Lányok!
Csak most tudtam gépközelbe jutni, otthon nincs internetünk, most anyuéktól sikerült bejelentkeznem. Szóval szombaton teszteltem, és mivel még mindig nem nyugodtam meg teljesen, így ma is. (Rajtam fognak meggazdagodni a tesztgyártók!) Mindkettő ++++++++++++

)) Szóval most nagyon boldog vagyok, de az eddigi rossz tapasztalataim miatt félek is. Várhatóan jövő hét szerdán megyek el orvoshoz, remélem addig nem lesz semmi gond, ami miatt előbb kellene. Igazán akkor fogok megnyugodni, ha az ultrahangon látom, hogy megvan a baba, és jó helyen is van!
Drika
Gratulálok a "krumpli"-hoz

. Vigyázz nagyon magatokra! Hogyhogy 5 hét, nem az utolsó mensi első napjától számítják? Vagy ez a tényleges fogamzás időpontjától számít?
A hasad meddig fájdogált? Nekem kb 4 napja (ma vagyok a 30. napon), úgy mint mensi előtt szokott, csak többször, és rövidebb ideig. Ez elmúlik egy idő után? Más tüneted most van?
Szilvia
Nekem az utóbbi napokban sikerült pozitívat tesztelnem. Az én tüneteim szintén a has és mellfájás voltak, de mivel mensi előtt is volt már ilyen tünetem, így nem hatódtam meg tőle. Nekem muszáj volt a 26. cn-on tesztelni, mert gyógyszert szedtem, amit ha terhes vagyok nem szabad abbahagynom. És már az pozitív volt, de a mai után tudom igazán elhinni.
Zitus
Erősen drukkolok, hogy minél előbb jöjjön a peteérésed, hogy a kiskatonák készenlétben állhassanak, és Te is zebrásodhass.
Mea
Veled mi a helyzet? Van már valami jel?
Puszi
Adri