Sziasztok!
Claire, újabb hírek? Remélem, már szépen eszeget Jonantán és a doki is megnyugtatott titeket!
Ircsi, igyekszem majd képet tenni az albumba, de most is inkább aludnom kéne már...
Szilvi35, ez mit jelent, mi van veletek?
Bévi, nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen a mai napon! Próbálj meg pihenni! Sajnálom, hogy párod főnöke is most éli nehéz napjait és ezt is nektek kell megszenvednetek...

Gyulladás: az jó, ha kifakadt, és szépen kiürül!
Clarika, Réka le sem tagadhatná, hogy fodrász anyukával rendelkezik

Annyira jól néztek ki a képen együtt
Évilány, ugyan, ne kérj elnézést a versekért! A Tomiról készült kép-összeállítás nagyon tetszik nekem! És egyben rá is ébresztett, hogy Bálintról alig készül fénykép. Ma akartam is gyorsan kattintani párat - természetesen, mikor merül le az aksija a fényképezőnek?

Na, majd legközelebb.
Dia, lehet nem voltam egyértelmű, nem mindig sikerül.

Nem agyalok a fogamzásgátláson, a tények magukért beszélnek: tabletta nekem kizárva. Egyébként azt gondolom, a 21. században, amikor 3G-vel, IPTV-vel meg ezekhez hasonló technológiai újításokkal dobálnak meg minket, akkor az már alap, hogy ne nőjön szakállad a fogamzásgátló tabletta hormontartalmától. Egyébként meg, a hormonok egy rakat dologra kihatnak a szervezetben, meg azt hiszem, nem véletlenül lett így kitalálva a dolog
Az egyéb gyógyszerek szedése meg nekem tök más kategória.
Barbcsi, köszi a kérdést, megvagyunk. Nem egyszerű a két és fél éves és a két hónapos napirendjét jól összefésülni. Ráadásul, Kristóf nem semmi, ma is előadta, hogy "apa, ma annyira hiányoztál, hogy majdnem sírtam" - és tényleg, többször is emlegette elszontyolodva, hogy hívjuk fel az apját. De azért én is szoktam kapni egy-egy "anya, szeretlek" suttogást, vagy ha valami baj van, akkor jön: "anya, vigasztalj meg" (ezt hiszti közben is szokta mondani). Szóval, ezek az élet nagy dolgai.
Nálunk a bölcsi nem "játszik", én vagyok a gyerkőcökkel szinte egész nap. Elég fárasztó, de most már Kristófon is azt érzem, hogy kezd a régihez hasonlítani a kapcsolatunk. Bálint meg nagyon nagy kópé lesz, akkorákat vigyorog, somolyog, nevetgél, kezd egyre jobban jelen lenni a család életében, figyel, tanul.
Építkezés: tervek megvannak, szakemberek ugrásra készen állnak, még egy-két hivatalos kör (mondjuk 3 hónapja a hivatlos körök futnak, ez valami borzalmas, hogy ennyire bonyolult) és indulhat a nagy kaland

Csak az anyagiak miatt aggódom...
Keresztelő: október 10-én lesz, már nagyon várom. Párom barátai Kristóf keresztelőjén is énekeltek, zenéltek, s úgy tűnik, ez már hagyománnyá válik. Én nagyon örülök neki. Nálunk egyszerre nem egy keresztelő van, hanem most is már négyen lesznek a megkeresztelendők, így jó sokan leszünk
Eltűntek, hogy vagytok? Babaimádó? Katka? Ilus? Kriszta? Csibuc?Maccs? Bmass? Woody, Melisch, Szilvi, jó, hogy jelentkeztetek! Én Stellytől is szívesen olvasnék, bár tudom, náluk még kisebb a korkülönbség a két pici között...
Szánom-bánom, Nklárit nem is üdvözöltem a csapatban.