Sziasztok!
Előszöris nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy ennyit gondoltatok ma rám

Aranyosak vagytok, de sajnos még semmi extra nem történt, mindenképpen dobok üzit ha lesz baba! Csak ugy elvoltam foglalva egész nap. 11-ig korház, utána apu korház, főztem, ovi aztán meg kellett kiicsit vásárolni legyen a családnak ha nemleszek
Amugy megvolt az NST az 10-es, magzatviz tiszta, UH: bdp 93mm FL: 311mm, súly:3120gramm tehát nem nagy és azt mondta mivel ki vagyok nyilva és nem nagy a baba nagyon jo eséllyel indulunk

Hát nagyon remélem hogy igy lesz ahogy ő állítja.

Jah és felirta receptre a nemi életet

hát ez már nagyon nehézkes de mivel már teli a hocipőm este lehet lesz valami ha kényelmetlen ha nem
Csak már lenne valamiiiiiiiiiii!!!!

Fájások is nagyon gyérek ha akadnak néha.... Csütörtökön refrén
Na látom Ti jol vagytok

Baba még nem érkezett, viszont megvan a két szépségünk egészségbe hál isten
Mók:Még messze a szülőszoba de ari vagy

amugy nem annyira rossz a cukorod, igaz azért van mit levinni rajta attol függetlenül. A kilókkal nem tudom mit paráztatnak. Ez se jo meg az se

Vigyu magadra, sok már neked sincs hátra.
Rekus:panaszkodj nyugodtan, hisz sajnos a vége a legtöbbeknek már csak abból áll

Ne izélj emiatt. Sajnálmo az éjszakákat, de ugy érzem ezt direkt csinálja a szervezetünk hogy beálljunk az éjjelezésre
Kri: jaja 40

Pár nap és neked is!

nagyon kiváncsi vagyok ki lesz a kövi 3unk közül, de azis előfordulhat hogy fordul a sor, és előbb lesz mondjuk Mók,Kfmares vagy valaki más mint mi. A tulhordással kapcsolatban:én pár hete éreztem.

Csak azt tudom kivánni neked ne menj holnap NST-re
Ceyla:örülök hogy jobban aludtál, kész csoda hogy nem mentél annyit pisilni. Irigyellek, én járom az utam minden éjjel de rendesen

Jajám, dobok mindenkép sms-t akinek megvan a száma megprobizok mindenkinek ugyis. Te? Érzel esetleg valamit? Jelek?
Kata16:Soma csodálatosan szép

És örülök hogy könnyebb szülésed volt, mert én igy látom a leirtakbol. Gratula hogy ilyen ügyesen tudsz szopiztatni!! Majd gyere te is képekkel ha lesznek!!

Tényleg tesó hogy viszonyul?
Kata1002: Noel de édi

Fickósodik nagyon ! Szeret a levegőn igaz? Amugy az igy van , a tápszer nem ürül hamar énis ezt tapasztaltam a fiamnál. Még mindig azt mondom egy percig ne bánd! Jah Mikulás: én már el tudom képzelni magamrol hogy akkor jön a baba, de addig mi lesz velem??velünk?
Icebeg:tényleg gyanus vagy!!

De hol vagy??? Most komolyan rég nem irtál Te se!!

reméelm minden ok.
Sissy:itt vagyok még

De te meg már lassits, mert látom napok ota sűrű a beosztásod! Ejnye!!
Cherryke: jo sok mindent begyűjtöttél, ennek örülök. De ma ahogy elnézem igen korán keltetek

Mint mindig, bár azthiszem te mondtad hogy napközben pihensz ugye? Mert akkor mégsem olyan gáz!
Tavasziszél: figyelgesd a vérnomit miondenképp, meg a lábaidat is. Ujjaid hogy állnak? azok nem vizesednek?
Na mennem kell fiam nyügi ma még nem is foglalkoztam vele, és mostaztán mégtöbbet kell mint eddig!! Mondtam nektek ő nagyon érzékeny kisfiu, egy cseppet sem akarom megbántani, mégha nincsis sok energiám akkoris fontos nekem!