A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajti:
Úgy emlékszem,hogy a nödokim azt mondta,hogy a c-vitamin száritsa a méhnyálkahártyát.Szerintem nézz utánna,mert neked most nembiztos,hogy jó.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csajok,
valszeg megint változtattak az altatókoktélon, mert most nem volt semmi műsor, viszont mindenki tök hamar felébredt, semmi visszaszédelgés, szundika :roll:
Mire Rita meglátogatott, már tök fitt voltam :)

Tk palacsinta: én a kolléganőm receptje alapján sütöm, így nem törik! Két fontos dolgot kell betartani:
1. mindenképpen legyen a tésztában szódavíz, vagy ha az nincs, akkor 1 kiskanálnyi sütőpor
2. min. 1,5 órát álljon a bekevert tészta sütés előtt
Próbáljátok ki, finom :)

Kép
judit0713

Zsuzska!
Tudom milyen szar várni, de hátha közben Nálatok is megtörténik a csoda...?!?! :wink:
Hogy is van, most nem emlékszem? Termináltotok lesz, és köv. hónapban a köv. nekifutás?? Vagy most pihi és utána folyt??
A BMC-be járással nincs is bajom, még ha potyára is mentem ma.. (addig se az undor melóhelyen voltam... :)..), csak már ugye azért jó lenne hallani, hogy minden rendben. Mondjuk Sz. asszisztense, a Hilda kérdezte, hogy vagyok? Mondtam hányósan meg ingeresen... azt mondta, ez jó jel!!! Ha nem élő terhesség lenne, akkor ezek nem lennének..... mindegy már csak fél nap, aztán randi megint Silverboyjal :lol:
andrea-1

Andi:
Most nekünk azért van pihi,mert a férjemtöl kértek egy sperma vizsgálatot,mivel az inszem napján gyengén produkált,mind általába mindig.Azután derül ki,hogy mi a következö lépés,inszem vagy lombik.
Te meg ne gondolj semmi roszra,veletek minden rendben van.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ugy orulok Macsieknak, nem semmi Kitti baba, kuzd a draga,hogy mielobb csatlakozzhasson a batyojahoz es mehessen mielobb haza.
Koszi lanyok a hireket

judit: gratula a sejtecskekhez,8 sejt az nagyon szep, huuu de jo.

Ma hivtam en is a bmc-t, holnap lesz mar Sz ugynok, ugy dontottunk parommal,hogy hozza szeretnenk menni, azt mondta Irenke, hogy holnap telozzak ujra, es megkerdik Sz ugynokot, hogy akkor most mi legyen a kovetkezo lepes, mert mar a 4.napon vagyok es Sz ugynok a fagyis beultit a mensi ideje alatt kezdi uh-al, megnezi,hogy vannak e cisztak es,hogy minden rendben legyen,csak en ezt nem tudtam, azt hittem,hogy megyek a 12.napon, meg jo,hogy ma odaszoltam, remelem nem kell eltolni 1 honappal. Na mindegy majd holnap kiderul,hogy akkor hogyan tovabb.
valyoni

Sziasztok,

Zsuzsó:gratulálok :D

Andikám: no papra,ott figyel a kis maszatka :D

Macsek: ÚÚÚÚÚÚúúúúúggggyyyyy örülök,hogy a lehetőségekhez képest jól vagytok :D :D :D

Sajt: igyál sok teát,és nézd meg azt a C vitaminos infót...lehet,hogy van igazság benne :roll:

Judit: nagyon-nagy gratula a 8 petikéhez :D :D :D nagyon szorítok,hogy mind termékenyüljön meg :D :D :D

Velem semmi extra...holnap megyek megint a Haematológiára :? remélem a "kedves" nővérkével nem fogok talizni :?
Voltam az 5.napomon Konc T.Úrnál, 27 tüsző kezdett nekiveselkedni :P

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Beni: mi van veled?voltál az ügyvédnél?

Kép

kiss angyal

Valyoni: nem tudom,nekem is most az első három napban kell menni...
De holnap megmondja úgyis :)

Kubu: drukk a kaksinak... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit: gratulálok a 8 bogyókához!!! :)
Remélem holnapra mindegyikük embriócskává lesz,és akkor lesz fagyitesó is az ikrek mellé :D

Andi: már csak 1 napot kell várnod :)

Sajti: Neked gyógyító hullámokat küldök+ némi mnyh-növesztőt :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Légyszi küldjetek megint mensi-meghozót!!!! :D
Nagyon mennék már Silverboy-randira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Angyalka: 27 tüsző??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Én vagyok csak olyan béna,hogy összesen 6 tüszőm volt? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maccs: olyan boldog vagyok,hogy egyre jobban fejlődik a két kiscica!!
már nem kell olyan sokat várni,és négyesben lehettek otthon! :D

Addig is még sok erőt és kitartást küldök Kittikének,hogy behozza a lemaradását,jól megerősödjön :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És egy kis Maccs-féle varázslat a kiscicáknak:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Breki:igen, 27 ,de az 5. napon neked is tutker több volt,csak ebből a 27-ből kb 2 fog megérni...nekem,kb spontán minden 2. hónapban 2 érik...
Küldöm a mensi meghozót :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu: ez tényleg szar ügy :? remélem hamar rátalálsz a fránya elemre....

Judit: milyen vasat ettél? és nem volt tőle székrekedésed?

Kép

kiss angyal

Angyalka: köszi a mensi-meghozót! :)
Előző hónapban nagyon jól működött :D

Talán kicsit rátornázok (Aviva),háááátha :)

Vassal kapcsolatban annyit,hogy nekem már az Elevit vas-tartalma is nehezítette a dolgokat...,aztán a torkom miatt kaptam erősebb vas-készítményt,háááát,nevezhetjük székrekedésnek... :roll: :roll:

Azért is nem szedem már... :?
Vendég

Breki: ahhhaa, én is erre gondoltam a vas bevitellel kapcsolatban :? pedig Juditnál nagyon jól működött a nyálkahártya erősítésénél úgy rémlik...

Kép

kiss angyal

Igen,én is amiatt kaptam,úgy emlékszem ez is szóba került itt,a torkom nem gyógyult,arra írta fel a doktornő.
Mondta,hogy ha ilyen béna a torkomban a nyálkahártya,akkor a méhem sem lesz képes a babát befogadni.
Na most ez utóbbi nem igaz,de az igen,hogy a vas helyrehozza a nyálkahártyát :)

Nekem doki írta fel,mert erősebb készítményt kaptam,de szerintem az Elevit vagy más terhesvitamin is elég :)
(Elevit tuti hatásos,ha csak azt nézem,hogy nem tudtam tőle wc-re menni... :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Örülök hogy megismertelek.
Remélem holnapra mind a 8 randija jól sikerül apáéval.Gratula! :wink:

Macs!
Drukkok Kittikének :arrow: :arrow: :arrow: küzdj ügyesen pici lány! :!:

Andikám!
Ma kerestelek,de már elmentél.Sajnálom hogy még egy napig idegeskedsz.Ne tedd!Minden ok.!!

Szerdán ki jön ?Remélem Sz .mágusnak leszáll végre a repülője.
Már nagyon beszélnünk kellene.
Hát lányok,ma annyian voltak mint még soha.Ez jelent v.mit?
ritabmc

Kubu,
remélem már megvolt a kakahurrikán és távozott az a genya gombelem és nem kell turkálni Marcus gyomrában! Azért az biztos nagyon car!!!

Breki,
küldöm a mensi meghozókat! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

:idea: Apropó!!!Azt hiszem holnap telózok a dokimnak, mert ugyebár múlt hét kedden megjött és szombaton azt hittem már vége is lesz, de nem lett, azóta sötétbarna-feketés cucc távozik, egész kevéske, nade akkor is! Szerintetek???!!!! Valami ötlet????

Andi,
de jóóóóó, hamarosan meghallgathatod a kicsi szívverését, na akkor lesz majd bömbi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit,
nagyon ügyi vagy a 8 kis bogyóval! Remélem holnapra mindenki megtalálja az igazit apa katonái között!!!!!

Sajt, Breki
a reptéren dolgozom, utasforgalomban, sok-sok kedves vagy kevésbé kedves ember között! Ezért az idióta beosztás!!

Kispatak,
remélem ez a német cég végre pozitív eredmény miatt fog jelentkezni! Nagyon drukkolok neked!!!!!

gigibp

Judit!
Még v.mi.
Te milyen coctailt kaptál hogy az altatás után ilyen fitt és fürge voltál?
A többi lány nagyon cudarul nézett ki.
Lehet hogy ők v.mit rosszul csináltak?
ritabmc

Rita: én a dumálós cuccot kaptam a leszíváskor,de pillanatok alatt friss voltam mégis,fel se tűnt,hogy volt valami,nem is éreztem se fájdalmat,se mást :)

Mintha csak pihentem volna egy kicsit :)

Én lehet,hogy megyek szerdán,jó is lenne,mert az a szabadnapom...!
Vendég

Kubu!
Remélem túl vagytok rajta.Nem is értem hogy bírta megenni azt a fémes ízű elemet.Szegényke.
Jó kis játékok!Ne hibáztasd magatokat,mikor Soma kicsi volt szétrobbant a teás kancsó és a konyhapulton keresztül rácsurgott a forró tea.Kaptam az orvostól,hogy nem vigyázok rá.
Pedig ha tudná!!
A konyhába nem jöhetett be,és azt sem tudom miért nem a csap fölött töltöttem .Évekig járt az agyam az ügyön.Meglátszik neki,de mikor kérdezik,már nem emlékszik rá.
Szóval nem volt jó érzés,de már túléltük.
Ilyenek bármikor bárhol történhetnek.Ettől még jó anyák vagyunk,legalábbis remélem.
ritabmc

Ritus,
nem tudom. A múltkor én is cefetül voltam utána, össze-vissza aludtam-keltem stb.
Lehet hogy most azért volt jobb, mert altatás előtt megkérdezték újra a testsúlyt és magasságot és talán újraszámolták hogy mennyi gyogyó kell :roll:
A másik két lány közül az egyik jól volt, csak regeteg tüszije lett ezért kapott infúziót.
Aki mellettem feküdt, az szerintem enyhén túlstimus volt...hiába csak 4-et vettek le tőle, de szegény végighányta a napot :roll:

Na de aki fórumos és műtét előtt-után is látogatják a fórumtársai, az nem lehet rosszul :D
Köszi csajok, nagyon-nagyon jól esett!!!

Angyal,
én alapból Gravidát szedek, attól nekem sose volt székrekedés (pedig amúgy hajlamos vagyok rá). És most Béres VasVitált szedek mellé, de csak 2 naponta egyet. Lekopogom, semmi gondom a nagydologgal :wink:

Valyoni,
szerintem nem késed még le ezt a hónapot, mert a fagyinál nem kell hormonkezelés, csak folyamatos tüsző-érés figyelés van, meg tüszőrepi. Engem pl. S csak a 10. napra hívott első uhura.

Breki,
küldöm a mensimeghozót hogy minél előbb mehess a randira :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
holnap fényképet is kérünk!!!

Sajti,
neked megy a mnyh-növelő :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Huh!

Látom beindultatok a du. folyamán.

Macs: remélem már otthon alszol, mikor és hogy látod a cicuskáidat? Remélem hamarosan ők is mehetnek haza cicamamájukhoz, És mit csinált az igazi macsker, a vörös kandur? Képecskéket kérünk majd!

Woody te is hozzál és Hanna képeket is várunk minden mennyiségben!

Kubu: nagyon remélem, hogy már egy hosszú eltávra ment az az elem és soha többet nem jön vissza!

Sajti: nem kellene neked valami igazi gyógyszer? Nagyon régen kinlódsz már, nincs valami szövődmény? Kis házidoki ill. gégészeti vizit nem ártana ám!
Állás: igen, lehet Istenke igy rendelte, hogy az a másik lenne - huh nagyon örülnék neki. Nekem nagyon hiányzik már, hogy beszéljek németül - annyira imádom ezt a nyelvet. De még türelmesnek kell lenni. Fogammal már számolom az éjszakákat, hányat kell még aludni, csak-csak jön a péntek, eléggé kellemetlen, mert jön kifelé az ideiglenes tömés és ezzel együtt kezd fájni. Én már most ülnék a székbe - láttatok már ilyen "jó bolondot"?

Gigi: kösz a drukkot. Huh reptér! Érdekes lehet, de nehéz. Épp most láttam valami álláshirdetést oda, részmunkaidő és baromi kevés fizetés nyelvtudással.

Beni: csajszi nagyon eltüntél, gyere már legalább 2 sorral!

Judit: reméljük minden ok-s lesz, és a nagy randevuk sikerülnek.

Angyal: ez nem semmi, remélem csak jó hirek lesznek tőled is!

Rita: te ugyanolyan gondos anyuka vagy mint én voltam. Gyerek nálam se jöhetett konyhába, csak ha evés volt. Hütőbe se nyulkálhatott. Persze mindezt nehéz kivitelezni, de meg kellett oldani. Na nesze nekem, annyit vigyáztam rá, aztán meg ezt is a fejemhez vágta - ezért mondom kis gyerek kis gond, nagy még sokkal nagyobb! Higgyetek vén fejemnek.

Mára lelép
üdv kispatak
Vendég

Kispatak,
az biztos, hogy nem unalmas, nincs két egyforma nap, két egyforma ember! No meg bebizonyosodik a tézis, miszerint az emberi hülyeség határtalan!! Ha megírnánk a történeteket egy könyvben, tuti siker lenne!
Sajna mostanság rabszolgákat vesznek fel éhbérért, ezért is van az, hogy főleg iskolás "gyerekek" jönnek, akik pár hónap elteltével ki is lépnek!

Nálunk az alatatás után fél órával már mindenki fitt és üde! Nem tudom mit használhatnak!? De ugye BMC-ben is mindenki kap infúziót és csak félreértettem Juditot!?

gigibp

Gigi, Judit: Neked is köszönöm a mensi-meghozót!!

Na,így már eszembe jutott,legutóbb én is Gravidát szedtem,attól nekem sem volt gond a "nagydologgal" :)

Az Elevit volt csak durva...
Vendég

Nekem is jólesett,mikor valaki meglátogatott a leszívás után ;)

Bár köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől,de oooooolyan jóóól esett :)

Remélem majd most is épp aznap jön be valaki szívhangot figyelni,vagy petezsák-kukucsra,és véletlenül felém is jár majd :D

El se hiszitek,mennyire várom már a kezdést :)
Vendég

Gigi!

Igen kvázi diákot kerestek és éhbérért szó szerint és valami részmunkaidőre. Hát megáll az ész mik vannak. Persze a fiatal örül, hogy kap valami munkát és persze fiatalok vannak ott. De én azt mondom, a minőség is számít valahol nem?

Elhiszem, hogy regényt tudnál irni - én meg az álláskeresésről tudnék, szerintem azt is elkapkodnák. Ja lenne még egy témám, de azt meg kell tartanom magamnak - Az elveszett bárányról szólna.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak,
az elveszett báránykáról szólónak tuti happy end lenne a vége és az is lesz!!!!

Sajnos a minőség már nem számít, csak, hogy minél olcsóbb legyen minden! :(

gigibp

Gigi,
nem értetted rosszul, a bmc-ben szinte senki nem kap infúziót utána!
Az első leszívásnál is négyen voltunk egy szobában, és egyikünk sem kapott, most is én 1 palackkal meg egy másik csak néggyel, de kettő semmit!
Asszem ez a tüszők számától függ, csak annak adnak akinek sok volt a tüszije :roll:

Kispatak,
Megkerült az elveszett bárány - ezzel a címmel szeretném látni a regényedet :wink:

Kép
judit0713

Judit: nekem csak 4 petesejtem volt,de kaptam infúziót a leszívás után! Most rákérdeztem a páromnál,hogy is volt,mert én akkor még aludtam,vagy legalábbis csak magamban beszéltem,azaz nem tudtam még magamról,de mikor ébredtem,elmondták,hogy kaptam infúziót,és megmérték a vérnyomásomat.

Nekem nem volt túlstimum,de nálunk (az én szobámban) mindenki kapott egy adagot...
Vendég

Ha utána nem mondták volna,akkor sose tudom meg,mert addigra már lement,és utána a vérnyomásomat is megmérték,és arra sem emlékszem :D
Vendég

Jaj aranyosak vagytok!

Én pedig azt szeretném látni, hogy mindenki legalább egy babácskát kapjon a sorstól - persze ez nem kivánságmüsor.

Igen: jó lenne nekem is a happy end - annyi sok rosszal vert meg már a sors. Remélem, egyszer a bárányka haza talál - csak az a baj, hogy nem tudom, mikor van az az egyszer, várni de meddig - tudjátok ti valahol ezt az érzést. Mindenki vár valamire, nekem az a baj, hogy semmit se tudok érte tenni - és még legyek türelmes. Az eltelt hónapok száma lassan az éveimet számát éri el, egyik se kevés.

De ahogy a volt koll.nőm monda : az élet egy fél pohár viz, ne azt nézzem ami nincs, hanem ami van és reménykedjek, valahogy igy bírom.

Nektek is kitartást, és remélhetőleg nem csak potyára várakozunk, és vágyakozunk - hogy Esztert is idézzem.

üdv

kispatak
Vendég

sziasztok,
csak röviden, nemrég értünk haza apával egy kis ünnepi vacsiról.

Kubu,
kitartást nektek, reggelre meglesz az eredmény. drukk! :arrow: :arrow: :arrow:

Judit,
millió drukk a randihoz, várunk reggel a jó hírekkel! +++++ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs,
örülök hogy újra otthon. ha magadhoz tértél az "új" szobákban a meglepetéstől, akkor remélem jössz majd! Kittike, csak ilyen ügyesen tovább a bátyus nyomdokain!!!!

Eszter,
köszi a híreket!

Zsuzska,
Vicky és Barbi az útitársaim, te is beférsz még csak időileg számolj a békási kitérővel. :-)

Andi,
képet és jóhírt holnap! :-)

Sajti,
Oscillococcinum vagy Coryzalia?
7.30-kor nyitnak, ha 7 előtt érkezel, még a melegedőben várakozhatsz, ami most nem ártana!!

Kisbéka,
én nem tudok holnap menni, úgyhogy szerdán találkozunk. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: ha holnapra sikerülne mensit varázsolni,akkor találkozunk szerdán :)
Vendég

Sziasztok lányok. Üdv az ujjaknak. Öröm volt kicsit olvasgatni titeket. Látom vannak új kismamik, és vannak jó esélyesek. Remélem mindenki jól van. Sajna nem mindig jutok gép elé, meg valahogy leülök ide és az én drágám nem birja a légkört mármint az elektroszmogot. Persze ezt csak én gondolom így. Mi jól vagyunk már elég nehezen bírom magam. Sajna nem fordult be és még mindig keresztbe nyomja. Ez nekem nem a leg kellemesebb sőt azt mondom minden részem fáj. De már nem sok van hátra. Most olyan 2kg felettire saccolják,hát elég nagy babuci is lesz mint a nővére aki 4,5kg született. Voltunk 4d az iwiwre raktam képeket. Puszi mindenkinek, és jó pocaknövesztést nektek!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok,
csak gyors bekukk, hogy a mai nap is jól kezdődjön!

Kubu hírek: elem kijött, remélhetőleg holnap hazamehetnek!!!!!
Marcus hurrikánkodhat tovább!!!:-D :-D
Kubu, próbáld meg kipihenni az elmúlt napokat, amennyire tudod!

Judit, drukkolok nagyon!

gyertek csajok a mai beszámolóval!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Köszi Zsuzsó a jó hireket.

Kubu: reméljük egy időre elég volt az elem-evészet, inkább mást egyen a kis betyár! Kitartás!

Macs: milyen volt az első éjjel otthon?

Pancsi: reméljük befordul még. Hogy fáj elhiszem, ha befordulna is fájhatna ám - nekem azt tette, de rendesen, ugy nyomott mindent. A legjobbakat neked és mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Kubu!
hallom már minden rendben,szerencsére!
zajlik nálatok az élet! :D

Mindenkinek drukk mára!!akinek kell!
vikus82

Sziasztok!

Most csak gyorsan magunkról, de jövök még!
8-ból 8 megtermékenyült mára :D
Csütörtökön kapunk vissza kettőt, a többi megy a fagyiba.
Szerintetek hülyeség volt, hogy nem merem a hármat bevállalni???
K2 nagyon mondta, hogy nem vagyok már 20 éves...és ezzel szemben nekem csak az az egy gyengécske ellenérvem van, hogy a múltkor végigparáztam hogy csak hármasikrek ne legyenek! Elvetetni egyiket se tudnám, kihordani meg az én koromban és méreteimmel... (bocsi Eszter :oops: :oops: :oops: )
Még holnapig meggondolhatom....Ti mit csinálnátok???

Kép
judit0713

Juditkám,
szuper!!!!!! :-D :-D :-D
dilemmádat megértem, hirtelen nem tudom mit tennék a helyedben. :oops: :oops: :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Judit: Gratula a nagy randevukhöz. Abban neked kell dönteni hányat szeretnél vissza, de ha a kettő mellett döntesz, jól teszed - én sem vállalnám a hármat ill. többet. Fagyibabák lehetnek a többiek, csak ne legyen erre szükség - ezt kivánom!

üdv

kispatak
Vendég

Judit: gratula!!!! :D
Szerintem jól döntöttél!! Én is 2 mellett döntöttem volna,és nem csak a mostani korommal,de mivel még azok is osztódhatnak.... szóóóóval szerintem elég 2 :)

Bízd a Jóistenre,(a kettőből) ő majd úgyis tudja,mennyi lesz jó :)

Az,hogy mind a 8 megtermékenyült,nagyon jó eredmény!
Most tuti minden ilyen jól megy továbbra is ;)
Vendég

Judit!
nagyon gratulálok!!!!!! :D :D :D
vikus82

Na most már reagálok is :)

Kubu,
szuppper jó hír, Marcus visszakapta eredeti hurrikántemperamentumát :D :D :D

Zsuzsó,
köszi a Kubu-híreket! Mennek ám a drukkok szerdára, bár már tuti ott van a kismanó :) Képet majd te is hozzál, ha már ad Sz (szerintem már lesz ott petezsák, szépséges)

Kispatak,
hát igen, valamiért úgy döntött a sors, hogy itt mindannyiunknak gyakorolni kell még a türelmet...de jó úton haladunk, és meg is lesz érte a jutalmunk :wink:

Breki,
ha esetleg még szükség van rá, itt megy egy adag mensimeghozó :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi,
jó rólatok is hallani néha :) Most már lassan csak befordul a picinyke a jó pozícióba!

Andikám,
gyere a jó hírekkel és a képpel!!!

Kép
judit0713

sziasztok

kubu
örülök hogy minden rendben lett veletek , jöttem az etetés után hogy lássam mi van veletek.

judit
neked is örülök , bár én megfogadnám az ügynököd tanácsát, mert ők azért mégiscsak jobban tudják, mint mi... és nekem is a 2ből maradt Hanna egyedül, de nyílván a te döntésed, de az esélye is nagyobb hogy a 3-ból marad 1-2??? nem kell egyből arra gondolni hogy hárman lesznek, de úgyis annyi lesz amennyit a jó Isten ad és annak kell örülni.
nekem is 2-t ültettek vissza, 2 és 3 van még a fagyi oviban.
én ha a helyedben lennék elfogadnám a 3-at /bár nem vagyok a helyedben/ hidd el nem véletlenül mondta azt Katalin hogy még holnapig dönts el :)

zsuzsó
remélem jól vagy te is köszi a híreket kubuékról.

andi
te meg már hallottad is azóta a szívhangot remélem és boldog kismami vagy .

woody
rólad már olyan nagyon régen hallottam, hogy vagytok? kislányod hogy van?

rólunk
mi jól vagyunk , van hogy egész nap nem kell tápszer Hannának, ennek örülök, de este még fél12kor kért kaját hát kapott egy kis tápszert aztán elaludt.... reggel olyan cuki volt mostmár a cicinek gagyog, mondtam is ma reggel apának hogy 5hetesen mondani hogy hőőőő--- Filipre már nem is emlékszem hogy mikor kezdett el ilyesmit csinálni.... mindegy Apa mosoly ma is megvolt és tök cukin vigyorog ha jó kedve van.

pancsi
látom jöttél te is végre rég jártál erre, örülök hogy minden rendben nálatok is.

jók legyetek mindenkire gondolok akinek nem írtam arra is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lehet,hogy nem vagy már 20 éves,de a szervezeted legalább olyan jól reagált eddig,úgyhogy ne becsülje le K sem,és Te se! :)

2 embrióból simán megmaradhat a 2,de akár több is lehet(ne) :)
Szóval úgy gondolom,hogy jól döntöttél!! :D
Vendég

Köszi mindenkinek a mensi-meghozót,drukkoljatok,hogy hamar megjöjjön,hogy megvalósuljon a "C" megoldásom,mert azzal végeznem kell novemberben...!!

Egyelőre sajnos csak annyi nyoma van,hogy fáj az alhasam,elég rendesen feszít,de nekem sajnos ez az "előjáték" elég sokáig is el szokott tartani,pedig már meg kéne jönnie :?
Vendég

Béku,
vesd be az itt már sokat melegetett forró fürdő + kupica rövid ital kombit, meglásd megjön az a fránya Mary!

Kép
judit0713

Ja, a sexet is szokták javasolni, szóval fürdő után felpörgött állapotban... :lol: :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Láttam Porontykát :) 11 mm-es és pulzált a kis szivecskéje!!! :) És azt mondta Sz. hogy minden oké VELE!! :) Olyan jó volt látni!!!!! :)
2 hét múlva még egy utolsó bmc-s jelenés Sz-nél, akkor beszéljük meg a továbbiakat majd.
Adott táppénzrevevős javaslatot..... úgyhogy hepiség van :)

Eszterrel és Sajtival találkoztam, Nekik innen is megy a drukk...!!!! :)

MOst megint a vesztőhelyen vagyok, mert ma 1 napot nincs az a nő, akit helyettesíteni szoktam.... Már bejelentettem, hogy péntekig vagyok, úgyhogy remélem innentől már teljesen baszogatásmentes lesz ez a maradék kis idő :)
andrea-1

Adikám,
csúcsszuper überkirrrály hírek, dejódejódejóóóóóó :D
Úúúúúgy örülök nektek!!!
Hétfőtől hepiséges, nyugis kismamaélet vár rád :D

Sajti, Eszter,
drukkhegyek, ha még nem kerültetek volna sorra :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Judit!

épp csak miattad ugrottam be hogy mik lettek az eredmények...
gratulálok :D

szerintem jól döntöttél!!!!!!! Én a 2 mellett szavazok!!!!
az okokat ismeritek!!! Nálunk is 2-ből lett 4, majd 3 baba ... ez azért biztosabb és így tudsz teljes szívből drukkolni, hogy maradjanak...ha 3-at kapsz vissza, lehet hogy parább lennél a létszám miatt!!!! Én így gondolom...

majd jövök később!

puszi

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: