A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zita! Kép

Lehet, hogy olyat kérdzek amit már leírtál, de annyian vagyunk, hogy sajnos nem emlékszem. Mit mondanak az orvosok a rövid ideig tartó mesiről? Sajnálom, hogy pont pé-kor utazik el a párod, de sosem lehet tudni... az ovuláció ideje ugye változó.. s akármi is lehet...

pusz
Dana

Ui: megtudod nekem mondani, hogy mi a különbség a GIF és a BIT kép között? Azthiszem a BIT képet nem sikerül felraknom úgy, hogy "megjelenjen"! Miért?? Köszi
dana

Dana!Kép

4 dokit kérdeztem meg erről, mind azt mondta, hogy nem kell agódnom, mert a hormonjaim, illetve az UH alapján biztos hogy nem probléma. /az UH szerint p.é. körül 9 mm szokott lenni a mnyh-m/ Tulajdonképpen az eleje gyengébb kicsit - de nem barna - utána 1,5-2 napig elég erős - mondjuk normális, és utána mintha elvágták volna, még pöttyen kettőt és kész(bocs).
Szóval én ezzel már nem foglalkozom tovább, úgy döntöttem, hogy hiszek 4 orvosnak!Kép
Az én ovulációm éppen mostanában már nem változó, mert beállt a 16. napra! Na de azért reménykedek!Kép

Sajnos én a BIT képet nem ismerem, csak a GIFet használom, de ha hazaér a párom, szívesen megkérdezem neked, ha addigra nem késő még!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok!
Csak most tudtam gépközelbe jutni, otthon nincs internetünk, most anyuéktól sikerült bejelentkeznem. Szóval szombaton teszteltem, és mivel még mindig nem nyugodtam meg teljesen, így ma is. (Rajtam fognak meggazdagodni a tesztgyártók!) Mindkettő ++++++++++++ Kép)) Szóval most nagyon boldog vagyok, de az eddigi rossz tapasztalataim miatt félek is. Várhatóan jövő hét szerdán megyek el orvoshoz, remélem addig nem lesz semmi gond, ami miatt előbb kellene. Igazán akkor fogok megnyugodni, ha az ultrahangon látom, hogy megvan a baba, és jó helyen is van!

Drika
Gratulálok a "krumpli"-hoz Kép. Vigyázz nagyon magatokra! Hogyhogy 5 hét, nem az utolsó mensi első napjától számítják? Vagy ez a tényleges fogamzás időpontjától számít?
A hasad meddig fájdogált? Nekem kb 4 napja (ma vagyok a 30. napon), úgy mint mensi előtt szokott, csak többször, és rövidebb ideig. Ez elmúlik egy idő után? Más tüneted most van?

Szilvia
Nekem az utóbbi napokban sikerült pozitívat tesztelnem. Az én tüneteim szintén a has és mellfájás voltak, de mivel mensi előtt is volt már ilyen tünetem, így nem hatódtam meg tőle. Nekem muszáj volt a 26. cn-on tesztelni, mert gyógyszert szedtem, amit ha terhes vagyok nem szabad abbahagynom. És már az pozitív volt, de a mai után tudom igazán elhinni.

Zitus
Erősen drukkolok, hogy minél előbb jöjjön a peteérésed, hogy a kiskatonák készenlétben állhassanak, és Te is zebrásodhass.

Mea
Veled mi a helyzet? Van már valami jel?

Puszi
Adri
adri77

Zita! Ha 4 doki ugyanazt mondja akkor tényleg semmi okod emiatt aggodalomra! Azthiszem a frissen szerzett tudásom szerint, hogy a mnyh-d szép vastagocska, ezért nem értem, hogy akkor miért tart ilyen rövid ideig... (azt hittem attól is függ a mesi milyensége, rosszul tudom??)persze tudom vannak dolgok amire nincs magyarázat..
Csatlakozom Adrihoz, drukkolok a zebrához!!!

Adri, nyugodj meg, muszáj neki jó helyen lennie!! Hamar jön a szerda, csak kettőt kell aludnod... Aztán gyere mesélj!!!!!!!!

Apropó Zita, szeretnék én is bekerülni a "szerencsét hozó" táblicskuba: Dana, cn. hossza:14-30, Budapest, ma a 17. cn, és igazából most lesz éles a dolog, hogy az én párocskám hazatér, s nem csak heti 1X látjuk egymást. Mindent leírtam? remélem! És lehetne hamar egy zeeeeeeebrááááááát?????

Pusza
Dana, a kis optimista
dana

Dana!Kép

Legyél csak optimista!Kép Az nagyon fontos a babásodáshoz!Kép
Pont ezt mondtam én is a dokinak , amit Te, hogy hogy van az, hogy vastag a mnyh és kevés a mensi. Azt mondta, hogy nekem kijön, aminek ki kell jönnie az a 1,5 két nap alatt. Úgy döntöttem elhiszem.Kép
Köszi a drukkot, remélem hatásos lesz!Kép
Beírtalak a táblázatba, de kellene még hogy hol laksz, és hogy hány éves vagy! Ja, és akkor mostantól próbálkoztok?
Remélem hamarosan a Te neved mellé is zebrácskát biggyeszthetek!Kép

Adri!Kép

Mégegyszer gratula!!!KépKép
Nyugodj meg, biztos jó helyen van a baba!Kép Kíváncsian várjuk UH után a beszámolót!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Dana
Azt hiszem félreértettél, majd jövő szerdán megyek el dokihoz, tehát sajna még 9-et kell aludnom addig. De akkor már biztos látni lehet valamit az ultrahangon!
Egyetértek Zitával, fontos az optimuzmus, úgyhogy hajrá azokért a zebrákért!

Zita
Köszi! Kép Próbálok nyugis lenni, de annyira szerencsétlen év volt ez a mostani számunkra! Remélem csak eddig Kép !

Adri
adri77

Zita! Kép Tudtam én, hogy valamit csak kihagyok, Budapest, 32 év, s most nov-tól lesz éles a dolog, alig várom...
Köszi

Adri,Kép tényleg félreértettem, pontosabban figyelmetlenül olvastam, de mindig falom a betüket amit írtok, és ugye "falni" csak gyorsan lehet, így aztán megesik a félreértés... bocsi

Dana
dana

Zita!
A Te négy dokid engem is megnyugtatott, pláne, ha hozzáadjuk az én kettőmet, akik szintén azt mondták, hogy ne törődjek vele, sőt inkább örüljek neki, hogy ilyen rövidek a mensieim. Azért továbbra is iszom majd a cickafark teát, meg eszem a napi egy kefíremet. Aztán előbb-utóbb majd jön már az a babó!
Mindent bele a köv. két hétben!!!!!!! Sose lehet tudni, talán épp most lesz picit korábban a
pé-d!

Dana!
Ezt már szeretem, ha ilyen kis optimista vagy!
Így biztosan előbb el tudja Neked Zita is küldeni azt a zebrát!
Aztán használjátok ki apucival, hogy végre ott lesz melletted nap mint nap! Doktorbácsi gyorsan meggyógyítja a hormonkáidat, aztán pikk-pakk, már jön is a babuci!

Adri!
Milyen tesztet használtál, hogy ilyen hamar kimutatta?
Ne aggódj, biztosan tudja az a kis babó, hogy hol kell megkapaszkodnia!

Puszi.
Bogi.
bogi1975

Bogi Kép, ezt nem hiszem el épp rád gondoltam, hogy merre jársz, erre jövök (rohangálok a net és a kha között, mert főzöcskézek)és itt vagy! De jóóóóóóóóóó!!!
Nagyon várom már a napot amikor már nem kell elengednem, már csak 8...

Hogy telik a hosszú hétvége?
Pusza
DanaKép
dana

Vik, Kép régen írtál!!
Nem lehet csak így eltűnni ám!!!Mi újság, kistesó ügyben?

Dana
dana

Vik, Kép régen írtál!!
Nem lehet csak így eltűnni ám!!!Mi újság, kistesó ügyben?

Dana
dana

Szia Dana!
Már megint itt vagyok!
Mi lesz a finom vacsi?
Ez a nap most nekem olyan kis light-os, délelőtt temetőztünk, most meg szépítkezem, közben lógok a neten, cd-t hallgatok, szóval jól elvagyok.

