A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Tegnap nem sikerült, így ma összeraktam a kórházi motyómat félig meddig... :? :roll:
Az eldobhatós bugyikon nem segített a szellőztetés, így jól kimostam őket kézzel még száradnak, a papucsaimat még nem rakom el, mert azokat használom itthon is, és még pár dolog kívül van...

Aki már előkészítette a babakocsit is tudna abban segíteni, h mózeskosár szivacsos részét, be mertétek tenni a gépbe? :) :? :? :? :? Mert az oldalsó részen találtam olyat, h 30°C-on mosható, (ezt szépen ki is szereltem, és már tiszta), de ezen a szivacsos valamin nincs jelzés.... :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Beindulok holnaptó, de csak lightosan, igaz csak ki-és be kell pakolnom a gépből, mert vasalni más fog :wink: :!:

Nagyon izgulok Gabiért :roll: reméljük minden a legnagyobb rendben lesz :!: szívből kívánom :!:

Nektek Csajok, amikor mentek a havi kontrollra mindig néz a dokitok méhszájat is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!
Igazából azt gondolom, nem történt semmi különösebb...igy mesélte, ha jól emlékszem, bár Én is ideges lettem, mert van még hátra pár hete...de nem ez a lényeg.

Na igy mondta: Hajnalban arra ébredtem, hogy pukkant valami.....és elfolyt a magzatviz! Bejöttünk a kórházba, most várunk a császárra...az előkészitőben. Most már tuti császár lesz!
És még megkérdezte nem ébresztett-e fel,olyan Édes volt!

A hangja tök nyugodt volt és ahogy hallottam mosolyogva beszélt ......szóval szerintem a doki megnyugtatta és valóban nagyobb Roli Baba, igy nem lesz koraszülött vagy max, megfogyelésre rakják egy inkubátorba!

Ha tudok vmit jelentkezem!

Suzy!
:( Akkor Én lemaradtm a tudósitásodról, bocsiiiiiiii! Valószinűéeg átsiklottam felette!
Nagggyon rendes Apa.....Én félek hogy ő borotváljon le.....de engem is letöröl, mert hajolni....aztat nem megy! :)

Erika!
Éjszakám....lefeküdtem olyan 22 óra körül, olvastam, elaludtam. És csak 6.45 kor ébredtem meg, de már nem tudtam visszaaludni......igy azért ma jót aludtam, álmok nélkül!
A Te álmod....ugyan, tuti nem rossz előjel! Csak hát most már neked is minden gondolatod a gyermeked, terhességed körül forog! :wink:

Vivi!
Okés, rendben, jöhet a szám, Én is küldöm majd!
:P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Úgy izgulok Gabiért és Roliért!

(Felhívtam a Páromat is, h képzelje, az a Kismami, aki nem sokkal jár előttem most szül éppen! :oops: :oops: :oops: )
Jól megmosolyogtattam! :) :D

Hirtelen a kicsit távolinak tűnő szülés nagyon közel jött.... :?

Ne haragudjatok, úgy látszik velem van tele az oldal! :( :oops: :roll:

Kicsit pihenőt fújok!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Mentettem a számod, és küldtem az enyémet! :)

Suzy
Nekem mindig nézi a méhszájat.
Legutóbb az volt a papíron, h CG2000. (azt hiszem ez azt jelenti, h teljesen zárva van, csak 3cm helyett 2 cm-re meg van rövidülve.)
Ha a 2után nem 0 jön hanem valami szám, az pedig az, h mennyire vagy kitágulva. (külső, belső méhszáj, stb...)--->most néztem utána neten.

Alvás: Képzeljétek én mindig megébredek hajnali 2-3 között. Mindegy mikor fekszem le. De általában sikerül visszaaludni.

Borotválás: Nekem is a Párom segít már egy ideje... :oops: Egyedül nem látom magam... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.09.24 11:16-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Akkor ez megnyugtató, mert Én is nagyon megijedtem volna, ha engem hív fel, mert valóban van még egy pár hete, de a doki biztosan megnyugtatta...ez a legfontosabb :!: :wink: Gabi egyébként is mindig olyan mosolygós hangú, de ezt te is tapasztaltad biztosan, mert ti találkoztatok már élőben is, én meg csal telón szoktam vele beszélni :!: :wink:

Vivi
Nincs gond, gyere mond :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hurrráááááááááá!

