Kata16: Gratulálok Somához

Nagyon aranyos üzenetet írtál

Engem is érdekel, hogy ,hogy zajlott a szülés, majd gyere a beszámolóval. Sok tejecskét a kis jövevénynek!
Hát úgy néz ki, hogy a fiúk aktívabbak, mint a lányok

Gyerünk lányok húzzatok bele, mert a végén nagyon lemaradtok:)
Nátha: Borzalmas ez a nátha. Hát ma még szarabbul vagyok, de remélem már nem tart sokáig. Bogyinak meg modom, hogy még maradjon, amíg meg nem gyógyulok.
A férjem náthás lett, na mondom, csak megúszom, mert az egész családon végig söpört, hú, mondom talán szerencsém lesz, aztán szerdán kezdtem benáthásodni, na mondom veszek oscillococcinum-ot hát ha segíteni fog, hát most úgy néz ki semmit nem segített, bár ez influenzára van, de a doki is ezt mondta, hogy ezt szedjem. Pedig van a coryzalia az kimondottan náthára van, vagy az sokkal gyengébb homeos gyógyszer, nem nagyon értem. Mindegy már 3 napja szedem azt a oscillococcinumot, még adok neki 3 napot aztán megyek megit dokihoz, már ha még egybe leszek

Szedek mellette 500mg c-vitamint, melegítem az arcomat, eszem mézet, vagy facsart citromos mézet, tantum verdét használom,és izzadok, csak attól meg kicsit félek, ne hogy jobban megfázzak.
Iceberg: A citrom nem bántja a gyomromat, de a hagyma igen, ég rendesen, azt most nem is eszem.
Kfmares: Na igen, azért tekintettel lehetne rád a férjed. Most az a legfontosabb, hogy egészséges maradjál. Egyszer át jött a férjem haverja, puszit is adott, majd kifejtette, hogy a kisfia hányt és ment a hasa. Hú nagyon dühös lettem.
Tavasziszel: Ezen én is agyaltam, hogy honnan tudom, hogy menni kell, ha nem folyik el a magzatvíz. Én olyat hallottam, hogy ha megpuffad az arc, vagy a száj, az a szülés jele lehet, na azóta állandóan vizsgálom az arcomat

.
Ancsika82: Akkor drukkolok, hogy mielőbb kiengedjenek. Nem semmi, én meg itt parázom, hogy, hogy bírom ki azt a pár napot a kórházba.
Etus: Hát lehet, hogy most egy időre békén hagynak a szomszédok. Ezt a hülyeséget, csak szólnak, de nem zavarjátok őket. Jó duma. Idősebbek, vagy fiatalok?
Nekünk van 2 kegyetlen hangos madárkánk, a tesómékkal egy emelten lakunk, és van hogy mondják, hallják ahogy ordítoznak. A sógornőm mondta, hogy készüljünk, hogy balhézni fognak velünk a lakók. Hát elég neveletlenek, mert van, hogy fél 12-kor elkezdenek ordíbálni,mert ugye bár mikor nincsen otthon az ember, ezek tök jókat alszanak és estére kipihizik magukat,szerencsére ebből még nem volt bajunk (kop-kop-kop). Kiváncsi leszek a baba mellett, hogy fognak viselkedni. Anyuék már jelezték, készülnek arra, hogy át lesznek költöztetve hozzájuk a papagájok.