A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Annyira szeretném , hogy még egy órát aludjon a gyerekem, de nem akar, csak üvölt. :roll: :twisted: Pedig ma még csak fél órát aludt és tök fáradt, viszont iszonyúan fáj az ínye...én meg mindjárt megbolondulok.

Kép
ikoka7

ikoka!
nincsen Zsombinak borostyánlánca???
nekünk is borzalmasak voltak amikor a hátsó rágó fogak jöttek és
vettem kiarának,azóta szinte semmi baja...
inkább csak néha éjszaka zavarja...

Kép
Kép
csibe83

csiibe van neki, de 6 fognál egy kalap kakit sem ér, most az ölemben ül és persze nem aludt

Kép
ikoka7

ja...
szegényke...

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba!

Köszi, de azért ne olyan szavakra gondolj, mint szelepszárszimering :lol: . Sztem a legtöbb baba mond már ennyit, csak van aki nem is számolja meg igazán.
Olyanok mennek, mint:
apa,
ana/ava-anya
baba
jadda-labda
vauva-kutya
ott
oda
níní-inni
tigi-tigris
sziszi-cici, cica
mama
pipő-cipő
kukk-kukuccs, hal (mindig mikor megnézzük Szabi halait, mondom, hogy kukucskáljuk meg őket. Ezért mindig mondta, hogy kukk. Azóta ha halat lát, az is kukk :lol: )

Ez még több is, mint 12 :wink: :D . Fel is írom majd ezeket magamnak is :D .

Boo!

Miron nagyon cuki lehet, ahogy mosakszik :D . Botond hajat mos, de ő nem kérésre, hanem mindig :? :lol: . Látta apjától, hogy hogyan mossa, mert ugye sokszor együtt fürdenek, és pár hete ő is csinálja, nagyon cuki :lol: . Legalább nem fél tőle :wink: .

Ikoka!

Szegény Zsombi :( . És szegény te :roll: :( .
Botond kb. egy hete felkel minden hajnalban, és én azt hittem a foga, de pár napja gyanus lett, hogy büdi van nála, pedig kaki nem volt, szóval vlsz. rotyogtatt, és azóta éreztem is, hogy a hasa zuborog. Sztem a tápszer lehet, mert épp egy hete vettem neki Beba 2-t, mert nem volt 3. Viszont az sűrűbb, meg már rég nem azt kapta, lehet, hogy az bántja szegénykémet, szóval ma vettem 3-ast, remélem reggelig alszunk :wink: .

Csibe!

Eszedbe se jusson, hogy a pici rossz alvó lesz :wink: ! Most már tapasztaltak vagytok, és már az elején tudatosak lesztek :wink: . "Úgy kezd, ahogy folytatni akarod". Olvasd el a Suttogót :wink: !

Ja, képzeljétek, múlt szombaton kertiparti volt a szomszédunknál, és bébibumm volt a baráti körükben, így volt egy négy hónapos, egy hat hónapos, két nyolc hónapos, egy tíz hónapos, egy Botond :lol: , meg az ő gyerekeik egy 4 meg egy 7 éves.
Beszélgettünk az altatásról, és azok az anyukák, akik alkalmazták a Suttogót, azoknál nem volt ezzel semmi baj (3 gyereknél), akik viszont nem, azok közül csak egy volt jó alvó, a másik négy gyerek viszont nem tud egyedül elaludni, és nem is jó alvók.
Ráadásul az az anyuka, aki nem olvasta a Suttogót, de jól alszik a babája, ő is azt mondta, hogy ő ugyan magától, de szinte ugyanazokat az irányelveket követi, mint a könyv.
Azért ez tuti nem véletlen :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
az tuti,hogy a második babónál az első perctől alkalmazom a suttogót.
Kiaránál sajna később kezdtem el...

Kép
Kép
csibe83

Nem is mondtam nektek:
A srác, akiről meséltem, hogy alig 33 évesen agyvérzést kapott, vasárnap hajnalban meghalt :cry: .
Tudom, hülyén hangzik, de talán jobb is így, mert egy impulzív fiatal ember biztos nem ilyen életre vágyott volna, hogy csak feküdni tud magatehetetlenül, és még beszélni sem képes...
:(

A másik hír, hogy kedden Niki bnőmmel nagy "élményben" lehetett részünk . Épp nála voltam, indultunk volna nőgyógyászhoz, erre hatalmas robajt hallottunk, és megrázkódott alattunk a föld :shock: . Iszonyúan megijedtünk.
Kiszaladtunk, mert azt hittük, talán leszakadt a lift (tetőtéren laknak, és lifttel lehet felmenni kívülről). És akkor megláttuk: pár méterrel odébb hatalmas füstfelhő, felrobbant egy ház, és végül láttuk összedőlni, ami maradt belőle :shock: :( . Baromi félelmetes volt, és mindez tőlünk 3 házra, és a teraszról egy az egyben láttuk.
Kiderült, hogy gázrobbanás, egy férfi direkt robbantotta magára, meg is halt. A szomszéd házak ablakai kitörtek, és az utcán több méterre szétszóródott a törmelék. Kész csoda, hogy épp senki nem sétált a járdán.
Állítólag már régóta fenyegetőzött ezzel a fickó. Na, akkor kellett volna lapáttal tarkón vágni :evil: .

Több jóhírem nincs mára :oops: . Dugultam :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Húú, milyen érdekes élmény..lehet morbid vagyok, de tök jó, izgi. Ilyen látvány nem adatik meg az életben mindenkinek.
A lifttel tetőtérbe kívülről, azt hogy kell elképzelni? Csak lifttel lehet feljutni vagy belül azért van lépcsőház?

Bodzi nem rendelkezik ekkora szókinccsel, viszont készségesen odahozza a zokniját, ha megkérdem, h hol van és miért vette le és ugyan vegyük már vissza :)
És van két kedvenc könyve, azokat naponta többször hozza és végig kell olvasni. Beül az ölembe és olyan pilledősen olvasunk.
És imád a kiskonyhában főzni.
Más most hirtelen nem jut eszembe...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Csibe! Hú,de izgi!!! Gratulálok!!! A nem alvás miatt ne izgulj,lehet,hogy a második baba tényleg sokkal jobb alvó lesz mint Kiara,te pedig sokkal tapasztaltabb :wink:

Boo! Édes lehet Miron,ahogy mosakszik. Lili meg hasra fekszik,amikor mondjuk neki,hogy meg tudjuk mosni a fenekét :lol: Meg tartja a kezét,ha véletlenül elfelejtjük megmosni. :D

Pocok! Hatalmas ez a videó!! :lol: Nagyon ügyesen jár már Nimród!

Dodi! Azta... ez tényleg ne mindennapi "élmény",ugyanakkor izgalmas is.

Engem egy kicsit kezd aggasztani,amit már meséltem,hogy Lili ütögeti magát. :oops: Főleg akkor,amikor rászólunk valamiért,mintha büntetné magát,pedig soha nem ütöttük meg egy picit sem. Szerintetek ez mitől lehet? Le fog erről szokni? Próbálok nem tudomást venni róla,de a fejét üti,azt meg mégsem hagyom.
Ja! Képzeljétek,amióta berakom az ágyába az itatóját,azóta átalussza az éjszakát :lol: Nem is iszik,csak maximum egyszer - hallom a bébiőrön :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi,

mi jót játszótereztünk délután, itt hulla meleg volt ahol sütött a nap, árnyékban szélben meg meg lehetett fagyni :shock: :shock: :shock:

"pipő" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Enyémgyerek azt mondja hogy "bö" - ez a büdi-t jelenti - ha bekakilt, akkor megkérdezem hogy hol a büdi pellus, és mutatja, meg közben mondja hogy "bö".