Gabi üzenete:
Ma reggel a vártnál kicsit korábban megérkezett Szabó Roland.
2850 gramm, 53 cm.
Jól vagyunk.Rolival is minden oké.
Nagyon szép és nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!

Gabi! Gartulálunk Nektek! És Üdvözöljük a Kis Rolit itt a nagyvilágban!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Borotválás:
Szerintetek mennyire kaszaboltam össze magamat....pffffff!!!???
:? :shock: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi
Gratulálunk!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Örülök, h mind a ketten jól vagytok!:)

Azt hiszem teszek is fel egy táblázatot! :)
Kép

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Nagyon összevagdostad magad?
Lehet, h neked is Apára kellene bízni, Ő jobban látja... :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Köszi a tudósítást :!: :lol: nagyon örülök neki és ahhoz képest, h 35 hetes szép méretek :!: :D

Gabi
Nagyon, de nagyon gratulálok nektek a legjobbakat hívánom, gyors felépülést :!: sok tejcsit, boldog baba-mama napokat drága :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ez a forum ma megbolondult,azt hiszem.......szoval irtam,Gabi draga,hogy en is drukkolok,minden ok lesz! Es nem hiszem el...ujabb baba :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Vivi!
A helyzet az, hogy szegénykém, annyira bénácska az ilyenekben...irtam már....masszirozni nem tud, pattanást nyomni....sem, borotválniiiiiiiiii...áhhhhh....pedig mindig mondja, hogy segit....de, félek tőle, hogy levágná.....valamimet!
Kasztrálnaaaaaaaa......hihihihi!
Inkább nem....de mindig megköszönöm ám neki, ha jön, hogy ő akarja.....elütöm valami ilyesmivel: már végeztem.....ááá, még kicsike.....stb! :roll: :P :wink:

Azé' szeretem...... :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Jajjj, sajnálom, akkor tuti jól össze-vissza vágtad magad :roll: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Hááát......eléggé :? , még másnap is vérzett kicsit...de már begyógyult....! :wink: :)
Béna voltam....!Na megyek eszek vmit!

Puszi Nektek! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi! Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es orvendek,hogy minden rendben van.........

nomi77

Orsi
Igen, írtad. :oops:
Csak azért gondoltam, mert ezelőtt én is féltem, mert az én Párom is mindig összeszabdalja magát 3-4helyen legalább amikor borotválkozik, de nálam mindig óvatos...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy! Nekem meg soha nem neztek mehszajat.......... Csak ram neznek,megtapogatjak a pocakot,megnezik a baba szivhangjat.....es azt mondjak,minden ok

hihihihi,viccesek lehetunk kistukorrel a kezunkben,amig borotvaljuk magunkat. Suzy,a te ferjed irto rendes........ :wink: :wink: :wink:

nomi77

nemcsak rendes,erti is a dolgat :)

nomi77

Jujjj! Gabi! nagy nagy gratula!!!!!!Örülök hogy jól vagytok! Remélem ide is kerülnek majd fel képek!

Orsi! Az egyik szakkönyvben olvastam olyat hogy szülés előtt a baba mozgása lelassul. Hát Dalmácska már a 40-et lubickolja a pocidban, úgy hogy bármikor megunhatja....

KépKép
yokka03

Noémi
Én tudom, h óriási szerencsém van és a férjem írtó rendes, sokszor azt sem tudom, h köszönjem meg neki :wink: ...igaz mindig is ilyen volt velem, tényleg jóban-rosszban együtt már 11 éve :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka!
Igen, ilyenkor már csak furakszanak.....feszitenek!

Suzy!
Nekem a 4Ds UHok alkalmával mindig megnézte azzal az uh fejjel a méhszájat is.....de ténylegesen....csak a 34-35. héttől kezdve, azt hiszem...bár amikor kenetet vett, úgy emlékszem akkor is megnézte....szóval igen!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Osztom Noémi véleményét....tényleg nagggyon rendi a párod!Ritkaság.....becsüljétek meg egymást nagyon!
11 év..huhh...az igen, bár Én mindig csodálom Édasnyámékat is akik immáron 30 éve együtt vannak...mármint házasságban....előtte Apukám 1,5 évig udvarolt! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Noémi
teljesen ki akadtam, h neked még soha nem néztek méhszájat :shock:

Nekem az elejétől fogva, az első 12 hétig hüvely uh-val, utána meg minden hónapban a havi kontrollon manuálisan :!: bár annyi hely annyi szokás...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Ez a titkosvágyas izé, szuper....hihihihi! :lol: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
köszi, kedves vagy :!: :wink: mindig mondom neki, ez a mai világban egy kincs az ilyen férfi...én úgy érzem jó apa is lesz, nemcsak jó férj :!: :wink: imádom és szeretem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Persze, hogy jó Apa lesz...hiszen mennyire várja a Gyermekét...és milyen büszke lesz Rá..Rátok!

Pfff...a facebookon kaptam egy youtubon lévő kisfilmet...nem rakom be...mit ne mondjak, bőgtem rajta....macskás.....egyik élesztgeti a másikat...jaj,mennyire nem birom Én ezeket, megszakad a szivem...miért is nézem meg!!!!!!!!! :cry:

Az állatok sokkal jobbak egymással, egymáshoz, mint Mi emberek...... /tisztelet a kivételnek, de nagyon kevés ez a kivétel!!/

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi!
Nagyon nagyon gratulálok Rolandhoz!!!!
Sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánok nektek!Sok sok tejecskét:-)

a többiektől bocsánat, de most csak ennyire van időm!
zajlik a költözés, Dóri jól van szépen növöget, majd jövök ha több időm lesz!

puszi mindenkinek!

andicsiga

Hát mostanra végeztem....
Mosás
Takaritás: törölgetés, porszivózás, felmosás....
És átnéztem a szülőcuccosaimat.........
Fényképező elemeit feltöltöttem....
Befejeztem az üzenőfalat Apának......

És mégegyszer átnáztem a hazahozós ruhákat, mert azt is összeraktam......a pelenkázótáskába tettem bele:
Szerintetek:
-alulra:bady, ujjatlan, lábatlan
-egy hosszú ujjú plüss felső
- rá egy plüss rugi
-sapka: nem túl vastag
-overál, egy középvastag....kapucnis
-pléd

A plüss felső és a rugi egy szett.
Szerintem elég lesz! :roll:

Ettem is....és most unatkozoook :shock: .......gondoltam, hogy lemegyek a plázába....de inkább nem, mert Apa le fog megint szidni, hogy pörgök! :arrow: :shock: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy
Nagyon jó ez a link!!!! :D :)
Tényleg nagyon-nagyon rendes férjed van! :D Még legalább 10szer ennyi boldog évet együtt! :)

Orsi
Mi is ennyit pakoltunk be:
ujjas body,
kis pulcsi (vékony),
rugi (ujjatlan)
kötött pulcsi
sapi (egy nagyon vékony pamut és egy kis kötött rá)
overál (közép vastag)
pléd
meg tettem el egy ruhapelust (böfi miatt)
És ezeket bele a mózeskosárba, letakargatva, h a Páromnak csak fel kelljen kapni! :wink: :) :D
Szerintem majdnem egyforma! :D

Kiket írtál fel az értesítendő listára?
addig jutottam, h
- család, barátok, kollégák,
- gyerekorvos, (mikor jövünk haza,)
- háziorvos (táppénz papír)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

valamilyen okmányirodás - tb kártyás mizéria is van, ugye?
:? :? :? :?
Nagyon nem vagyok jó ilyen ügyintézésben.... :roll: :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi most küldött egy mmst Roli babáról....Édes nagyon! Inkubátorban van, ha jól vettem ki a képből......nagyon szép baba, hasonlit Gabira....nagyon!

Vivi!
Lehet beteszek még Én isn egy pulcsit.......
Jah, a pelust kihagytam, pedig az is van a csomiban! :)

Értesitendők:
Család, smsláncban, egy megkapja az továbbküldi....
Rokonok detto....
Barátok ugyanigy....
Kollegák, csak 2-3 nak küldök, úgyis elmondják egymásnak.

Védőnőnek kell üzennem, ha megszültem, mert kalkulál mikor jövök haza, mertaz első nap már kijön.
Gyermekorvost is hivni akkor amikor hazajövünk és kijön, másnap.

Én kedden utána érdeklődtem, Tb és lakcim kártyát is inézi a kórház, anyakönyvi kivonatot elviekben a szülést követő munkanapon már megkapjuk...tehát ha hétfőn szülsz kedden már megvan....ha pénteken akkor csak hétfőn....stbstb.

