Pocok!
3-al úgy lehet elindulni, h mire az ajtóban vagyunk már kitéptem a hajszálkészletem felét, a maradék pedig megőszült (azért festem).
Magassarkút nálunk apa nagyon nyomatná, de mindig végigvezetem neki, h az olyanoknak való, akikért megérkezik a pénzes pasija, ő lelibeg, beszáll, majd az aktuális program helyszínén kiszáll. Erre apa gyorsan elhallgat. De amiket írtok...hát eddig sem voltam nagy játszótér fan, de eztán végképp nem, sőt, apát a közelébe sem engedem, mert akkor kiderül, h megdőlt az elméletem és a játszóra is lehet 10centis sarokkal menni.
A bújócskás Nimród de cuki lehetett.
Boo!
"én a legnagyobbik fiadba vagyok belezúgva" Őőőő, ezt lehet, h inkább ne hangoztasd, mert aztán viszont látunk fél 7-kor
Kukimosó Zsiri: ééédes.
Körömcipős mamik kapcsán rosszmájúságból bennem sincs hiány
Csibe!
Jajj de jóóó. Gratulálok!
Ez még az a ciklus, amiben nemrég nega lett a teszt, ugye? (bár hülyeséget kérdezek, emrt annyi idő nem telt el, h egy másik legyen, na mindegy). Csak mindig rácsodálkozom, h annyira szuper tutinak szokták írni a teszt eredményét, meghogy már ennyiannyi idős terhességet is kimutat...
Éjszakai alvás miatt ne aggódj! Amikor mi pozitívat teszteltünk Bodzival, apának ennyi volt az első reakciója: Jó lett volna már aludni is. Bodzi szinte az első naptól kezdve elég jó alvó. Csak akard te is és már most kódold
És ne pánikolj! Van 8 hónapod, h megszokd, az elég lesz
Akkor már lehet, h lesz szívhang is?!
Tike!
És van esély, h bébi van a mensitlen nap mögött?
Jujj de izgi.
Ronmay!
Azt azért gondoltam, h nem fürdőruhában nyomjátok...nem is a hideggel van bajom, hanem a hurrikánnal, ami mostanában rendszeres.
Régebben nem pont a meleg vizet szerette a fürdésnél? Mintha az rémlene.
Áron nem mesélte, h tegnap Roló milyen természetességgel sétált be hozzánk a játszó után este? Olyan édes volt...apja meg csak állt az ajtóban és "nagyon határozottan" győzködte a fiát, h ugyanmár tessék kijönni, mert rádmelegszik a ruha
Dodi!
A 12 szó az nem semmi tudomány (de a 10 is tök jó

). Gratu.