"szép" kis élményeid voltak :shock: :shock: :shock: :shock:

ez a "kukk" a hal-ra nagyon édes!

Szonibaba,

gondoltam hogy a 3-al elindulás valahogy így van...

Ikoka,

kitartás :? :? :? :? egyszer csak kibújnak azok a fogak... addig meg kibírjuk valahogy :wink: :wink: :wink:
Osanitot vagy egyéb homeos izét (Chamomilla) nem próbáltad? Nekünk ez és a borostyánlánc a tuti kombó. Mondjuk a bal fennt hármasa és négyese már áttört, látszik a hegye, a többi fennt és lennt meg csak dudorodik veszettül... ma Nimród fél héttől adott elő egy visítós-sírós-őrjöngős fél órát, úgyhogy a fürcsi is csak rapid volt, aztán zutty az ágyba - mondjuk hulla fáradt volt. Szerencsére azóta alszik.
(na, elszóltam, most felsírt)

Nyuszi,

éjszaka átalvás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és ezt csak így mondod????????????????? Hurráááááááááááááá
(cuki lehet ahogy éjszaka iszik és hallod)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

Lili-t nem úgy volt, hogy elviszed emiatt az ütögetés miatt valami szakemberhez? (vagy lehet hogy rosszul emlékszem :oops: :oops: :oops: :oops: )

Szerintem egyébként elmúlik, nem hiszem hogy ez tudatos ütögetés lenne, hiszen normális szerető környezetben nő fel...

Mi ma voltunk ortopédián kontrollon - szerintünk furin terpeszben jár, meg tegnap este mintha úgy láttuk volna hogy gerincferdülése van...

Hát, megint kiakadtam:
- rohadt lassan haladt a dolog, negyed9re értünk oda, és fél11 után jutottunk be. A folyosón ahol vártunk, meleg, tömeg, a wc igénytelen,stb
- bemegyünk, a doki kvázi nem állt fel a székéből, úgy osztotta az észt: igen, kicsit terpeszben megy, a gerincével tuti semmi gond :shock: :shock: :shock: :shock: wazze, legalább megmozdulhatna és megnézhetné, ha már itt kínlasztottam a gyerekem több mint két órát a várakozással, nem? Kicsit erősködtem, akkor megnézte a csípőjét, ennyi. Kérdem én, mi a t@k@mért fizettem eddig kisebbfajta vagyonokat a TBnek, ha zéró ellátást kapok? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: tanulság: aki megteheti, úgyis elviszi magánorvoshoz a gyerekét.

Amúgy a váróban olyan sok beteg, sérült kisgyereket láttunk, hogy ez is teljesen kiakasztott... és hálát adtam a nemtomminek, hogy a mi gyerekeink egészségesek.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
a gázrobbanás volt is tegnap a hirekben...akartam is kérdezni,de totál
kiment a fejemből...

Kiara nekünk is eléggé segitőkész lett...segit teregetni,ágyazni,főzni...

Kép
Kép
csibe83

Segítsééég!

A laptopomon vmi elállítódott a billenytűzeten, hogy némely betűk helyett számokat ír, meg a pont helyett vesszőt, ilyenek. Nem tudjátok hogy tudnám visszaállítani :roll: ?
Van egy tippem kinek a keze lehet a dologban :roll: .
Szerintem a franciabulldogom volt :lol: :lol: :lol: .

Szonibaba!

Igen amúgy azért használtam az élmény szót, mert tényleg nagyon érdekes és izgi volt átélni és végignézni. De persze szomorú is, a pasi miatt :( .

Nikiék egy hatalmas, 3 szintes, többgenerációs házban laknak. Sztem a tiétek is ilyesmi lehet. Alul garázs+szuterén, a magasföldszinten anyósék, a tetőtéren meg a bnőmék. Hozzájuk csak a lift megy fel, ami a ház hátuljába van építve, kültéren. most még elég kezdetleges, mert nincs "fülke", csak egy "placc", ami felemelkedik de 3 oldalról így is zárt, az is valami :lol: . Fent meg a teraszra érkezik az ember, és onnan lehet bemenni a lakásba, ami amúgy gyönyörű tágas a tetőtér ellenére :wink: . Maga a szerkezet amúgy tök biztonságos, mert Niki apósa ezzel foglalkozik ezer éve, és baromi kényelmes, hogy nem kell fölcsattogni, viszont ha áramszünet van, szívás :twisted: .
Vagyis van tartalék áramkör, vagy mi a fitty, de azt lentről kell átkapcsolni, szóval ilyenkor szólni kell lent vkinek. Mázli, hogy a dédi a kert végében lakik, és szinte mindig otthon van. De volt már, hogy Robi mászott le a liftaknán keresztül :roll: :lol: .
Engem jobban aggaszt, hogy ha megszületik a babájuk, vagyis ha elkezd járni, nehogy beessen az aknába, szóval addig kihisztizek oda vmit :twisted: . Ha Botond náluk van, így is mindig szétszekálom őket, hogy naaaaagyon vigyázzanak, ki ne menjen :twisted: .

Pedig azt hittem, Bodzi már trécsel. Azt mondják a többedik gyerekek előbb... Mondjuk simán kinézem, hogy pár hónap múlva folyékonyan nekilát, most meg csak tárolja az infókat :lol: . Botondnak volt ilyen időszaka, az Istennek sem akart csinálni semmit, amit tanítgattam neki, aztán hirtelen mindent elkezedett csinálni egyszerre :lol: . Mi is így olvasunk :D .
Eszembe jutott még két szó: hapci, és csüccs :lol: . Ja, és persze a ne-ne (nem) :? :lol: . Ez már 15 8) :D .
De annyira engem nem lep meg, én két évesen tényleg verset mondtam, meg Szandit énekeltem kívülről, és azóta sem fogom be sose :oops: , szóval nem csoda :lol: . Ja, és apa sem egy csendes alkat :roll: :lol: .

Nyuszi!

Átalvás: juhu-juhuuuuu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .
Egy hét múlva már olyan kipihent leszel, egyből készenállsz majd a második babára :lol: .
De tényleg, nálam így volt: amíg felkelt éjszaka, addig eszem ágába sem volt kistesóra gondolni, de ahogy kipihentem magam (pár nap), rögtön készenálltam :lol: . (úgysem lehet készenállni :twisted: :lol: )

Kispocok!

:lol: :lol: :lol: .
Erről jut eszembe, azt is mondja Botond, hogy kaka :lol: . Jé, tényleg , milyen sokmindent mond :shock: :lol: :lol: .

A kukk szerintem is cuki :roll: :wink: . Akárhol mutogat a halakra, hogy kukk-kukk, mindig megdicsérem, hogy "igen Életem, halacska, ügyes vagy", más anyukák meg néznek rám, hogy mekkora debil vagyok :oops: :lol: :lol: . Azon senki se lepődik meg, mikor ő mondja, hogy vauva, én meg közlöm hogy igen, ez egy kutyus, nagyon ügyes vagy. Akkor a kukk, miért ne lehete hal?! :roll: :lol: :lol:
Ilyen szava van szerintem több is, ami most eszembe jut az a mamm-mamm. Ezt használja az ételre, és a cumira is. Végülis logikus: mindkettőt a szájába veszi :lol: .

Ne sírjon fel a babád :( !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

laptopos kérdésben nem tudok helpelni :-(
Apa kérdezteti hogy mindenhol ezt csinálja vagy csak a böngészőben?
Nem lehet hogy magyarról átállítottad angolra a billentyűzetet?

felsírt, de vissza is aludt :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsimanó fogat növeszt nagyonnagyon, az kínlasztja :cry: :cry: :cry:
baba :arrow: de rég mondtam ezt rá... valahogy már kispasi, kisgyerek, sajna kinőttek a babakorból (szerdán a bébirevigyázósegítőm is mondta hogy már látszik rajta a pasi és nem baba... brühühüüüüüüüüüüüüüüü)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Pfffff :evil: . De elhiszem neki, hogy egészségesek vagytok :wink: .

Erről jutott eszembe:

Tike!

Tudod, én eddig sem vágtam hanyatt magam a dévénytől, vagyis de, mert ha tényleg szükség van rá, akkor nagyon hatásos, csak én eddig is úgy láttam, hogy kicsit túlzóak az elvárásaik. Hát most pláne ezt gondolom, anélkül, hogy közben elvitatnám az érdemeiket. Nem baj, ha segítenek, csak ne vegyétek azért ezeket a dolgokat túl komolyan szerintem :wink: .
Babadolog: deizgi :D .

Mi most kicsit lekattantunk a témáról, mármint én, mert használtam ovutesztet, meg nézegettem a naptárt, hőmérőztem, meg a többi "tuti módszer" :twisted: . De múlt hónapban tele lett vele a tököm, szóval nem nézegetek/számolgatok semmit, jön, amikor jön :wink: . Amúgy lehet, hogy a cukrom a bűnös, mert ugyan a várt értékeken belül vagyok, de Botonddal azért alacsonyabb értékekkel estem teherbe :roll: . Szóval most inkább erre megyek rá.

Nektek van még tejetek? Mármint annak, aki nem szoptat? Én már 7 hóapja nem szoptatok, és még mindig egyből jön, ha megnyomom. Nem tudom normális-e ez. Mert a magas prolaktin szint okozhat meddőséget. Bár a menszim normális...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez a liftes dolog bazijól hangzik!
Régen olyan loft - lakást akartam, amibe egyből a liftből lépsz be, mint a filmeken :lol: :lol: :lol: most már csak egy kertesház is elég lenne 8) 8) 8) 8)

[quote]D írta:e annyira engem nem lep meg, én két évesen tényleg verset mondtam,

ezen valahogy nem vagyok meglepődve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Szandira már nem is reagálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

erről jut eszembe, egy munkatárs-haveromnak (aki Apával egyidős, tehát nálam 7-el fiatalabb) fiatal, 18 éves a barátnője... a csajszi abban az évben született, amikor én érettségiztem :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

debil anyuka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

remélem, igazatok van (dokinak és neked is) és csak azért volt ilyen kelletlen, mert hulla tapasztalt és elege van az aggódó anyukákból....

Helyes, kattanj le a mindenféle tesztekről és bújjatok össze csak úgy :wink: :wink: :wink: :wink: hamarabb össze fog jönni, mintha halálra stresszelnéd és számolgatnád magad, az tuti!
( és azt se csekkolgasd hogy van-e még tejed :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!
apum most lesz 47 éves és a barátnője(mostoha nagyi) 31
éves,azaz 4 év van köztünk...

Dodi!
igaza van pocoknak ne számolgass méregess csak apára fel...

bár félve merem mondani,hogy nekünk msot hogy jött össze az újabb babó...
apa nagyon sokat dolgozik,igy "kekszelni" sajna nagyon ritkán tudunk...
szóval egy keksz elég volt... :oops: :oops: :oops:

minden nap 7kor már alszik szegénykém,mert 2kor kel,aztán kb 3ra
itthon van.
és minden második szombaton is dolgozik.
szóval szegényke hulla minden nap...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
én is bizom benne,h a 2-nál már kicsit rutinosabban mennek majd a dolgok...

szerintem mi is fogzunk kicsit,mert végre csak kétszer kelt éjszaka,de
ma már most kelt az előbb és éjfél 1 között szokott,majd fél5kor
aztán alszik 9ig kb

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Gondoltam, hogy benne lesz a hírekben, tényleg durva volt.

Azért nyugtass meg, hogy nem csak havi egyszer "kekszeltek", az még kekszből is kevés :twisted: :lol: :lol: .
A kérdés persze költői :wink: .
Szegény teapa :( .

Boo!

Azért én próbálkoznék még az elzárással, nálunk a hisztire bevált :wink: . Egy-két alkalomból még nem szűri le, hogy mi a célod vele, de ha a "dádja" után mindig elzárás jön, meg fogja érteni. És tényleg elég egy-egy percre. (én Botondot 20-30 mp-re zártam el :roll: :lol: . De az is elég volt neki :wink: ).

Kispocok!

Őőő...szerintem ne szervezzetek közös progit velük :roll: :lol: :lol: . De komolyan. Tudom, az én számból béna, de legalább hiteles: tök idióták a tinik :? :lol: . Jó, biztos van köztük érett gondolkodású, normális is, de az 1000ből egy. Mondjuk hátha ő az. De ne te csekkold :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

tacskó :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na, ezt még nem hallottam!
Köszi amúgy, Apát szerintem holnap amúgy is ugrasztom nagybevásárolni most, hogy megjött a fizuja :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó: Mozi? Buli? Mikor?

Csapkodásra nem tudok okosat, de ezt már a játszón is kifejtettem :oops: :oops: :oops:

videót toljad hamar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

31 éves mostohanagyi vicces :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

eddig egy koncerten voltunk együtt a MIllenárison, nem sokat szólt egyenlőre, neki is fura lehet, hogy páran a szülei is lehetnénk akár... mondjuk nem is terveztünk velük minden héten közösködést, csak úgy eszembe jutott...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
amikor össze tudunk hozni kekszet összehozzuk,de a szeptemberben csak egy jött össze sajna,mert annyira megdolgoztatják
apát a munkában,h hulla...
de meséli,h az összes kolegája és minden asszony meg khm-öl.
én megértem szegényt,mert tényleg látom,h hulla.
és ezt értünk teszi,szóval nem zaklatom,hanem visszább vettem a
kekszmániámból...

pocok!
és akkor had ne mondjam,hogy a mostohadédi hány éves... :roll: :roll: :roll: (52)

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hali!
Ma írtam délután egy hosszút (természetesen kellően szellemeset 8) ), erre a büdös kölkömnek 14 és fél hónap után sikerült megfejtenie, hogy miként kell kikapcsolni a számítógépet :? Aztán kikapcsolta még 2X egymás után, majd gyakoroltam némi szülői terrort erre még nekem kellett Őt vigasztalnom :roll: Újraírásra már nem futotta :oops:

Mit is akartam......... nem tudom már újra produkálni a friss délutáni gondolataimat... :oops:

Tike!

Huuuhh, csak nem???? :D :D :D És nálatok minek kell szorítani??? Legyen vagy sem??
Tökre nem reagáltál a Halász Juditos kérdéseimre, jól a lelkemre is vettem :evil: :evil: :evil: :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Na legalább látszik hogy te is felszínesen olvasó királylány van, Nyuszival meg Booval egyetemben :D

Csibe!
31 éves mostohanagyi?? Ezjóóóóó, akkor lehet lesz még kistesód is egyszer?? :lol: :lol: :lol:

Pocok!

MI is voltunk tegnap fotócella-próbán (Brendon), enyémGyerek ügyesen megoldotta, egyszerűen kizárta magát az előtérbe (abba a zsilip szerű izébe, a két kapu közé), aztán meg sivalkodott mert nem érzékelte a mozgásérzékelő :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nem ismered apum(sztem jobb is :lol: :lol: ).
totál nem százas még.megnem mondanád,h hány éves sztem.
már 10 éve tuti együtt vannak...anyum és apum kb 2éves koromba
elváltak,de tök jó a kapcsolatuk egymással.anyum is kedveli a barátnőjét.

Kép
Kép
csibe83

lois!
akár lehetne ksitesóm is,de valahogy apum bnője nem érez még
rá nagyon késztetést és lehet nem is fog...

Boo!
azt az alvássegitőt én is pont ma néztem...
betettem a később megvenném listába :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sztem 16 év még nem gáz, azért az még nem generációs különbség feltétlen. Egy fiatalos lelkű pasi, meg egy érett gondolkodású csaj ennyi évet még simán áthidal.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
hát igyekszünk :wink: :wink: :wink: :wink:
próbálok keresni képet róluk,de ha nem találok akkor holnap
a nagy gépen tuti van

Kép
Kép
csibe83

Boo aranyom,
hát mert nem reagálsz a dolgokra időnként. Ilyenkor két lehetőség van, vagy úúútálsz, és nem azért, vagy mert átlóban olvasol. És ugye mivel tündibündiédibogár vagyok, csak az utóbbit tudom feltételezni :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most milyen képet keres Csibe??
Leragadtam, hogy Boo mit skubizz lehúzott gatyában.... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ezt találtam.
igaz apám már őszül kicsit,de azt leszámitva jól tartja sztem magát.
ráadául,ha a bnője nem festené a haját,akkor már ő is tiszta ősz lenne,
szóval akkor illenek egymáshoz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

lois!
nem a kukijáról,hanem apumról és a bnőjéről :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Öltöztetés :arrow: Nekünk van mellény, (egyszer már volt rajta, olyan benne mint egy kis űrember :) ) meg van egy olyan vékony kabát, amibe bele van cipzározva egy kardigán, ezeket tervezem bevetni így ősszel. Eddig még csak kardigánoztunk, tegnap először adtam rá sapit, mert ringató után tiszta orkán volt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

öltöztetés:
mi is mellényezünk és alá egy termó pulcsi

Kép
Kép
csibe83

na elmenem hunyni.
jó éjt

Kép
Kép
csibe83

Én már láttam képet Csibe apukájáról ....először azt hittem hogy ő Kiara apukája :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo,
köztünk C.-vel is annyi a korkülönbség mint Dodi meg azőDrágája között, szóval nyazsgem :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jóvanna fel ne vedd már, én is elfelejtek mindent :wink:
Ha valami meg annyira érdekel, akkor majd jól megkérdem mégegyszer, okéééééééé??

JA csibe-papa jó pasi, de szerintem hülyeség hogy "hozzáillő" korú nő kellene mellé, gáz lenne, ha csak egy kalapból lehetne választani. Akkor ő most csak a 42-46 éves korból nézelődhetne?? És ha 31 éves lányakorú kedves a lelkitárs, az egyetlen, az igazi??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na az enyémKedvesnek erre nincs gondja, ő 25 éves korában már tiszta ősz volt.
Nekem sosem volt velemkorú pasim, sőőőőtt, ez a 8 év, ami most van nem is sok :oops: :oops: :oops: Mármint egy-két korábbi hímegyedhez képest :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Agmano!
Te korán mentél és későn jöttem, de szívből örvendek :D :D :D
Három KisPasid csudahelyes :D

Mi szókincsünk.........khööm, inkább nem vágnék fel rá :oops: :oops: (Igen-nem-anya-...slussz) Mármint aminek értelme is van, vagy vélek benne felfedezni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Amíg bealudtam a kanapén, micsoda parti lett itt!!!!

Csibeapu :shock: :shock: :shock:
aztaaaaaaaaaa, ha ez nem egy pellusfórum lenne.... (hihi, az első pasim Akivel "kekszeltem" pár évvel idősebb nála)

KépKép

KépKép
kispocok13

Jójó, aláírom, nem nagyon ismerek olyan párt, akik harmonikusan éltek le 60 évet tetemes korkülönbséggel.
Én a lelki társban hiszek, meg az igaziban is, egyedül abban nem, hogy egyetlen igazi volna. Na meg a szerelemelsőlátásra, abban nagyon nem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: