér).
Húúúúú, ez a kanál nálam nagy para mert NImród rá van kattanva a kanalakra, és ezekkel a kezében-szájában rohangál állandóan.

(a másik ilyen mánia a kulcs-csomó. De nem bármilyen, csak a miénk :arrow: csináltam neki sajátot, az nem volt jó :twisted: :twisted: :twisted: )

off: idehoztam magam mellé egy egész tepsi feketeerdő keksztortát, amit este fürdetés alatt csináltam :arrow: csak csekkolni jó lett-e.... hmmmmmmm nyammmmm igeeeeeeeeeeeeeeeen :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, elnéztem, mert a honlapon megnéztem a bth alapján mekkorát hord, ami már eleve asszem 22-es volt, gondoltam akkor rászámolok még 2 méretet... (holnap lemérem, most már nem akarok bemenni a szobájába pakolni)
Amúgy még 20-asa van, nagyobb fajta számozásból.

De a Crocs-nál nekem is változik a méret, van amiből kisebb kell és van amiből a nagyobb, ezért voltam vele úgy, hogy majd meglátjuk... max eladom vagy visszacseréltetem.

KépKép

KépKép
kispocok13

Zéténynek van egy játéka, elég idióta, úgy kaptuk, van rajta 5 nagy gomb, csillag, háromszög, négyzet stb, színesek, van hozzá kalapács, és üssed. Semmi extra. Na ez nálunk átminősült kis sámlivá, mindenhova viszi, és feláll rá, ha nem ér el valamit, vagy csak úgy szimplán álldogál rajta. Agyamra megy vele. De nem veszem el tőle, mert akkor talál valami mást, ami még ennyire sem stabil.
Már szinte mindenre fel tud mászni, és ezt a tudományát is villogtatja naphosszat, tegnap jól le is zúgott az asztalról :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szerintem az 2 esetleg 3 hónap túl sok, egyszerűen lábméretet ennyire előre nem lehet találgatni egy egyévesnél. Az én fiamnak is most már egy hónapja stagnál, előtte meg két hét alatt nőtt egy számot. Kiszámíthatatlan.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez édes lehet!, ahogy cipeli magával!

Enyémfiam pénteken kapott FP Tanulószéket, arra áll rá, és a háttámlájára ül fel, onnan csúszik le az ülőkére... szerencsére nem cipeli magával (még). Ezen kívül másra még nem nagyon áll fel szerencsére, talán most kezdi majd, mert ma kiszúrt egy nagy dobozt, azon gyakorolt, meg a játéktárolóján...

Én is parázok, ugyanakkor meg meg kell tanulniuk... A játszótéren hogy fogok f@sni amikor majd a mászókán és egyéb szerkezeteken őrjöngenek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, asszem dednek nem fogok így előre vásárolni. Anno is megfogadtam, aztán jól elcsábultam :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: