A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Iceberg!
Én már hetek óta nem szedem a magnéziumot, egyszerűen nincs rá szükségem. Már jól vagyok ezen tekintetből. Nekem hétfő van a forduló, de akkor hogy lehetünk egyidős kismamik???? :shock: :shock: :shock: :shock: :D

Kép
mók

Sziasztok!

Velünk is minden ok, csak tombol a náthám :( Írok, fürdök és fekszek le aludni. Férjem úgyis kollégákkal bulizik.

Cherryke, Ancsika, örülök a jó híreknek!

Réka, örülök, hogy semmi gond.

Ceyla, hát gyönyörű a babaszoba, nem semmi, milyen ügyesek vagytok.

Engem a dokim sohasem vizsgál lent. Itt azt mondják nem szokás, mert az UH-n úgyis látszana. Hát én nemtom, ő a doki, csak fura.

Képzeljétek, ma az alsó szomszéd bedobott egy internetről kinyomtatott parketta-hiredetést. Először nem is éretettem, hogy mit akar, aztán észrevettem, hogy filccel kiemelt benne egy mondatot : hogy érdemes filcet tenni a bútorok aljára. Szóval így szólt, hogy hangos. 3 hónapja lakunk itt, de ez a negyedik eset, hogy szól valamiért: egyszer mert bekapcsolva felejetettük a vécében a ventillátort, egyszer mert túl hangosak voltak (napköznben!) a kisgyerekes vendégeink, egyszer meg mert vasárnap reggel valami szörnyű zaj miatt nem tudtak aludni :LEGÓZTUNK!!!! Az előző lakónak miattuk kellett elköltözni. Teljesen el vagyok keseredve (még bőgtem is vagy 10 percet). Mert ez így nem fog menni, egy hónap múlva születik Andris, és ennél mi csak hangosabbak leszünk. Pedig már kiköltözettem a legót a nagyszobába, és nem is használjuk a ventillátort. Hát én eléggé konfliktuskerülő vagyok, de holnap beszélnünk kell vele (vagyis nekem, mert én tudok jobban németül, ők meg nem beszélnek angolul). Már arra is gondoltam, hogy tudom, hogy nemsokára megürül a szomszéd lépcsőházban egy olyan lakás, mint a mienk, és meg kéne kérdezni, hogy át lehet-e költözni. Persze, ez hülyeség, mert komolyan mondom, nálunk halkabb kisgyerekes szomszédot nehéz lenne találni. Bocs, de férjem nincs itthon, buli közben nem akartam ezzel zavarni, de el kellett mondanom valakinek.
Majd holnap megírom, hogy ment a "beszélgetés".

Na jó éjt mindenkinek!
Etus

Kép
Kép
etus79

Ancsika,
Nagyon jó, hogy végre hazaengednek a kórházból!
A Lora szerintem nagyon szép név!! :D

Mók,
Érdekes. Én pont a középső gépen voltam csütörtökön, ott végeztem 22 perc alatt, hibátlan görbét adott. Lehet kicserélték, vagy utána romlott el???
Engem is csak a 39. héten vizsgál meg megint a doki pontosabban hétfőre beszéltük meg, de mivel csak kedden megyek CTG-re megint nem tudom van-e értelme bemenni hétfőn. Teljesen elbizonytalanodtam. Te tudod kedden délelőtt ki rendel? Már ha rendel valaki... Mert kedden délre megyek CTG-re, utána meg átérnék hozzá elvileg.

Etus,
Vannak ilyen szomszédok sajnos. Ezek szerint ez nem hungarikum. :( Nekünk is ilyen az egyik oldalsó szomszéd, még annak ellenére is, hogy családi házban lakunk és ugye kevesebb a konfrontálódási terület, mint egy társasházban. Sajnos ezeknek az embereknek lételemük, hogy azt figyeljék a másik mit csinál és mibe köthetnek bele. Párom már párszor határozottan leállította ezt a szomszédot, ez egy darabig hat nála, majd megint kitalál valamit. Szerencsére a férjemet nem hatja meg a hülyesége én viszont tudok rajta stresszelni, de nem velem szokott beszélni szerencsére, így a stressz is kisebb. Ha viszont ti nem bírjátok jobb lenne tényleg átköltözni, mert túl drága ahhoz az idegrendszered, hogy egy ilyen hülyére menjen rá.
Nálunk olyan gyíkja volt, hogy amikor a szülinapomat tartottuk, valaki kiment az erkélyre és őket nézte!!! Na persze mert olyan szépek :lol: Azt mondta, hogy legszívesebben falat húzna fel, hogy ne lehessen belátni hozzájuk. A kedvéért vettünk pár tuját a teraszra. Amikor elkezdtük csinálni a kerítést kettőnk között, pontosabban lecseréltük a régit tereprendezés miatt, akkor az volt a gyíkja, hogy túl magas lesz a kerítés és ő nem lát ki. Akkor most mit is akar??? Úgyis végig ültetem tujával amint pénzem lesz rá! Utána túl hangos volt neki a klíma én nem dögöljek meg 7-8 hónapos terhesen, de a klímát az kapcsoljuk már ki, mert őt zavarja... És még biztos van egy csomó ami még eszembe sem jutott.

Szilvi
KépKép
ceyla

Hali!
Kata: Tényleg nagyon hasonlít Apukájára Noel. Szép lapos lett a hasad,remélem nekünk is ilyen lesz :)
Ceyla: Nagyon szuper lett a szoba.
Magnézium: Én ma vettem be az utolsó adagot.
Engem is szinte minden héten vizsgál a doki 35. hét óta, talán egyszer nem, akkor, meg uh-t nézett.
Nátha: Sajnos én sem úsztam meg, most azt érzem, hogy egyre jobban jön ki rajtam, pedig elkezdtem szedni homeos bogyót, hát lehet, hogy attól jött ki ennyire, nem tudom, minden esetre a kisfiam, ma egész nap nagyon aktív volt, lehet, hogy nyugtatni akart, mert nagyon el vagyok kámpicsorodva. A terhességem elejét is a nátha keserítette meg. Azt hittem sosem lábalok ki belőle, havonta egyszer tuti a házidokinál kötöttem ki,és még immunerősítő sincsen rá.
Etus: Sajnálom, hogy ilyen alsószomszédot fogtatok ki. Biztos egy elkeseredett, ember, aki boldogtalan, unatkozik, ezért élvezi, ha a másikat kikészíti. Utálom az ilyen embert, ezeket egy helyre kellene összezárni, aztán csináljanak azt, amit akarnak egymással. Remélem dűlőre tudtok jutni. Amúgy a sógornőmék is így jártak mint ti, de szerencsére hamar elköltözött az alattuk lévő szomszéd :) Hát ha nektek is szerencsétek lesz :). Bár azért ez is milyen genyóság, hogy egy hülye lakó miatt ne érezze jól magát az ember a lakásába. Ceyla sajnálom, hogy te is ilyen szomszédot fogtál ki. Még régebben mondtam a férjemnek, ha egyszer elköltözünk tuti visszük magunkkal a szomszéd nénit. Nagyon aranyos, mázlink van vele.
Ancsika: Tök jó, hogy végre haza mehetsz. Mennyi ideig voltál bent?
gira06

Gira,
Engem is elkapott a nátha, de nagy mennyiségű C vitaminnal sikerült magamat gyorsan kirántani belőle, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy engem alapesetben ilyen nyavalya nem szokott megtalálni, de most gondolom az immunrendszerem nem áll a toppon.
Én kipróbáltam volna a hagymateát ha pár napon belül nem gyógyulok meg. A munkatársnőm nagyon dicsérte. Esetleg próbáld meg veszíteni nem fogsz vele:
http://www.nosalty.hu/karamellas_hagyma ... cept_13461

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla:Köszi, hát ha nem javulok kipróbálom. Ettem nyers hagymát,szerintem az sem volt rossz, de valaki mondta, hogy óvatosan, mert hogy erős. Most meg facsartam citromot, bele mézet, hát remélem én is hamar kijövök belőle. Ilyenkor nagyon le vagyok törve, hogy sosem leszek jobban, így maradok.
gira06

Gira,
Dehogy maradsz! Ejnye! Úgy kell lefeküdni, hogy holnap már igenis jobban leszek!

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla: Köszi a bíztatást, megpróbálok optimista lenni. Jó éjt Remélem mindenkinek nyugodt éjszakája lesz.
gira06

Kata16 üzent.

"A tegnapi napon úgy döntöttem, hogy feladom átmeneti luxuslakásom anya pocakjában és 17 óra 20 perckor kiköltöztem. Jó volt odabent, de mivel 3330 gr-ra és 51 cm-re nőttem, szűkös lett a hely. Üdvözlettel: SOMA (Kata16 kicsi fia)"

Megvan a 2. babuc :)

Kriszta
Kép
cherryke

Gira: én is egy hete beteg vagyok. Van, hogy fel sem bírok kelni, van hogy meg úgy érzem semmi bajom. Fújom az orrom, be van dugulva, most elkezdtem köhögni is. Amúgy meg tüsszögéssel kezdődött... Szedem az 500as C vitamint meg eszem a sok gyümit. Semmit nem ér egyik sem.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok jó reggelt :)
etus:A németek ilyenek,őket minden zaj zavarja!De ha ők hangosak az nem számít,elég önzöek és nem barátságosak mikor milyenjük van!
Nem tudom van e hozzá lelki erőd és nem foglalkozni vele majd abba hagyja egyszer,mert lehet,hogy már pár embert elüldözött onnan.Az ilyen emberrel beszélni is kár,mert szűk látó körű és lehet,hogy csak te idegesíted fel magad hamarább!Én pl most lakok először életemben családi házban tavaly febr óta,de sztem rosszabb mint a panel!Itt aztán van minden,kutya ugatás ezerrel,az egyik szomszéd úgy jön,hogy nem is kopog most már hanem jön be :shock: ,a mellettünk lévőék meg válnak 2 gyerekük van egy 7 és egy 9 éves,de nagyon sajnálom őket ,mert a szülők nincsenek tekintettel rájuk!Az apa az anyjuk ellen neveli a gyerkőcöket az anya meg háát nem is tudom mit írjak!Anya iy meg nem is!Van mikor kint ordibálnak és behallatszik,nagyon rossz!Mert Máté barátja a kisebbik fiú és tudok mindent meg így most nem szívesen engedem át Mátét!Nem kell neki is ezt hallgatni! :?

kata16:GRATULÁLOK NEKED!!!JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!

ceyla:háát jó hülye szomszéddal áldott meg az ég!az sem 100-as!!!

gira:nem ég a gyomrod a nyers hagymától+citrom?? :shock:
a hagyma teát sokan isszák én is hallottam már ,hogy nagyon jó,de még nem tudtam rávenni magam,hogy megkóstoljam!a leveléből szoktak főzni teát,de lehet nem mindegy ,hogy főni kell vagy leforrázni!Azt mondják nagyon jó megfázásra!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata,

gratulálok kicsi fiad születéséhez, sok tejcsit!

Úgy látszik belehúztak a Katák és a fiúk!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,

jobbulást a náthásoknak. A hagyma teát én is hallottam, de valahogy még nem tudtam rávenni magam. A homeos osciloccoccinum nekem nagyon bejött, bár kicsit húzós, de ha használ. :lol:

Szomszédok,
nálunk egyik felől üres telek, a másik oldalon meghalt a néni és nem nagyon tudják eladni a házat, ,mert elég rossz állapotú, de úgy hallottam albérlők jönnek. Hát egy kicsit tartok tőlük.

Ancsi,
nagyon csinos kismama vagy! Jó, hogy hazajöhettek.

Sissy,
Ancsi vonalzója alatt megtalálod a linket.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kata: dejó, második babucika!

TÖBBI BABÓKA, TESSÉK KÖVETNI EZT A SORT !!!

Etus: a combok nálam sem kicsit, de hát oldalról mégis előnyösebb :lol: Magyarországon is simán vannak ilyen édes bédes szomszédok :)))

Ceyla: a szoba valami csodaszép! Laknék én ott szííívesen!!!!! Sütike recept: 5 dkg vaj, 20 dkg liszt, 1 kk fahéj, 2kk sütőpor, 1,5 dl tej, összekeverni, aztán kisütni,én tettem a tetejére meggyet, de lehet sztem a tésztába is, nem kell hozzá tojás !!! :)

TAvasziszél: gyógyulj meg !!!!

Kriszta: én sem találtam még jó és jó árban lévő overált.... :(((((

Rekus: azt mondták nekem, ha fáj a fájás akkor annyira hogy beszélni sem tudsz, na de nekem be nem áll a szám! :) na mindegy, ez csak vicc volt, de remélem hamar ott lesz nálatok is a baba... CSík: egyet láttam... sajna :( ZEBRULOK :))))

cHERRYKE: örülök hogy aránylag minden rendben van!!!

Ice: én is a vízelfolyásos esetre szavazok, az azért még talán én agyamnak is egyértelmű lesz :)

:lol:

Ancsiak: 400X400as képet fogad el vagy annál kisebbet... de várjuk a képet :)

Mók: nekem se testzett, mikro doki vizsgált, mert sztem bevetett meg egy újjjjat és azt én már nem viseltem jól, de majd október 5én mégegyszer megnéz, én inkább apimra szavazok.... :) uram mégis kellemesebben "vizsgál" :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kata16 gratulálok a kis jövevényhez!!!

Ennyit a statisztikáról. Még hogy a lányok jönnek előbb! A barátnőmnek is 37. hétre lett meg a fia.

Szilvi
KépKép
ceyla

Hali!

Kata:nagyon gratulálok,sok tejcsit és jó egészséget,gyere majd![color=red][/color]

Ice:én is szerdán fordulok,de akárcsak Mók,én is azt kérdezem,hogy akkor mi meg hogy nem vagyunk egyidősek?

Kri:köszi!

Többiek?Baba hírek?Még benézek többször majd!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

sissy01:néztek 1x 2x nagy géppel a klinikán és ott mondták,hogy kb 2-3 nappal több vagyok!A Jánosban nincs nagy gép és az ottani idő szerint szerdán van a fordulóm!Én pedig a nagy gépnek hiszek!!Ott még is jobban látszik minden,pl ott vették észre a miómámat is amit a Jánosban meg nem! :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

uram elhozta a lányát, mint mindig ugye hétvégén, 2 napja még fosott ( elnézést) most meg taknyos... a fenébe... f....a---- így ne kapjak el semmit !!! :evil: :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csíkokat is látok a hasamon

ez a nap nem az enyimé!!!!! :((((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Hamar benézek, nagyon most nem olvasok vissza rentgeteg dolgot terveztem mára, egyedül maradtam itthon Attikával párom mégis melozik ma :roll: Boltba megyek, ablakot pucolok, főzök, mosok, meg a fürdőt akarom kitakarítani. Na meg itt a fiam :-)

De látom megérte benézni :-D :-D Mondtam én nektek hogy nem listavezetők kezdenek :-D

Kata:GRATULÁLOK ÉNIS, SOK ERŐT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!

Sissy:hát a fene tudja énis utálom ha simizik a pocimat :roll: kivéve a párom meg a fiam :-D

Ceyla:nátha.... neked is :evil: mindenki beteg :-( De azért örülök hogy te ilyen hamar kilábaltál :-) Egyébként utolag is gratula a 39.héthez :-) Szerinted most ki következik? Tipp ? :-),

Kfmares: ebben egyetértünk, az uram ujjai kicsit finomabbak mint a dokié :-D Egyébként nekem se állt be a szám szülés közben , nem tudom kire igaz hpogy megszolalni se tud? De ha te is a cserfes fajtába tartozol.... elleszel a szülőszobán.

kri:csak nem fogtok ki olyan albérlőszomszédokat.... Nem biztos hogy rosszak lesznek, lehet a legnagyobb barátosnéd lesz az illető :-D Az Nst kiértékelés akkor nélatok nem pontba hanem vélenyben nyilvánul meg amit nem kommentálnak sehol?

Cherryke:gyigyulást minnél hamarabb, és örülök hogy egyébként minden rendben van veletek :-)

Gira: gyogyulj te is minél hamarabb!!!!

Ancsika:megnéztelek titeket, aranyosak vagytok nagyon, és a poc is! :-) Jo hogy hazajöhettek!!

Etus:sajnálom a szomszédaid miatti idegeskedést :-( Szeritem modjával de tedd őket szépen helyre!!

Na indulok a dolgomra, aztán majd jövök. Lehet addigra ujabb babával bővülünk? :-D

dinuci01

Miert csak a KAtak, e smiert csak fiuk???:))

De nagyon gratulalok!

Sajnalom a sok nathas betegseget! Meg en se jottem ki belole teljesen de ma mar legalbb hallok( tegnap az egesz fulem eldugult a sok takonytol) en is c vitamint vettem be mezes teat ittam sokat sokat, torkomra tantum verde...Igazabol egyik se hat szerintem ez alkat kerdese ki mivel tudja kikuralni magat, nah meg hogy mennyire makacs a cucc amit elkapott....
Annanal is szinte minden esetben adott forgatokonyv szerint zajlik le egy egy ilyen natha: most a rettento csunyan kohog stadiumban van mar, ami sajna meg egy hetig is elhuzodhat:(

Engem se surun vizsgal a doki annak ellenere ugye hogy a 15ik heten elkezdett nyilni a mehszaj, mondta minek bolygassuk, csak ha panasz volt nezte, de nem fajt soha ellenben Annaval valo terhessegnel a doki mindig nezte es nagyon fajt!
Es sajna a korhazban is a rettento hosszu vajudas allatt minden ugyeletes doki vizsglat es voltak kozte olyanok is hogy uvolteni tudtam volna a fajdalomtol. MOst emiatt se akarok ido elott bemenni.

De oszinten en se tudom mibol fogok rajonni hogy menni kell....
Josloim nekem is vannak, egyre tobb, bar foleg este, de azert remelem hatnak is a mehszajra:)

Szomszedok: nah mi is meg vagyunk aldva veluk, csak forditva, a folottunk es a mellettunk lako is olyan hangos, es mi probaltuk tok szepen jelezni hogy igy meg ugy de semmi , neha mar az oruletbe kerget a teny hogy sosincs CSEND.Emiatt vagynek csaladiba ahol nincs kozos fal.
Amugy meg annyi a haklis ember, van ismerosom akiket mar feljelentett az alattuk lako moert ste 10 utan zuhanyzott:)))
Orulet.

ram ma megint ramjott a fozesi kenyszer, pedig volt mar ebed mara, de foztem chilis babot, derelyet, es meg elo van keszitve a daralt hus a rakott kaposztahoz:)
Holnap jon baratnom halat tervezek, meg szolos palacsintat.de azt meg nem lehet elore megcsinalni, pedig most lenne hozza energiam:)

KépKép
tavasziszel

tavasziszél:lehet,hogy ez valaminek a jele :wink: :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek, amúgy itt a kórházban is van jópár kismama aki meg van fázva, félek is nehogy elkapjam, de talán sikerül megelőzi mert én is szedem az oscillococcinum-ot. Nekem is bevált, de jó megfázásra még a Sinupret is azt is lehet szedni terhesen, és pluszba a calcium-sandoz + 1000mgC vitaminos pezsgőtablettát. Ha nem vagyok terhes is így szoktam magam kúrálni! Egy próbát megér, nekem a gyógyszerész ajánlotta még pár éve.

Kata16: Gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget, és sok tejecskét kívánunk nektek!

[b]Sissy
: ahogy Kriszta is írta a vonalzóm alatt van a blogcím ott megtalálod!

Etus, Ceyla: sajnálom, hogy ilyen szomszédokkal áldott meg benneteket a sors, tudom milyen szar az ilyen, nekünk anno Anyunál a nyaralós szomszéd volt ilyen, de szerencsénk volt mert ő csak nyáron volt ott, annyit meg ki lehetett bírni.
Azért kíváncsi vagyok mit tudtál vele beszélni Etus, majd mesélj!
Ice: azért nálatok sem valami rózsás a helyzet szomszédok terén, hát elég kellemetlen szitu lehet!

Dinuci: csak nem meg akarsz szülni, hogy ennyi mindent beterveztél mára? Bár neked nem is lenne gond. Azért csak óvatosan!

Talán majd most a hétvégén azért beindul a babadömping a 38-39 heteseknél, így hogy itt a hidegfront! Kíváncsian várom a fejleményeket!

Gira: már 3 hete bent vagyok, hétfőn kezdem a 4. hetet, de remélem 3,5 hét-nél nem lesz több. Remélem nem fog hatni ránk a front és akkor tényleg hazamehetek majd a hét elején![/b]

ancsika82

Tavasziszel: Huu küldhetél be nekem ide a kórházba abból amit főztél nagyon jól hangzik mindegyik, igazából most bármit meg tudnék enni csak ne kórházi koszt legyen :D :D :D

ancsika82

ancsika82:valóban kellemetlen!!szegény elhiszem,hogy jól esne egy kis otthoni ebéd!!biztos visznek be neked valamit otthonról nem?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

KATA GRATULÁLOK!!!! Ha majd lesz időd, gyere és mesélj!

Köszi a sok együttérző szomszédos történetet, legalább nem vagyunk egyedül (sovány vigasz). Szóval ma beszéltünk, de hát félsiker (legalábbis én úgy érzem). Mert mi nagyon határozottan meg akartuk mondani, hogy nekünk már sok ez a reklamáció, és mi ennél biztos, hogy csak hangosabbak leszünk hamarosan. Bele is kezdtünk finoman, és erre mit mondott? Hogy ja őket ezek nem zavarják, csak szóltak, hogy tudjuk. Mi van? Ti szóltok valamiért, ami nem zavar titeket? Meg, hogy ők nagyon örülnek, mert mi nagyon jó szomszédok vagyunk, csak félnek tőle, hogy nehogy később rosszabb legyen, és ezért már előre szólnak. ????? Mindegy mi azért többször elmondtuk, hogy ha nagyon zavarunk, akkor mi szívesen beszélünk a házvezetőséggel, hátha van egy másik lakás. Hát ezt nagyon nem akarta a nő (mert állítólag kikaptak, amikor a másik családot végül sikerült kigolyózni, de ezt ne tőlük tudjuk persze). Szóval ez most félsiker, mert tudják, hogy nekünk most már kezd elegünk lenni, de hogy ettől visszafogják-e majd magukat, az még kérdés. Mindenesetre most várunk.

Nátha: látom jó sokakat elkapott. Nekem ma van teljesen bedugulva a fülem, vagyis olyan mintha az egész fejem be lenne dugulva, dehát most már csak jobb lesz.

Az idő itt pocsék! Remélem arrafelé szebb hétvége igérkezik.
EDit

Kép
Kép
etus79

Ancsika: elhiszem! NEkem alt 2 nap utan eleg szokott lenni a korhazi kosztbol:)

Kuldok en szivesen annyi van. Le is fagyasztottam egy adag chilis babot, meg irtam ocsemnek jojjon at enni ha tud:)

KépKép
tavasziszel

Kata16: Gratulálok Somához :) Nagyon aranyos üzenetet írtál :)Engem is érdekel, hogy ,hogy zajlott a szülés, majd gyere a beszámolóval. Sok tejecskét a kis jövevénynek!
Hát úgy néz ki, hogy a fiúk aktívabbak, mint a lányok :) Gyerünk lányok húzzatok bele, mert a végén nagyon lemaradtok:)
Nátha: Borzalmas ez a nátha. Hát ma még szarabbul vagyok, de remélem már nem tart sokáig. Bogyinak meg modom, hogy még maradjon, amíg meg nem gyógyulok.
A férjem náthás lett, na mondom, csak megúszom, mert az egész családon végig söpört, hú, mondom talán szerencsém lesz, aztán szerdán kezdtem benáthásodni, na mondom veszek oscillococcinum-ot hát ha segíteni fog, hát most úgy néz ki semmit nem segített, bár ez influenzára van, de a doki is ezt mondta, hogy ezt szedjem. Pedig van a coryzalia az kimondottan náthára van, vagy az sokkal gyengébb homeos gyógyszer, nem nagyon értem. Mindegy már 3 napja szedem azt a oscillococcinumot, még adok neki 3 napot aztán megyek megit dokihoz, már ha még egybe leszek :) Szedek mellette 500mg c-vitamint, melegítem az arcomat, eszem mézet, vagy facsart citromos mézet, tantum verdét használom,és izzadok, csak attól meg kicsit félek, ne hogy jobban megfázzak.
Iceberg: A citrom nem bántja a gyomromat, de a hagyma igen, ég rendesen, azt most nem is eszem.
Kfmares: Na igen, azért tekintettel lehetne rád a férjed. Most az a legfontosabb, hogy egészséges maradjál. Egyszer át jött a férjem haverja, puszit is adott, majd kifejtette, hogy a kisfia hányt és ment a hasa. Hú nagyon dühös lettem.
Tavasziszel: Ezen én is agyaltam, hogy honnan tudom, hogy menni kell, ha nem folyik el a magzatvíz. Én olyat hallottam, hogy ha megpuffad az arc, vagy a száj, az a szülés jele lehet, na azóta állandóan vizsgálom az arcomat :D.
Ancsika82: Akkor drukkolok, hogy mielőbb kiengedjenek. Nem semmi, én meg itt parázom, hogy, hogy bírom ki azt a pár napot a kórházba.
Etus: Hát lehet, hogy most egy időre békén hagynak a szomszédok. Ezt a hülyeséget, csak szólnak, de nem zavarjátok őket. Jó duma. Idősebbek, vagy fiatalok?
Nekünk van 2 kegyetlen hangos madárkánk, a tesómékkal egy emelten lakunk, és van hogy mondják, hallják ahogy ordítoznak. A sógornőm mondta, hogy készüljünk, hogy balhézni fognak velünk a lakók. Hát elég neveletlenek, mert van, hogy fél 12-kor elkezdenek ordíbálni,mert ugye bár mikor nincsen otthon az ember, ezek tök jókat alszanak és estére kipihizik magukat,szerencsére ebből még nem volt bajunk (kop-kop-kop). Kiváncsi leszek a baba mellett, hogy fognak viselkedni. Anyuék már jelezték, készülnek arra, hogy át lesznek költöztetve hozzájuk a papagájok.
gira06

Gira. Nekem is van 2 papagáj, ha meglesz a kicsi, 2 hónapig el lesznek paterolva. Nem a ricsaj miatt, hanem egy légtérben a babával nem jó. Ha maradnak, csak a hálóba lehet a baba, a madarak a nappaliban vannak. Így inkább el lesznek víve... Sok mindent terjesztenek, ami csöppségeknek még nem igazán jó. 2 hónap után már össze lehet őket rakni.

Kriszta
Kép
cherryke

Jól láttam!!Ketten is írtátok,hogy még nem találtatok overált vagy bundazsákot!?
Kár,hogy nem vateráztok,mert nem csak agyon használtak vannak hanem vannak igen is szépek én pl egy ujjat fogtam ki 2500ft-ért.
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 00971.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 87100.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 66722.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 29244.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 60551.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 76108.html
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/ov ... 77915.html

Belinkeltem párat ami nekem tetszik,de ez az én ízlésem tudom nem vagyunk egyformák azért nézzétek meg :wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

gira06:nekem elfolyt Máténál a magzatvíz és akkor mondta édesanyám,hogy ő már látta előtte este,hogy picit "eltorzult" az arcom és ő gondolta,hogy hamarosan menni kell! :wink: :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Cherryke: Milyen madaraid vannak? Hát nem rossz ötlet, akkor megfűzöm a szülőket, hogy 2 hónapra odamehetnének é. Én a takarítás miatt aggódom, mert elég nagy kosszal jár. Nekünk is a nappaliban vannak.
Iceberg: Na akkor még is igaz.
gira06

gira06:igen és közben eszembe jutott,hogy egy csajszi is mondta,hogy neki picit kifordult a szája.de ne gondolj vészes eltorzulásra!!!!!!!!!én úgy gondolom azért lehet ez mert ellazulnak az izmok!gondolom én,de lehet,hogy rosszul gondolom!az sem törvény szerű,hogy mindenkinél van ilyen!
talán aggódsz ez végett??

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ezt az arc valtozat en is hallottam en is minden reggel ezt lesem a tukorben:) de egyenlore ilyen latvanyos dolog nincs....

En vaterazok bar a kicsinek semmi nem kell, de Annanak eddig a telre mindent teszen es vateran vettem, overall, kabat, bakancs.mar cak egy vizallo csizmat es egy kulon overall nadragot akarok.
Es a legjobb hogy eddig 10esen belul vagyunk, pedig a C&A-s overallrol senki meg nem mondja hog hasznalt, max aki tudja hogy tavalyi modell, a kabatja Jackpot, mintha ma vettem volna a boltba, a cipo meg nem jott meg, attol nem varok sokat, mert csak 1000ft, de kell valami ami most igy osszel jo , es nem akartam 6-8ezerert 2 honapra....mert tuti tavaszra nem lenne mar jo ra.

Szerintem igen igen jokat lehet kifogni, csak surun kell nezni.
En arulni is szoktam( csak teszen) es neha sikerul eladni ezt azt( most is egy kismama nacim elment) es amikor iszonyat nincs penzunk sokszor volt mar hogy olyant is feltettem amitol nem lett volna muszaly megvalni, de megis hat ugye kellett a penz.....

KépKép
tavasziszel

Iceberg: Nem aggódom, max a férjem kap tőlem frászt, ha rám néz :lol: Csak jelzést szeretnék a testemtől, hogy mikor jött el az idő. Olyan rossz, hogy nem tudja az ember, mikor jön el az idő, így nem is nagyon tud tervezi. Pl szeretnék megágyazni Bogyikának, bár az rá ér ha hazajöttünk, vagy kifertőtleníteni a kádját, ma már nem bírtam tovább és kisterilizáltam a cuccokat :), gondolkoztam, hogy a ruháit megint átmosom, bár már tök tiszták :) Úgy csinálnék valamit,pl átpakolnám a lakást, vagy nem is tudom. De egyenlőre erőm sincsen semmihez. Aztán lehet, hogy este elkezdek kitakarítani. Nem szeretek itthon ülni,tegnap le lettem tíltva a kocsiról, mert már veszélyes ennyi idősen vezetni. A zuram :) meg melózik.
gira06

Halihó!!

Megjöttem énis egy picit. Laza délután volt párom már 1kor hazajött :-D Most amig jáccanak kicsit ideülök. elmaradt az ablakpucolás is. Lustiztunk picit amigy Attika aludt, most meg ittunk egy kis vörösbort :wink: állitolag a fűszeres és a vörösbor meghozza a babát, meg egy jo kis szerike :-D Finom melegszenyahust is készitettem délelőtt, nemsoká sütök is párat :-) Ha valakit érdekel irom a receptet, még aputol tanultam nagyon finom.

Ti? Hogy smint? Hátrám nincs nagy hatással ez a nagyon beharangozott front :roll: semmi értelemben se. Hogy vagytok vele?

Gira:huuhha :-DÁllitolag ha ennyi mindent akar az ember otthon tenni venni akkor az a baba özeledtét jelzi. Bár elég sok tévhit kering ilyen szempontbol. :roll: Hány hetes is vagy?

Tavasziszél: Én még mindig nem értem ezt a vaterát meg teszveszt :oops: De mindegy majd egyszer kisilabizálom :-) De te azért ügyes vagy.

Iceberg:szerintem nem mindenkinek torzul el a pofija, az enyém mégcsak el se biggyent semerre aztán elvileg van 3 napom. De volt akin tényleg nemláttam, és másnap meg szült. AmugyTe hogy vagy? Remélem minden ok?

Ancsika:nem akarok megszülni, csak szeretnék :-D De aztán ki tudja annyira mondom, akkor meg beparázok ha eljön az idő :roll:
Pont tegnap kérdezte a doki mit érzek ezzel kapcsolatban, reméli hogy nincsenek félelmeim. MOndom abszolut nem ....Lehet elszoltam magam :-) Küldök kis melegszenyot gondolatban :wink:

Holnap mi jot csináltok?? Mi azthoszem takaritgatunk egy kicsit meg pihenünk. Meg beugrom megint a korházba apuhoz.
Menü?

dinuci01

Azért szerintem mindenki észreveszi, ha nem is megy el a magzatvíz, hogy valami más mint szokott lenni. Én a fiamnál éjjel ébredtem arra, hogy a derekam akar leszakadni, majd elmúlott és szinte vissza is aludtam mikor újra éreztem, aztán néztem az időközöket és szabályos 20 percenként jöttek a fájások, akkor elmentem letusolni, hajatmostam, megborotválkoztam, majd felébresztettem a férjem, de még biztosan akkor sem tudtam, hogy ez most tényleg szülési fájás lehet, csak gondoltam jobb lenne megnézetni magam, mert valami nem stimmel. Felöltöztünk 3/4 óra alatt fent voltunk Zeg-en a kórházban, majd újabb 3/4 óra múlva már a kezemben tartottam a fiamat. Mondjuk útközben már 2 perces fájásaim voltak szóval éppen odaértünk, de ez pont így volt jó! Jah és a magzatvíz csak a kórházban a liftben kezdett folyni, addig semmi nem volt.
De ez ugye mindenkinél egyéni kinek hogyan indul be a dolog. Vannak olyanok is itt a kórházban, hogy 3 perces fájásokkal érkezett csütörtökön, de még mindig egyben van, mert elmúltak a fájások. Szóval kitartás, és biztos vagyok benne mindenki tudni fogja mikor kell menni!

ancsika82

Gira: hullámos papagáj, 1 pár. Vettem már nekik odút is, de a madaras azt mondta, felejtsem most el a pároztatást, amíg még pici lesz a baba. A felszálló pici pihék, meg amit piszkítanak... stb. 3 naponta takarítom őket, de hiába. Na meg a morzsa porszívóval a környezetüket naponta többször is. Egy baba mellett nem hiszem, hogy lesz időm erre.

Az arctorzulás az tényleg szokott lenni. Na meg jól lemegy a pocak. A keresztlányomnál, én mondtam az anyjának: basszus de lent van a pocakod, holnap megszülsz. Úgy is volt :)

Dinuci: holnap lustálkodás amíg lehet, aztán kiságy szerelés babasarok megcsinálás lesz.
Ma vettünk új mosdót és szekrényt a fürdőbe, párom azt szerelgette. Utána megnéztük a szülcsi felcsit.

Overáll: vaterán vettem egy picit, 50-56os, utána kaptunk egy 1-el nagyobbat.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Ceyla!
Sajna lila gőzöm sincs hogy ki rendel, meg mi már csak a kórházban találkozunk a nőgyógyásszal.
Én egyébként hétfő voltam ctg-n.

Kata16!
Nagyo nagy gratuláció nektek!!!! :D
Várom a történetet, és természetesen Soma fotóit.

Rólunk:
Megvettük a kiságyat, holnap összedobjuk a babaszobát.
Nagy meló lesz,de utána talán már tudok képeket küldeni.

Kép
mók

Iceberg,
vaterán, teszveszen rendszeresen vásárolok. Viszont most Briginek kell majd overáll az ő méretében kevés van, ami jó az postával már elég drága. A kínaiban 3000 Ft körül volt kétrészes és új. Csak még alig volt választék. Picúrnak van Brigiről egy 0-3 hónapos fehér overáll. Majd még kell eggyel nagyobb is, de az még ráér.

Jóslóim változatlanul vannak, remélem ezáltal lerövidül majd a szülés. Brigivel nem volt jóslóm.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Semmi újabb baba-hír... :(

Hát,mivel tegnap befejezték végre a festést,burkolást,ma még az Uram az u.n melléépítésben szorgoskodott,ami ilyen tároló-vendég szoba lesz.Össze rakta a szekrényt,úgyhogy a kupi-szobát ki tudjuk végre üríti,a dobozokból,aztán Anyuék jönnek szülinapozni,meg Anyu marad segíteni takarítani.Szóval el leszünk.Holnap jövök,jóéjt!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Dinuci: 38 hét és 4 naposak vagyunk. Hát azért még várnék, hogy meggyógyuljak, aztán már jöhet. Engem érdekel a melegszendvics recept. Most úgy is rá vagyok kattanva.
Ancsika: Akkor nálad is gyors szülés volt, tök jó. Remélem most is ilyen hamar kint lesz a picuri.
Cherryke: Nem tudom mekkora kalitkátok van. Én fóliával szoktam egyszer körbetekerni persze nem az egész kalitkát, ha nem csak az oldalát, így nem piszkolnak. Mikor összeköltöztük a férjemmel, kijelentette, ha nagy koszt csinálnak,el kell ajándékozni, így ezt találtam ki.
Én is rá vagyok kattanva a vatera, teszveszre.
gira06

Kfmares,
Az emberek nem gondolkodnak. Tényleg bunkóság volt betegen elküldeni oda a kislányt. Legalább megkérdezhettek volna!

Dinuci,
Hogy ki következik? Jó kérdés. Én már úgy érezem örökre egybe maradok :(
Jöhet a melegszendvicshús recept!

Tavasziszél,
Én tantum lemont vettem be párat amikor fájt a torkom, de szerintem csak mégjobban fájt utána, két próbálkozás után nem is vettem be többet.
Jó sokat főzöl hallod! Nekem napi szinten nincs ennyire kedvem.
A barátnőmnek aki 21-én szült is voltak jóslói jó sok, mégis amikor elkezdődtek az igazi fájások, azt mondta teljesen biztos volt benne, hogy ez AZ a fájás. Szerintem te is észre fogod venni, na meg mindannyian.

Ancsika,
Szorítok, hogy akkor a hét elején már hazaengedjenek. Egy hős vagy ennyi kórházban tartózkodással!

Mók,
Én is voltam hétfőn is CTG-n! Te hánykor voltál? Lehet láttuk is egymást?
Végképp nem tudom mit csináljak a dokival. Mert hétfőn akkor csak miatta mennék be. Lehet betelefonálok, hogy kedden rendel-e. Persze az a rossz, hogy az aszisztenseket is csak rendelési időben lehet hívni.

Ami az arctorzulást illeti én minden reggel torznak látom amikor belenézek a tükörbe. :D Amikor még doloztam már azzal idegesítettek, hogy torzul az arcom, mindjárt megyek szülni. Na persze... még mindig itt vagyok. A végén a 42. héten a világra hozok egy 6 kg csecsemőt. :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Hali!

Dinuci!
Milyen húsos melegszendvics recepted van???? Érdekelne....

Ma estére utolsó hozzászólásom:
Olyan jó lenne túl lenni a szülésen, és ringatni a kisbabót!!!!!! :D :D :D

Kép
mók

Mók,
Te csak relaxálj! Még csitrike vagy a szűk 37 heteddel! :wink: :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok,jó reggelt!

Tegnap késő délután elmentünk megvenni még ami kell!Most már csak gézlap kell és popsikrém.Had ne mondjam nagyon elfáradtam és alig bírtam menni.A corában van 3+1 db-os popsitörlő 1400ft és vannak 1500ft-ért rugik is.Vettem fertőtlenítő folyadékot majd kipróbálom,de közben az jutott eszembe,hogy szénsanmentes ásványvízben megpróbálom kifőzni a cumisüveget.Vettünk cumit is :D ,de nem tudom,hogy kell e sem én nem cumiztam sem Máté!De a párom is csak az újjával :roll: .Most akciós a corában a persil sensitiv 2 db nagy 3000ft.

kri07:Én a teszveszen még nem jártam!A postaköltség nekem sem szokott tetszeni néha elég magas!Pl ezért nem vettem meg a zenélő forgót mert jól fel is licitálták és max 1000ft-al kevesebb lenne mint a boltban!

ceyla:ez tetszett amit mók-nak írtál

dinuci:jól vagyok köszönöm szépen!!Néha vannak olyan fájdalmaim amit nem tudok mire vélni,ilyen szúrkáló szerű!
Tegnap csak levest főztem,de elég is volt nem bírtam volna sütni mellé palacsintát,de rendeltem óriás palacsintát!Eddig még nem rendeltünk palit inkább mindig megsütöttem,de amire nem számítottam őrülten finom volt :roll: a francba! :D Kíváncsi vagyok meddig húzod és hogy mi fog történni!Ez a 3 nap vagy már 2??Ez nem semmi!lehet,hogy direkt kivárja végig a babód! :D

ancsika82:nagyon tetszett a történeted!örülök,hogy leírtad és igazad van,mert úgy is észre vesszük,hogy most valami más szerű fájdalom vagy jel van meg ráérzünk!egy simim is ezt mondta!hajnalban felkelt pisilni és fájt neki a hasa,de érezte,hogy ez most más... :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
szerintem nézz szét a teszveszen is. Én mostanában inkább ott vásárolok, szerintem babaruhában jobb a kínálat mint a vaterán. Viszont nincsenek méret szerint szétszedve a cuccok, így egy kicsit nehezebb keresni. Egy overállra - Brigi mérete - 800 Ft körül van a posta.

Mók,
igaza van Ceylának, tessék kivárni a sorodat! :lol: :lol: :lol: Remélem most már kiscsaj is érkezik.

Dinuci,
a recept engem is érdekelne, feldobhatnád ha lesz időd. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Gira: a kalitka alja ami leszedhető, elég mély, az aljából nem jön a kosz, csak ha repkednek, mert azt is szoktak a kalitkába. A kislány megkapaszkodik a rúdon és úgy csinál mintha repülne, a fiú meg mint a kolibri egy helyben repül. Nagyon vicces :D a fiút kiszoktam engedni, mert Ő kézhez van szoktatva, de a kislányt nem tudom magamhoz szoktatni. A fiúval el van, de amúgy meg félős.

Reggelire hamburgert ettünk. Párom fia itt van, ilyenkor szoktunk hotdogot vagy hambit reggelizni. Nagyon jól esett :) Ebédre hamisgulyás leves és szilvásgombi lesz :) már azt is várom.

Kriszta
Kép
cherryke

Lányok nektek is szokott a derekatok lüktetően belenyilalni??

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

cherrryke:finom kajcsi :D mi is szoktunk hamburgert csinálni,nyami :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Vissza: Várandósság