A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na megyek , Apa hazajött, Zsombi még alszik , de már lassan ébred. Tegnap 3,5 órát aludt délután, illetve fél 11-től.

Kép
ikoka7

Ikoka!
Nem írtam el :)
Baba korában nem akartam neki cumit adni, nehogy gond legyen a leszoktatás, így rászokott az ujjára. Viszont úgy gondolom, h akkor meg már inkább cumizzon :oops:

Bölcsire nem reagálok, már leírtam amit publikusnak gondolok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Én megértem, ha financiális okok miatt vissza kell valakinek dolgozni, sajnos sokan vannak körülöttem, és nem csonka családok. Azért a többség összehúzza magát, és a gyed végéig elvegetál. De ez nem igazán tartható ha a család el van adósodva, ami ugye nem ritka manapság, a válság miatt annyira durván elszállt sokaknak a törlesztője, hogy a felszínen maradás miatt Anya munkába állása az egyetlen opció. Van aki szerencsés,és vannak hadra fogható családtagok, nagyszülők, akik szittelik a gyereket, de a többségnek a bölcsi az egyetlen lehetőség.
És tádádádám :arrow: én ismerek egy távmunkás anyukát is (heti egyszer megy csak be a cégéhez), de ő sajna inkább az ufo kategória, mert olyan mint távmunka nincs Mo-n.

Ikoka!

20 e a pelenka?? Hát mennyit kakál a te gyereked???? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Rapid :? :

Csak a félreértések elkerülése végett:
Én magassarkúban voltam pénteken a babatalin :oops: . De nem azért, mert el akartam csábítani Pocokaput( :lol: ), hanem mert már reggel óta úton voltunk, és induláskor még azt hittem hazamegyünk tali előtt. Rohangászni pedig nekem sokszor kényelmesebb a magassarkú, mint a alpos, és nem azért mert én vagyok Szárádzsesszikapárker, hanem mert bokasűllyedésem van, és pár óra gyaloglástól leszakad a lábam :( .

És most megyek apróraharapdálom a vinnyogót :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Akkor csak vetítés volt, hogy jajdeszeretekafűbenmezítláblenni??????? :D :D :D :lol: :lol: :lol: Amúgy az nem is számított magassarkúnak, szerintem magassarkún itt frankón a manoloblahnik típust érti mindenki. Vagy lehet csak én, de én tutira azt értem alatta :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Mi az a "manoloblahnik"? :oops:
Mert biztos én is ezt értem a magassarkú alatt, csak nem tudok róla :)

Olyan hülye vagyok, Katynak akartam írni a debil dadushoz:
Amikor én voltam bölcsis, az anyukák összefogtak egy dadus ellen, akinek az volt a szokása, h ha a gyerekek bekakiltak, akkor büntetésből hideg víz alá dugta a feneküket (az enyémet is, minek következtében jól fel is fáztam). Nem is értem, h egy bölcsis gyerek miért nem szobatiszta és nem jelentkezik, ha kakilni akar menni? A lényeg, h úgy kirúgatták, h onnantól kezdve nem is foglalkozhatott gyerekekkel (nem tudom, ez milyen módon volt megoldva, mert a sztori ezen részét anyu nem osztotta meg velem).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Ejej, kislány, micsoda fehér folt van itten kérem a műveltségen :lol: :lol: :lol: :wink: Manolóval csak Dodi Szárádzsesszikapárkerjére reagáltam, ez cipőmárka volt a fentebb említett főhős kedvence a Szex és New Yorkban 8)

Nekem is volt egy szadista dadusom, mindig nyomorgatta a nyakamat, Anyám nemes egyszerűséggel...........öööö..... megverte :oops: :oops: :oops: Többé nem szadizott.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jajj, ne írjátok már, hogy tényleg vannak ilyen dadusok!!! Jézusom! A mieink nagyon szimpinek tűnnek, persze ez majd menet közben derül ki.
Amúgy meg mi is azért megyünk bölcsibe, mert jó lenne minél előbb visszamenni dolgozni (nem mintha ez lenne minden vágyam, sőt! hanem a pénz miatt) Inkább le se írom, mennyi a havi bevétel és mennyi a kiadás....
De msot még nem fogok dolgozni, kivéve, ha nem lesznek betegesek a lányok. Mert ha azok lesznek, nincs értelme újabb vendégkört kialakítani, hisz ha mndig lemondom az időpontot, el is veszítem őket. Persze valami kis apróbb munká(ko)n töröm azért a fejem.
Mert ugye tudjátok, én nem kaptam meg a gyedet, csak gyest kapok, 51 ezer forintot a három gyerek után, mivel van egy jogszabály, miszerint ikergyerekek után duplán jár, tökm indegy, hányas ikreid vannak. :evil: :evil: :evil:

Kép
pagika

Pagika : akkor Ti biztos nem mondhatjátok, hogy tele vagytok pénzzel...gyerekkel annál inkább. :wink: :lol: :lol: :lol: Ráadásul nektek mindenből háromszor annyi kell. De ugye a pénz nem boldogít, csak marha sz@r, ha nincs elég. Persze ez is relatív, mert jönnek nekem a bezzeg régen ( pl. egy szobában is szépen felnőtt 2-3 gyerek, na ja , de nem véletlenül van az a mondás , hogy nem volt gyerekszobája :roll: ) dumával.

Lois : azt írtam, hogy pelenka, stb. 20.000- , értem ezalatt, hogy pelenka , popsitörlő, tápszer , ott ahol kell, kaja, ruha és akkor ne számoljuk bele, hogy7500-ért vettem egy pár cipőt. :wink: :roll: :twisted:

Kép
ikoka7

A felhőkből és a szürke égboltból arra következtetek, hogy már megint pocsék idő lesz. Bár tegnap meglepően jó idő volt napközben. De , hogy este már milyen hidegek vannak.......és, milyen korán sötétedik , ezt úúúgy utálom.

Mi történt este ? Nem volt éjszakai műszak ? Így nincs mit olvassak reggel a kávémhoz, merta hírek kevésbé érdekelnek. :roll: :D :D

Kép
ikoka7

Ikoka

Annyira azért nem pocsék, csak nem süt a nap, és lehet én vagyok fagyott lelkű, de sztem nincs hideg :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Köszönöm mindenkinek, ma már ha hajolni nem is,legalább menni tudok :wink: Ikoka: mintha pontosan a mi kasszánkat írtad volna le, ezért is megy Hédi tavasszal bölcsibe :roll:

Nálunk is ragyogó napsütés van és szerintem sincs hideg, bár én ufo vagyok ilyen szempontból, mert a forró nyárnál sokkal jobban szeretem a telet. Főleg ha jó száraz hideggel kezdődik, arra esik olyan 60 cm nemvizeslucskos hó és aztán utána megint ragyogónapsütéses jóóóóóhideg van. Ezt már csak azzal tetézni, ha mondjuk közben karácsony van, apa itthon lehet velünk, a karácsonyi jutalomosztás következményeként éppen nem kell anyagiakon idegeskednem, szánkózás után jó kis forraltbor....na nem is gondolom tovább :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Majdnem elfelejtettem mesélni :twisted: Vasárnap voltunk dévényen: sokadszor az utolsó reményében....kicsit elkeseredtem, mert Hédi nyaka igencsak nem tetszett Erikának, 2 hét múlva visszarendelt minket,mert azt mondja most annyira gyorsan fejlődik,hogy nem igazán kéne megvárni az 1 hónapot :roll: Képzeljétek próbálta bukfenceltetni Hédit ( állítólag 1,5 éves korban követelmény) és ami a bibi,hogy nem húzta be szépen a nyakát,hanem kicsavarodott a helyzetből, ráadásul mindig ugyanabba az irányba. Nyaktornát kaptunk itthonra, bukfenceltetni nekem tilos,mert úgy kell tartani, hogy a súlyát nem szabad ráengedni,mert megroppanhat a gerince. Ahhoz képest, hogy beszéd miatt mentünk...

erre tegnap a mamit kikisérve az előszobába, tisztán érthetően közölte a lányom, hogy megyek :shock: :lol: :shock: Kezébe fogta a cipőjét, visszafordult és azt mondta gyeje. Először nem is akartam hinni a fülemnek, de délután és este is használta ezeket a kifejezéseket és mindenki annak hallotta ami :lol: :lol: Szóval van 4 értelmes szavunk: vau, apa, megyek,gyeje Jópár szókezdeményünk:kak ( kaka,kakas), bu ( busz)bo(boci) és a többi halandzsa. Ami külön kategória nálam: A NEM, 2 napja mindenre és egyfolytában nem. Megyünk a dédihez, csípőböl rávágja nem, fél perc után közli kak ( a dédinél megnézzük a kakast)

tike

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam felétek, tán már el is feledtetek - megérdemlem.
Kicsit visszaolvastam. Én a szerencsés távmunkások közé sorolnám magam, de állandó aggodalomban, hogy vajon meddig? Ebbe beletartozik az is, hogy egy kis szülés miatt sem szakíthattam meg a munkát... de inkább így, mint sehogy.

Tomi nagggyon későn érő típus (megszületni sem akart időben 07.17.), még csak 4 fogkezdeménnyel büszkélkedhetünk, és így nem igazán hajlandó a darabos kaját elfogadni kanállal. Menni még nem mer egyedül, de tud kb 5-6 métert.
Tavasz óta mondja, hogy "ánnyá". Ez olyan "izé"-t jelent, mert mindenre használja és 2 báttyja lévén ezt a szót hallja maga körül a legtöbbet.

Bilizget napi 1-2 sikerélményünk van kisebb-nagyobb formában.

1,5 hete választottam el, eddig volt szopi, de már nem hagyott aludni, és úgy láttam eljött az idő befejezni. A hátvakarással is jól elvagyunk cserébe, de azóta gyakorlatilag hasmenése van, így nehezen tudom pótolni az anyatejet. Arról nem is szólva, hogy hízókúrán van a nyári nappali éhségsztrájk és éjjeli szopik okozta súlymegállás miatt.

De mindezek csak apróságok lényegében zajlik az élet, a nagyfiúk rendesen lekötik a délutánjaimat, de ez így természetes.

Remélem mindenki közületek is jól van, egészség legyen, a többi nem számít. Aki dolgozni kényszerül, minden elismerésem, ettől még nem szereti kevésbé a gyerekeiet.

Üdv!
Majd még megjelenek úgy félévente.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Hu, en most jovok kicsit surubben, aztan milyen nagy a csend.... :? Lehet, el kene gondolkodnom... :roll: :lol:

Tike, remelem, minden rendben lesz Hedinel! Nagyon ugyes, hogy ennyi szot mond mar! :D
Vendég

Boo???Dodi???Katy???? és Mindenki más????

tike

Én itt...

Agmano!
De jó, hogy benéztél! Már hogyne emlékeznénk! :D
Nem baj, ha a fiad nem siet, addig is hagy még téged pihenni! :wink: Ti már biliztek?

Pagika!
Ne félj a bölcsitől, de arra készülj fel, hogy az eleje nehéz lesz. Túl kell tényleg lenni rajta.
Petra ma reggel kb. fél percet sírt, aztán abba is hagyta.
Tegnap délután már csak rám mosolygott, nem ért rá odajönni hozzám. :lol: Ma viszont meglátott és kitört belőle a sírás és úgy csimpaszkodott, hogy majd' megfojtott.
De a lényeg, hogy látom rajta, hogy kezdi megszokni.
Tegnap anyukám megleste napközben az udvaron és teljesen jól elvolt, feltalálta magát.
Ma is bébitaxin ült éppen, mikor odaértem érte.
Nálatok szerintem könnyebb lesz, mert ők nem maradnak magukra akkor sem, ha Te el fogsz menni. De az eleje sírós. :roll:

Szonibaba!

Egyébként arra nem gondoltál, h lehet, h nem a foga miatt szívja sebesre az ujját?

Nem. Azóta kezdte olyan veszettül szívni-rágni, amióta az alsó metszői kijövőben vannak.

Ezek szerint, aki nem vega, az nem szereti az állatokat?

Őszintén szólva ezt nem tudom értelmezni. :roll:
Szerintem én ilyet nem írtam, csak annyit, hogy a családban vannak vegák, akik állatszeretetből nem esznek húst.

Dodi!
Reni ma felhívott, mert ezer éve nem beszéltünk, és vicces, mert tőled tudja, hogy Petra már bölcsis. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Rég voltam,de látom nem sok minderől maradtam le.. :lol:

Katy! Nagyon örülök,hogy Petra kezdi megszokni a bölcsit. Avása visszaállt már a régi kerékvágásba?

Agmano! De jó,hogy jöttél. Igenis emlékszünk rád. Nem Tomi az egyetlen,aki későn érő típus :lol: ,de előbb-utóbb ők is behozzák a lemaradást. Te mondod,hogy későn értek?? Szerintem itt senki nem bilizik még(bocsánat ha valaki már igen :oops: ).

Mi ma TÁ-TI-kán voltunk Lilivel,nagyon jó,ő is nagyon élvezte. Irtó aranyos volt,ahogy figyelte,hogy mi történik körülette. Aztán hazajöttünk és aludt két és fél órát :shock: :lol: De ez inkább az idő miatt volt,nem az új élmények fárasztották ki. Mindenesetre minden héten fogunk járni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én is vagyok, csak olvasó módban főleg... semmi izgis nem történt :-(

Katy,

de jó hallani hogy Petra (és te is) már jobban viselitek a bölcsit!

Tike,

hátadat sajnálom... de legalább már javul :lol: :lol: :lol:

Hédi nagyon kis aranyos lehet ahogy dumál!
Nálunk a "vau-vau" és a "bo"(ci) a sláger, mondjuk jelenleg minden állat "bo", ami nem kutya :lol: :lol: :lol: :lol:
Van egy FP kutyusa, amit ha húz maga után, az ugat :arrow: bárhol van és bármit csinál, a "hol a kutyusod?" kérdéssel el lehet tér jteni és ébredés után az első hogy "vau-vau", és keresi a kutyát :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D A "nem"et még nem tudja, de az "ana deje" már megy :-)

nyaktornaaaa?????? nem lehet hogy már kicsit túlzásba viszik ezt a Dévény-dolgot? Meg nekem fura hogy "követelmény" ... .:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez nekem durva.... szegényeket már most elvárások elé állítjuk... nem ráérnek ezekkel iskolás korban?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol:

lábad?

de jó hogy találtatok jó kis programot és Lili élvezte :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!
Az alvása teljesen megváltozott. Délelőtt nem alszik, párszor próbáltam lefektetni (amíg vele voltam a bölcsiben), de olyan sok az inger, hogy nem tudott elaludni.
Most már egész jól bírja délig. A bölcsiben fél 12-től van ebéd, ő kb. 3/4-kor kerül sorra, úgyhogy délben ágyban van. Viszont valaki mindig felébreszti idő előtt, tegnap pl. fél órát aludtak, ma egy órát.

Hétvégén is próbálom tartani a bölcsis napirendet, hogy könnyebben hozzászokjon, most hétvégén pl. 2,5 órát aludt mindkét nap délután.

Tényleg, lábad hogy van?

TÁ-Ti-ka :lol: :lol: :lol: Jól hangzik! :lol:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akkor a bilizésről bővebben, mielőtt feleslegesen irígykednétek.

Egy szép tavaszi napon a fürdőkád szélén ültem, ölemben a 9 hónapos Tomival és folyattam a fürdővizet. Egyre gyanúsabb lett, hogy nem csak a fürdővíz folyik, hanem valami melegség önti el a lábamat -nem én voltam :lol: . Ez másnap este megismétlődött, harmadnap már ráültettem a bilire és sikerült belepisilni úgy, hogy észre sem vette. Egyre gyakrabban próbálkoztunk a biztos időpontokban: reggel, ebéd után 10-15 perccel, délutáni ébredés után, csobogó víz mellett, és lassan észre vette, hogy valami történik vele.

Na azóta is itt tartunk, gyakorlatilag én teszem bilire, de ő nem futamodik meg, hanem szépen lelazul és produkál. Most már ő is nézi miközben pisil, és nagyon megtaspsolja magát, milyen ügyes volt.

Ez még természetesen nem szobatisztaság, de már jó úton haladunk, hogy nem görcsöl be a bili látványától, hanem elenged. A nagyok eleinte visszatatották a dolgukat a bilin ülve. Reméljük jövő nyáron megoldódnak ezek a dolgok.

Puszi Nektek!

KépKépKép
agmano

Agimano!

Képet Tomiról!plíízzz :lol: imádom nézegetni az ilyen eltűnt báránykákat(no persze nem csak az eltűnteket) :wink:

Nincs nagy pörgés ma...

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok: Őszintén szólva most először fordult meg a (többmint) fél év alatt, hogy na ez már nekem is túlzás. Nagyonnagyon jót tett Hédinek, de szerintem nincs tökéletes gyerek. Mozgás szempontból sem...ha 100 gyereket megmutatnánk szerintem 100nál találnának valami eltérést...szóval megbeszéltük apával,hogy a következő alkalommal rákérdezünk, hogy meddig még??

Ma délelőtt egy jótékonysági bál teremdíszítését csináltuk több ovónő közreműködésével. Hát ne tudjátok meg miket mesélnek az éppen most beszoktatós kiscsoportról...Az egy dolog, hogy a 25-ből 25-en ugrálnak fel az asztaltól evés közben, de a gyerekek követelőznek is. Nálunk itt a faluban olyan az ovi, hogy reggelihez van tea,tej stb., napközben víz. Erre a gyerekek követelőznek, hogy almalevet akarok, szörpöt akarok stb ( nem kérek, akarok). Gondok vannak az altatással is ,mert a gyerekek nagy része nem aludt otthon délután és persze azokat is zavarják akik aludnának.Nekem a legmegdöbbentőbb mégis az volt, hogy a síró piciknek hazudnak a szülők :roll: :twisted: Mindjárt visszajövök érted,csak ide meg oda megyek vagy ha elég hangosan sírsz majd anya meghallja és jön érted... ja és nem elsősorban a kisebbségi szülőkről beszélek, azok tesznek rá

tike

Küldök fotót, naná, hogy büszkélkedem a babómmal. Csak holnap hóvége és határidő, úgyhogy megint eltűnök, hátha hagy dolizni Tomi - ma du. még nem aludt, tegnap este belázasodott, taknyos stb...
Tomi 1 évesen, kissé visszafogottan:
Kép Kép
Martin 7,5 éves komoly másodikos:
Kép
Norbi 5,5 éves és egy nagy gazfickó:
Kép

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Lois!
Köszi a felvilágosítást cipő ügyileg. Mentégemre legyen mondva, nem vagyok egy nagy magassarkú fan. Vis lennék én, de 3 gyerek mellett nem sok értelmét látom. Apa persze értékelné :)

Ronmay!
Nyugodj meg: te vagy fagyottlelkű, mert tegnap igenis hideg volt. Roló nem fagyott bele a kocsiba?

Tike!
A hó az más. Azt én is imádom. Minden télnek úgy indulok neki, h namostaztán remélem bazinagy hó lesz. De azt figyeltem meg, h télen soha nincs annyi hó, mint az előtte lévő eső mennyiség :(
Szókincshez gratula, ügyes kiscsajod van.

Agmano!
Nektke a bilihez gratu, hihetetlen, h ilyen korán. Hogy csinálta? Ja, lentebb olvastam.
Fiúk rém tündériek.

Katy!
Akkor most azért kell drukkolni, h ha kijönnek a metszők, szokjon le az önvámpírról.
"Ő se kapott soha húst, és úgy nevelik, hogy szeresse az állatokat." Ergo, aki húst eszik, azt arra nevelik, h ne szeresse az állatokat, csak zabálja?

Nekem Marcit pont ma dícsérte meg az óvónéni, h milyen aranyosédes gyerekem van és nagyon szeretik őt. Rém büszke voltam, de azért mondtam, h itthon szokott ám furcsaságokat produkálni a nővérével.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

miezaziszonyatosnagypangááááááááááááás?????? Hol vagytok Többiek?

Agmano,

fiaid nagyon tündériek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A bilizés nem semmi! Grat!

Katy,

Petra alvása remélem, hamar rendeződik! Fáradt lehet a kicsilányka... de csak megszokják hogy más környezetben is tudjanak aludni, mint otthon...

Boo,

tiplimentes nap :lol: :lol: :lol: azért vicces, hogy mik teszik az embert boldoggá, nem?
Kuki :roll: :roll: :( :( :( :( (nálunk ha már fürdéskor kérdezem Apát, hogy kukimosi volt-e már, akkor a fiam röhögve fogja meg a Kincseit)

Most akkor mozi vagy ereszdelahajam buli lesz hamarabb? Csak hogy hogy kondicionáljam Apát :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

khmmmmm, igen, erre céloztam... biztosan jó a Dévény, nem vitatom, de ugye nem kellemes a piciknek, és ha nem muszáj, azért nem kell kínlasztani szegényeket...

Ez az ovis dolog teljesen kiakasztott...
Követelőzés :arrow: rosszul van nevelve, érthető
Felugrálás :arrow: még kicsi, okés
Nadehogy hazudnak a gyereknek, hogy mindjárt visszajövök??????? Az anyját az ilyennek! Szegény picur meg persze hogy kétségbe van esve egész nap, meg egyedül érzi magát, meg becsapva... és nem mellesleg azt tanulja hogy hazudni rendben van, hiszen anya is kamuzott...én ezt annyira de annyira rühellem! És akkor csodálkozunk hogy miért van ennyi degenerált, értékrendi problémákkal küzködő ember...

Szonibaba,

magassarkú :lol: :lol: :lol:
10 éve magassarkús csinilány voltam, aztán szép lassan átváltoztam kényelmesruhássá. Ez akkor csúcsosodott ki, mikor Apát megismertem, azóta vannak zsebesnadrágjaim, kapucnispulcsijaim stb... mert mellette eléggé hülyén néztem ki csiniruciban, kb mintha az anyja lennék...
Amúgy pont a hétvégén mondtam Apának, mikor egy csinibaba anyuka talpig sminkben, megdesignolt szerkóban és 10cm magas sarokban kísérte kb kétévesét, hogy ezt hogy a francba bírja elviselni, és megcsinálni?
Én általában az első ruhadarabot magamra húzok amit elöl látok és még rámjön (ez kb a nyáron volt 3 póló, és 2 nadrág kombinációja) aztán uzsgyi. 1 gyerekkel... nem is értem, hárommal hogy lehet időben elindulni bárhova úgy, hogy mindent viszel magaddal, ami kell... bár a gyakorlat ugye :lol: :lol: :lol:

:arrow: el, teregetni

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, még csak annyit, hogy a Mini Manóban a Fisher Price Baba-Mama klubnap úgy tűnik, minden pénteken lesz :lol: :lol: :lol:
http://etc.minimano.hu/2010.09.17/jatsszvelem_fisher_price_klub.html

A képek alapján mondjuk nem több, mint egy csomó játék és gyerek egy helyen, de ha van kedv csatlakozni, délután elnézhetünk :wink: :wink: :wink:
http://www.jatsszvelem.hu/fotogaleria/24.html

KépKép

KépKép
kispocok13

Kisfiam ma ismerkedett a fotocellás ajtóval :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y1eCgPYE2ss

bújócskázott apukájával, és elbújt az ajtó mögé a sarokba :arrow: csendben, lehajtott fejjel állt, a sarokba befelé, alig mert levegőt venni :lol: :lol: :lol: :lol: kicsi strucc :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

bocsi az eltűnésért,de betegeskedtünk.Kiara megfertőzött minket és
igyekeztünk nem visszafertőzni...

aztán a mai napon pozitivat teszteltem,szóval úgy tűnik megint babát
várunk...

agmano!
nagyon jó,hogy visszatértél és nagyon helyesek a fiuk...
bilizéshez gratula.sztem Kiara még nem érett rá...

látom a vega kérdést jól kitárgyaltátok,de tényleg szépen kúlturáltan
sikerült és ennek örülök...

Bond!
én is azt hittem,ha Manó oviba megy akkor több időd lesz.
hogy-hogy mégsem igy van???
azért ne tűnj el eljesen...

Kép
Kép
csibe83

pocok!
Nimród irtó édes...még mindig stipi stopiznám,ha szabad :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Miron önfürdetése... aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de ügyes!!!!!

igen, azért én is irígylem az ilyen szupermamikat kicsit... de azért inkább rosszmájú vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy én is szeretem ezt a mostani énemet (úgy indult, hogy csak hétvégén voltam játszósruciban, aztán így maradtam), de néha rám tör hogy "miafrancértnemtudokmárrendesenfelöltözniiiiiii"???????

mondjuk pocakkal magassarkúban :arrow: ez már durva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród kiérdemlése :arrow: nemtom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Apukám azt mondja hogy szerelemgyerek, azért ilyen szépokosaranyostökéletes (nem vagyunk ám elfogultak, ááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan????????????????????????????? Pozitív teszt??? Jupppííííííííííííííííííííííííííííííí, gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Hanyadik hét?

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
az az igazság,hogy nem is tudom pontosan...talán az 5.hétben vagyok.
mindjárt kiszámolom...

Kép
Kép
csibe83

5hét 4nap
és 2011.05.28.
húú,de furi...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo!
köszi-köszi.
reménykedem,hogy a másodikat nem hordom ismét túl,mint Kiarát
és én örülnék a bikának...jó tapasztalataim vannak a bikákkal.
apa még egyenlőre semleges.mindenáron azt akarja,h jövőhéten
menjek már orvoshoz.
de sztem még korai lenne.
hát eléggé úristen.totál pánikban vagyok.
az az igazság,h az volt az első gondolatom,h mikor fogom igy átaludni
az éjszakát??!!! :oops: :oops: :oops:
de majdcsak lesz valahogy.

Kép
Kép
csibe83

Csibe : gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Átaludni az éjszakát : :roll: :D ez aranyos volt, de sacc 3-4 év múlva. :twisted: :roll: , amúgy dehogyis. Olyan ügyes leszel, hogy a második gyerkőc egyből átalussza és akkorra már Kiara is. :wink: Na ha dokinál jársz , akkor azonnal gyere. Pussz.

Kép
ikoka7

Köszi Csajok!

Csibe, gratulálok! Ha minden oké, akkor talán már jövő nyáron alhatsz éjjel, mármint jövő-jövő nyáron :lol: .

De vannak jólnevelt csecsemők, akik hamar átalusszák az éjszakát-állítólag :?

Én Tomit éjjel is szoptattam folyamatosan és teljes káosz lett az életünk. Na ezt ne csináld! Az elmúlt 14 hónapban sikerül kb. 10 éjszakát végigaludnom, annak a 2/3-át most szeptemberben.

De csak a szép emlékek maradnak, és nagyon jó lesz ez a kis korkülönbség nekik.

By!

KépKépKép
agmano

Csibe!
Húűúúúúúú, azannya, gratulálok :D :D :D :D
Koranyári babó, tök jó lesz, meglátod!! :D :D :D

Pocok!
Édes a videó, jól megnéztem az összes többit is :roll:
Na most legalább jó alaposan megszemléltem a habtapit is. Ez nem olyan rücskös fajta? És rájöttem, hogy egyforma etetőszékünk van, csak a színe más 8)

Megyek reggelizni, mert zaklatnak, majd gyüvök :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe. hatalmas gratula, ha pontosan érkezik ikrek lesz, mint én :lol: :lol: :lol:

És akkor hogy felpörgessem a topicot: Az én szuperpontos mensim is 1 egész napja várat magára....de ebből messzemenő következtetéseket nem vonunk le :wink: :wink: Legkorábban hétfőn veszek csak tesztet :lol:

tike

köszi mindenkinek!!!

tike!
nekem is így indult,hisz nekem is mindig percre pontosan jött meg...

jövőhét csütörtökre kaptam időpontot.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!
Gondosan kihasználom, hogy van egy anyósom, aki most a köröket rója a játszótéren, én meg pont 'takarítok'. De lehet, hogy ebédet főzök, még nem tudom, nem ellenőriztem le a hűtő ehető dolgokat tartalmazó részét-meg nem dobáltam ki azokat, amik már nem tartoznak ebbe a kategóriába.

Dani - Dönci - éli világát, főleg akkor, amikor a két nagyobb nincs itthon és nem próbálják meggyilkolászni. Egy kicsit lusti volt, így a nyár véget is ért, mire rendben megtanult járni, mostanra viszont már egész magabiztos.

A szopizásból kezd elegem lenni, azt hiszem, nem fog sokáig tartani, de van azért vétójoga, bár ezt nap mint nap be kell vetnie, ha le akarja szavazni ellenállásomat. Az utóbbi hetekben ráállt az 1-1,5 óránkénti ébredésre, úgyhogy ez eléggé megerősített az elhatározásomban. Most megint úgy érzem, hogy soha nem fogok egy normális éjszakát megérni, már csak azért sem, mert néha már magamtól is felébredek.

A beszéddel még sehol nem vagyunk. Kb 10 hónaposan jött az első szó, egy kifordított LABDA, kb abd-a és még most is ott járunk majdhogynem. Anya-apa megy, bár nem mindig egyértelmű a megfeleltetés.

Látom, volt téma a bölcsi - én is azon gondolkodok erősen, de csak szeptembertől.

Kép KépKép
lorca

CSibe!

Üdv a klubban! :wink: :lol: Nekem már akkor lesz egy 3 hónapos bébim..de furi. :lol:

Szonibaba

Khm..Rolót nem igazán érdekli a hideg. Este a kádban pl kéri, hogy adjak neki pohárban hideg vizet és előszeretettel locsolja magára, és röhög. Mi meg állunk ott az apjával és azt mondjuk nem komplett. DE ha nem hideg víz van a pohárban reklamál. :lol:
Amúgy igyekszem felöltöztetni őt is és magamat is, az azért sok mindent megold :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok :D !

Mostantól igyekszem megint aktívkodni, csak nem volt laptopom, szakdogát, meg beadandókat írtam/írok, gyereket kergetek, szabadiőmben meg már lusta voltam írni, szóval Így jártam anyátokkal-t néztem :oops: :lol: .

De visszatértem, mint a terminátor 8) :lol: .

Most jöttünk be kintről, töööök hideg van :? . Gyönyörűen süt a nap, de fúj a szél, és 12 fok van :? .

Többnyire olvastam, de nem akarok nagyon reagálni visszamenőleg, csak annyit, hogy:

Csibe!

Gratulálok a bébihez :D :D :D .
Tudom, hogy nem igazán terveztétek, de a meglepibuliról sem tud az ember, mégis milyen jó dolog :lol: . És ugyanúgy hányinger kiséri :lol: :lol: :lol: .

A fiamnak új szava van!!!!!!!!!!!!!!
Idejött, hozta a cipőjét, és közölte, hogy "pipő" :lol: :lol: .
Már tegnap is mondta, de akkor csak úgy a bajsza alatt, és nem halottam tutira, de most biztos, hogy azt mondta :wink: .
Így már olyan 10-12 szónál tartunk :D .

Katy!

Igen, meséltem Reninek rólatok :wink: .
Mi úgy 2 hetente összefutunk a pizzériában,és akkor szokta kérdezni, hogy vagytok.
Én meg mindig hazudok neki ezt-azt :twisted: :lol: :lol: .
Neeem, csak azilyen nagyobb dolgokat mondom, mint bölcsi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,Dodi!
köszi nektek is.

Dodi!
teljesen igazad van,de a hányinger remélem ismét elkerül,mint Kiaránál...

gratula a "pipő" szócskához...
én is pipőnek hívom a cipőt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
3-al úgy lehet elindulni, h mire az ajtóban vagyunk már kitéptem a hajszálkészletem felét, a maradék pedig megőszült (azért festem).
Magassarkút nálunk apa nagyon nyomatná, de mindig végigvezetem neki, h az olyanoknak való, akikért megérkezik a pénzes pasija, ő lelibeg, beszáll, majd az aktuális program helyszínén kiszáll. Erre apa gyorsan elhallgat. De amiket írtok...hát eddig sem voltam nagy játszótér fan, de eztán végképp nem, sőt, apát a közelébe sem engedem, mert akkor kiderül, h megdőlt az elméletem és a játszóra is lehet 10centis sarokkal menni.
A bújócskás Nimród de cuki lehetett.

Boo!
"én a legnagyobbik fiadba vagyok belezúgva" Őőőő, ezt lehet, h inkább ne hangoztasd, mert aztán viszont látunk fél 7-kor :)
Kukimosó Zsiri: ééédes.

Körömcipős mamik kapcsán rosszmájúságból bennem sincs hiány :)

Csibe!
Jajj de jóóó. Gratulálok!
Ez még az a ciklus, amiben nemrég nega lett a teszt, ugye? (bár hülyeséget kérdezek, emrt annyi idő nem telt el, h egy másik legyen, na mindegy). Csak mindig rácsodálkozom, h annyira szuper tutinak szokták írni a teszt eredményét, meghogy már ennyiannyi idős terhességet is kimutat...
Éjszakai alvás miatt ne aggódj! Amikor mi pozitívat teszteltünk Bodzival, apának ennyi volt az első reakciója: Jó lett volna már aludni is. Bodzi szinte az első naptól kezdve elég jó alvó. Csak akard te is és már most kódold :) ;)
És ne pánikolj! Van 8 hónapod, h megszokd, az elég lesz ;)
Akkor már lehet, h lesz szívhang is?!

Tike!
És van esély, h bébi van a mensitlen nap mögött?
Jujj de izgi.

Ronmay!
Azt azért gondoltam, h nem fürdőruhában nyomjátok...nem is a hideggel van bajom, hanem a hurrikánnal, ami mostanában rendszeres.
Régebben nem pont a meleg vizet szerette a fürdésnél? Mintha az rémlene.
Áron nem mesélte, h tegnap Roló milyen természetességgel sétált be hozzánk a játszó után este? Olyan édes volt...apja meg csak állt az ajtóban és "nagyon határozottan" győzködte a fiát, h ugyanmár tessék kijönni, mert rádmelegszik a ruha :)

Dodi!
A 12 szó az nem semmi tudomány (de a 10 is tök jó :) ). Gratu.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

köszi szonibaba.én is valami hasonlóban reménykedek...
jól emlékszel...múlthéten engát teszteltem és tegnap meg már pozitívat...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: