Halihó

Lois is jelen
Nyuszi!
Szájpenész

Azt hittem az csak a miniknél van

Gyógyuljatok meg hamar!
Boo!
Képetképet iziben!!
Én is megigazíttattam Zéténynek kicsit, a fülénél, meg hátulról is vágott neki picit, amíg bírta a Kölköm cérnával. De mivel enyémGyerek amúgy sem egy hajas baba, nem igazán feltűnő a dolog.
Én az 5-ös Pamperst nem mértem össze az 5-ös Huggiessal, 4-es méretet próbáltam utoljára, sztem az keskenyebb volt. Meg kevesebbet bírt, mint az ugyanakkora Huggies vagy Libero. Meg nálam azért is kiesett már régen a pikszisből, mert a hátsó gumírozás miatt a Kölköm tarkóig fosott fel benne picinek. Már bocsi a kifejezésért
Dodi!
Magas prolaktin mindenképpen gond lehet fogantatásnál, de nem számít ennyi idővel szopi után, hogy jön még a tej. 1 évet szoktak mondani, addig simán belefér. Ettól függetlenül, ha nézetsz egy hormonsort, attól bajod nem lesz. Ciklus 3 napján kell.
Tike!
Legalább tisztába jöttél a saját érzéseiddel, már ezért megérte a vaklárma
Saját vállalkozáshoz drukk!
Szonibaba!
Ebéd utáni szopi?? Ti ennyiszer szopiztok még??
Ronmay!
Boldogat
Kutya-gyerek játszás

Ööööö, nálunk hivatalosan nincs közös játékszer, de Zétény mindent odahord neki a párnájára...na meg eteti a kajájából szóval azon hogy a nyálcseréjükön aggódjak már túl vagyunk
Csibe!
A 27 nyomaszt??? Na kussoljáááááááá
Pocok!
Nem nincs gond, csak a szokásos évi szűrés (emlő-Uh), ami ugye tavaly kimaradt, és már nagyon időszerű volt.
Fogás

Bőséges

Persze magamnak szinte semmit csak a Kölkömnek

(na jó egy Enikős póló a Frédibéniből hazajött velem, mert annyira béna volt, hogy már jó

)
Gyereknek

Végül csak C&A-ban és H&M-ben vásároltam, meleg kardigánok (kaptam olyat is ami szinte kabát helyett van, szőrös belül), hosszú ujjú felsők, melegítőgatyák, téli sapi. Kábé minden amit akartam. Az előre kinézett sapihoz sajna nem kaptam sálat, de azért túlélem valahogy
Nem is tudom ki kérdezte, én C&A-ban vettem Zéténynek mellényt, iszonyú édeset, csoki színűt, mondjuk elég drága volt sztem, 6 e, de erre lőttem el a második DM-es 50%-os kuponom, így már nem volt vészes. Meg volt hozzá egy hosszú ujjú felső. Szóval összességében nem volt rossz vásár.
Egyszer volt rajta, mondjuk csak nekem tetszett, Ő utálta