sziasztok
kubu
örülök hogy minden rendben lett veletek , jöttem az etetés után hogy lássam mi van veletek.
judit
neked is örülök , bár én megfogadnám az ügynököd tanácsát, mert ők azért mégiscsak jobban tudják, mint mi... és nekem is a 2ből maradt Hanna egyedül, de nyílván a te döntésed, de az esélye is nagyobb hogy a 3-ból marad 1-2??? nem kell egyből arra gondolni hogy hárman lesznek, de úgyis annyi lesz amennyit a jó Isten ad és annak kell örülni.
nekem is 2-t ültettek vissza, 2 és 3 van még a fagyi oviban.
én ha a helyedben lennék elfogadnám a 3-at /bár nem vagyok a helyedben/ hidd el nem véletlenül mondta azt Katalin hogy még holnapig dönts el
zsuzsó
remélem jól vagy te is köszi a híreket kubuékról.
andi
te meg már hallottad is azóta a szívhangot remélem és boldog kismami vagy .
woody
rólad már olyan nagyon régen hallottam, hogy vagytok? kislányod hogy van?
rólunk
mi jól vagyunk , van hogy egész nap nem kell tápszer Hannának, ennek örülök, de este még fél12kor kért kaját hát kapott egy kis tápszert aztán elaludt.... reggel olyan cuki volt mostmár a cicinek gagyog, mondtam is ma reggel apának hogy 5hetesen mondani hogy hőőőő--- Filipre már nem is emlékszem hogy mikor kezdett el ilyesmit csinálni.... mindegy Apa mosoly ma is megvolt és tök cukin vigyorog ha jó kedve van.
pancsi
látom jöttél te is végre rég jártál erre, örülök hogy minden rendben nálatok is.
jók legyetek mindenkire gondolok akinek nem írtam arra is.