Babának az Anya állandó lakcimével megegyező cime lesz!!!!
Hm, ennyit tudok.
Van ahol az Apuciknak kell elmenni az anyakönyvi kivonattal/ másolni kell, mert a másolat kell a tbbe....és az okmányirodába azt hiszem!/ a tb kártyát intézni és a lakcimkártyát is!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!Milyen kedves Apácskától h segít neked.
Örülök h jól aludtál...Mi felénk is jó idő volt ma és tegnap is olyan jó kint lenni. És tényleg rendes férjed van és 11 éve már együtt vagytok...ez hosszú idő és kívánom továbra is hogy életetek végéig jóban-rosszban együtt legyetek.
A dokim nem mindég vizsgálta meg a méhszájamat...idáig 2x-3x történt meg.Kíváncsi leszek a következő uh-n meg vizsgál vagy nem,szeretném tudni h zárt a méhszáj.

Nomi!Örülök h a mosógép működik.Sajnálom h nem aludtál jól éjszaka.

Gabi!Gratulálok Rolandhoz :!: És kívánom a legjobbakat sok tejet.

Orsi!Borotválkozás:Sajnálom...rossz egyedül borotválkozni az egyszer bisztos.

Szép estét mindenkinek :!:

Kép
erika12

Nézzétek....
Csipisz és a Kölykök.....ma 9 kölyke született a Bumerángos Bryan kuzyájának és webcamon lehet nézni az almot....zabálnivalók!
http://www.bumerang.hu/bumikuty.php

:P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam... Nem volt egy hétig net... :( :( :( Sosem gondoltam, hogy függő lennék, de most már tudom!!! :)

Nagyon sok minden történt veletek! Gratulálok a babákhoz!!! Gabi, Noémi nagyon sok boldogságot, örömet és kitartást!!! :)

Én hétfőn megyek UH-ra, és lehet visszaminősítenek... Papíron 12 hetesek vagyunk, a doki szerint pedig csak 9. Remélem semmi gond nincs... Egy kicsit félek...

Nagyon jó hétvégét mindenkinek! Érezzétek jól magatokat, és mindenki pihenjen sokat!!!

Kép
verdict

Jó reggelt Nektek!

Reggeli..aztán indulunk NSTre a SOTÉra!
Puszi Mindenkinek!
Legyen szép napotok!
:)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szép jó reggelt :!:

Orsi
gyere majd az NST után :!:

Anita
reméljük minden ok lesz a dokinál drága :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erika
Köszi, kedves vagy :!: :wink:

Hogy aludtatok :?: Én nem valami jól...és rájöttem, ha teli hold van, sűrűn fent vagyok éjszaka :!: :roll:

Tegnap voltam a DM-ben és megvettem mindent, amit akaetam végre :!: holnap megy a férjem a kiságyért a pelenkázóért, már nagyon várom, h összze legyen rakva az is :!: :wink:

Már egy mosás kész...ennyi ruhát :shock: :lol: de olyan jó nézegetni, teregetni őket :roll: :wink:

Ma anyuéknál leszünk délután, a férjem főz bográcsban tyúk pörköltet, lesz mellé tejfölös nokedli és fejes saláta :!: :wink: Én most még itthon maradtam pihenni, csak ebédre megyek, addig fekszem és ki-be pakolok a gépből :!:

Legyen szép a napotok, pocaklakókat is pusszantom, vigyázzatok magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát Lányok!

Egy napot nem vagyok gép közelben, és mik történnek.....!!!!

Gabi
Óriási gratula Roli babához!!!!!! Szép méretei vannak! sok boldogságot és egészséget! Gyorsan épülj fel! És sok tejcsit!

Orsi
Nem tudod feltölteni a babaképet? Sajnálom, hogy összekaszaboltad magad! Várjuk Dalmus híreket!

Suzy
Örülök, hogy ilyen jó férjed van. 11 év szép idő! :lol: Mi 9 éve vagyunk együtt. ebből 4 év házasság, és mondanom se kell, hogy 24 éves vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

én tegnap azt gondoltam már jól vagyok, és elmentem itthonról, mivel már meg volt beszélve, hogy vendégségbe megyek! jól is voltam egész nap. Ma talán egy picit rosszabbul vagyok. :? De igazából csak nátha! Eszem a mézet és iszok teát!

Vivi
Ne aggódj! Veletek is minden rendben lesz!

Bocsi,de most nincs időm a többieknek reagálni, de igyekszem jönni, csak hát hétvégén nem túl egyszerű!

Elküldöm néhányótoknak én is a számom priviben! Aki gondolja, ő is elküldheti nekem! Így legalább tuti eljutnak az infok mindenkihez! :P :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Jobbulást drága :!: :wink:
9 év :shock: 4 év házasság :shock: ez igen :!: :wink: legyetek továbbra is nagyon boldogok :!: :wink:

Képzeljétek azt el is felejtettem megírni...a férjem tegnap munka közben felhív,h kint vannak egy főúton mérni és odament hozzájuk egy kiskutyus és, h hazahozhatja-e, mert nagyon szép és éhes...és stb, csak mondjam már, h igen :!: :roll: hát igent mondtam, most van két kutyánk, tényleg nagyon aranyos kis zsemle színű, tacsi valami, de nagyon barátságos...majd lefotózom :!: nekünk beaglek van...most barátkoznak, de a beagle barátságos, játékos kutyus, már most játszana, de az új kutyus még nem érti, fél :!: :roll: remélem össze szoknak gyorsan :!: azért milyen a sors, elvesz egy macskát és ad egy kutyát helyette :arrow: én hiszek a sors szerű dolgokban :!: ezt így fogom fel :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Én is megébredtem a szokásos hajnali 2kor, de most csak 3felé sikerült visszaaludni... :(
Kicsit elkezdett görcsölni a pocim, aztán meg Barni akcióba lendült és rángott az egész. (Úgy tűnik mindenkit megzavar a telihold! :wink: :roll: )

Tegnap hívtam a szülésznőt, akit egy ismerősöm ajánlott, és képzeljétek, sok év próbálkozás után most összejött nekik a lombik baba... Nagy öröm lehet náluk! Így betegszabin van. De szerencsére megadta egy kolléganő számát.
Őt is felhívtam, így telefonon nagyon kedves hangja volt! :) Megbeszéltük, h jövőhét szombaton újra hívom, és egyeztetjük az első NST-t. :) (...illetve a második, mert a baleset után csináltak egyet...)

Orsi
Köszi! Köszi!! Köszi!!! Ki is írom a hűtőre a Páromnak ezt a tb-s részt is!
Várunk az NST után! :)

Suzy
Ez nagyon jól hangzik!!!! :) :) :) :) Nyammmmm!!!!!!!!!
Nekem is segített a Párom feltenni az ebédet. Márcsak főlöget/sülöget. (telfölös sült husi krumplival+borsóleves)

Biztos aranyos a kutyus! Rendes tőletek, h befogadtátok! :)

Én is úgy imádom rendezgetni a babaruhákat! Lassan nektek is készen áll a babarészleg? :) :) :) De jó! Várjuk majd a fotót!

Evita
Mielőbb gyógyulj meg! :)
Gratulálok Nektek is! :) :) Szép hosszú idő!
Mi novemberben lesz "csak" 8éve, h együtt vagyunk, és augusztusba voltunk 1éve házasok. :)

Verdict
Drukk az uh-hoz! Majd mesélj, h mi volt! :)

Mindenkinek további jó hétvégét! :) :D
Pihizzetek sokat!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

wivi a listában az szerepel :32.héten ált.vérkép,se fe,(vashiány vérszegénység?) éhomi vc,rh negativitás esetén ellenanyag szint szűrés,teljes vizelet (toxaemia miatt) 34.héten magzatmozgás számolasa(méhen belűli állapotromlás szűrése) 36..hét UH (fejlettség,fekvés,lepény érettség,m.víz mennyiség), flowmetria(k.zsinórban áramló vér ),hüvelyváladék vizsg (bakteriológia)36.HÉTTŐL KIVEHETŐ A SZÜL.SZAB. 36.hét után hetente CTG (oxigényhiány?)40.hét után CTG,amnioscopia (magzatvíz vizsg. magzati o2 hiányos állapot szűrés)
ez csak a 32.héttől írtam de persze az elötte lévőek is hétre lebontva le vannak írva nekem és én meg sorra pipálgatom ki ami megvolt...

Kép
menion
Budapest

orsi na igen gondolom már kivagy a kérdésektől...de tényleg mikor szülsz :lol: a vonalzód szeint ma van 25.-e...nagyon izgulok...
a kaszabolást sajnálom...nekem se megy már csak láttatlanban csinálom de én nem tudnám a Lacira bízni a dolgot....hülyeség de ez az a kategória amibe nem szeretném ha részt venne...vannak akik még nagy wc-zni is együtt mennek de nekem az fura...

noncsi júúúúúúj nagyon gratulálok!!!

yokka jó a vonalzód végre látom mekkora a baba....3 hetet csak nem néznek már el :shock:

erika
nekem is rossz álmom volt most is de azért nem olyan mint multkor...most csak szomorkodtam álmomban...bizi a telihold...sokszor is voltam fent kb 4-5x

gabi júúúúj megint csak gratulálok!!!2850 és 53 centi az nagyon szép!nem is kell ennél jobb hír! mindenhonnan azt kaptam hogy csak a 35.hétig jussak el mert onnan már minden funkció önnállóan működik a babónál....főleg a tüdő ilyenkor a fontos....az a 35.hétre fejlődik ki teljesen szóval roli nagyon ügyes volt és megvárta amit kellett!!!

Kép
menion
Budapest

suzy nem semmi csapat vagytok!!!!! 11 év az sok...és ezek szerint nagyon közvetlen és biztos kapcsolatban! szuper! nagyon örülök mert körülöttem nem sok hasonlót látok...kicsit féltem is esküvőzni hogy vajon mi kitartunk-e egymás mellet....de semmi nem garancia úgy látom...csak reménykedek és erőt merítek a ti példátokból is....nálam is megy a mosásmaraton :-)
a link szerint :szeretem a főnököm :lol: :lol: :lol: (az egy 68 éves doktornő)
és a méhszájamat nekem se nézte eddig senki....most hogy van választott dokim az megnézte....és ezek szerint minden vizsgálatkor fogja nézni mert olyan autómatikusan tette hogy ebből gondolom....

Kép
menion
Budapest

Halihó!

Verdict!
Biztosan minden rendben lesz, nyugodj meg!
Drukkolok Nekttek!

Suzy!
Huhh, akkor Ti is beindultatok vásárlás, rendezkedés...egyébként nem jó mindent az utolsó pillanatra hagyni...bármi közbejöhet..lásd Gabi! És az Apák kapkodjanak akkor...ááááá....nálunk Apa sokáig nem értette miért kell már 1,5- 2 hónappal a szülés előtt készülődni, pakolni, összerakni....Mi mondjuk igy is kihúztuk, de sajna az Élet közbeszólhat....és akkor hipphopp, mindennek készen kell állnia.
Ma is hazajöttünk a kórházból.....és mondja, akkor kipakolunk.....mondom, nem....táska egyben marad, nézett Rám furán...meg kellett magyaráznom miért is marad minden...nem tudom néha hol él! És mit gondol! Kicsit fel is húztam magamat rajta! :wink: :roll: :wink:
Kutymóóóóóó, jaj de szuper...igen akinek van helye és lehetősége, kertje...tessék állatot tartani..persze, ha hülye szpmszád van, akkor meggondolandó, de a kutya talán nem fog keritést mászni!
Örülök nagyon az örökbefogadott kuytitoknak! Na de mi a neve?

Ruhák: Én holnap elinditok egy adagot, tudjátok a barátnőm küldte rucikat!

Evita!
Sajna, nem tudom mert ez a netbookom valamiért nem fogadja el a telefonom telepitett programját....és másképpen nem tudom feltenni....!De nyugi szerintem ahogy hazaér Gabi tesz róla, hogy Ti is lássátok majd Rolit!
Vigyázz nehogy jobban lebetegedj, inkább pihenj még és kúráld magadat!

Vivi!
Szupi ez a szülésznős dolog! Örülök, hogy terhes lett és örülök, hogy van akit tudott ajánlani!
NST-----nah ha már mindegyikünk eljutott idáig.....az lesz igazán csak szuper!!!!!!!
Mesélj majd milyen volt a szülésznő! Beszélj Vele már most arról, hogy mik a lehetőségeid....a szülés közben és gátvédelem és egyebek, de úgyis tudod! Jobb letisztázni Te mit szeretnél Tőle és Ő Tőled!Én ezt tettem, igy nincs zsákbamacska a nagy napon!
:wink: :D

Menion!
Hát ma kellene.... :lol:
De nem fogok szerintem, bár még éjjel akármi lehet!
Hétfőn fél háromkor randi a dokival egy NSTre és egy megbeszélésre a továbbiakról......
Ez a biztos!
De ha nagyon rendes szeretne lenni Velem Dalmus akkor jelentkezne a hétvégén....de nagy a csend.... :P :lol:

Ohh, Lányok akkor Én nem is irok semmit a kapcsolatban eltöltött évek számáról.....7 év egy szar házasságban....3,5 együttjárás...3,5 év házasság----válás.....
1 év egyedüllét, buli, utazás......
1 év új kapcsolat------9 hónap terhességgel....nah????3 hónap után eldöntöttük, hogy Mi egymástól szeretnénk gyereket, hozzáteszem ez a házasságomban meg sem fordult a fejemben....éreztem, hogy mégsem az ami!!!!!!!!!
Merészkedtem......hát ennyi!
:wink: :D :shock: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Menion
Köszönöm szépen! :D :)

Orsi
Szerintem ez nagyon szuper dolog, h 3hónap után tudtad, h a mostani Párodtól akarsz gyereket! :) :D

A "jelek" miatt ne keseredj el! Ha jól emlékszem, Andi is még sütögetett tortát meg minden délután és másnap pedig eltűnt, és a blogján láttuk, h meglett Dórika! :D :) (Ugye Andi?)
Fel a fejjel! :) :D

Szülésznő: most még kicsit össze vagyok zavarodva, de amikor eszembe jut valami kérdés, azt fel is írom, mert rengeteg dolog van amit meg akarok kérdezni/beszélni. :? :? :?
Sajnos itt nálunk igazi gátvédelemmel való szülésre kevéske az esély... Szinte mindig vágnak első babánál... :( :roll:

Tudom, h múltkor már beszéltük, de képzeljétek el, ha véletlenül ráfekszem éjszaka a cicimre, elkezd szivárogni az előtej...
:? :oops: :? Lehet, h lassan melltartóba kellene aludnom? (De azt olvastam, h ha mindig melltartót hordunk az sem tesz jót... :? )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Menion
Oly annyira vagyunk közvetlen és biztos kapcsolatban, h a férjem a volt általános iskolai osztálytársam :!: :wink: nagyon jól ismerjük egymást, de mind ketten rengeteget változtunk a gimis évek alatt :!: :roll: :wink:
Akkor a választott dokid tuti mindig nézni fogja a méhszáj állapotát, de ez így van rendjén és nagyon fontos :!:

Vivi
Akkor másra is hatással van a telihold :!: :roll:
örülök, h van szülésznőd :!: :wink:
nem baj, ha szivárog az előtej,ez természetes :!: én nem tudnék melltartóban aludni :!: :roll:

Nekem tele van a bimbó udvar apró kis szemölcs szerű pöttyökkel, de olyan sötétek :!: :roll:

Orsi
Igen, nem is akartam és nem is vgyok olyan, aki utolsó pillanatra hagyja a dolgokat...kicsit frászban vgyok, h minden meg legyen, mert sose lehet tudni mikor lesz itt az idő :roll:

Először János volt a neve :arrow: Kóbor János, de nekem nem tetszett...most meg Tóbizzuk, Tóbiás :lol:

Nem véletlen,h 3 hónap után úgy döntöttél, h ettől a férfitól szeretnél kisbabát, örülök nektek és legyetek nagyon boldogok, szép nagy családban :!: :wink:

Hátha a hétvégén még beindul valami... :roll: :wink:

A kaja nagyon finom lett, pihi megy továbbra is :!:

További szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Nagyon rossz idő van nálunk! :( Éjjel esett az eső, most meg borús és nyálkás. :(
Úgy tűnik ezt érezte tegnap Barni, mert egész nap virgonckodott, meg estére jól begörcsölt a pocakom. :( És reggel is úgy keltem.
Furi érzés volt, mint amikor menstruáció előtt fáj az embernek mindene. :? :(
De szerencsére lassan elmúlt, és most márcsak feszít a pocak.

Suzy
Én sem nagyon tudok melltartóban aludni, :oops: de lehet, h ki kell, h próbáljam. :?
Örülök, h tegnap jól sikerült a sok fincsiség! :D :)
Ma mit főztök?
Nálunk sült csirke lesz és húsleves. :) (Apával együtt főzünk. :D :D )

Orsi
Hogy vagy? Tudtál aludni?

És többiek? Hogy aludtatok?

Mindenkinek további szép napot! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Látom Mindenki hétvégézik! Helyes! :lol: Én tegnap elkezdtem kicsit köhögni, ma meg már úgy köhögök, hogy szakadozik fel, ami szerintem jó! Nem?

Az AFP eredményét nem befolyásolja ugye, hogy taknyos vagyok?

Rendszeresen szoktam mérni magam :oops: (pár naponta). Szerintetek az normális, hogy most 1 kg-mal kevesebbet mértem,mint pár napja? Már egyszer volt ilyen, amióta terhes vagyok! Lehet, hogy előző mérlegeléskor fel voltam fújódva, és azért voltam több? Mit gondoltok?

Képzeljétek ma reggel amikor felébredtem éreztem pici rúgást! Eddig 2x éreztem, most egymás után 6x, miután odatettem a kezem! Tök jó volt! :lol:

Vivi
Örülök, hogy annak a szülésznőnek összejött. Mi is novemberben leszünk 9 évesek, de valahogy mindig elfelejtjük, mindig utólag jut eszünkben. Inkább a házassági évfordulót ünnepeljük már!

Suzy
Tök jó, hogy be fogadtátok a kutyust! Jó helye lesz nálatok! :wink: :lol:

Orsi
Mi a helyzet? Egyben vagy még? Jaj már olyan kíváncsi vagyok Roli babára! Megöl a kíváncsiság!! :lol: :lol: Van valami hír róla? Mikor engedik haza? Beszéltél vele?

Mindenkinek szép vasárnapot!

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt! Sziasztok Kismamik!

Előszőr is, most beszéltem Gabival.
Kedden hazaengedik, de a pici Rolinak maradnia kell jövő vasárnapig tuti! Minden rendben van vele, de mivel az idő nincs meg ezért megfigyelik, inkubátorba is ezért került csupán! Gabiék majd bejárnak minden nap Hozzá, viszik a tejcsit! Már szépen eszik!
Gabi jól van, kicsit húzódik a sebe, de a nővérkék is megdicsérték, hogy nem hagyta el magát és sokat mozog!
Azt üzeni, hogy olvasott Minket tegnap. Kedden jelentkezik!

Gabiiiiiiiiiii! Mégegyszer gratulálunk Nektek!

Idő: Esik, kicsit ködös...igazi őszi időjárás.
Éjszaka: Hm, egész jól aludtam........Dalma ma lomha...
Kicsit görcsölgetek, de hát tudjátok ez nálam nem jelent semmit....a kedvem pocsék...mosok.....
Ez az idő nekem sem bejövős!

Evita!
Valószinűleg a felfújódás okozza ezt a súlyingadozást, de szerintem ne foglalkozz vele. A védőnőnek megemlitheted, de ugyanezt fogja mondani....azt hiszem!

Vivi!
Tudtam aludni...bár ujabban Én is összeálmodok mindenféle baromságot, amikor felébredek csak arra emlékszem, hogy hülyeséget álmodtam...és napközben jutnak eszembe a képek..... :!:

Ma semmi különöset nem tervezünk, Apa elment segiteni a hugijának, épitkeznek.....
Én itthon vagyok, mosok.....ma nem főzök, mert Norbi Anyukájához megyünk át enni...ilyenkor néha szokott adni is, bár nem túl sűrűn.
És ma végre rászántam magamat, hogy belekezdjek a szülés és az utána következő napok forgatókönyvének megbeszélésébe is, eddig nem akartam, mert azt hittem mindenkinek logikus, hogy egyes pillanatok csak a Miénk lesznek, de sajna látom, hogy nem.....
Anyósom pörög mint a búgócsiga és rendezkedik.......Apának mondta, hogy amikor megyünk be szülni, vegyük fel őt is...én ezt nem akarom, halálra idegesitene, ha ott toporogna a folyosón......Istenem miért teszi ezt vajon?
És a hazahozatalnál is ott akar lenni, mármint amikor Apa értünk jön Ő is ott akar ülni a kocsiban, most Én vagyok a hülye vagy tényleg nem jön le neki, hogy nem akarom ezt, várjon a szüleimmel itthon nálunk....az első út a mienk Norbival! Pffffffff....nagyon elkesritenek ezek a dolgok! Hogy még most sem történhet úgy, ahogy Én szeretném......de megfogadtam, ha ma erősködik kiverem a balhét, ha nem fogja megérteni eljövök!
Tudjátok próbáltam eddig nagy türelemmel lenni iránta, de a 200ik normális magyarázkodásom után elfogyott a türelmem......
:? :cry: :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: