A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Már félálomban van Réka az ölemben, s látom, hogy mozog egy hajtincs a fején....
Odanyúltam a kutacsához, s hát lehet érezni a szívverését.... :shock:
Na meg látni is a haja által.... Nagyon komoly....
Muszáj volt elmesélnem :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok, sajnálom, hogy nem jutottam erre egy jó ideje de gyorsan teltek a napok és hamar este lett.

Mi jól vagyunk, jelenleg félig kész a csomagolás utazunk nagyimékhoz a keresztelő miatt és hétfőn megyünk HAZA férjecskémhez. Holnaptól nem lesz nettem sem.

Remélem mindenki jól van, hiányoztok de nem tudok most többet maradni :cry: majd bepótolom. Teszek fel képet a gmailre.

Puszi!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Okt.1-től kötelező a Prevenar oltás (pneumoccoccus elleni) mi amúgy is be akartuk adatni.

Melisch,jó utat,végre :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ma fürcsi után:

(NEM.....nem nyúlt konnektorba :) )

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ma vezettem az autóm :)

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"][ írta:clárikasize=75]Ma vezettem az autóm :)[/size]

szuper!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Evi, nekem tetszenek a versek. Nagyon. El is kuldtem Anyukamnak, o is hadd pityeregjen :wink:

Clarika, jaj, de edes Reka. :D :D :D
nklari80

Barbcsi, nekunk is van pihenoszekunk, Boti nagyon szereti. Meg en is, mert szinte csak ott van el... es mivel rezeg is, sokszor el is alszik benne. :D
Ha karban ringatom, akkor o is elalszik es ha megvarom a melyalvasat,akkor nem is ebred fel, amikor lerakom, csak szeretnem raszoktatni, hogy a kisagyban aludjon el. Altalaban egyedul vagyok itthon este (apa ejszaka dolgozik) es mostmeg oke, de ha majd 7-8-9 kg lesz...
nklari80

Claire!
Most olvasom. Nagyon sajnálom és sokat gondolok rátok. Látom egyre jobban a kicsi. Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++

Minket meg úgy tűnik a papa tett a levesbe. Nem sok időm itt lenni... Semmi depi, Tivára sok mosoly :)
szilvi35

Sziasztok!

Claire, újabb hírek? Remélem, már szépen eszeget Jonantán és a doki is megnyugtatott titeket!

Ircsi, igyekszem majd képet tenni az albumba, de most is inkább aludnom kéne már...

Szilvi35, ez mit jelent, mi van veletek?

Bévi, nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen a mai napon! Próbálj meg pihenni! Sajnálom, hogy párod főnöke is most éli nehéz napjait és ezt is nektek kell megszenvednetek... :? Gyulladás: az jó, ha kifakadt, és szépen kiürül!

Clarika, Réka le sem tagadhatná, hogy fodrász anyukával rendelkezik :D Annyira jól néztek ki a képen együtt :D

Évilány, ugyan, ne kérj elnézést a versekért! A Tomiról készült kép-összeállítás nagyon tetszik nekem! És egyben rá is ébresztett, hogy Bálintról alig készül fénykép. Ma akartam is gyorsan kattintani párat - természetesen, mikor merül le az aksija a fényképezőnek? :x Na, majd legközelebb.

Dia, lehet nem voltam egyértelmű, nem mindig sikerül. :lol: Nem agyalok a fogamzásgátláson, a tények magukért beszélnek: tabletta nekem kizárva. Egyébként azt gondolom, a 21. században, amikor 3G-vel, IPTV-vel meg ezekhez hasonló technológiai újításokkal dobálnak meg minket, akkor az már alap, hogy ne nőjön szakállad a fogamzásgátló tabletta hormontartalmától. Egyébként meg, a hormonok egy rakat dologra kihatnak a szervezetben, meg azt hiszem, nem véletlenül lett így kitalálva a dolog 8)
Az egyéb gyógyszerek szedése meg nekem tök más kategória.

Barbcsi, köszi a kérdést, megvagyunk. Nem egyszerű a két és fél éves és a két hónapos napirendjét jól összefésülni. Ráadásul, Kristóf nem semmi, ma is előadta, hogy "apa, ma annyira hiányoztál, hogy majdnem sírtam" - és tényleg, többször is emlegette elszontyolodva, hogy hívjuk fel az apját. De azért én is szoktam kapni egy-egy "anya, szeretlek" suttogást, vagy ha valami baj van, akkor jön: "anya, vigasztalj meg" (ezt hiszti közben is szokta mondani). Szóval, ezek az élet nagy dolgai.
Nálunk a bölcsi nem "játszik", én vagyok a gyerkőcökkel szinte egész nap. Elég fárasztó, de most már Kristófon is azt érzem, hogy kezd a régihez hasonlítani a kapcsolatunk. Bálint meg nagyon nagy kópé lesz, akkorákat vigyorog, somolyog, nevetgél, kezd egyre jobban jelen lenni a család életében, figyel, tanul.

Építkezés: tervek megvannak, szakemberek ugrásra készen állnak, még egy-két hivatalos kör (mondjuk 3 hónapja a hivatlos körök futnak, ez valami borzalmas, hogy ennyire bonyolult) és indulhat a nagy kaland :roll: :) Csak az anyagiak miatt aggódom... :roll:
Keresztelő: október 10-én lesz, már nagyon várom. Párom barátai Kristóf keresztelőjén is énekeltek, zenéltek, s úgy tűnik, ez már hagyománnyá válik. Én nagyon örülök neki. Nálunk egyszerre nem egy keresztelő van, hanem most is már négyen lesznek a megkeresztelendők, így jó sokan leszünk :lol:

Eltűntek, hogy vagytok? Babaimádó? Katka? Ilus? Kriszta? Csibuc?Maccs? Bmass? Woody, Melisch, Szilvi, jó, hogy jelentkeztetek! Én Stellytől is szívesen olvasnék, bár tudom, náluk még kisebb a korkülönbség a két pici között...
Szánom-bánom, Nklárit nem is üdvözöltem a csapatban.

bekri

Sziasztok!
Évi!
sztem jók a versek!

Beus!
a fogamzásgátló tabival nekem is mindig fenntartásai,m vannk. ráadásul a hormonrendszer olyan bonyolult, h nekem mindig kicsit riasztó, h egy ponton beleavatkozukn, sztem nem igazán felmérhető, h mik a széleskörű következmények.

A dokik nagyon rendesek a klinikán, meg az ápolók is, de megnyugtatni, jóslatokba bocsátkozni nem szoktak. mindig csak az aznapi tervekről, kezelésekről, vizsgálatokról, a gyerek pillanatnyi állapotáról nyilatkoznak. arról viszont akár éjjel is.

Bévi! drukkolok!

Szilvi! Mi történt???? Persze csak ha jó neked, ha elmondod!

Rólunk: agyvízből már nem tenyészett ki a baci, vérképe jobb, gyulladás lejjebb ment, tehát az antibió valszeg eltalálta a dög bacit!egyedül lélegzik, ált. cumisüvegből eszik, most 60 ml-ket kap, 3 óránként. ami aggasztó, h alacsony a vércukra, nem értik miért, meg észleltek némi görcsös tevékenységet a szája körül. Csináltak tegnap EEG-t, úgy tűnt nem rossz, de orvos még nem látta. az egyik fülét tegnap is föl kellett szúrni. Én is aggódom a hallása miatt, ráadásul van egy ex sporttársnőm, aki gyerekkori agyhártyagyula miatt hallássérült. egyébként valószinüsíthető, h a füle felől jött a fertőzés, és nagyon gyors volt!
Szóval úgy tűnik kifelé megy a betegségből, (nem akarom elkiabálni), de a következményektől nagyon aggódom: fog-e rendesen hallani, vissza tud-e állni szoopizni, stb egyéb agyi tünetek. Most még kicsit olyan a gyerek, mint egy narkós, akit most szednek le a szerről. Ezt is iszonyú érzékelni, néha mintha rám nézne, tartja a kontaktust, aztán "eltűnik hirtelen ebből a világból". Nézte fejlődés neurológus, egyelőre nem talált semmit, de még sok vizsgálathoz nem elég erős, nem mozog eleget.

Mindenkinek köüszöünjük az imákat, drukkokat, pozitíb gondolatokat, biztos hatnak, és nagyon ránk fér: Claire
claire

Istenem Claire! Nehezen találok szavakat és csodálom a rengeteg erődet, mint eddig is! Egyelőre lassan, de jól alakulnak a dolgok és ez a fontos. Szorítok a továbbiakban is és nagyon szívesen segítenék, bár nem tudom miben tehetném meg. Sokat gondolok rátok és szorítok nagyon!!!!

Áhh, nálunk dráma van, de annyira csodálatos a kisfiam -júúúúj ezt is olyan jó mondani- hogy tojok mindenre és nem vagyok hajlandó sem "el" sem "meg" -keseredni.

Clárika! Csodálatos a hajkorona!!!

Koszmó - ügyileg ki? hogy ? áll? Nálunk talán kezelve a promléma, de itt aztán minden volt. Az arcocskán, fülecskén, szemöldökön is. Mára már ismét gyünyörű a börzéje a kicsinek (1 - 2 nap alatt rendbe jött), a buksi meg folyamatosan kezelve és szépen alakul. Még a hajacska is a helyén/fején maradt.

Éljen a Laktoherb tea!!!

Éééés! A mai útravaló: Nem lehet az anyatejből aludttejet készíteni, viszont vajt és tejszínt biztos.
szilvi35

jav.: vajat
szilvi35

Jó reggelt

Claire,továbbra is drukkok!!!

Szilvi 35 :?: :?: :?: :?: :shock: :(

Ircsi,Tomi 2 napja csinál ilyen fura hörgő,vagy szörcsögő hangokat...leszívtuk az orrát többször is de nemigazán jön belőle,inkább a torkából jön ez a hang,de nem hinném hogy beteg lenne,hiszen tök jól van...álmában v.nyugalomban nem,csak evés közben sokszor v.ha ideges...szerinted vigyem orvoshoz?

evilany

Jó reggelt!

Clárika
Réka frizurája :lol: :lol: :lol: :lol:
Kutacsnál normálisan lehet érezni a lüktetést :wink:

Melisch
Jó lesz otthon apukával :lol: :lol: :lol:

Fogamzásgátló
Az egész hormonrendszerre kihatással van, és sok más folyamatra is a szervezetben.
Nálam ellenjavalt a fokozott trombóziskészségem miatt.
Ami meg nálam "agyi" dolog: sok éven keresztül azért küzdöttem, hogy legyen gyerekem. Hülye érzésem lenne a fogamzásgátlótól. :oops:

Claire
Joni jó úton halad! Ilyenkor meg még nagyon plasztikus az agy.
Szopira még visszaállhat...

Szilvi
Mi a baj?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Nem hinném, hogy baj lenne... sokszor olyan hangokat tudnak kiadni! :roll: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika,a frizura :lol: :lol: :lol: imádom a kislányod nézegetni,teljesen lenyűgöz(képeken is,élőben még inkább)
Kérdés:ér valamit a Bánfy sampon...?

Ircsi gyors válasz,köszönöm
:lol:

Bekri,édes lehet a két fiú,képeket bizony kérünk.
Keresztelő:kik lesznek még keresztelve?Barátok gyermekei?Lesz közös nagy ünneplés is?

Claire,szerintem is jók a versek,csak azért kértem elnézést h.foglalom a helyet ezzel azoktól akik hülyeségnek tartják :oops: :D én gyönyörűnek tartom őket..

Tomi megviccelt minket...tegnap napközben alig aludt,talán 1.5 órát és nyűgösködött...este szopi után se nyugodott el(18:00)már nem tudtam mit kitalálni,bebugyoláltam a kifogóba,na ettől földöntúli nyugalom szállta meg,elaludt,letettem a kanapéra,na mondom ezt a fél órát itt elszundizhatod fürdésig...na úgy bealudt,hogy se fürdés,se szopi,arra se ébredt fel hogy áttettük az ágyba,és éjjel fél 1-kor kelt enni! (mi meg akkora marhák vagyunk,hogy nem feküdtünk le csak 22:00 után,addig tv-ztünk meg vártuk a fiatalurat hogy keljen enni...) evett,aludt még fél 5-ig...nem semmi!
Kőkemény testőrsége van:
Kép

evilany

Jó reggelt vagy inkább napot!

Claire nagyon jó, hogy javul Joni állapota. Továbbra is drukk!

Szilvi35 jól értem amit értek? Apa besokallt? Sajnálom. Ha akarod leírni.....
Tiváról kép?

Bekri pontosan értettem amit írtál. Leírtam én mit gondolok erről.

Bévi bárcsak tudnék neked segíteni....remélem hamar rendbe jössz.

Ircsi megértem az álláspontodat a fogamzásgátlással kapcsolatban, ha ilyen cipőben járnék valószínűleg én is így tennék.

Clárika: :lol: Réka sérója nem semmi! :lol:

Évi szerintem itt is kb iulyen árban van :D Prevenart ingyenessé tették, most akkor már kötelező is lesz? Ma kapja Áron....

Ma megyünk oltakozni.....

királylány

Keresztelő: nálunk is a jövő héten lesz. Itt is az a szokás, hogy több gyermeket keresztelnek egyszerre.

királylány

sziasztok!

Claire továbbra is sok erőt és rengeteg pozitív energiát küldök!!! jaaaaaaa, és hess hülye gondolatok!!! hess!!! :lol: :lol: :lol:

Clárika pöpec!!! a kép is és az apró betűs is!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
a képet tedd fel lécci g-re kicsit nagyobb méretben, hadd gyönyörködjünk benne!!! :)

szilvi35 kitartás! avass valakit a bizalmadba, és jóóóól beszéld ki magadból!!! jót fog tenni!!! sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki! szorítok, hogy így-vagy úgy, de rendeződjenek a dogok!

tegnap voltunk 6 hetes kontrollon, 4700 g és 58 cm ( 1660 g és 7 cm növekedés a születésihez képest) :shock: ki kell szanálnom az 56-os cuccokat! jöhet a következő méret! :wink: :lol:

a tegnap este nagyon nehéz volt (mármint a szokásoshoz képest), kicsi Zoé sírt! (nem szokott, csak nyöszörögni szokott...) igaz pár napja nem adtam neki semmit(szert)... aztán egy idő után megindultak a pupák, és fél óra durrogtatás után már nagyjából rendben volt... most újra kezdem az espumisannal... remélem hamar kinövi, mert az én lelkem nem bírja az ő fájdalmát... :? együtt sírtam vele... :roll:

Kép
gtunde75

Évi
Tominak micsoda testőre van! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kötelező Prevenar
Amilyen súlyos betegségeket tud okozni a pneumococcus, jó védekezni ellene.... főleg ebben az őszi-téli időszakban...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

őszi style:

Kép

Kép
gtunde75

Tündi,csini!!

Ircsi,amúgy is be akartam adatni neki.

Kép

evilany

Jo reggelt,

Evi, aranyos a testoros kep. :D Mennyit aludt Tomi, irigykedek. :wink: nalunk ejjel max 4 telik el a ket szopi kozott.
Tunde,aranyos Zoe ebben a ruciban.

Megjott vegre a mellszivo,amit rendeltem,hogy hasznaljam? Segitsetek legyszi.
Szopi elott kozvetlenul vagy utana? Van amikor nagyon sok tejem van es ilyenkor Boti meg egy cicivel se vegez, de van amikor keves, akkor kell neki mindketto.
nklari80

Mindenképp utána...nehogy éhes maradjon..én ált.csak éjjel fejek ha kimarad 1 evés és feszül v.folyik már a tej(mint most is volt)nappal nem is tudnék,a kismajom folyton rajtam lóg,most is.

Bévi írt,felvágták a mellét,kitakarították(?)fagyasztás után,de fájt neki,Lili sír,éhes,nem eszi a tápot,segítsége keddtől lesz(anyukája...)
:( :(

evilany

Tünde
:lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Mennyit változott Tomi! :lol:

Klári
Miért akarsz fejni? Nem elég Botinak? Szaporítani akarsz?
(Én nem vagyok a fejés híve :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Enyém gyerek is kismajom...
Ma olyan lusta vagyok... még felöltözni se volt hangulatom...lazsálunk Katussal :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Bévi! :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]Mindenképp utána...nehogy éhes maradjon..én ált.csak éjjel fejek ha kimarad 1 evés és feszül v.folyik már a tej(mint most is volt)nappal nem is tudnék,a kismajom folyton rajtam lóg,most is.

Koszi. :)

Szegeny BEvi. :shock: :( :(
nklari80

[quote="evilany"]C írta:evilanylarika,a frizura :lol: :lol: :lol: imádom a kislányod nézegetni,teljesen lenyűgöz(képeken is,élőben még inkább)
Kérdés:ér valamit a Bánfy sampon...?

Ilyet olvasni....olvadok.... :oops: :oops: :oops: :D

Bánfy- akár hatásos is lehet HA nem valami belső dologtól van a hajhullás.
Gondolok itt a hormonokra (szülés után, szoptatás alatt igen gyakori), vagy fogszuvasodásra, vagy bármilyen belső gyulladásra.
Ha ezek kezelve vannak, akkor hat.
Addig felesleges pénzkidobás.

Ma reggel megint sugárba lehányt Réka :(
Kaja után csuklott sokáig és elég erősen, majd egyszer csak jött a dolog, hajam, ruhám, mindenem.
Utána hatalmas kielégült mosoly.... :shock:
Apja lefagyott a látvány láttán.
Hívtam a dokit, már lejárt a rendelési idő....
Hívtam a védőnőt, nem vette fel.....
Láza nincs, meg azóta se semmi panasz.
Majd meglátom du hogy lesz, max beviszem az ügyeletre.

Claire jó olvasni a javulásról!!!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Valószínűleg semmi komoly dolog nincs a hányás/bukás hátterében! Ha valami gondja lenne Rékának, akkor az látszódna...
Lehet, hogy kicsit többet evett, az okozhatta a csuklást, az vezethet bukáshoz/hányáshoz...
Katus is szokott visszaadni kissé emésztett tejet... a gyomor nyelőcső felöli záróizma ezeknél a kicsiknél még tökéletlenül működik...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba

Klári
Miért akarsz fejni? Nem elég Botinak? Szaporítani akarsz?
(Én nem vagyok a fejés híve :oops: )

Nem akarok szaporitani, igy is van eleg. Most is pl evett es meg sok maradt benne, ha legkozelebb ugyanerre a cicire teszem vissza,akkor a masik "szetdurran". :shock: Ha a masikra,akkor abbol megint csak az elejet szivja ki, az meg nem olyan taplalo,nem? Aaah, en mar nem tudom mit csinaljak. :( :cry:
Nem mindig van igy, csak par napja huslevest foztem...
nklari80

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Akkor kicsit fejjél ki evés előtt. Olyan 10-20 ml-t.
Ha mindig üresre fejed, akkor egyre több fog termelődni...
Ha nagyon feszül a cicid, akkor is csak annyit fejjél ki, hogy megszűnjön a feszülés, ne teljesen üresre...
Mennyi idős is most Boti? (nincs vonalzód, nem tudom követni... :oops: :cry: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma 7 hetes (nem tudom,hogy kell vonalzot csinalni... :oops: )
nklari80

Akkor elvileg mostanában nem várható fejlődési ugrás se...

Ami még jó lehet... szopi után hideg borogatás...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha egy kicsit lefejek es Boti nem sziv ki mindent,akkor ugyanarra tegyem vissza a kovetkezo alkalommal? Eddig azt hittem jol csinalom, de most ugy elbizonytalanodtam. :oops:
nklari80

Klári kattints bármelyikünk vonalzójára és onnan lépésről lépésre,egyszerű :wink:

Clarika,akkor nem veszek :?

evilany

Klári
Érzés szerint kell csinálni :wink:
Nincsenek szabályok, hogy így, vagy úgy kell! Az a jó módszer, ha neked is jó és Botinak is...

Én eléggé össze-vissza szoptatok... van, hogy egy ciciből, van, hogy kettőből... arra szoktam figyelni, hogy 3 órán belül azt a cicit kapja meg Katus, amiből utoljára szopizott...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

na,nezzuk,sikerult e :D
nklari80

nem :(
nklari80

A profilnál be kell illeszteni aláírásba a kódot amit ad

evilany

Aláírás hozzáadása ki van pipálva profilban is, ott is, ahol a hozzászólást írod?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

proba2
nklari80

na,most?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

az alairas mar ott van :)

Klári
nklari80

Profilban BBCode engedélyezve van?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen. :( Bena vagyok, majd kesobb megprobalom,mennem kell, Boti nyugos. Azert koszi a segitseget. :)

Klári
nklari80

Sikerult. :D :D

Klári
nklari80

sziasztok
reagálok pár dologra amíg kincses babám alszik mellettem :)

Claire :puszi Joninak és gyógyuljon meg minél előbb

Bévi kitartást szorítok neked

Fogamzásgátlás:nekem spirált ajánlott a doktornőm de úgy írta egy papírra nem tudom elolvasni se én se a gyógyszerész igy megvenni sem tudom pedig épp aktuális lenne a fel hejezése :oops:

Fogzás: mi is elkeztük kb 2 hete a cuppogást ököl majszolást és a nyál csurgást innentől fogva beindult a gépezet .... :roll:

oltás : mi 13.-án kapjuk meg a 2. kötelezőt ,amit meg a kórházban kaptunk az szépen látszik a bal vállacskájában nem kell ismételni:)

pihenőszék: mi abban is alszunk napközben éjjel pedig a kiságyában .

clárika imádom a fürdés utáni képeteket :)

Szilvi35 Koszmó mit használtatók igaz nekünk nincs de ha lenne jó tudni ilyesmiről

Évi szépek voltak a versek

gtunde75
remélem tudtam segíteni

lányok nálunk a cumi és a cumisüveges dolog nem megy az istenért nem lehet bele erőltetni kiskanállal azzal elfogadja

ma voltunk védő néninél éssssssssss Bencusom 6460gr és 60 cm hosszú :shock: :shock: :shock:
és csak 7 hetes !!!!!!

hétfőn voltunk hasi uh- és minden rendben volt , 4.-én meg csípő vizsgálatra megyünk egy magán klinikára remélem ott is minden rendben lesz .

Bencus annyira nézelődik érdekli minden pl : a zenélő körforgót meg a játszó szönyeg plüss állatainak annyit dumál és nevet imádom :) olyankor .
ja vasárnap lesz a fiam 12 éves igazi kis kamasz :shock: :shock: Örgszem :(

remélem mindenre írtam akit esetleg kifelejtettem ezer meg egy bocsánat érte
Vendég

viszont most mennem kell a szerelmem felébredt és kéri a cicit :) jók legyetek . G-nézem a képeket és teszek fel a napokban frisset én is :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: