A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Mosható pelenka
USA-ban élő barátnőm mesélte, hogy ott egyre több anyuka tér át a mosható pelusra. Ő is az ikreinél azt használ, és a pár hónap múlva születő babájának is azt fog venni...

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... ,m,l,xl,xx
Vendég

kata:köszi!nézem is az oldalt bár eligazodni nem könnyű,mert írhatnák melyiket ajánlják csecsemőnek,de még nézelődöm hátha okosodok :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mi vettunk moshato pelusokat, a legtobbet hasznaltan mert horror az ara.
Nekem az all in one a szimpatikus vagyis amikor nincs kulon belso es kulso pelus, es ha mar praktikussag akkor one size( vagyis allithato 3kgtol 15 kgig) nah maot ebbol a jo minoseg darabja 4300ft korul van ott ahol "olcso".
En vettem 12 db nagyon jo minoseget( azota anyagi okokbol 6ot eladtam) es vettem 6 nem annyira vastagot, de alliolag az is jo.
Iagazabol tapasztalatom meg nincs, mert Annara csak neha adtam ra, foleg ha tudtam kaki mar nem varhato, mert hat igazabol ezeket Floranak vettem.
A mosasa hamar "megtanulhato" csak arra kell figyelni szappanmentes legyen a mososzer, meg nem lehet oblitot hasznalni. Amit nehez lesz vele kapcsolatban megszokni hogy nem lehet popsikenocsot hasznalni vele...
A kaki "ellen" lehet bele papir betetet tenni es akkor nem foltozza ossze annyira.
MEglatjuk bevalik e, mert vannak azert ketsegeim hogy menni fog hasznalni , mert az ember sokszor valassza a kenyelmesebb utat.
En ugy tervezem ejjelre es ha elmegyunk eldobhatos, itthonra moshato.
BAr azert az a 12 db ami most van nem sok, ha bevalik vennunk kell meg 3-4 db-ot, hogy min 2 napra eleg legyen, mert azert nem szarad olyan gyorsan.
Ha valakinek konkret tanacs, stb kell....kerdezhettek nyugodtan elegge beleastam magam a temaba, meg vannak "kapcsolataim" akik segiteni tudnak.

Nekem amint gondoltam a vernyomasom is megy fel, a labdagadas melle, szoval tobb mint valoszinu ismet toxemia, csak most egy hettel kesobbig birtam mint Annanal. Egyenlore semmi teendo de en ugy vagynek ra nem 190es vernyomassal szuloszobara kerulni....Nah meg vegkepp nem elotte mar korhazban fekudni....
Ki tudja mi a normalis szivhang a baboknal odabenn?
tegnap Floranak 180 fole is ment, ugyanakkor volt hogy 95 volt....

KépKép
tavasziszel

Amit találtam
Normális magzati alapfrekvencia: 120-160/perc

Baba mozgása, méhtevékenység befolyásolja...
Vendég

Sziasztok!

Várom a híreket nagyon!Ma nagytakarítunk Anyuval,jó lenne kész lenni,mert néha olyan,mintha már Lili is ki akarna bújni,persze ezt lehet,hogy csak én képzelgem,de jó lenne úgy lenni,hogy nem azon jár az agyam,hogy de még mi mindent kellene befejezni...Majd jövök még,jó lenne,ha Dinuci,Krisz,Ceyla,vagy valaki megörvendeztetne minket....

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

[quote="kata1002"]C írta:kata1002herryke
Ha pocakon kívül lesz Hunor, ne nagyon számíts hosszas alvásokra... főleg az első időkben ne :wink:
Lefekvés előtt bőségesen eszik Noel (kb. 100 ml)... mégis kb. 4 óra múlva kéri a következő adagot.

Szerencséd, hogy csak 4 óránként :D sok baba 2 óránként eszik :)

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="cherryke"] írta:cherryke
[quote="kata1002"]C írta:kata1002herryke
Ha pocakon kívül lesz Hunor, ne nagyon számíts hosszas alvásokra... főleg az első időkben ne :wink:
Lefekvés előtt bőségesen eszik Noel (kb. 100 ml)... mégis kb. 4 óra múlva kéri a következő adagot.

Szerencséd, hogy csak 4 óránként :D sok baba 2 óránként eszik :)

Tápszer előnye... nem ürül ki olyan hamar a pocakból :wink:
Vendég

Nem tudom mitől van most,de olyan furcsán érzem magam 2 napja!Nagyon rossz a hangulatom,ingerlékeny vagyok,de sírhatnékom is van,legszívesebben most elbújnék valahová!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Koszi Kata, azota erdeklodtem gyermekorvos ismerosnel, es elvileg meg belefer, az ingadozas meg a nyugalmi meg aktiv allapot kozti dolog.

Hat igen a tapinak ez az elonye megvan, meg hat az is nem kell izgulni evett e eleget.....

KépKép
tavasziszel

Bénázok is áááá

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Etus,
Hát rám nem volt különösebb hatással a vizsgálat, még mindig itt vagyok. :?

Dinuci,
Gyere mond el mit mondott a doki!
Gratulálok a betöltött 40. héthez.

Btunde,
Igen én tudom, hogy az apával összebújás segítene, de mostanában elég nehéz becserkészni. :(

Cherryke,
Úgy látszik ezek a taxisok utasokkal száguldoznak, egyébként meg totyognak. Én kifejezetten nem szeretek taxis mögött vezetni, mert némelyik olyan szerencsétlen mint aki most kapta a jogsit.
De jó neked. Nagyon rendi az unokahúgod!
A mosható pelusba az időt is számold bele. A barátnőm éppen tagnap adott hálát az égnek az eldobható pelusokért. Nagyon sokat használ most a pici.
Én az öcsém pelenkáját annyit vasaltam annak idején, hogy meg sem fordul a fejemben a mosható pelus. Tudom-tudom, már másfajta pelusok vannak, de akkor is.

Kata,
Legközelebbi anyukának egy fiús anyukát keress a statisztikák alapján. :D

Tavasziszél,
Vérnyomásodra nem írtak semmit? Fehérjét találtak a vizeleletben?
A barátnőmnél aki 21-én szült az első két gyereket toxémia miatt indították meg. Viszont a mostani baba természetes úton indult, ezért ne add fel te sem! Ja és nem volt magas vérnyomása a szülőszobán sem. Azt hiszem a normális szívhang babáknál 120-160 között van, de rövid időre mehet ez fölé vagy álá, azt hiszem 5 másodpercig vagy valami ilyesmi a határ.

Iceberg,
Ne aggódj! Az utóbbi két nap nekem is nagyon hisztis volt. Nem tudom még a maiból mit hozok ki. :roll:

Szilvi
KépKép
ceyla

[quote="iceberg"]N írta:icebergem tudom mitől van most,de olyan furcsán érzem magam 2 napja!Nagyon rossz a hangulatom,ingerlékeny vagyok,de sírhatnékom is van,legszívesebben most elbújnék valahová!

Gyanús vagy :wink:
Vendég

[quote="ceyla"]K írta:ceylaata,
Legközelebbi anyukának egy fiús anyukát keress a statisztikák alapján. :D

és még Katának is hívják :lol: :wink:
Vendég

Iceberg, Kata?! :shock: És 37+1. A barátnőm 37+2-n szült.

Na én elmentem átkeresztelkedni. :lol:

Szilvi
KépKép
ceyla

:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.02 16:45-kor.
Vendég

Jajj,de nagyon Baba!Tündéri!!!!

Szilvi

sissy01

Nagyon szép baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata,
Hát mit lehet mondani! Gyönyörű a kisfiad! :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Vajon Dinucival mi lehet?

Szilvi

sissy01

Micsoda formas, pasis gyonyoruseg!

Ceyla: nem kaptam semmit, plussz vizelet vizsgalatot se kertek( ez 2 eve is igy volt, egyszeruen minden alkalommal egyre magasabb lett a vernyomasom majd vegul egyik ejjel lett valami magas vernyomasos rohamom, ami miatt korhazba kerultem, de 4 nap utan leleptem es vegul tul is hordtam Annat)
Nem veszesen magas.....

Moshato pelusokat ma mar nem kell vasalni, amennyivel tobb ido az az hogy pelusozas utan rovid idon belul ki kell obliteni meg hogy valahol tarolni kell amig ki nem mossa az ember( nah ez a resze meg nalunk se megoldott, de hat az elejen ugyis eldobhatozunk mert olyan icike picikek meg...)

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél,
Ez érdekes. Nálam a nőgyógyász kétszer mért magasabb vérnyomást és hiba volt mindig normális ha más mérte, vagy ha én mértem naponta kétszer, mégis felírt dopegy-t azonnal. Na meg nézte a vizeletet is valami lakmuszpapír szerűvel, hogy van-e benne fehérje, de szerencsére nem volt.
Mindenhol máshogy veszik komolyan ezt a dolgot úgy tűnik.

Gondoltam, hogy a mostaniakat már nem kell vasalni, bár a fertőtlenítés miatt nem hülyeség, de ugye már inkább olyan eldobatós pelenka formájuk, van vagy mint a gumibugyi. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Néztem a szeptemberi topikot. Már csak 3 kismami van, aki még szülés előtt áll... és akkor hajrá októberiek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy az októberi babákat majd a Mikulás hozza meg? :wink:
Vendég

Kata, nagyon édes :) mekkora haja van :)

Az őszi Mikulás...

Kriszta
Kép
cherryke

Kép
Vendég

Kép
Levegőztünk a teraszon...
Vendég

Kata, Soma gyönyörű!!!!

Hát Dinuci ilyenkor már rég be szokott jelentkezni, szóval lehet, hogy a kiscsaj csak a napjára várt? Nagyon kíváncsi vagyok.

A hisztiről ne is beszéljünk... Nekem inkább irtó ingadozó a hangulatom :( Néha tök fel vagyok dobva, néha meg paff (főleg esténként, gondolom addigra fogy el az energia).

Én a mosható pelust asszem most nem vállalom kötött mosónapok mellett, mert kéne vagy 100, hogy kitartson az egyik mosónaptól a másikig (1,5 hetente van, meg a szombat közös).

Mi ma voltunk németes éneklősön, és most végre sikerült megszerenem a dalok szövegét, szóval legközelebbre felkészülök, mert ez a svájci német néha akár kínai is lehetne, hiába megyeget egyre jobban a néme egyébként :) Ez a program 2 hetente van, szóval úgy tervezem, hogy ide fogunk járni Julival, ha Andris megszületett akkor is, de inkább nélküle. Úgyhogy már mondtam is a férjemnek, hogy tartaláékoljon pár nap szabit, amit majd ilyenkor félnaponként kivesz. Legalább néha lesz egy külön csajos programunk. És úgy élvezi, nem akarnám megfosztani tőle. Remélem, menni fog.

Viszont ez a fáradtság... Én este nem alszom rosszul, ha már egyszer elaludtam, de az elalvás min egy óra, de inkább kettő egy pár napja. Remélem ez csak valami hormonizé, és még kialaudhatom magam párszor a szülés előtt.

Na megyek, mert pont mosónap van, Juli meg nemrég aludt el, szóval gyorsan cserélek egy adagot.
Edit

Kép
Kép
etus79

Kata, Noel is gyönyörű! És végre nyitva a szemecske :) A második képről meg JUli jutott eszembe, nekünk is van egy ahol szinte elvész a hordozóban. Hihetetlen, hogy egy fél év, és már minden irányban kilógnak majd belőle :)

Kép
Kép
etus79

Köszönjük :lol:
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.02 17:50-kor.
Vendég

Kata

Noel már rengeteget változott,nagyon édes és annyira látszik,hogy pasi!Csak gratulálni lehet hozzá!!!!!
Vendég

Kata,
Azért a Mikulás durva lenne, közte még van egy hónap. :D
Nagyon aranyos Noel. Hogy koncentrál! :D

Etus,
Dinucinak megvan a számom, remélem dob egy sms-t ha valami esemény van! :)
Nálam is általában sokáig tart elaludni, de utána egy 1,5 óra múlva már fel is kell kelnem pisilni, majd megint úgy 2 óra múlva, majd valamikor fél 4 után tudok igazán jól elaludni. Addig is két pisilés között forgolódok, mert megfájdul a derekam. De ma! Mára virradóan nagyon jól aludtam, szinte azonnal sikerült elaludni és nem hittem a szememnek amikor először fél 4-kor ébredtem fel. :D Utána is még szundiztam, nem is keveset.

Szilvi
KépKép
ceyla

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.28 13:02-kor.
Vendég

Nekem nem megy :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok,

Katák, nagyon édesek ezek a kiskrapekok!

Egyébként előfordulhat, hogy tényleg a mikulás hozza az októberi babákat. Bár lehet, hogy tudják, hogy még szeptember, így majd egyszerre lesz babaeső.

Ma nem voltam nst-n, elvileg holnap- ha nem szülünk. Mostanában majdnem minden mondatot így fejezek be, ha a másnapról beszélek. :lol: :lol:

Edit,
mi is járunk BB-vel éneklős foglalkozásra kéthetente. Ha meglesz a baba a mama viszi majd, tavasszal meg valószínű megyek mindkettővel. Majd alakul. De Brigi is igényli.

Dinuci,
40 hét. :lol: :lol: :lol: Ha nem sietsz még a végén túlhordod. Annyit riogatták a kismamáinkat az idő előtti szüléssel és szerencsére nem jött senkinél nagyon korán.

A vérnyomáshoz nem tudok hozzászólni, enyém alapból alacsony.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Elvileg jó a link most.... :wink:

Várom a többi babáról a képet!
Vendég

Kata,
nagyon jó! Nagyon ügyes vagy, csak lesek miket tudsz!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata16,

örülök, hogy mindketten jól vagytok. Sajnálom az altatást, de szerencsére tényleg minden jól alakult. Még egyszer gratulálok a kisfiadhoz.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

SZiasztok

Katák, hát gyönyörüek a fiuk.
Kata16! Ezek szerint elég jól lezajlott a szülés, semmi komplikáció nem adódott. ´Nekem az elsö fiamnál nem akart a méhlepény leválni, mint nálad, engem is elaltattak és elintéztek ott alul mindent. A másodiknál már levállt és hát nem mondom, hogy kellemes volt a varrogatás, ha választhatnék, most az altatás jobban tetszene :)

Az éjszakai alvásról annyit, hogy ugyanugy vagyok mint Ceyla, kb 2 óránként pisilni járok, nagyon keveset alszom. Ha elaludnék akkor biztos´, hogy rugja szét az oldalamat a babám, teljesen mindegy melyik oldalamra fekszem, de ez már megy egy jó pár hete. A derekamról ne is beszélve és a csontjaimról. Na de nem panaszóra van :)

Tényleg, Dinucival mi a helyzet, remélem elindult már valami, mert sürübben szokott jelentkezni.

Edit, én is próbáltam a fiukkal az éneklést, de hát nem sokra mentem velük :) Igazi férfiak, ugy látszik :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Kata1002!
Besza...k ha a Mikulás hozza a babámat...... :shock:
Noel levegőzős fotója valami nagyon édes!!!!! :D :D :D
Annyira pasi!!!!!

Kata16!
Nem volt akkor rossz szülésed, ez azért engem megnyugtat.
Soma gyönyörű!!!! :D :D :D

Rólunk:
Cukor nagyon gáz: 6.9 a terhelt, holnap doki, nem tudom hogyan tovább..... :( :( :(
Védőnő, méreckedés +3 kiló, ebbe víz is van sajna, de ez se jó... :( :( :(
Holnap reggel ctg, aztán cukros doki.
Hát félek mi lesz a vége. Lehet utolsó három hétre inzulinra állítani?????
Ma voltunk IKEA-ba, elég érdekes fájásokat éltem meg, de elmúlt.

Ceyla!
Ma mit mesélt a védőnő a sote-val kapcsolatban.... Egy kerületi kismamit a ctg-ről vittek a műtőbe. Te sztorid!!!!! :shock:
Kicsi a világ, vagy sűrű az ilyen??!!!

Dinuci?
Csak nem szülőszobán??!! :) :) :)

Kép
mók

Sziasztok!

Előszöris nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy ennyit gondoltatok ma rám :-) Aranyosak vagytok, de sajnos még semmi extra nem történt, mindenképpen dobok üzit ha lesz baba! Csak ugy elvoltam foglalva egész nap. 11-ig korház, utána apu korház, főztem, ovi aztán meg kellett kiicsit vásárolni legyen a családnak ha nemleszek :-)
Amugy megvolt az NST az 10-es, magzatviz tiszta, UH: bdp 93mm FL: 311mm, súly:3120gramm tehát nem nagy és azt mondta mivel ki vagyok nyilva és nem nagy a baba nagyon jo eséllyel indulunk :-) Hát nagyon remélem hogy igy lesz ahogy ő állítja. :roll: Jah és felirta receptre a nemi életet :shock: hát ez már nagyon nehézkes de mivel már teli a hocipőm este lehet lesz valami ha kényelmetlen ha nem :-)
Csak már lenne valamiiiiiiiiiii!!!! :x Fájások is nagyon gyérek ha akadnak néha.... Csütörtökön refrén :-(

Na látom Ti jol vagytok :-D Baba még nem érkezett, viszont megvan a két szépségünk egészségbe hál isten :-)

Mók:Még messze a szülőszoba de ari vagy :-)amugy nem annyira rossz a cukorod, igaz azért van mit levinni rajta attol függetlenül. A kilókkal nem tudom mit paráztatnak. Ez se jo meg az se :roll: Vigyu magadra, sok már neked sincs hátra.

Rekus:panaszkodj nyugodtan, hisz sajnos a vége a legtöbbeknek már csak abból áll :-) Ne izélj emiatt. Sajnálmo az éjszakákat, de ugy érzem ezt direkt csinálja a szervezetünk hogy beálljunk az éjjelezésre :-D

Kri: jaja 40 :-D Pár nap és neked is! :wink: nagyon kiváncsi vagyok ki lesz a kövi 3unk közül, de azis előfordulhat hogy fordul a sor, és előbb lesz mondjuk Mók,Kfmares vagy valaki más mint mi. A tulhordással kapcsolatban:én pár hete éreztem. :cry: Csak azt tudom kivánni neked ne menj holnap NST-re :-D :-D

Ceyla:örülök hogy jobban aludtál, kész csoda hogy nem mentél annyit pisilni. Irigyellek, én járom az utam minden éjjel de rendesen :-( Jajám, dobok mindenkép sms-t akinek megvan a száma megprobizok mindenkinek ugyis. Te? Érzel esetleg valamit? Jelek? :-)

Kata16:Soma csodálatosan szép :-) És örülök hogy könnyebb szülésed volt, mert én igy látom a leirtakbol. Gratula hogy ilyen ügyesen tudsz szopiztatni!! Majd gyere te is képekkel ha lesznek!! :wink: Tényleg tesó hogy viszonyul?

Kata1002: Noel de édi :-) Fickósodik nagyon ! Szeret a levegőn igaz? Amugy az igy van , a tápszer nem ürül hamar énis ezt tapasztaltam a fiamnál. Még mindig azt mondom egy percig ne bánd! Jah Mikulás: én már el tudom képzelni magamrol hogy akkor jön a baba, de addig mi lesz velem??velünk? :shock: :lol:

Icebeg:tényleg gyanus vagy!! :-) De hol vagy??? Most komolyan rég nem irtál Te se!! :roll: reméelm minden ok.

Sissy:itt vagyok még :-D De te meg már lassits, mert látom napok ota sűrű a beosztásod! Ejnye!!

Cherryke: jo sok mindent begyűjtöttél, ennek örülök. De ma ahogy elnézem igen korán keltetek :-) Mint mindig, bár azthiszem te mondtad hogy napközben pihensz ugye? Mert akkor mégsem olyan gáz!

Tavasziszél: figyelgesd a vérnomit miondenképp, meg a lábaidat is. Ujjaid hogy állnak? azok nem vizesednek?

Na mennem kell fiam nyügi ma még nem is foglalkoztam vele, és mostaztán mégtöbbet kell mint eddig!! Mondtam nektek ő nagyon érzékeny kisfiu, egy cseppet sem akarom megbántani, mégha nincsis sok energiám akkoris fontos nekem!

dinuci01

Kata:tényleg ügyi vagy nagyon!!

Katák:mindét "Vőlegény-jelölt" a Babámnak gyönyörű.... :)

Dinuci:pedig úgy hittem,már hírek jönnek Rólatok,de nem baj,már tényleg bármelyik percben indulhattok!

Mi takarítottunk ma,holnap talán a végére érünk,aztán már csak két szopis melltartó kell,meg a táska tartalmát megnézni,hogy be van-e téve minden,és utána már nyugodtan várhatom az indulást a kórházba.Csütin úgyis ctg,meg uh,és ott meglátjuk,hogy állunk,már nagyon várom!!!

Mók:ne izgulj,ne stresszelj,mert az is emeli a cukrot!!

Szilvi

sissy01

Rékus,
A mi babáink összebeszéltek! Ami már a távolság miatt sem semmi. Pont ugyanígy vagyok az alvással általában én is. :D
Nekem még az az extra amikor oldalt váltok, mert-hát muszáj, na akkor át kell gördülnöm a hátamon aminek következtében a baba megnyomja a húgyhólyagom, majd a másik oldalamon próbálom magam meggyőzni, hogy az imént csak hallucináltam nem kell pisilnem! :D

Mók,
Sajnálom a rossz vércukorszintet, de csaknem kapsz már inzulint. Én azért reménykedek!
Nem hiszem, hogy túl sűrű lenne az eset a CTG-n, Anna aki ott az asszisztens még Ő is meg volt lepve a szívhang hallatán, hogy ilyet még nem hallott.
Nem tudom írtam-e, de rákérdeztem és szerencsére minden rendben van a mamával és a babával is.

Dinuci,
Örülök, hogy előkerültél! Annak már kevésbé, hogy még egyben vagy. :wink:
Én is örülök, ennek a jó alvós éjszakának, tudom már egyre ritkább vendég lesz az ilyen.

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók
Mikor mérték ezt a 6,9-es értéket?
Nem tudsz napi profilt nézni? (reggeli-ebéd-vacsora előtt és után 2 órával, és hajnali 2-3 órakor)
Én úgy tudom, hogy evés előtt 5,5-ig, étkezés után 2 órával 6,0-ig fogadják el a vércukorértéket.
Ha kell az inzulin, az a TE érdeked! A magas vércukorszint nálad okozhat komoly szövődményeket (vakság, veseelégtelenség, érszükület)
Cukorbetegeknél nem mindig szokták megvárni a terminust :wink:
Vendég

Vendég

[quote="kata1002"]K írta:kata1002ipróbáltam valamit...

http://picasaweb.google.hu/lh/photo/N-e ... directlink

Ez nagyon jó :)

Tegnap jól kiszúrtam magammal... Mivel anyám elköltözött a szomszédból, és tudjátok, Ő takarított nálam hetente 1szer. Neki álltam takarítani. Odáig jutottam, hogy letörölgettem, de azt is 3 órán keresztül, mert állandóan bekeményedett a pocakom és le kellett dőljek. Na aztán délután már ki sem akart menni a keményedés. Aludtam is egy órát, aztán este is kínlódtam, úgy fájt a pocakom, hogy egyedül nem bírtam felülni. Most reggelre úgy ahogy jobb, de a baba nem akar mozogni. Már ettem 2szer is és nem akar :(

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="kata1002"][ írta:kata1002url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1285735081.7017.pdf]2010 októberi kismamik[/url]
Táblázat szerint a héten 4 babunak kéne jönnie :roll:

Kriszta
Kép
cherryke

Helló!
Katák: Nagyon szép kisfiatok van :-)
Hát már én is kezdek türelmetlen lenni, főleg, hogy egy nap vagy 6x felhívnak az ismerősök, rokonok, hogy na mi van, még kettő az egyben? A férjem is,állandóan kérdezi, hogy na mi van el folyt már a magzatvíz, ez így elég gázos. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Amúgy egy ismerős mára jósolta a baba érkezését (állítólag neki be jönnek ezek a megérzések). Na kiváncsi vagyok, egyenlőre még a nyákdugó sem távozott, vagy is nem láttam.
Náthából, kezdek én is kilábalni, vagy is azt hiszem :-)
Cherryke: Akkor ma pihenj,nem ér az egész ennyit.
Tegnap én is takarítottam ezerrel, hát ha ma már nem tudnék:-)
A férjemet elküldtem dolgozni, semmi értelme, hogy itthon üljön, és várjunk, mert lehet, hogy még a kisfiacskám bent akar még maradni. Amúgy holnap megyek dokihoz,majd kiderül, hogy állunk.
Úgy látom ezek az albérlők, nagyon jól érzik magukat a lakosztályukban :-)
gira06

Sziasztok!

Még én is egyben, nyomom az ágyat 5 napja, tiszta beteg vagyok. Erre tegnap aranyerem is nőtt (bocsi ha undi vagyok) nyilván a sok orrfújástól, erőlködéstől. Hát mondom csak ez hiányzott. Akkor mi lesz majd, ha a babát kell kinyomnom? :evil:
Amúgy sajna semmi jel a szülésre nézve, jövő kedd ctg + uh, ha addig nem történik semmi. Privikre majd válaszolok, ha lesz erőm, most visszafekszem. Jók legyetek!
Vendég

Halihó!

Na még midig nincs babánk :roll:
Beleértve az enyémet aki már ugy nyomkod mintha kést böködnének belülről. Nálam se semmi jel :-( Mindegy, hát ez van. A tegnap estére csak ráfaragtam, nemhogy indulna valmai iknkább okoztunk nekem egy jo kis izomlázat, szoval nem jött be.
Viszont már majdnem tul vagyok a főzésen, kitakarítottam meg megy a mosás. Nemsokára jön haza Atti megyek dolgozni, van egy sürgős lakástakarítás amit puccra kell és nem ér rá az illető aki szokott menni. Szóval eldöntöttem: megyek én, legalább lefoglalom magam és nem leszek egyedül.

Remélem jol vagytok, a kisebb nagyobb nyügiket leszámítva.

Cherryke:ez nagyon tetszik :-D Jo lenne már ha egyre több babát látnánk ezen a képsorozaton :wink:Sajni higy igy jártál tényleg nagy segutség volt édesanyád. Mozgás miatt ne aggodj, velem is sokszor előfordult! Majd bejelentkezik ugyis.Egyél valami sütifélét van hogy beválik.

Sissy:jaja már mindenpercesnek mondanak a környezetemben. Én csak azt válaszolom egyezünk ki inkább mindennaposban :-D Szerintem még napjaim is lehetnek.

Gira:örülök hogy jobban! :-) Szóval Te is tűkön ülsz? :-) Én ugy vagyok vele hogy most nem akarok egyedül leni, nemis annyira amiatt hogy akármikor szülhetek hanem egyszerűen ilyen a hangulatom.

Lina:Sajnálom hoigy beti vagy, de még elvileg van egy jo heted a szülésig reméljük addigra meggyógyulsz és em igy kell menned szülni. :-( Aranyérre van valami kence nem?

Megyek majd fogok jönni még de nem tudom mikor, reggel megint korán kelek mert mennem kell a 7 órai NST-re :-( Stb stb.... :(

dinuci01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: