Segítsééég!
A laptopomon vmi elállítódott a billenytűzeten, hogy némely betűk helyett számokat ír, meg a pont helyett vesszőt, ilyenek. Nem tudjátok hogy tudnám visszaállítani

?
Van egy tippem kinek a keze lehet a dologban

.
Szerintem a franciabulldogom volt

.
Szonibaba!
Igen amúgy azért használtam az élmény szót, mert tényleg nagyon érdekes és izgi volt átélni és végignézni. De persze szomorú is, a pasi miatt

.
Nikiék egy hatalmas, 3 szintes, többgenerációs házban laknak. Sztem a tiétek is ilyesmi lehet. Alul garázs+szuterén, a magasföldszinten anyósék, a tetőtéren meg a bnőmék. Hozzájuk csak a lift megy fel, ami a ház hátuljába van építve, kültéren. most még elég kezdetleges, mert nincs "fülke", csak egy "placc", ami felemelkedik de 3 oldalról így is zárt, az is valami

. Fent meg a teraszra érkezik az ember, és onnan lehet bemenni a lakásba, ami amúgy gyönyörű tágas a tetőtér ellenére

. Maga a szerkezet amúgy tök biztonságos, mert Niki apósa ezzel foglalkozik ezer éve, és baromi kényelmes, hogy nem kell fölcsattogni, viszont ha áramszünet van, szívás

.
Vagyis van tartalék áramkör, vagy mi a fitty, de azt lentről kell átkapcsolni, szóval ilyenkor szólni kell lent vkinek. Mázli, hogy a dédi a kert végében lakik, és szinte mindig otthon van. De volt már, hogy Robi mászott le a liftaknán keresztül

.
Engem jobban aggaszt, hogy ha megszületik a babájuk, vagyis ha elkezd járni, nehogy beessen az aknába, szóval addig kihisztizek oda vmit

. Ha Botond náluk van, így is mindig szétszekálom őket, hogy naaaaagyon vigyázzanak, ki ne menjen

.
Pedig azt hittem, Bodzi már trécsel. Azt mondják a többedik gyerekek előbb... Mondjuk simán kinézem, hogy pár hónap múlva folyékonyan nekilát, most meg csak tárolja az infókat

. Botondnak volt ilyen időszaka, az Istennek sem akart csinálni semmit, amit tanítgattam neki, aztán hirtelen mindent elkezedett csinálni egyszerre

. Mi is így olvasunk

.
Eszembe jutott még két szó: hapci, és csüccs

. Ja, és persze a ne-ne (nem)

. Ez már 15

.
De annyira engem nem lep meg, én két évesen tényleg verset mondtam, meg Szandit énekeltem kívülről, és azóta sem fogom be sose

, szóval nem csoda

. Ja, és apa sem egy csendes alkat

.
Nyuszi!
Átalvás: juhu-juhuuuuu

.
Egy hét múlva már olyan kipihent leszel, egyből készenállsz majd a második babára

.
De tényleg, nálam így volt: amíg felkelt éjszaka, addig eszem ágába sem volt kistesóra gondolni, de ahogy kipihentem magam (pár nap), rögtön készenálltam

. (úgysem lehet készenállni

)
Kispocok!
bö

.
Erről jut eszembe, azt is mondja Botond, hogy kaka

. Jé, tényleg , milyen sokmindent mond

.
A kukk szerintem is cuki

. Akárhol mutogat a halakra, hogy kukk-kukk, mindig megdicsérem, hogy "igen Életem, halacska, ügyes vagy", más anyukák meg néznek rám, hogy mekkora debil vagyok

. Azon senki se lepődik meg, mikor ő mondja, hogy vauva, én meg közlöm hogy igen, ez egy kutyus, nagyon ügyes vagy. Akkor a kukk, miért ne lehete hal?!
Ilyen szava van szerintem több is, ami most eszembe jut az a mamm-mamm. Ezt használja az ételre, és a cumira is. Végülis logikus: mindkettőt a szájába veszi

.
Ne sírjon fel a babád

!