Mi pont egy éve éltük át azt, amit Ti most. Korábban a párom Pesten dolgozott, így csak hétvégenként találkoztunk, vasárnap délután már mindig ment vissza. Tavaly nov. 1-től van itthon, és azóta olyan jóóóóóó!
Majd meglátod Te is 8 nap múlva!
Most megyek, leszedem a maszkot, mert már túl szép leszek!
Bogi.
bogi1975

Tisaztára bolond ez a....
A regényem eltűnik, ha pár sort írok az bezzeg 2X is megjelenik
A technika ördöge: Dana
dana

Szia Bogi!

Római tálban csinálok amolyan mindent bele Dana-módra c. finomságot: pipicici olivában fűszerekkel pácolva, hagyma, srépa, alma, paradicsom, burgonya, tejszín, feta.. ide érzem az illatot.. gyorsan meg is nézem..
na még kb. 10 perc, és végre ehetek.. ma még csak 2 kv-t ittam..
Persze egész nap a neten lógok...
Én is zenét hallgatok, ma olyan Eric Clapton-os hangulatom van.

Akkor át tudod érezni a helyzetem..

Dana
dana

Lányok!

Rég voltam gépközelben. Sopronban próbáltunk feltöltekezni egy kicsit a párommal. KépKéptelenség visszaolvasni benneteket, azt sem tudom, mit olvastam már és mit nem.
Viszont: nézem a táblázatot, és hát iszonyú sokan vagyunk!
Zitus! Kevés sárgát használsz, ideje színesíteni a táblát! Kép
Engem viszont tegyél légyszi a végére Kép 1 cn
Ittam ezt a palástfű-cickafark-zsálya keveréket az első két hétben és úgy tűnik "összehúzta" a cklusomat, így már 25 napra megjött. Ti is tapasztaltatok ilyet? Remélem ugyanígy a mnyh-ra is jótékony hatással volt, mert már kezdek agresszív lenni amikor mejgön és ez nagyon nem jó! Kép
Most dühömben elmegyek futni ... na jó: kocogni!

Brhay
brahy

Sziasztok!

Dana,

Köszönjük szépen jól vagyunk. Kép
A "leendő" apukának tervek szerint nem akartam elmondani, azt gondoltam, majd ha az ultrahang felvétel a kezemben lesz megmutatom. Azonban amikor kész lett a tesztem kiszaladtam a fürdőből és rohantam felé a 2 csikommal, vigyorogva...erre ő elvette közölte velem, hogy ne ugráljak már és különben is feküdjek le, mert nem szabad...... és azóta mindenre megkérdezi, hogy ez biztosan jó a kicsinek, meg, hogy ilyet lehet... Kép Kép

Adri,

Gratulálok az újabb tesztekhez! Kép Kép Kép
Ne aggódj én is 3x teszteltem mielőtt dokihoz mentem.
Amikor a dokihoz elmentem és megvizsgált akkor azt mondta 6 hetes, kicsit több (ez a mensi alapján volt), azonban 3 nappal később amikor a UH-t csinálta, már csak öt hetet mondott - szerintem ez a "valós" lehet.
A hasfájásom azóta is megvan néha előjön, általában ha sokat állok vagy ülök, olyankor meg is ilyedek, de ha pihenek elmulik.(bár ez most oké volt de munka közben nem tudom mi lesz, azis lehet, hogy csak túlzottan figyelek rá és ezért érzem meg.)
Más tünet, talán csak az émelygés, de nem reggel hanem általában délután.

Pusz
Drika
drika

Szia Brahy!

Milyen volt Sopronban? Kis aktív pihi??
A teával kapcs. nem tudok infóval szolgálni, mert én csak ala natura palástot kortyolgatok 2 napja. De holnap jönnek a tapasztaltabb csajszik, és bizti kapsz tőlük segítséget. Stella profibb tea ügyben, s azthiszem neki is csökkentette a ciklusa hosszát... Szerintem nem mindegy, hogy előtte milyen hosszú volt.

Drika, tényleg vigyázz magadra, apuka nagyon édes lehet a kérdéseivel! Ki a dokid? Tudod már, hogy hol szeretnél szülni? vagy túl korai még a kérdésem?

Puszka
Dana

Ui: Bogi szerintem Te elvarázsoltad a férjed.......... a szépségeddel
dana

Drika én is gratulákok a "krumplidhoz".

Adri, most már neked is szabad gratulálni ugye? Na mindegy, ha nem akkor is gratula. Kép

Dana, nagyon fincsi lehet az a vacsi.

Nekem így a ciklus közepe után mindig egyre erősödnek a "terhestüneteim". Már egész nap hányingerem van, meg kívánós vagyok, meg érzékenyek a cicijeim. Hiába mondom nekem, hogy még nem érezheted édesem. Azért érzem?Kép Lebeszélés nem jön be.

Nektek még nem is mondtam. A tegnap reggeli akció után, hihhetetlenül elkezdett fájni a bal petefészkem, és úgy görcsöltem, mintha meg akarna jönni. Nagyon megijedtem, hogy mi lehet velem. De mára egész jól elmúlt. Remélem így is marad. Bár a bal oldalam még mindig fáj időnként, de már nem annyira. Remélem nincs semmi baj velem.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Adri

Kép

Nagy-nagy gratula!!!Kép

Úgy örülök Neked, és most bizakodóbb lettem Miattad, mivel én is ebben a hónapban kezdtem szedni a Duphastont. Hátha... Nekem azt mondta a dokim, ha megjön, akkkor hagyjam abba a szedését, de ha baba van, akkor szedjem tovább.
Sok-sok pozitív energiát küldök.

Szilvi
szilvi26

Mea Kép
Teszteltél már? Most néztem, hogy a 30. cn-on vagy.
szilvi26

Szia Hajni! Kép

Tényleg fini lett a vacsi, nem is, az isteni az jobb jelző..
Csak azt nem értem miért nincs étvágyam?

Ne gondolj mindjárt rosszra, lehet, hogy rendkívűli peteérést produkáltatok... KépTényleg azt a ciklus 2. felében is lehet?
És különben is ne beszéld le magad..

Dana
dana

Dana!

A varázslás már ebéd után megtörtént...
Most moziztunk.
Nyam-nyam, az a vacsi isteni lehetett!

Brahy!
Az én ciklusaimon nem sokat változtatott a tea, bár én csak magában iszom a cickafark teát.

Mea!
Ezerrel megy a drukk tőlem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Hátha Neked is szerencsét hoz ez a Duphaston! Szorítok!
Bogi
bogi1975

Szia!

Én már nem tudom mire gondoljak. Nekem már az is meglepő volt, hogy nem csak egy napig lehet érezni a peteérést. Én mindig azt hittem. Arról meg már ötletem sincs hogy lehet e a 2. felében. De azt mondják hogy bármikor, akkor biztos benne van a második fele is Kép.

De félek ha nem beszélem le magam, akkor nagyon beleélem. Már kisérletezek a hányingerre. Azt mondtam a minap a páromnak, hogy biztos attól van hogy éhes vagyok. Elmentünk és ettünk. Természetesen nem múlt el. Akkor biztos attól, hogy túl sokat ettem. De három óra múlva még mindig megvolt. Tehát a kísérlet nem sikerült Kép. Szerinted lehetne éreznem így a 17. napon? Mondd azt hogy nem Kép.

Puszi, köszi a bíztatást, egyből jobb kedvem lett Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, a hányingerrel kapcsolatosan azt olvastam, hogy többször célszerű keveset enni, vagyis szerintem nem szerencsés olyankor megpakolni a pocakot.. Bár ez megint egy olyan dolog ami egyéni, kinek mi a jó..
Miért mondjam, hogy nem???????? Én most elkezdek izgulni érted,jó?? Szeretem a zebrákat!!!Pusza

Bogi, de jó neked... egyébként mit pakoltál magadra???
Küldenék neked fénypostán a vacsiból, ha lenne rá mód... (ez tetszett a Mézgáéknál...)

Szilvi, Mea! Drukk!!!!!!!! Jó lenne több zebra ezen a táblán!!!!

Dana
dana

Köszi az izgulást, de most csináltam meg az eddigi görbémet, és nagyon nagy bajok vannak. Vagy velem vagy a módszeremmel. Lehet hogy az ébredéstől számítva túl sokára mérek, pedig még azt hiszem, hogy alszom. Kép Ez elég érthetetlen volt, ugyí?Kép Szóval mire magamhoz térek sokat mocorgok, meg nyújtózkodom. Ugye ez lehet baj? Kövi ciklustól reggel 5-re húzom az órát és majd meglátjuk Kép Különben az a sok az általában 2 zsemle Kép

Azt mondod hogy érezhetem. Pakodl alám a lovat, már így is teljesen izgalomba vagyok, pedig még hol van az 28. nap!!!! Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányokKép!!

AdriKép!DrikaKép!
Nagy gratula nektek!!! Vigyázzatok magatokra!

CsajszikKép! Ma megvolt az inszemem. Most újabb 2 hét várakozás. Most én is jobban hiszek benne! Szurkoljatok!!!

Puszi nektek:
Enigma
enigma

Én nagyon-nagyon szurkolok. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Lányok!

Akinek felírtak Duphastont vagy Ultrogestant, azoktól érdeklődöm, hogy a ciklus hányadik napjától kell szedniük? A másik, hogy Clostit is felírtak esetleg fentiek mellett?

Nagyon várom a választ, köszönöm előre is:
Falina
falina

Hajni, mi az, hogy nagyon nagy bajok vannak?

Enigma, szurkolás, megy 1ooo-rel!

Falina, sajna nem tudok segíteni.

Dana
dana

Nézd meg szerintem. Remélem sikerül beraknom.<!--attachment: okt_ber1-124495.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*14.8**okt%f3ber1%2exls --><center><pre>
Kép
október1.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment--> Össze vissza van minden. Semmit nem fedezek fel benne aminek lennie kellene. Lehet, hogy csak én vagyok butus Kép Remélem.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, én nem igazán tudok hőgörbét elemezni (nekem a párom csinálta), de szerintem az nagyobb baj lenne, ha monoton lenne.. Én nem is hőmérőzök, mert amikor még igen, akkor kb. 1 hónap alatt 5 lázmérőt törtem el, így hát megutáltam. Azt olvastam egy netes dokitól, hogy a hőmérőzés nem 21. századi módszer, az LH teszt viszont 1oo % os biztonsággal mutatja az ovulációt. Én nem aggódnék a helyedben, de holnap a csajok között, lesz aki segít Neked az elemzésben.
Pusza

Dana
dana

Hajni!
Találtam Neked valamit, ha gondolod olvasd át:
<!--attachment: csal_dtervez_s_term_szetes_m_dszerei-124507.doc*mime_msword.gif*application/msword*295.9**csal%e1dtervez%e9s+term%e9szetes+m%f3dszerei%2edoc --><center><pre>
Kép
családtervezés természetes módszerei.doc (295.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Én most búcsúzom, megyek alukálni, mert holnap korán kelek!

Dana
dana

Hajni!
Szerintem nincs a Te hőgörbéddel különösebb baj. Én szerényke kis tudásommal azt olvasom ki belőle, hogy a 10. napon lehetett a pé.-d. Az picit korainak tűnik, de amúgy szerintem rendben van. Mindenképpen tedd fel majd az egészet, úgy kb. 10 nap múlva, akkor többet lehet majd látni belőle.
Próbáltad már az ovulációs tesztet?

Enigma!
NAGYON SZORÍTOK! SIKERÜLNI FOG!

Dana!
Avon maszkkal szoktam szépülgetni, elvileg hetente egyszer, de gyakran megfeledkezem róla.

Szép hetet mindenkinek!
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Dana,
A kérdésed nem korai, azonban a választ még nem tudom, mivel Bp.en élek de "csak" 3 éve és az orvosom még a szülővárosomban van, most is nála voltam. Nem tudom, hogy akarok e váltani és Bp-n keresni dokit vagy marad az ingázás...

Enigma,

Köszönöm szépen Kép Nagyon nagyon szorítunk Neked!!! Kép
drika

Adri,
gratulálok a háromszoros zebrásodáshoz! Vigyázz magatokra!

Nata
nata

Bogi
A tesztet Pregimax plusz-nak hívják, és a Rossmanban lehet kapni. 10-es az érzékenysége, nem 20-25-ös mint a többié.

Drika
Köszi az infókat, remélem hamarosan nekem is ritkábban fog jelentkezni a hasfájás. Vigyázz a kis krumplira Kép!

Nata, Hajni
Köszi a gratulát. Most már én is el merem hinni!

Szilvi
Neked is köszi. A duphastonnal kapcsolatban én úgy tudom, hogy amíg szeded nem fog megjönni, tehát a 28-29. cn környékén csinálj tesztet! Drukkolok nagyon!

Enigma
Drukkolok neked is nagyon Kép ! Előre a zebrákért!

Falina
Én csak duphastont szedek, a doki azt mondta, hogy a 15. cn-tól szedjem 10 napon keresztül, ezzel beállítja a mensit, de segíti a beágyazódást is. De vigyázni kell vele, mert ha abbahagyod és terhes lettél elvetélhetsz. Szóval tesztelj előtte!

Puszi
Adri
adri77

ADRI!!!Kép

ÓRIÁSI GRATULAAAA!!!!

DE JÓÓÓÓÓ NEKED!!!!

PUSZI

Kép

Én ma vagyok a 31 cn-en de nem merek tesztelni, mert elvileg csak kb. 33 cn-en kellene megjönnie és nem érzek semmit. Kicsit érzékenyek a mellbimbóimKép ennyi.

Nagyon néha eérzek valami görcsölés félét.

Szerintetek mikor teszteljek???

AdriKép Te mikor is teszteltél először és Te éreztél valamit???

Mea
mea

VK Hajni!

Valóban a pé a 10 napon volt,szerintem nagyon korai ez. Valószínűleg megrövidült sárgatest fázisról lehet szó. Szerintem a dokidat mindenképp kérdezd meg.

M.
ivimoni

Sziasztok,
szombaton megjött. Tehát kicsit hátrébb csusszantam.
Egyébként meg elmentem pénteken nőgyogyihoz.
Megnéztek uh-n és azt mondta hogy nagyon szép a méhem és a petefészkeim, nincsenek cisztáim...
Illetve, hogy ha februárig nem jön össze akkor menjek vissza és megnézzük mi lehet.
Szóval most ennyi történt. De legalább elmentem.
Pussza: Krinyo Kép
krinyoka

EnigmaKép
Nagyon szurkolok neked!!!!!!

AdriKép
Nagy nagy gratula!!!!

Mi szombaton voltunk az urológus bácsinál. A férjem szerint nagyon kedves, és segítőkész volt, de egyenlőre nem talált semmit. Igaz nem is nagyon vizsgálódott. Kell neki egy ondókép, hogy el tudjon indulni!

Ma megyünk a lombikhoz szükséges laborvizsgálatokat megcsináltatni. Abban egyeztünk meg a párommal, hogy mindenképpen megcsináltatunk egy lombikot és közben őt is kivizsgáltatjuk, hátha találnak valamit.

Megegyeztünk a teljesen stresszmentes életben. Elkezdtünk járni futni, egészségeseket eszünk és ezzel lelkileg és fizikailag is felkészülünk a lombikra!
Szerintem ezt másképp nem is lehet! Én most nagyon bízom a sikerben! Remélem nem kell csalódnunk!

Stella

Kép
stella9

KrinyókaKép
sajnálom, hogy megjöttKép. Nagyon jól tetted, hogy elmentél a dokihoz, legalább emiatt nem kell izgulnod. Remélem karácsonyra csak összejön a Pici! Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Stella,

köszi a drukkot, én is remélem, hogy összejön.
De már nem is olyan vészes hogy megjött mivel a 4 cn-nél tartok. Most olyan gyorsan megy az idő, nem tudom miért. Remélem nektek is minél hamarabb sikerülni fog. És mindgyárt kettő is Kép
A két legfrissebb babásunknak meg nagy gratula !!!
K.
krinyoka

Sziasztok Lányok!

Mit szóltók ehhez a szép tavaszias novemberhez?!
Nekem nagyon tetszik!!!

Zitus!

Legyen az utcsó táblánk!

Drika!
Gratula az 1. ultrahanghoz. Vigyázz magatokra! Kép

Adri!
Úgy látom jól drukkoltunk a csajokkal! Hurrá a háromszoros + teszthez! Vigyázz magatokra!

Tündi!
Biztos mindent megtettetek, úgyhogy jön a drukk, várjuk a csíkokat! Kép

Madaran!
OK! Kergessük együtt a zabolátlanokat!

Enigma!
Szurkolok. Kép

Vkhajni
Szerintem is jó a görbéd. A 10. nap körül lehet a pé-d.

Sziasztok
Jázmin
djázmin

Stella!

Képzeld, mi is most határoztuk el, hogy kicsit egészségesebben kellene élnünk, meg étkeznünk, no pacalpöri, no cukorral teli üdcsi, no napi fél liter kávé és egyebek, heti 1 tisztítónap, szauna, gyógyteák stb...

Remélem jó hatással lesz ránk is, csak mivel nem vagyok valami nagy szakácsné, kell vennem egy jó reformkonyha könyvet...
Megénéztelek fényképen, olyan szép vagy....tuti remek mami leszel, és a prüntyőke büszke lesz hogy ilyen remek, szép mamija van...

Puszi!

Adri!
ŐSZINTE GRATULÁCIÓMAT FOGADD EL! ÉN BIZTOS VOLTAM BENNE, HOGY A 2.TESZTED IS POZITÍV LESZ!
A HALVÁNY CSÍKOCSKA IS CSÍKOCSKA!!!!KépKépKépKép
Vigyázzatok magatokra!!

Kép

Kép
megann

MegannKép
ez szuper! Valami hatása biztosan lesz. Már az is elég, ha csak jobban érzitek magatokat. Már ez is egy hatalmas lépés a baba irányába!

A szaunával vizsont vigyázzatok, illetve a párod, mert neki és a kiskatonáinak nem tesz jót!
Puszi:
Stella

Kép
stella9

Stella!

Húúúú!Jó, hogy erre(szauna) emlékeztetsz!
Olvastam már itt is, máshol is, egész kiment a fejemből! Akkor férjecskének no szauna(szegényke...pedig szereti)!!
Én azért még 3 hónap után optimista vagyok, biztosan 1-2hónap múlva kiderül majd a bolgárkerékben hogy semmi problémánk nincs, gyorsan bezebrásodom, aztán mehetünk mindketten azaz mindhárman szaunázni!(Lehet egyáltalán babásan szaunázni???)
Puszi!

Kép

Kép
megann

Sziasztok csajok!

Zitus: köszi, hogy a táblázatba raktál. Ma vagyok a 23. cn-n.

Adri, Bogi: köszi a kérdéseket. 2003. eleje óta próbálkozunk a kistesóval. Akkor volt a kislányom 1 éves. Peteérési és mensi gondjaim voltak. A kislányom előtt diane35-t szedtem. 3 hóanp múlva abbahagytam és a második hónapban terhes lettem. Most 5 hónapig szedtem ugyanezt, most hagytam abba. Ez az első hónap.

Nekem nem szokott mellfeszülés lenni mensikor, csak görcs. Most úgy volt, hogy a 12. napont volt mensi görcsöm, utána meg inkább erős fájdalom. Ez volt a 21. napig. Már nem fáj, de érzékeny és a bal-alsó felemen inkább időnként szúrkálást érzek. Ennyi. Elvileg vasárnap kell megjönnie. Azért ha megjön is, akkor is csinálok egy tesztet. Soha nem lehet tudni...

Azért nagyon várom már és izgulok, nem akarom magam beleélni, de MÁR NAGYON AKAROK egy albérlőt a pocimba...

Puszi és mindenkinek sok sikert.

emeseanyu

Sziasztok!
Na, vége a nyúlfarknyi pihinek, megint indul a taposómalom.Kép
Viszont örömmel tölt el, hogy itt egyesek holmi reforméletmóddal rukkoltak elő!!! Gyerünk Lányok, mutassatok nekem példát, mert rám is igencsak rámférne!!! StellaKép MegannKép le a kalappal előttetek! (persze csak ha sikerül is betartani, mert én mindig itt rontom el, kb egy héttel az elhatározás után Kép Kép Kép)

EnigmaKép
DRUKK HEGYEK EZERREL!!!!!!!!! Semmi negatív gondolat, sok mosolygás, bíztató sorok újra és újra olvasása!!!Kép Kép Kép

Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki megnézte a görbémet és véleményt mondott. Én teljesen azt hittem, hogy nincs is peteérésem.

Dana, köszi az írást, elolvastam. Még egy párszor el kell, hogy mindent felfogjak Kép

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!

Látod, mondtam, hogy volt peteérésed. Írtam a tbányai topikba is. Nálad hányadik nap van most? De jó lenne, ha mindkettőnknek most jönne össze és majdnem egy időben szülnénk és tologathatnánk tbányán a babákat.... SZÉP ÁLMOKAT!

Sziasztok

emeseanyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: